Kimi Räikkösen nousu jatkuu, kärkikolmikkoon uusi kuski! Lewis Hamilton sai rangaistuksen

MTV 21:56 17.11

Brasilian F1-kisan viime hetkillä tapahtui ja Mercedeksen Lewis Hamilton osui Red Bullin Alexander Alboniin. Brittikuski sai tilanteesta viiden sekunnin aikarangaistuksen ja putosi kolmannelta sijalta seitsemänneksi.


Kimi Räikkösen nousu jatkuu, kärkikolmikkoon uusi kuski! Lewis Hamiltonin rangaistus julki

MTV 21:56 17.11

Brasilian F1-kisan viime hetkillä tapahtui ja Mercedeksen Lewis Hamilton osui Red Bullin Alexander Alboniin. Brittikuski sai tilanteesta viiden sekunnin aikarangaistuksen ja putosi kolmannelta sijalta kahdeksanneksi.


Nouseeko Kimi Räikkönen vielä? Rangaistuksen uhkaama Lewis Hamilton otti syyt niskoilleen: "Suuresti anteeksi"

MTV 21:44 17.11

Brasilian F1-kisan viime hetkillä tapahtui ja Mercedeksen Lewis Hamilton osui Red Bullin Alexander Alboniin. Rangaistusuhan alla oleva brittikuski otti kolarin piikkiinsä.


Kimi Räikkönen selvitti ensimmäisen testin - kipeä jalka kesti treenirasituksen

iltalehti 13:31 30.08

Belgian GP:n ensimmäiset vapaat harjoitukset ajettiin Span radalla. F1-kesäloma päättyi lopullisesti perjantaina, kun kuskit päästettiin perinteiselle Belgian GP-radalle. Ennakkoon suurin mielenkiinto kohdistui Red Bull -debyyttiä tekevään Alex Alboniin sekä omaa F1-kokemusta keräävään Williams-kuski Nicholas Latifiin. Suomalaiset saavat jännittää koko perjantain Kimi Räikkösen ajokuntoa. Alfa Romeo -veteraani oli venäyttänyt vasemman jalkansa lomalla, ja sen takia talli kutsui myös kolmoskuski Marcus Ericssonin Belgiaan.


Tylyä tekstiä - Red Bull -pomo laukoi suorat sanat lähtöpassit saaneen kuljettajan ajotaidoista

iltalehti 07:00 15.08

Red Bull vaihtoi Pierry Gaslyn Alexander Alboniin tällä viikolla. Kesken kauden tehty kuljettajavaihdos toteutettiin siten, että Gaslyn paikka on jatkossa sisartalli Toro Rossolla. Albonin, 23, tulokassesonki Toro Rossolla on sujunut erinomaisesti.


Max Verstappenilta vain niukasti sääliä Pierre Gaslylle: ”En välitä kuka on tiimikaverini”

MTV 13:42 13.08

Red Bullilta alennuksen Toro Rossolle saanut Pierre Gasly saa entiseltä tiimikaveriltaan Max Verstappenilta hiukan sympatiaa, mutta tallitoverin vaihtuminen Alexander Alboniin ei juuri hollantilaista hetkauta.


Niki Juusela ihmettelee Red Bullin malttamatonta ratkaisua: "Voi tuhota kahden kuskin uran"

MTV 15:18 12.08

C Moren F1-selostaja Niki Juusela ei ymmärrä Red Bullin ratkaisua vaihtaa Pierre Gasly Alexander Alboniin.


Red Bullilta nopea takinkääntö: Pierre Gasly sivuun, Toro Rossolta kuski tilalle!

MTV 13:29 12.08

Red Bullin F1-talli on päättänyt vaihtaa kuljettajansa Pierre Gaslyn brittiläis-thaimaalaiseen Alexander Alboniin Belgian GP:stä lähtien.


kaatuvat kiista – oikeuskansleri peittelystä ja presidentin puolustus – kaavaili

Hot topics