KHL-pelaajia on sairaalahoidossa koronaviruksen takia – miten käy Jokereiden kauden? ”Erittäin vaikea tilanne”

iltalehti 13:40 31.07

KHL:n otteluohjelman julkaisu viivästyy elokuun puolelle. Kukaan ei tiedä, miten tulevan KHL-kauden kanssa käy. Epätietoisuus jatkuu, sillä KHL ei pysty vieläkään julkaisemaan otteluohjelmaa. KHL:n puheenjohtaja Aleksei Morozov oli hiljattain luvannut, että ohjelma julkaistaan ”ennen heinäkuun loppua”, mutta nyt hän sanoo, että ulostulo siirtyy elokuun alkuun eli käytännössä ensi viikkoon.


NHL:ssä pelannut venäläinen lyyhistyi kadulle ja kuoli 42-vuotiaana

iltalehti 06:13 22.07

Nuorten Leijonien vuoden 1998 mestaruusmaalissa osallisena ollut venäläispakki on kuollut. Venäläinen jääkiekkopuolustaja Aleksei Tezikov on kuollut 42-vuotiaana sydänkohtaukseen. Tezikov menetti tajuntansa viime viikon torstaina, lyyhistyi kadulle, eikä paikalle saapunut ensihoitohenkilökunta pystynyt elvyttämään häntä.


Venäjällä poliisi ratsasi taas Aleksei Navalnyin järjestön tilat

iltasanomat 16:50 17.07

Venäjällä poliisi on jälleen tehnyt ratsian oppositiojohtaja Aleksei Navalnyin järjestön tiloissa. Hallintoa kritisoivat tahot ovat viime aikoina esittäneet syytöksiä, että viranomaiset ovat lisänneet toimia toisinajattelijoiden tukahduttamiseksi.


KHL tunnustelee laajentumista moniin maihin: Ranska, Ruotsi, Saksa, Iso-Britannia, Korea, Japani

iltalehti 20:54 02.07

Jääkiekkoliiga KHL saattaa laajentua entisestään. KHL-sarjan puheenjohtaja Aleksei Morozov jakoi näkemyksiään KHL:n mahdollisesta laajentumisesta venäläissivusto Championatille. Morozovin mukaan monet maat kiinnostavat KHL:ää.


Vuoren rinteeltä tehtiin karmiva löytö juoksijan katoamisen jälkeen – ruumis on tunnistettu

MTV 19:19 19.06

Ukrainalainen maratonjuoksija ja alppihiihtovalmentaja Aleksei Borisenko on löydetty kuolleena Fuji-tulivuoren rinteeltä Japanista, japanilaislehti Sankei Shimbun kertoo.


Venäjän jääkiekkomaajoukkueelle uusi päävalmentaja – NHL-legenda Igor Larionov sai myös ison pestin

MTV 18:43 05.06

Venäjän miesten jääkiekkomaajoukkueen uusi päävalmentaja on Valeri Bragin. 64-vuotias Bragin korvaa tehtävässä Aleksei Kudashovin, joka siirtyy neuvonantajan rooliin. NHL-legenda Igor Larionov on puolestaan Venäjän nuorisomaajoukkueen uusi päävalmentaja.


KHL-kaudesta uutta tietoa: pelit käynnistymässä syyskuussa – Jokerien konferenssiin tulossa muutos

MTV 11:11 13.05

Jääkiekkoliiga KHL:n puheenjohtaja Aleksei Morozov kertoo uutistoimisto Tassille, että seuraava kausi on määrä aloittaa syyskuun toisena päivänä. Sarjaan on tulossa muutoksia.  


Neuvostoliiton 154-senttinen painonnostaja voitti olympiakultaa yhdellä jalalla – viinaan menevä haudankaivaja koki julman lopun

iltalehti 08:30 19.04

Aleksei Vahonin nosti olympiafinaalissa ME-tuloksen ja seisoi kuin kurki. Tokion Shibuya-hallissa käy kuhina. Painonnoston kääpiösarjan finaali on yltynyt hurjaksi kaksintaisteluksi. Unkarin Imre Földillä on punnerrus- ja tempausosuuksien jälkeen 2,5 kilon johto. On viimeisen osan eli työnnön aika.


Seefeldin dopingskandaalin hiihtäjät paljastivat, miten huijasivat testeissä – karua tietoa helppoudesta

iltalehti 21:43 09.04

Seefeldin dopingskandaalin osalliset käyttivät myös kasvuhormonia. Seefeldin MM-kisoissa kärähtäneet maastohiihtäjät, Viron Karel Tammjärv ja Andreas Veerpalu sekä Kazakstanin Aleksei Poltoranin käyttivät veridopingin lisäksi myös kasvuhormonia. Virolaismedian mukaan tämä selviää Kansainvälisen hiihtoliiton keskiviikkona julkaisemista raporteista. Kolmikosta jokainen sai tammikuussa neljän vuoden kilpailukiellon. Tuolloin ei kuitenkaan puhuttu muusta kuin veridopingista.


Näkökulma: KHL-pomo puhui pehmeitä Jokereista ja nolasi itsensä

iltalehti 21:02 24.03

Entinen huippupelaaja Aleksei Morozov puhuu ihan pehmeitä, kirjoittaa Pekka Jalonen. Helmikuun puolivälissä KHL:n puheenjohtajaksi valittu Aleksei Morozov on todennut KHL:n verkkosivuilla, että kautensa jo lopettaneet Jokerit ja Barys Nur-Sultan saavat halutessaan palata pudotuspelien toiselle kierrokselle. – Jos tilanne muuttuu ja joukkueet haluavat palata takaisin, emme asetu heille esteeksi. Mutta tällä hetkellä en näe yhtäkään syytä lopettaa mestaruussarjaa vain, koska kaksi joukkuetta jättäytyi pois, Morozov totesi.


Jokerit ei tyrmää KHL:n tarjousta jatkaa pudotuspelejä – pääomistaja Jari Kurri: "Totta kai meidän täytyy miettiä sitä vaihtoehtoa"

yle 13:29 24.03

KHL:n puheenjohtaja Aleksei Morozov ilmoitti eilen, että Jokereille pidetään ovea auki, jos joukkue haluaa jatkaa pudotuspelejä.


Jokerit ei tyrmää KHL:n tarjousta jatkaa pudotuspelejä – GM Jari Kurri: "Totta kai meidän täytyy miettiä sitä vaihtoehtoa"

yle 13:29 24.03

KHL:n puheenjohtaja Aleksei Morozov ilmoitti eilen, että Jokereille pidetään ovea auki, jos joukkue haluaa jatkaa pudotuspelejä.


KHL-pomolta outo ehdotus: Jokerit on tervetullut takaisin pudotuspeleihin – ”emme asetu esteeksi”

iltalehti 16:53 23.03

Suomalaisjoukkue on päätöksensä tehnyt, mutta KHL näkisi tilanteen muuttuvan. Jääkiekon KHL-liigan pudotuspeleistä vetäytynyt Helsingin Jokerit on tervetullut jatkamaan pelejään kevään aikana, liigan puheenjohtaja Aleksei Morozov lupaa. Entisestä huippupelaajasta liigan johtoon noussut Morozov otti kantaa suomalaisjoukkueen ja niin ikään pudotuspeleistä kesken kaiken omatoimisesti vetäytyneen Barys Nur-Sultanin tilanteisiin liigan viikkokirjeessä. Vaikka Jokerit onkin ilmoittanut sen kauden olevan nyt ohitse, ei Morozov halua silti julistaa joukkueen olevan ulkona pudotuspelien mahdollisesti jatkuessa.


Jokerit toivotetaan takaisin KHL:n pudotuspeleihin – venäläisliiga ei halua alistua koronavirukselle

iltalehti 16:53 23.03

Suomalaisjoukkue on päätöksensä tehnyt, mutta KHL näkisi tilanteen muuttuvan. Jääkiekon KHL-liigan pudotuspeleistä vetäytynyt Helsingin Jokerit on tervetullut jatkamaan pelejään kevään aikana, liigan puheenjohtaja Aleksei Morozov lupaa. Entisestä huippupelaajasta liigan johtoon noussut Morozov otti kantaa suomalaisjoukkueen ja niin ikään pudotuspeleistä kesken kaiken omatoimisesti vetäytyneen Barys Nur-Sultanin tilanteisiin liigan viikkokirjeessä. Vaikka Jokerit onkin ilmoittanut sen kauden olevan nyt ohitse, ei Morozov halua silti julistaa joukkueen olevan ulkona pudotuspelien mahdollisesti jatkuessa.


KHL ei luovuta – Jokereille yhä paikka pudotuspeleissä: "Voivat vielä päästä mukaan"

yle 15:54 23.03

KHL:n puheenjohtaja Aleksei Morozov toivottaa KHL:n pudotuspeleistä vetäytyneet Jokerit ja Barys Nur-Sultanin tervetulleiksi takaisin pudotuspeleihin liigan viikkotiedotteessa.


Hurja lehtiväite: Prinssi Harry luuli puhuvansa Greta Thunbergin kanssa – joutuikin huijauksen kohteeksi

iltalehti 20:27 11.03

Prinssi Harryn väitetään joutuneen venäläisten kaverusten pilapuhelun kohteeksi. Prinssi Harryn väitetään joutuneen ikävän huijauksen kohteeksi. The Sun -lehti kertoo, että venäläiset keppostelijat Vladimir Kuznetsov ja Aleksei Stoljarov olisivat järjestäneet Harrylle pilapuhelun, jossa esiintyivät ilmastoaktivisti Greta Thunbergina ja tämän isänä. Huijarit kävivät lehden tietojen mukaan Harryn kanssa puhelinkeskustelut uuden vuoden aattona ja 22. tammikuuta. Toinen nauhotetuista keskusteluista julkaistiin maanantai-iltana Youtubessa ja Facebookissa. Kuvitukseksi huijarit olivat tehneet animaation Harrysta ja Gretasta.


Venäläinen oppositiojohtaja Aleksei Navalnyi sanoo viranomaisten jäädyttäneen koko hänen perheensä tilit – "Vanhempani eivät saa eläkkeitään"

yle 13:28 03.03

Navalnyin edustajan mukaan syynä on rahanpesututkinta, jonka kohteeksi tämän korruptionvastainen säätiö on joutunut.


Suomessa opiskellut kyberturvaosaaja vangittiin Venäjällä – kehitti ”hätänapin” oppositiolle

iltasanomat 12:00 02.03

Oppositiojohtaja Aleksei Navalnyi esitti epäilyn, että it-yrittäjä Aleksandr Litrejev olisi houkuteltu ”hunaja-ansaan”.


Näkemys: KHL päästi Vitjaz-hyökkääjät liian helpolla – Antaa luvan sikailla

jatkoaika.com 08:12 16.01

KHL:n kurinpito langetti Helsingin Jokereiden pelaajia teloneille Jevgeni Artjuhinille ja Aleksei Makejeville pelikieltoa tiistain ottelun tapahtumista. Artjuhin selvisi taklauksesta neljän ottelun pelikiellolla ja Makejev kahdella ottelulla. Jos jääkiekosta halutaan, siistimpi laji tulee tuomioiden olla huomattavasti kovempia.


Jokereiden puolustusta harventaneille Vitjaz-hyökkääjille pelikiellot

jatkoaika.com 15:17 15.01

KHL:n tiistaisessa ottelussa Vitjaz Podolskin ja Helsingin Jokereiden välillä suihkuun lentäneet Vitjaz-hyökkääjät Jevgeni Artjuhin, sekä Aleksei Makejev ovat saaneet KHL:n kurinpidolta pelikieltoa.


Hot topics