Näkemys: KHL päästi Vitjaz-hyökkääjät liian helpolla – Antaa luvan sikailla

jatkoaika.com 08:12 16.01

KHL:n kurinpito langetti Helsingin Jokereiden pelaajia teloneille Jevgeni Artjuhinille ja Aleksei Makejeville pelikieltoa tiistain ottelun tapahtumista. Artjuhin selvisi taklauksesta neljän ottelun pelikiellolla ja Makejev kahdella ottelulla. Jos jääkiekosta halutaan, siistimpi laji tulee tuomioiden olla huomattavasti kovempia.


Jokereiden puolustusta harventaneille Vitjaz-hyökkääjille pelikiellot

jatkoaika.com 15:17 15.01

KHL:n tiistaisessa ottelussa Vitjaz Podolskin ja Helsingin Jokereiden välillä suihkuun lentäneet Vitjaz-hyökkääjät Jevgeni Artjuhin, sekä Aleksei Makejev ovat saaneet KHL:n kurinpidolta pelikieltoa.


Törkeä sikailu aiheutti kohun – Jokerit-legenda heitti hurjan salaliittoteorian ilmoille – ”Ehkä kaukaa haettu”

iltalehti 22:55 14.01

Antti-Jussi Niemi pohti Twitterissä mielenkiintoista salaliittoteoriaa. Videolla Vitjaz–Jokerit-ottelun kooste. KHL on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Jokerit kaatoi tiistaina Vitjaz Podolskin KHL:ssä 3–2. Jevgeni Artjuhin ja Aleksei Makajev varastivat päähuomion pelissä sikailuillaan ja suihkukomennuksillaan. Kaksikko teloi rumalla tavalla Alex Grantin ja Teemu Erosen.


MM-kisojen dopingsotkusta jaettiin rajuja tuomioita – kolme hiihtäjää ja valmentaja saivat pitkät kilpailukiellot

iltalehti 18:53 09.01

Osa dopingvyyhtiin sotkeutuneista hiihtäjistä ja valmentajista ovat saaneet myös rikostuomion. Kansainvälinen hiihtoliitto FIS antoi neljän vuoden kilpailukiellon Seefeldin MM-kisoissa dopingista kärähtäneille Kazakstanin Aleksei Poltoraninille ja virolaishiihtäjille Karel Tammjärvelle sekä Andreas Veerpalulle. Myös virolaisvalmentaja Mati Alaver sai neljän vuoden toimintakiellon.


MM-kisojen dopinginsotkusta jaettiin rajuja tuomioita – kolme hiihtäjää ja valmentaja saivat pitkät kilpailukiellot

iltalehti 18:53 09.01

Osa dopingvyyhtiin sotkeutuneista hiihtäjistä ja valmentajista ovat saaneet myös rikostuomion. Kansainvälinen hiihtoliitto FIS antoi neljän vuoden kilpailukiellon Seefeldin MM-kisoissa dopingista kärähtäneille Kazakstanin Aleksei Poltoraninille ja virolaishiihtäjille Karel Tammjärvelle sekä Andreas Veerpalulle. Myös virolaisvalmentaja Mati Alaver sai neljän vuoden toimintakiellon.


MM-dopingskandaalista lisää tuomioita: Aleksei Poltoraninille ja kahdelle virolaishiihtäjälle pitkät kilpailukiellot

MTV 16:06 09.01

Kansainvälinen hiihtoliitto FIS on antanut neljän vuoden kilpailukiellot yhteensä kolmelle hiihtäjälle ja yhdelle valmentajalle Seefeldin MM-kisojen dopingskandaaliin liittyen.


Tähtihiihtäjä kärähti viime kaudella dopingista – joukkuekaveri harmittelee: ”Hän vei mennessään lähes kaikki rahamme”

iltalehti 09:37 07.01

Aleksei Poltoranin kärähti viime kaudella ja jätti Kazakstanin maajoukkueen pulaan. Kazakstanin tähtihiihtäjä Aleksei Poltoranin, 32, on yksi urheilijoista, joka kärähti veridopingista viime kaudella Seefeldin MM-kisoissa. –?Se ei ole hyvä asia Team Kazakstanille. Hän vei mennessään lähes kaikki rahamme. Tällä kaudella vielä pärjäämme, mutta voi olla ensi kaudella vaikeaa rahan kanssa, Kazakstanin maajoukkuehiihtäjä Denis Volotka kertoo.


Karu video: Venäjän poliisi pisti rälläkän käymään ja teki selvää jälkeä oppositio­johtaja Aleksei Navalnyin toimiston ovesta

iltasanomat 18:28 26.12

Oppositiojohtaja Aleksei Navalnyin mukaan hänet raahattiin ulos väkipakolla säätiönsä toimistolle tehdyn ratsian yhteydessä. Hänet päästettiin myöhemmin vapaaksi.


Venäjällä poliisi otti jälleen kiinni oppositiopoliitikko Aleksei Navalnyin

iltasanomat 14:17 26.12

Venäjällä poliisi on ottanut kiinni oppositiopoliitikko Aleksei Navalnyin, kertoo Navalnyin edustaja Kira Jarmush Twitterissä.


Venäjä vei oppositiovaikuttajan väkisin asepalvelukseen Jäämeren saarelle

yle 19:45 25.12

Novaja Zemljalle viety Ruslan Šaveddinov on oppositiojohtaja Aleksei Navalnyin läheinen liittolainen.


Venäjän dopingsotkussa uusi käänne – vaikutuksia jopa Huuhkajiin?

MTV 09:31 26.11

Maailman antidopingtoimiston Wadan komitean suositus sulkea Venäjä urheilukilpailuista ja niiden järjestämisestä neljän vuoden ajaksi ei uhkaa jalkapallon EM-kisojen järjestelyjä, vannoo Venäjän kisatapahtumista vastaava Aleksei Sorokin. 


Voimistelun olympiavoittaja kuoli 44-vuotiaana – tytär kuoli käsiin, parantumaton sairaus alkoi oireilla pian sen jälkeen

iltalehti 07:24 06.11

Telinevoimistelun olympiavoittaja Dmitri Vasilenko kuoli 44-vuotiaana ALS-tautiin. Mikäli upotus ei näy yllä, voit katsoa sen tästä linkistä (Instagram). Telinevoimistelun joukkuekilpailussa olympiakultaa vuonna 1996 Atlantassa voittanut venäläinen Dmitri Vasilenko kuoli 44-vuotiaana. Venäjän lajilegenda, Vasilenkon joukkuetoveri Aleksei Nemov kertoi asiasta Instagramissa. Vasilenko sairasti ALS-tautia.


KHL:n jättiläinen on täydessä kriisissä – tappio tänään, ja valmentajan potkut ovat lähellä

iltalehti 12:41 28.10

Päivän kiinnostavin peli on KHL:n Severstal-SKA Pietari. Tappiolla Aleksei Kudashovin lähtö SKA:n penkin takaa on varmuudella lähellä. SKA Pietarin meno on ollut kauden alusta saakka heikkoa etenkin totuttuun ja odotettuun suhteutettuna. Viime aikoina vaikeudet ovat vain kumuloituneet, niin kuin ne tuppaavat kriisijoukkueissa tai kriisiin matkalla olevissa joukkueissa tekemään. Rentous katoaa ja mikään ei onnistu. Nyt SKA:lla on alla viisi peräkkäistä tappiota ja edessä peli sarjan heikoimpiin kuuluvaa Severstalia vastaan. On jopa oletettavaa, että tappio tästä tietäisi SKA:n valmentajalle Aleksei Kudashoville potkuja. Valtavat paineet yhdessä henkisen ahdistuksen kanssa eivät koskaan tiedä joukkueurheilussa hyvää kurimuksessa olevalle joukkueelle.


KHL:ssä aivan älytön pelaajakauppa: Pietarin SKA sai sarjan parhaan maalivahdin pikkuseuralta lähes ilmaiseksi

iltalehti 19:27 18.10

KHL:n paras maalivahti siirtyy Vitjazista SKA:han. KHL:ssä on tehty pelaajakauppa, jossa ei ulkopuolisen silmin ole mitään järkeä. Sarjan sensaatiomaisen hyvin aloittanut piskuinen Vitjaz Podolsk antoi jättiseura Pietarin SKA:lle maalivahti Aleksandr Samonovin ja hyökkääjä Artjom Shvets-Rogovoin. Vaihdossa Vitjaz sai maalivahti Pjotr Kotshetkovin ja hyökkääjä Aleksei Byvaltsevin.


Venäjän viranomaiset aloittivat uuden kotietsintöjen aallon oppositiota vastaan – Navalnyi: "Tyhjäntoimittajat ja koijarit asialla"

yle 11:20 15.10

Viranomaiset syyttävät oppositiojohtaja Aleksei Navalnyin säätiötä rahanpesusta. Järjestö listattiin jo "ulkomaiseksi agentiksi".


Ensimmäisen avaruuskävelyn tehnyt kosmonautti Aleksei Leonov on kuollut

yle 17:26 11.10

Leonov kuoli 85 vuoden iässä Moskovassa. Leonov teki avaruuskävelynsä maaliskuussa 1965.


Putinin rikkauksia paljastanut säätiö julistettiin ”ulkomaalaiseksi agentiksi” Venäjällä

iltasanomat 14:27 09.10

Putinin, Medvedevin ja Peskovin satumaisia rikkauksia paljastanut Aleksei Navalnyin FBK-säätiö toimii Venäjän oikeusministeriön mukaan ”ulkomaalaisen agentin roolissa”.


Venäjän poliisi teki kymmeniä ratsioita opposition toimistoihin ja aktivistien koteihin

yle 11:02 12.09

Oppositiojohtaja Aleksei Navalnyin tiedottajan mukaan poliisi pyrkii halvaannuttamaan opposition työn.


Hot topics