Talousalhossa rämpivästä Metro-areenasta toivotaan suljettavien Nosturin ja Circuksen perillistä – Keikkajärjestäjä: ”Ehdottomasti ollaan kiinnostuneita”

iltasanomat 06:30 30.11

Metro-areena pysyy pitkälti pystyssä sen ansiosta, että Espoon kaupunki on vuokrannut sieltä kaikki jäävuorot. Nyt selvitetään, voisiko hallista tulla Helsingin menetettyjen keikkapaikkojen korvaaja.


Teemu Pukki on nyt myös levylaulaja – tuottaja kuittailee laulutaidoista: ”sanotaanko niin, että on parempi pysyä kentällä

iltalehti 21:48 14.11

Huuhkajat sai uuden biisin. Sony Music otti yhteyttä HJK:n Nikolai Alhoon, joka tunnetaan myös musiikkimiehenä. Alholta kysyttiin, kiinnostaisiko tehdä biisi Huuhkajille. Hän vastasi, että miksei.


Hyökkääjälupaus Puistola lainalle Jukureihin, Alho jatkaa Ketterässä

jatkoaika.com 11:39 13.11

Tappara-hyökkääjä Patrik Puistola siirtyy lainasopimuksella pienoisesta hyökkääjäpulasta kärsivään Mikkelin Jukureihin.


Ville Nieminen puhuu nyt Pasi Nurmisen tilanteesta – Vastuuttaa pelaajiaan Pelicansin alhosta

jatkoaika.com 07:37 03.11

Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminen myöntää, että joukkueessa ja joukkueen ympärillä on ollut liian ruusuisia odotusarvoja tälle kaudelle.


VeikkausTV-ennakko: Tapparan sensaatiomainen vauhti on hiipunut, Pelicansin alho on tällä hetkellä synkkä

jatkoaika.com 08:00 01.11

VeikkausTV näyttää perjantaina Liiga-ottelun Lahdesta. Pelicansilla on ollut erinomaisen viime kauden jälkeen tahmea kauden aloitus ja joukkue kaipaa pikaisesti kurssin kääntämistä. Vierasryhmä Tapparan tahti on hiipunut odotetusti huiman alkukauden jälkeen, mutta pisteitä on kertynyt edelleen hyvään tahtiin.


Kommentti: Perussuomalaiset vie kohta siemenperunatkin auringonlaskun keskustalta

iltasanomat 10:39 05.09

Keskusta valmistautuu puheenjohtajanvaihdokseen kaikkien aikojen kanntusalhossa, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Mestis-mestari Alho tekee uutta tulemista jukuripuolustukseen - "Kyllä tässä kaikin puolin on valmiimpi pelaaja"

jatkoaika.com 08:30 02.09

Aku Alho pelasi viime kaudella ensimmäisen täyden kauden miesten pelejä. Mestiksen mestarina Jukurien liigaryhmään palaava puolustaja hakee nyt paikkaa liigakaukaloista kehittyneempänä pelaajana.


Tyttövauva! Jalkapalloilija Nikolai Alhosta tuli isä - oma lapsuus traaginen: Ei ole koskaan tavannut äitiään

iltalehti 21:07 14.08

Jalkapalloilija Nikolai Alho vannoo rakkautta tyttövauvaansa kohtaan. HJK:n kapteeni, laiturina pelaava jalkapalloilija Nikolai Alho riemuitsi Instagramissa tyttövauvan syntymästä. – Olet ihmeellinen! Äiti ja isä rakastavat sinut enemmän kuin mitään muuta, Nikolai kirjoittaa englanniksi.


Mitä tapahtui Esapekka Lapille? Edes suurmestari Sebastien Ogier ei voi auttaa alakuloista tallitoveriaan ongelmien keskellä

iltasanomat 16:14 01.08

Esapekka Lapin pitäisi nousta syvältä murheen alhosta uuteen kukoistukseen MM-kotirallissa.


Keskustan kansanedustajat purkautuvat alamäen syistä – Juha Sipilä saa kyytiä: ”Taksilaki on uusi paskalaki”

iltasanomat 20:02 27.07

Taksilaki, turvapaikkapolitiikka, koulutusleikkaukset ja maaseudun unohtaminen – keskustalaiset löytävät kannatusalholle monta syytä.


HJK palautteli Marakanan jääkylvyssä – Nikolai Alho löysi hyvää joukkueen esityksestä: ”Se rohkeus, peli-ilo ja kurinalaisuus”

iltalehti 01:29 25.07

HJK:n Nikolai Alho ehti käväistä Marakanan stadionin jääkylvyssä helteisen ottelun päätyttyä Belgradissa. Punaiselle tähdelle kärsitty 0-2-tappio poltteli jäiden jälkeenkin. Toivo Mestarien liigan karsinnan kolmannesta kierroksesta elää silti edelleen. HJK ja Punainen tähti iskevät yhteen ensi keskiviikkona Telia-areenalla.


Ilo palasi HJK:n pukukoppiin – Nikolai Alho ruotii karua kevätkautta: ”Ei ollut intohimoa”

iltasanomat 14:06 09.07

Toni Koskela on onnistunut palauttamaan iloisuuden HJK:n pukukoppiin.


Edes Hamiltonin mediapeli ei vaikuta Bottakseen – Miten suomalainen nousi viime kauden alhosta tämän kauden vahvaksi mestarikandidaatiksi?

yle 20:38 11.05

Yle Urheilun F1-asiantuntija Jukka Mildh arvioi, mitkä tekijät ovat vaikuttaneet eniten Valtteri Bottaksen kaikkien aikojen parhaaseen alkukauteen.


HJK:n kapteeni Nikolai Alho: ”Totta kai on turhauttava tilanne”

iltalehti 18:14 11.05

HJK:n pukukopin ovi pysyi tavallista pidempään suljettuna 2–2-tasapelin jälkeen. HJK:n kapteeni Nikolai Alho tuli analysoimaan ottelua. – Ekalla puoliajalla oltiin tosi hyviä. Ei SJK:lla ollut oikein mitään. Tokalla puoliajalla se jotenkin jäi. Pelaajat eivät ehkä noudattaneet suunnitelmaa. Ei päästy enää niin helposti prässin läpi, joka oli meidän vika eikä oikeastaan SJK:n hyvyyttä, Alho sanoi.


HKScan kyntää edelleen tappiolla, mutta yhtiö nousi syvimmästä alhostaan

yle 08:50 08.05

Tappiollisesta tuloksesta huolimatta yhtiön tulos parani vertailukaudesta.


esimerkillistä työtä Liigalta, itsenäisyys­päivän Linnassa koko ammattikuntaansa Millainen Linnan juhlien tulvien vuoksi

Hot topics