Annemari Kiekara juoksi parhaan aikansa 20 vuoteen – tähtää tosissaan EM-Pariisiin

MTV 20:04 19.01

Moninkertainen arvokisajuoksija Annemari Kiekara pääsi hyvään vauhtiin Santa Polan puolimaratonilla Espanjan Alicantessa.


Annemari Kiekara juoksi parhaan aikansa 20 vuoteen – tähtää tosissaan EM-pariisiin

MTV 20:04 19.01

Moninkertainen arvokisajuoksija Annemari Kiekara pääsi hyvään vauhtiin Santa Polan puolimaratonilla Espanjan Alicantessa.


Uskomaton suoritus! Annemari Kiekaralle, 43, paras aika 20 vuoteen – vanha EM-raja alittui kirkkaasti

iltalehti 16:26 19.01

Annemari Kiekara juoksi loistovauhtia Espanjassa Santa Polan puolimaratonilla Alicantessa. Annemari Kiekara oli upeasti kuudes ajalla 1.13.56. Mainiota vauhtia juoksi myös Jarkko Järvenpää, joka oli miesten kilpailussa 11:s ajalla 1.06.38. – Tunnin ja 15 minuutin alitus oli itselläni mielessä ja hyvin se meni, Kiekara tuumi kisan jälkeen.


Jauhotetut valtaavat kaupungin ja viikon muita uutiskuvia

yle 09:00 30.12

Viime viikolla Ibin kylässä Alicantessa vietettiin Els enfarinats- festivaalia. Katso viikon vaikuttavimmat uutiskuvat.


Espanjassa tulvii – Alicantessa ja Valenciassa voi romahtaa taivaalta hurja määrä vettä loppuviikosta

yle 19:42 12.09

Tulvavesi vei auton mukanaan itäisessä Espanjassa, onnettomuudessa kuoli pariskunta.


Krista Pärmäkoski ja Antti Tuisku tekivät raastavan juoksutestin alppimaisemissa - huippukuntoinen laulajatähti: "Aivan hirveetä"

iltalehti 17:53 14.08

Hiihtäjä Krista Pärmäkoski ja keikkatauolla oleva artisti Antti Tuisku jatkoivat yhteisiä treenileirejään St. Moritzissa. Pärmäkoski ja Tuisku ovat jo aiemmin treenanneet yhdessä. Hiihtäjä ja keikkatauolla oleva laulaja pyöräilivät ja juoksivat aiemmin yhdessä Espanjan Alicantessa. Toisiaan fanittava kaksikko jatkoi nyt yhteistä treenaamistaan Sveitsin St. Moriztissa. Pärmäkoski valmistautuu Sveitsissä valmentajansa Matti Haaviston johdolla tulevaan hiihtokauteen. Mukaan matkaan on lähtenyt myös erittäin urheilullinen ja kovaa treenaava Tuisku.


km/h vauhdilla NBA-kohtaaminen siirretty

Hot topics