Patrik Laineen sopimussaaga voi käydä Winnipegille todella kalliiksi, Sebastian Ahon Carolina tekemässä ison liikkeen – tässä ovat NHL-syksyn kuumat kysymykset

iltalehti 20:51 21.09

Mitä pidemmälle Patrik Laineen ja Kyle Connorin neuvottelut venyvät, sen kalliimmaksi se käy Winnipegille. Kuten odottaa saattoi, NHL:n palkkakatto nousi myös tälle kaudelle. Maksimi on 81,5 miljoonaa ja minimi 60,2 miljoonaa dollaria. Tuon välin puitteissa joukkueiden pitää saada koottua kokoonpanonsa alle kahden viikon päästä alkavalle kaudelle. Iltalehti koosti viime aikojen mielenkiintoisimmat käänteet ja tutki, mitä voi vielä tapahtua ennen runkosarjan alkua.


Kärpät ja HIFK suurimpia mestarisuosikkeja alkavalle Liiga-kaudelle – näin seurat ennakoivat mittasuhteita: "Se on työsuhde-etu"

MTV 07:30 12.09

Oulun Kärpät ja Helsingin IFK ovat suurimpia mestarisuosikkeja torstaina alkavalle Liiga-kaudelle. Joukkueet nähtiin viime kaudella vastakkain välierissä, joista Kärpät meni lopulta finaaliin.


Joukkuekaverilta hieno ele Kaapo Kakolle? Suomalaiselle tuttu pelinumero vapautui New York Rangersissa

iltalehti 07:27 11.09

Kaapo Kakko osallistuu ensi viikolla alkavalle New York Rangersin leirille. NHL-miesten harjoitusleiri alkaa maanantaina. Kakko käytti nuorten lupausten turnauksessa maanantaina pelatussa ottelussa pelinumeroa 45, mutta leirillä hän saattaa saada pelipaitaansa tutun numeron 24.


Oulun Kärpät julkaisi täysin uudenlaisen pelipaitansa – fanit tyrmistyivät: "Mikä noista on logo?"

iltalehti 18:04 10.09

Oulun Kärpät pelaa tulevalla kaudella myös keltaisessa pelipaidassa. Tiistaina SM-liigaseura Oulun Kärpät julkaisi alkavalle kaudelle kolmannen pelipaitansa, jota joukkue käyttää lauantaina pelattavissa kotipeleissä. Kolmannen paidan pääväri on keltainen. Koti- ja vieraspaitojen värit pysyvät Kärpillä ennallaan, eli muissa kotipeleissä pääväri on musta ja vieraspaidassa valkoinen.


JYPin pelaajabudjettiin tuli roimaa laskua, HIFK lähtee kauteen kalleimmalla joukkueella

jatkoaika.com 13:26 03.09

Liiga on julkaissut seurojen pelaajabudjetit alkavalle kaudelle. Voimasuhteissa on selviä muutoksia viime kauteen, kun esimerkiksi JYPin pelaajabudjetti laskee puolella miljoonalla eurolla.


Analyysi: Tapparan kärkirooleissa on paljon katsomattomia kortteja ? nuoret kaipaisivat vastuuta

jatkoaika.com 07:30 27.08

Tapparan huima finaalikausien putki katkesi viime kaudella, mutta tamperelaisten mitalisade jatkui edelleen. Alkavalle kaudelle kirvesrinnat ovat saaneet muutaman täsmävahvistuksen, mutta kokoonpanossa on myös katsomattomia kortteja.


Taituri repesi nauruun: Juhamatti Aaltosella erikoinen tavoite alkavalle kaudelle – "Lähdetään siitä liikkeelle"

MTV 09:37 21.08

Taiturimainen hyökkääjä Juhamatti Aaltonen on yksi Pelicansin tärkeimmistä syömähampaista alkavalla jääkiekkokaudella.


42-vuotias legenda ei hyydy – Mika Kohonen jatkaa huimaa uraansa

iltalehti 15:11 15.08

Kaikkien aikojen salibandypelaajana pidetty Kohonen jatkaa kotikonnuillaan. Jyväskylän Happee julkaisi torstaina joukkueensa alkavalle salibandyliigakaudelle. Nimilistassa huomio kiinnittyy yhteen pelaajaan, Mika Kohoseen. 42-vuotias legenda jatkaa uraansa ainakin ensi kauden ajan.


Karhunmetsästys käynnistyy ensi tiistaina – poikkeuslupia myönnetty viime vuotta vähemmän

iltasanomat 03:13 15.08

Alkavalle metsästyskaudelle on myönnetty 228 poikkeuslupaa.


Nyt on luvassa hirmuhelle – Etelä-Suomeen jopa +35: ”Viimeksi, kun näin mallissa tällaista, tuli Suomen lämpöennätys”

iltasanomat 11:22 19.07

Ennusteissa ei näy loppua pian alkavalle helteisen lämpöiselle säälle.


Winnipegin kehitysleirille jo maanantaina osallistuva Ville Heinola – ”Jotakin teemme oikein Suomen jääkiekossa”

iltasanomat 11:02 22.06

Ville Heinola osallistuu maanantaina alkavalle Winnipeg Jetsin nuorten pelaajien kehitysleirille


Hurricanesin maalivahtivalmentaja Mike Bales erosi tehtävästään

jatkoaika.com 20:30 12.06

Mike Balesin yllättävä lähtö pakottaa Carolina Hurricanesin etsimään alkavalle kaudelle uuden maalivahtivalmentajan.


Muistatko Emmerdalessa murhatun Gennien? Sama näyttelijä nyt poliisina uudessa sarjassa

iltalehti 06:53 08.06

Sian Reese-Williams ei ole enää Gennie Walker, vaan Cadi John, rikoskomisario. Emmerdalen fanit, huomio! Jos olette jääneet kaipaamaan murhattua Genesis "Gennie" Walkeria, kannattaa antaa mahdollisuus tänään alkavalle uudelle brittisarjalle Varjojen maat. Gennietä ei siinä suoranaisesti nähdä – ja tyylilajikin on toinen – mutta näyttelijä on sama. Sian Reese-Williams on nyt rikoskomisario Cadi John. Cadi on vasta palannut synnyinseuduilleen Walesiin huolehtimaan vanhenevasta isästään, kun hänen ammattitaitoaan tarvitaan. Jokirannasta löytyy kuusi vuotta aiemmin kadonneen nuoren naisen ruumis. Hukutettiinko hänet vai tekikö hän itsemurhan?


”Suomi aloittaa EU:n vahtivuoron, haluaisimme että…” Putinin luottomies paljasti mitä Venäjä toivoo Suomelta

iltasanomat 18:58 06.06

Presidentti Vladimir Putinin lähimpiin avustajiin kuuluva Sergei Ivanov vihjaisi Pietarin talousfoorumissa, että Venäjällä on suuret odotukset Suomen alkavalle EU-puheenjohtajuuskaudelle.


asiakaspalvelusta ennätyslukemissa hallitustunnustelut – IS Liigassa neljän ottelun oikein tapahtunut” omaisuutta vakuustakavarikkoon 66 Rinteestä hallitus­tunnustelija seuraa Sdpn tykittämään Hyundain WRC-autolla virkasyyte­kuulemisessa – ”Presidentti

Hot topics