Vuosien karjalanpiirakkasota päättyi – EU hyväksyi, että aidon karjalanpiirakan saa nyt tehdä myös laktoosittomasta maidosta

yle 11:31 24.01

Alkuperäinen karjalanpiirakan resepti oli erityisesti pienleipomoille liian tiukka.


Alkuperäinen Ihmemies MacGyver -näyttelijä välttelee julkisuutta ja karttaa ihmisiä – tällaista elämää 70 vuotta täyttävä tähti elää

iltasanomat 06:25 23.01

MacGyverinä muistettu Richard Dean Anderson täyttää tänään keskiviikkona 70 vuotta. Selkäongelmista kärsinyt tähti käy aktiivisesti fanitapahtumissa, mutta muuten hän viihtyy omassa rauhassaan Malibussa.


Elmu on sittenkin pääsemässä Puhokseen – "Se on ykköskortti tällä hetkellä"

yle 10:48 16.01

Helsinkiläinen elävän musiikin yhdistys Elmu etsii kuumeisesti uutta keikkapaikkaa. Alkuperäinen suunnitelma romuttui, mutta nyt on taas toivoa ilmassa.


Kimi Räikkösen uusi ajohaalari pisti silmään, työkaverit irvaili kieli poskessa: ”Vihdoin jotain seksikkäämpää”

iltalehti 07:43 06.12

Kimi Räikkönen hyvästeli tiistaina Alfa Romeon C38-auton. F1-sarjan lopputuloksissa 12:nneksi sijoittunut Alfa Romeon Kimi Räikkönen päätti kautensa ajamisen osalta tiistaina, kun hän kiersi Yas Marinan radan Abu Dhabissa 93 kertaa. Alkuperäinen tavoite oli ajaa huomattavasti enemmän, mutta Alfa Romeon C38-autoon iskenyt tekninen vika päätti päivän hieman etuajassa. Abu Dhabissa ajettiin tiistaina ja keskiviikkona rengastestit. Kaikilla talleilla oli molemmille testipäiville käytössään 10 rengassettiä. Paketti koostuu sekä kauden 2019 että kauden 2020 renkaista: tämän kauden seoksista tallit saivat valita käyttöönsä viisi, ensi kauden seoksista kuusi.


Alkuperäinen ”Marlboro-mies” kuoli 90-vuotiaana – ei polttanut eläessään yhtään tupakkaa

iltasanomat 08:05 10.11

Marlboron mainoskasvona tunnettu Robert ”Bob” Norris kuoli kotonaan maatilalla.


Poliisikoiran pentu Mörkö ihastutaa – toivottaa rauhallista pyhäinpäivää

stara 20:40 01.11

Halloweenin alkuperäinen tarkoitus on ollut pahojen henkien karkoittaminen uuden vuoden


Viihdelehti Stara.fi

stara 20:40 01.11

Halloweenin alkuperäinen tarkoitus on ollut pahojen henkien karkoittaminen uuden vuoden


Suomalaiskävelijä kertoo nyt pysäyttävällä tavalla Dohan MM-helvetistä: ”Luulimme sitä aluksi mittausvirheeksi”

iltalehti 11:23 28.10

Pikakävelijä Jarkko Kinnunen kertoo uransa rankimmasta kokemuksesta – 4,5 tunnin piinasta paahtavassa kuumuudessa ja tukahduttavassa kosteudessa. "Viimeisen vuorokauden aikana alkuperäinen suunnitelmamme muuttui paljon. Olimme valmentajani Valentin Konosen kanssa ennakoineet, että Dohan MM-kisojen olosuhteet tekisivät 50 kilometrin kävelykilpailusta poikkeuksellisen hitaan.


Leijonakuninkaasta Oscarin voittanut Elton John lyttää elokuvan uusintaversion: ”Taika oli kadonnut”

iltalehti 21:45 18.10

Muusikko Elton John on sitä mieltä, että uusi Leijonakuningas-elokuva ei tenhoa musiikillisesti samalla lailla kuin alkuperäinen animaatio. Vuonna 1994 ilmestynyt Disneyn animaatioelokuva Leijonakuningas toimi uutena ponnahduslautana pianovirtuoosi Elton Johnille. Hänen ja Tim Ricen elokuvaan tekemä Can You Feel the Love Tonight -kappale (suom. Tunnetko jo rakkauden) voitti Oscar-gaalassa parhaan laulun palkinnon. Samassa kategoriassa ehdolla olivat myös samassa elokuvassa soineet kaksikon kappaleet Circle of Life ja Hakuna Matata. Elokuvan soudtrackista tuli aikanaan kaikkien aikojen myydyin animaatioelokuvan soundtrack.


Sami Ristilä jättää FC Lahden kuluvan kauden jälkeen – alkuperäinen sopimus olisi kattanut ensi kauden

iltasanomat 12:52 10.10

Sami Ristilä perustelee päätöstään henkilökohtaisilla syillä.


Yubo-sovellus luotiin lapsille ja nuorille kavereiden etsimistä varten – siitä tulikin alaikäisten Tinder

yle 08:08 10.10

Yubo-mobiilisovelluksen alkuperäinen idea on, että nuoret löytäisivät sen kautta uusia ystäviä.


Haamujengi tekee jälleen paluun! Mukana alkuperäinen kokoonpano

mtv 22:01 20.09

Haamujengi nähdään valkokankaalla vuonna 2020.


James Bondin Kultasormi-mallinen Aston Martin myytiin ennätyshintaan

iltalehti 04:04 22.08

Tuntematon ostaja joutui pulittamaan erityislaitteita sisältävästä 1960-luvun autoharvinaisuudesta peräti 6,38 miljoonaa dollaria. Agentti James Bond on tunnettu erityisvalmisteisista autoistaan ja muista agentin elämää helpottavista teknisistä vempaimistaan. Nyt ehkä tunnetuin näistä autoista, 1960-luvun Aston Martin -malli DB5, on myyty huutokaupassa Kalifornian Montereyssä ennätyshintaan, 6,38 miljoonalla dollaria. Ostaja on tuntematon. Esimerkiksi vastaava malli myytiin myös vuonna 2010, jolloin siitä maksettiin 4,1 miljoonaa dollaria. Alkuperäinen Bond-näyttelijä Sean Connory, 88, käytti Aston Martin DB5-mallia vuonna 1964 Kultasormessa ja vuonna 1965 Pallosalamassa. Esimerkiksi Kultasormessa auto on varustettu monilla vempainherkuilla, kuten kääntyvillä eri maiden rekisterikilvillä, savuverholaitteella, konekivääreillä, luodinkestävällä suojakilvellä, heittoistuimella sekä mekanismilla, joka levittää tielle öljyä.


Supersuositun Beverly Hills -sarjan kulissien salatut riidat ja romahdukset julki – ”Hajotin raivoissani pukuhuoneeni”

iltasanomat 13:48 14.08

Alkuperäinen Beverly Hills 90210 -porukka on palannut yhteen 30 vuoden jälkeen uuden show’n merkeissä.


Disney-tähti, 21, teki pornoelokuvan: ”Alkuperäinen ideani oli luoda jouluinen kauhuelokuva”

iltalehti 09:46 14.08

Entinen Disney-tähti kertoi uudesta aluevaltauksestaan tiistaina. Bella Thorne kokeilee seuraavaksi siipiään ohjaajana. Thorne ohjaa Pornhub-seksivideoalustalla julkaistavan elokuvan. Thorne kertoo ohjauspäätöksestään elokuvan mainosvideolla. – Alkuperäinen ideani oli luoda jouluinen kauhuelokuva. Sen sijaan teinkin kauniin, eteerisen elokuvan.


Britney Spearsin hitti surf-tyyliin – parempi kuin alkuperäinen?

stara 14:00 12.08

Surf rock -musiikkityyli syntyi surffauskultuurin ympärille 1950-luvun lopulla. Yksi surf-musiikille


Edis Tatlin lauantain paluuottelun painoraja muuttui – nicaragualaisvastustajalla vaikeuksia kilojen kanssa

iltalehti 22:12 09.08

Berman Sanchezin ylimääräiset kilot johtivat Olavinlinnan pääottelun painorajan nostamiseen 66 kiloon. Edis Tatli kohtaa lauantai-iltana nicaragualaisen Berman Sanchezin Boxing Night OIavinlinnan pääottelussa. Tatli ottelee ensimmäistä kertaa sitten huhtikuisen tappionsa jälkeen, hakien ottelussa paluuta reitilleen kohti kevyen sarjan kärkikastia. Lauantain ottelun punnitustilaisuus oli perjantaina. Tatlin vastustajan painonpudotuksen ongelmat kuitenkin johtivat siihen, että pääottelun painorajaa jouduttiin muuttamaan. Sanchez painoi puntarilla tasan 66 kiloa, kun alkuperäinen painoraja oli sovittuun 64 kiloon. Sanchez ja hänen edustajansa olivat kuitenkin tiedottaneet asiasta jo ennakkoon Tatlin managerille Pekka Mäelle.


Arvonalennus! Vicki Gunvalson joutuu tekemään tilaa uudelle OC-kotirouvalle

iltalehti 06:20 07.08

The Real Housewives of Orange County -sarjan Vicki Gunvalsonin on raportoitu olevan tilanteeseen tyytymätön. Hyviä uutisia, The Real Housewives -realityikävää potevat! Paremmat ajat koittavat tänään. New Yorkin ja Beverly Hillsin jälkeen maksulliseen suoratoistopalveluun C Moreen saadaan tuoreeltaan Orange Countyn naiskuusikko, joka ilmestyi USA:ssa ruutuihin eilen. 14. kaudella mukana jatkavat jo entuudestaan tutut Tamra Judge, Shannon Beador, Kelly Dodd, Gina Kirschenheiter ja Emily Simpson. Yksi alkuperäinen jäsen on siis joukosta poissa: alusta saakka mukana ollut Vicki Gunvalson. Hänetkin tosin nähdään vielä ohjelmassa, mutta ei enää täysivertaisena kotirouvana, vaan ainoastaan heidän ystävänään. Se on selvä alennus The Real Housewives -sarjaperheen arvoasteikolla.


Uusi Leijonakuningas saa ensi-iltansa myös Suomessa – alkuperäinen elokuva oli sukupolvikokemus ja taloudellinen menestys Disneylle

iltasanomat 10:31 17.07

”Renessanssiajan” elokuvat Aladdinin ja Leijonakuninkaan johdolla pelastivat Disneyn 80-luvun flopin jälkeen.


Accenturen yt-neuvottelut päätökseen: 66 työntekijän työsuhde päättyy – alkuperäinen vähennystarve oli enintään 200 työtehtävää

yle 12:59 04.07

Accenturella on Suomessa 1 200 työntekijää.


on tuomittava”

Hot topics