Vanhusten avuksi yritettiin haalia työttömiä, opiskelijoita ja vartijoita – Pihlajalinna lupasi korjata puutteet mutta kävikin päinvastoin

yle 16:04 11.11

Vanhus löydettiin kaatuneena kolmesti yhden päivän aikana, aluehallintoviraston raportissa kerrotaan. Pihlajalinna kertoo nyt korjanneensa puutteet lääkehuollossa ja henkilöstömitoituksessa.


Turku myöntää että kouluruokailun puuttuminen lakon aikana rikkoo lakia – "Olemme seinän ja tapetin välissä"

yle 08:15 07.11

Turun sivistysjohtaja Timo Jalosen mukaan kaupungilla on tiedossa aluehallintoviraston edellisen lakon jälkeen antama huomautus siitä, että lämmin kouluruoka on tarjottava kouluissa.


Turku myöntää että kouluruokailun puuttuminen lakon aikana rikkoo lakia – "olemme seinän ja tapetin välissä"

yle 08:15 07.11

Turun sivistysjohtaja Timo Jalosen mukaan kaupungilla on tiedossa aluehallintoviraston edellisen lakon jälkeen antama huomautus siitä, että lämmin kouluruoka on tarjottava kouluissa.


Poliisi joutui valvontaviranomaisen hampaisiin – kilteimmät eivät uskalla edes sairastaa kotona, jotta muut eivät uuvu

yle 16:35 07.08

Aluehallintoviraston joutui puuttumaan poliisien työn kuormittavuuteen. Työsuojeluvalvonnan tuloksena annettiin seitsemän kehotusta ja 15 lievempää toimintaohjetta.


Kemijärven biosellutehtaasta tukku valituksia

yle 13:43 16.07

Pohjois-Suomen aluehallintoviraston ympäristö- ja vesitalousluvasta valitti muun muassa kolme viranomaista ja neljä yhteisöä.


Attendon hoivakodille Lappajärvellä 100 000 euron uhkasakko henkilökuntavajeen vuoksi

yle 14:24 12.07

Aluehallintoviraston mukaan Attendolla on viikko aikaa huolehtia henkilöstön riittävyydestä.


Aluehallintoviraston lakimies kaksoiskansalaisen työsyrjintäepäilystä: Syntyi vaikutelma, että syytettynä on viestintuoja

iltasanomat 13:32 11.06

Lakimies Matti Nissisen mukaan on epäuskottavaa, että rekry-yrityksen työntekijä olisi keksinyt itse kaksoiskansalaisia syrjivän ohjeen.


Äiti osti valvontalaitteen Jääkiekkomuseo jopa 8?000 puntaa Kaakkurissa nyt kirjastoilta – puuhun ulosajon jälkeen Ruotsalaispuolustaja vaihtuu tuplaantui!

Hot topics