Tuttu juttu -show alkaakin jo tänään: Ohjelmisto uuteen uskoon

iltalehti 09:10 19.10

Parisuhdevisailu sysää tieltään pois Amazing Racen. Aikansa suosikki, hyväntuulinen parisuhdevisailu Tuttu juttu -show tekee tänään paluun tv:seen usean vuoden tauon jälkeen. Perusidea on ennallaan, mutta joitain muutoksiakin on tehty. Niistä näkyvin on Timo Koivusalon uusi juontajapari, Joel Hallikaisen korvaava Susanna Laine. Avausjaksossa kaksikko saa vieraakseen muun muassa Larmin pariskunnan, eli Jutan (ent. Gustafsberg ja Jussila) ja Juhan (ent. Rouvinen).


Krista Kosonen tänään tv:ssä yökerhotanssijana

iltalehti 07:42 16.10

Angela on Amazing Angels -tanssiryhmän perustaja ja tähti. Krista Kosonen on tänä syksynä runsaasti esillä töittensä puolesta. Tänään hänet nähdään vuonna 2017 valmistuneessa Miami-elokuvassa TV2:lla. Kosonen näyttelee Angelaa, Amazing Angels -tanssiryhmän perustajaa ja impulsiivista tähteä, joka tekee keikkaa erilaisissa yökerhoissa ja klubeilla. Hartolassa esiintyessään hän tapaa pikkusiskonsa Annan, tosin aluksi tietämättään. Naisilla on sama, nyt jo edesmennyt isä, mutta heidän äitiensä huonot välit ovat estäneet siskosten suhteen muodostumisen. Ennen kuin ujo Anna huomaakaan, hän harjoittelee kylmällä bensa-asemalla tanssikoreografiaa. Pian pikkusisko panee siivet selkäänsä ja nousee muiden tanssijoiden kanssa riitoihin ajautuneen isonsiskonsa rinnalla kälyisen baarin esiintymislavalle humalaisen ja ruokottomuuksia huutelevan yleisön eteen. Pienimuotoinen esiintymiskiertue saa kuitenkin nopeasti tummia sävyjä, kun siitä muodostuu pakomatka. 30 000 euron veloissa olevan Angelan perässä on hämärämiehiä, jotka haluavat saatavansa.


Amazing Race, Himohamstraajat, Alastomat selviytyjät... Näitä huippusuosittuja tosi-tv-ohjelmia ei ole vielä tehty Suomessa

iltasanomat 11:00 29.09

Kaikki formaatit eivät ole vielä rantautuneet suomalaisten vastaanottimiin kotimaisina versioina.


Amazing Race, Himohamstraajat, Alastomat selviytyjät... Näitä huippusuosittuja tosi-tv-ohjelmia ei ole vielä nähty Suomessa

iltasanomat 11:00 29.09

Kaikki formaatit eivät ole vielä rantautuneet suomalaisten vastaanottimiin.


Uskoisiko tätä edes? Kauniit ja rohkeat hakkaa suosiossa Selviytyjät ja Amazing Racen

iltalehti 06:57 14.08

Entiset veriviholliset solmivat tänään rauhan Kauniissa ja rohkeissa. Kauniiden ja rohkeiden katsojamäärät kyseenalaistetaan aina silloin tällöin. Joidenkin on vaikea uskoa, että Kaunareilla riittää yhä faneja myös Suomessa. Niin kuitenkin on. Suomalaisten tv:n katselua mittaavan Finnpanelin tuoreimman tilaston mukaan amerikkalainen saippuasarja oli viime viikolla MTV3:n 13. suosituin. Se oli kanavan toiseksi katsotuin ulkomainen sarja Emmerdalen jälkeen. Taakse jäivät niin Selviytyjät kuin Amazing Racenkin. Kauniiden ja rohkeiden fanit ovat kunnostautuneet myös sosiaalisessa mediassa, jossa keskustellaan aktiivisesti sarjan käänteistä. Kauniit ja Rohkeat Suomi -sivustolla on puitu muun muassa Quinnin uskottavuutta. Onko hän hyvis vai pahis?


Amazing Racen etappivoittajat saivat luksusmatkan Helsinkiin – paljastavat miten palkinto käytettiin: "Olen aina pitänyt Suomen nimestä"

mtv 07:00 27.07

Amazing Race -kilpailussa nähtiin maininta Suomesta, kun kahdeksannen jakson etappivoittajat Kurt Gibson ja Brodie Smith voittivat luksusmatkan Helsinkiin.


Päivän ravivihje: Toto64, Vermo 24.7.

iltalehti 08:42 24.07

Vermoon lähdetään kahdella varmalla. Toto64-1: Vermon Toto64-kierros ei vaikuta mitenkään helpolta, mutta silti vihjesysteemiin mahdutetaan kaksi pankkia. Tai ehkä juuri siksi, jolloin muihin kohteisiin saataisiin hieman enemmän rukseja. Avauskohteessa suurena suosikkina matkaan lähtee Amazing Warrior, jonka peliosuus oli maanantaina vielä yli 60 prosenttiä. Osuus tullee laskemaan merkittävästi. Peli-ideaksi suositellaan nappisarjassa starttaavaa Bombardia, joka taas on saanut mainion lähtöpaikan. Viimeksi ruuna oli loppusuoralla pussissa. Toissa kerralla Bombard tuli päätöskierroksen 12,7-tempossa. Toto64-2: Vihjesysteemin ensimmäinen pankki on kovakuntoinen Morrison, jolle sopii varsin hyvin 2600 metrin "puolimaratoni". Viimeksi ruuna voitti tätä ehkä hieman kovemman porukan keulapaikalta tullen viimeiset 500 metriä 24,5-kyytiä.


Amazing Race jatkuu tänään uusin jaksoin: Mukana kohuttu Youtube-tähti - ”Pila meni liian pitkälle”

iltalehti 09:52 02.06

Yksi Amazing Racen kisaajista on pikkulapsen kustannuksella pilaillut Cole LaBrant. Suosittu matkailureality Amazing Race palaa tänään ohjelmistoon uusin jaksoin. Tuotantokausi on järjestyksessään jo 28. Kisaamassa on 11 paria, jotka ovat kaikki jollain lailla kytköksissä some-julkisuuteen. Joko he ovat itse sosiaalisen median tähtiä tai sitten heidän läheisensä on. Mukana nähdään muun muassa Cole LaBrant äitinsä Sheri LaBrantin kanssa. Tänä keväänä Cole ja hänen puolisonsa Savannah LaBrant joutuivat somemyrskyn keskelle. Asiasta uutisoitiin laajalti, muun muassa Daily Mailissa. Pari julkaisi Youtube-tilillään videon, jossa he huiputtivat Savannahin 6-vuotiasta Everleigh-tytärtä. Cole ja Sheri väittivät antavansa perheen koiranpennun pois.


Ravivihje: Toto4 Forssa 12.5.2019

iltasanomat 11:13 12.05

Forssan Toto4-pelissä luotetaan kyvykkääseen Amazing Warrioriin.


Hannu Jortikka Ylelle historia selvisi pian raa’asti New Sdpn lupailuista huolimatta Tulisiko al-Holilta kotiuttaa vakaana – liittymisen

Hot topics