Tyrmäysvoitto! Robert Helenius palasi timmissä kunnossa voittojen tielle

MTV 22:13 30.11

Ammattinyrkkeilijä Robert Helenius nappasi tyrmäsvoiton brasilialaisesta vastustajastaan Mateus Roberto Osoriosta lauantaina Viron Narvassa.


Robert Helenius iski tyrmäysvoiton – vastustajan videot herättävät lähinnä hilpeyttä

iltalehti 21:48 30.11

Ammattinyrkkeilijä Robert Helenius voitti lauantaina Mateus Roberto Osorion. Helenius, 35, tyrmäsi brasilialaisen ikätoverinsa Osorion toisessa erässä. Ottelu käytiin Narvassa, Virossa. Heleniuksen saldo ammattilaiskehistä on nyt 29 voittoa (18 tyrmäyksellä) ja kolme tappiota (kaksi tyrmäyksellä). Edellisessä ottelussaan heinäkuussa Helenius hävisi yhdysvaltalaiselle Gerald Washingtonille tyrmäyksellä.


Edis Tatli hakee vauhtia EM-ottelusta – haastaa tutun Francesco Pateran

MTV 18:07 30.11

Ammattinyrkkeilijä Edis Tatli on pääsemässä kolmannen kerran kehään belgialaisen Pateran kanssa.


Järkyttävä tragedia nyrkkeilykehässä: Dwight Ritchie kuollut 27-vuotiaana

MTV 18:01 09.11

Australialainen ammattinyrkkeilijä Dwight Ritchie on kuollut 27-vuotiaana harjoituksissa saamiinsa vammoihin.


Isku vartaloon tappoi 27-vuotiaan ammattinyrkkeilijän harjoituksissa

iltasanomat 17:51 09.11

Australialainen ammattinyrkkeilijä Dwight Ritchie kuoli harjoituksissa saamiinsa vammoihin.


Rajusti tyrmätty yhdysvaltalaisnyrkkeilijä makaa koomassa – "Rukoilkaa Patin puolesta"

MTV 17:56 13.10

Ammattinyrkkeilijä Patrick Day loukkasi päänsä pahoin ylemmän välisarjan ottelussa Chicagossa ja on koomassa, yhdysvaltalaismedia kertoo. Paikallista aikaa lauantai-iltana käydyssä ottelussa Charles Conwell tyrmäsi rajusti Dayn, joka menetti tajuntansa.


Ammattinyrkkeilijä vajosi koomaan rajun tyrmäyksen seurauksena: ”Rukoilkaa Patin puolesta”

iltasanomat 16:08 13.10

Charles Conwell pyysi ihmisiä rukoilemaan tyrmäämänsä Patrick Dayn puolesta.


"Suuri viikinki" murjoi Tyson Furyn naaman pahaan kuntoon

MTV 10:04 15.09

Ruotsalainen ammattinyrkkeilijä Otto Wallin haastoi hyvin brittiläisen raskaan sarjan tähden Tyson Furyn, mutta taipui 12-eräisessä ottelussa tappioon pistein 112–116, 111–117 ja 110–118. Ottelussa ei ollut panoksena mestaruusvyötä.


"Kukistan kenet tahansa" – 47-vuotias raskaan sarjan ex-mestari uhoaa paluuta kehään

MTV 14:01 09.09

Yhdysvaltalainen raskaan sarjan ammattinyrkkeilijä Shannon Briggs uhoaa tekevänsä paluun nyrkkeilykehään, kertoo yhdysvaltalainen TMZ.


Mikä on Oliver Helanderin heittämä kauden kärkitulos? Pelaa perjantain 10 kysymystä!

iltalehti 06:00 23.08

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Kuka ammattinyrkkeilijä tunnettiin uransa aikana lempinimellä Härmän Häjy? 2) Kuka toimii Porin Ässien päävalmentajana alkavalla SM-liigakaudella?


Edis Tatlin perheelle iloisia uutisia – perhe kasvoi: ”Sieltä tuli tyttö – terve ja ihan isokokoinen”

iltalehti 20:48 21.08

Ammattinyrkkeilijä Edis Tatlin perhe kasvoi varhain keskiviikkoaamuna. –?Synnytys meni tosi hyvin, ja kaikki meni tosi hyvin, onnellinen isä Edis Tatli tunnelmoi. –?Sieltä tuli tyttö – terve ja ihan isokokoinen, 3,8 kiloa.


Eva Wahlströmillä kolmen ottelun sopimus Yhdysvaltoihin: "Yksi on todella iso"

MTV 16:41 20.08

Ammattinyrkkeilijä Eva Wahlströmin ottelusuunnitelmat etenevät, ja elokuun alun WBC-liiton ylemmän höyhensarjan MM-titteliottelun jälkeen on ollut aikaa lomailla.


Edis Tatli ei lähtenyt tyrmäämään: ”Chillasin ja nautin kehässä”

iltalehti 01:08 11.08

Ammattinyrkkeilijä Edis Tatli voitti Nicaraguan Berman Sanchezin Savonlinnassa kaikin tuomariäänin. Edis Tatli otteli ajoittain hymy kasvoillaan. –?Menin kehään ja nautin kehässä olemisesta. Otin aika rennosti ja terävästi, Tatli kertoi.


Nyrkkeilijäjätti suuteli täysin yllättäen toimittajaa, taustahahmon vähättely raivostuttaa – "Eikö ole seksuaalista häirintää, jos tarttuu päästä ja suutelee väkisin suu veressä"

MTV 10:02 23.07

Raskaan sarjan ammattinyrkkeilijä Kubrat Pulev on saanut nyrkkeilylisenssinsä takaisin Kaliforniassa. Bulgarialainen pistettiin hyllylle, kun hän suuteli haastattelussa toimittajaa.


Ammattinyrkkeilijään osui 319 lyöntiä – makaa nyt koomassa sairaalassa

iltasanomat 15:41 22.07

Venäläinen ammattinyrkkeilijä Maksim Dadashev sai hengenvaarallisia vammoja ylemmän keskisarjan ottelussa Yhdysvalloissa.


Näkökulma: Vielä kerran, Robert Helenius?

MTV 11:30 14.07

Raskaan sarjan ammattinyrkkeilijä Robert Helenius koki uransa masentavimman ja kirvelimmän tappion Minneapolissa, kirjoittaa MTV Urheilun Timo Innanen. 


Gerald Washington tyrmäsi Robert Heleniuksen: Yhdysvaltalaisjätin hurja oikea suora teki tuhojaan – miten käy suomalaisen uran?

iltalehti 06:37 14.07

Robert Helenius kärsi Suomen aikaa varhain sunnuntaiaamuna ammattilaisuransa kolmannen tappion. Ammattinyrkkeilijä Robert Helenius hävisi lauantaina Minneapolisissa, Yhdysvalloissa 10-eräiseksi kaavaillussa raskaansarjan ottelussa Gerald Washingtonille. 37-vuotias yhdysvaltalainen tyrmäsi Heleniuksen kahdeksannessa erässä. Helenius aloitti ottelun hyvin, mutta Washington sai ensin kolmannessa erässä terävän vasemman suoran suomalaisen leukaperiin. Neljännen erän alussa Washington pääsi toisen kerran iskemään Heleniuksen suojauksen läpi, ja tämä horjahti jo köysiin. Loppuerä mentiin yhdysvaltalaisen selkeässä komennossa, mutta Helenius onnistui sinnittelemään kongin kilahdukseen saakka.


Robert Helenius nousee kehään ensimmäisen kerran USA:ssa – merijalkaväessä palvellut järkälemäinen vastustaja on huippuluokan atleetti: ”Tämä on iso ottelu”

iltalehti 22:30 13.07

Robert Helenius iskee viikonloppuna uransa ensimmäisen ottelun USA:ssa. Voiton ja tappion ero on hänen uransa kannalta suuri. Tulos tai ulos. Siinä on asetelma, joka jokaisen ammattinyrkkeilijän on sisäistettävä ennen jokaista otteluaan. Kun Robert Helenius kohtaa Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä yhdysvaltalaisen Gerald Washingtonin Minneapolisissa, asetelma on vielä tavallistakin vahvemmin läsnä.


Eva Wahlström, 38, ei ole lähelläkään uransa loppua – vastaan tulee 17 vuotta nuorempi iskijä: ”Juhannuksena ei paljon herkutella”

iltalehti 18:24 19.06

Eva Wahlström toteuttaa unelmiaan, eikä lopettamisesta ole tietoakaan. Eva Wahlström on otellut pitkään, mutta elokuun toinen päivä ammattinyrkkeilijä toteuttaa yhden suurimmista unelmistaan nousemalla kehään Las Vegasissa. Vastaan asettuu 21-vuotias Yareli Larios, jolle MM-titteliottelu on uran ensimmäinen. Wahlström on 38-vuotias, joten kaksikolla on 17 vuotta ikäeroa.


Nyrkkeilylegendan vaimo näki Eva Wahlströmin urhoollisen taistelun – kaksikko lähetti upean viestin Suomeen: ”Minulla tuli itku”

iltalehti 14:44 19.06

Ammattinyrkkeilijä Eva Wahlström ottelee jälleen Yhdysvalloissa. Eva Wahlström vahvisti keskiviikkona ottelevansa seuraavaksi 21-vuotiasta meksikolaista Yareli Lariosta vastaan 2. elokuuta. 38-vuotias suomalainen puolustaa Las Vegasissa höyhensarjan MM-titteliään. Otteluareenana toimiva Thomas \& Mack Center vetää reilut 19 500 katsojaa. Wahlströmin tiimi vertaa, että ottelupaikka on ”paikallinen Hartwall-areena”.


vastuu versus

Hot topics