Sarah Ferguson puolustaa Epstein-seksiskandaalin keskelle joutunutta prinssi Andrewta: ”On ollut hirveää katsoa, kun hieno mies joutuu käymään läpi niin valtavan tuskaista asiaa”

iltasanomat 15:00 14.12

Sarah Ferguson puolustaa Epstein-kohun keskelle joutunutta ex-miestään.


Sarah Ferguson puolustaa Epstein-kohussa ryvettynyttä prinssi Andrew’ta: ”Hän on paras mies jonka tiedän”

iltalehti 13:40 14.12

Ex-pariskunta on edelleen hyvissä väleissä. Fergie pitää koko hyväksikäyttökohua hölynpölynä. Prinssi Andrew, 59, on viime aikoina ryvettynyt Epstein-kohussa ja siihen liittyvissä hyväksikäyttösyytöksissä. Mies joutui muun muassa väistymään syrjään kuninkaallisista tehtävistään fiaskomaisen BBC-esiintymisensä vuoksi. Kaiken kohun keskellä Andrew saa kuitenkin tukea ex-vaimoltaan, Sarah Fergusonilta, 60. Vaikka pariskunta erosi jo vuonna 1996, ovat välit pysyneet läheisinä.


Prinssi Andrew’n seksikohu syvenee - nyt puhuu prinssiä tapaillut Lucy: ”Hän oli erityisen mieltynyt nelikätiseen hierontaan”

iltalehti 06:33 12.12

Prinssi Andrewin takavuosien edesottamuksista vastakkaisen sukupuolen kanssa on tullut esiin jälleen uusia väitteitä. Uusin avautuja prinssi Andrewin brittihovista syrjään sysänneessä seksiskandaalissa on brittimedioiden Daily Mail ja The Sun haastattelema Lucy. Stylistinä toimiva nainen kertoo tapailleensa prinssiä aikoinaan lyhyen aikaa. Lucyn mukaan prinssi oli erityisen viehättynyt siitä, että kaksi naista antoi hänelle samanaikaisesti hierontaa.


Prinssi Andrew’n ja Epsteinin seksiskandaalista avautuneelta Virginia Giuffrelta pysäyttävä julkaisu: ”Jos minulle tapahtuu jotain...”

iltalehti 22:46 11.12

Kohu prinssi Andrew’n ja hänen edesmenneen ystävänsä Jeffrey Espteinin seksiskandaalin ympärillä jatkuu. Seksiskandaali prinssi Andrew’n ympärillä velloo entistä hurjempana. Prinssiä ja vankeudessa itsemurhan tehnyttä Jeffrey Epsteinia seksuaalirikoksista syyttänyt Virginia Giuffre, 36, – tapahtuma-aikaan 2000-luvun alussa Roberts – on huolissaan omastaan ja perheensä turvallisuudesta. Hänen Twitter-kirjoituksensa kertoo karua kieltä. – Teen täten julkisesti tiettäväksi, että en ole millään muotoa itsetuhoinen. Olen kertonut terapeutilleni ja lääkärilleni – jos minulle tapahtuu jotain – että älkää perheeni tähden antako asian jäädä siihen ja auttakaa minua suojelemaan heitä. Liian moni paha ihminen haluaa nähdä minut vaiennettuna.


Seksiskandaalissa ryvettyneen prinssi Andrewn ex-rakas paljasti uusia yksityiskohtia menneisyydestä – uskoo syytösten pitävän paikkansa

iltasanomat 15:28 11.12

Prinssi Andrewn väitetty ex-tyttöystävä on paljastanut lisää yksityiskohtia prinssin menneisyydestä.


Prinssi Andrew'n massiivinen seksikohu vaikuttaa nyt merkittävästi kuninkaalliseen perheeseen – tytär prinsessa Beatrice joutui perumaan kihlajaisjuhlansa

mtv 22:01 10.12

Prinssi Andrew'n valtava kohu aiheuttaa toimenpiteitä myös kuninkaallisen tyttären prinsessa Beatricen tulevien häiden suhteen. 


Prinssi Andrew palaa julkisuuteen – osallistuu kohusta huolimatta joulukirkkoon

iltalehti 15:27 09.12

Vaikka prinssi Andrew on viime aikoina ryvettynyt Epstein-kohussa, hän aikoo osallistua kuningasperheen mukana perinteiseen joulukirkkoon. Kun prinssi Andrew antoi BBC:lle kohuhaastattelun, jossa hän selitteli ystävyyttään multimiljonääri Epsteiniin, hän lensi pian ulos Brittihovin edustustehtävistä. Esptein nimittäin oli saanut tukun syytteitä useiden alaikäisten tyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja ihmiskaupasta. Rikostutkinnassa oli Epsteinin lähipiiriä, johon myös Andrew kuului.


Raju lehtiväite: Prinssi Andrew pilasi tyttärensä kihlajaiset - kaikki peruttiin

iltalehti 16:32 08.12

Prinsessa Beatricen kihlajaisjuhla on peruttu, jos on uskominen Daily Mail -lehteen. Herttuatar Sarah Fergusonin ja prinssi Andrew’n tytär Beatrice meni syksyllä kihloihin miljonääri Edoardo Mozzin kanssa. Kihlajaisjuhlia oli tarkoitus viettää 18. joulukuuta hienossa Chiltern Firehousessa. Juhlat on nyt peruttu väittää Daily Mail, vaikka kutsut oli ehditty jo lähettää. Lehden tietojen mukaan syynä perumiseen on törkeän käytöksensä johdosta syvissä vesissä uiva Andrew. Beatrice ja muu perhe epäilee paparazzit olisivat Andrew’n johdosta yrittäneet kuvata kihlajaisvieraita ja Andrew’ta itseään.


Donald Trump sanoo ettei tunne seksiskandaalissa ryöpytettyä prinssi Andrew'ta – kuvatodisteet kumoavat hämmentävän väitteen

mtv 22:02 07.12

Donald Trump väittää kivenkovaan, ettei hän tunne prinssi Andrew'ta, vaikka historia osoittaa toisin.


Paljastuksia hovista: prinssi Andrew’n pelätään pilaavan kuninkaallisen perheen joulun – voi saada porttikiellon juhlahumuun

iltasanomat 11:40 05.12

Prinssi Andrew’ta tuskin nähdään kuninkaallisen perheen perinteisessä joulujumalanpalvelussa.


Trump antoi erikoisen vastauksen suhteestaan prinssi Andrew’iin – kuvat kertovat toista

iltasanomat 03:57 04.12

Yhdysvaltain presidentti väitti tiistaina, ettei tunne seksuaalirikosvyyhtiin liitettyä Britannian prinssi Andrew’ta.


Donald Trump kiinni valheesta – väitti ettei tunne Prinssi Andrewia

stara 19:20 03.12

Britannian kuningasperheen jäsen prinssi Andrew on viime aikoina ollut seksiskandaalin


Viihdelehti Stara.fi

stara 19:20 03.12

Britannian kuningasperheen jäsen prinssi Andrew on viime aikoina ollut seksiskandaalin


Brittihovi kieltää jyrkästi prinssi Andrew’n väitetyt seksiaktit alaikäisen kanssa

iltalehti 14:57 03.12

Buckinghamin palatsi antoi tiedotteen Virginia Giuffren maanantaisen televisiohaastattelun jälkeen. Britannian raikulipoika prinssi Andrew, 59, on sotkeentunut elämänsä isoimpaan skandaaliin, johon liittyy nippu alaikäisten tyttöjen hyväksikäyttösyytteitä ja monimiljonääri Jeffrey Epstein. Epstein kuoli elokuussa vankiselliinsä, mutta ehti saada syytteet useiden alaikäisten tyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja ihmiskaupasta. Rikostutkinnassa on Epsteinin lähipiiriä, johon myös Andrew kuului.


Kuusi syytä, miksi prinssi Andrew’n epämääräinen toiminta on niin merkityksellistä

iltasanomat 12:06 03.12

Britannian kuningashuone ei ole vain hassuja hattuja, vaan myös kovaa bisnestä.


Kehonkielen asiantuntijalta jämäkkä arvio prinssi Andrew’ta syyttävän naisen tv-esiintymisestä: ”Kyyneleet olivat aitoja”

iltasanomat 10:51 03.12

Prinssi Andrew’ta syyttävä Virginia Giuffre kertoi oman näkemyksensä hänen ja prinssin väleistä BBC:n haastattelussa.


Prinssi Andrew'ta syyttävältä naiselta rajuja väitteitä: "Ette saa hyväksyä sitä, mitä minulle tehtiin"

mtv 09:58 03.12

Prinssi Andrew'ta seksirikoksista syyttävän Virginia Giuffren haastattelu esitetään BBC:llä maanantai-iltana 2. joulukuuta.


Mitä prinssi Andrew’n ja häntä syyttävän naisen välillä todella tapahtui? Näin heidän kertomukset eroavat toisistaan

iltasanomat 09:46 03.12

Prinssi Andrew’n ja häntä seksiin pakottamisesta syyttävän Virginia Giuffren kertomukset eroavat monin paikoin toisistaan.


arvion ylivoimastaan myös Puljujärvelle naiset romahtivat Pukka nautti – myös Puljujärvelle

Hot topics