Prinsessa Eugenie julkaisi hellyttävän kuvan ahdistelusyytteissä ryvettyneestä isästään – leikkien tiimellyksessä lapsuudessa

iltalehti 14:27 22.06

Prinsessa Eugenie tukee isäänsä kaikin tavoin. Prinsessa Eugenie, 30, on kuningatar Elisabet II:n pojan, prinssi Andrew‘n nuorempi tytär. Andrew’n maine ryvettyi pahasti viime syksynä, kun hänet yhdistettiin edesmenneen liikemies Jeffrey Epsteinin kanssa alaikäisten tyttöjen hyväksikäyttökohuun. Hovi hyllytti Andrew’n kuninkaallisista tehtävistä mutta kielsi silti syytösten paikkansapitävyyden.


Prinssi Andrew hyökkää rajusti oikeusministeriötä vastaan - kommentoi vihdoin Epstein-jupakkaa

iltalehti 10:02 08.06

Andrew’n asianajaja muotoili virallisen tiedotteen prinssin toimista. Prinssi Andrew, 60, nousi kohuotsikoihin viime syksynä, kun hänet yhdistettiin edesmenneen liikemies Jeffrey Epsteinin touhuihin. Epsteinia syytettiin alaikäisiin tyttöihin kohdistuneesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Epstein teki itsemurhan ennen kuin häntä ehdittiin tuomita.


Viranomaisia pakoillut prinssi Andrew avautuu vihdoin Epstein-jupakasta: Tiedote tulee tänään

iltalehti 10:02 08.06

Andrew’n asianajaja on muotoillut virallisen tiedotteen prinssin toimista. Prinssi Andrew, 60, nousi kohuotsikoihin viime syksynä, kun hänet yhdistettiin edesmenneen liikemies Jeffrey Epsteinin touhuihin. Epsteinia syytettiin alaikäisiin tyttöihin kohdistuneesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Epstein teki itsemurhan ennen kuin häntä ehdittiin tuomita.


Sarah Ferguson hempeilee edelleen seksiskandaalissa ryvettyneen ex-miehensä kanssa – fanit ehdottelevat uusia häitä

iltalehti 16:18 19.05

Fergie on edelleen lämpimissä väleissä prinssi Andrew’n kanssa. Yorkin herttuatar Sarah Ferguson ja prinssi Andrew erosivat jo vuonna 1996 kymmenen vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Pari on kuitenkin yhä varsin läheisissä väleissä. Juhlat vietetään usein perheenä ja Fergienäkin tunnettu herttuatar asuu edelleen Andrew’n kanssa samassa talossa.


Prinsessa Eugenie julkaisi meikittömän kuvan - 10 vuotta yhdessä rakkaansa kanssa

iltalehti 10:33 26.04

Prinsessa Eugenie hekumoi sosiaalisessa mediassa 10-vuotista parisuhdettaan. Yorkin prinsessa Eugenie, 30, on kuningatar Elisabet II:n pojan prinssi Andrew’n nuorempi tytär. Vastikään hän vietti kolmekymppisiään kotieristyksissä. Tällä viikolla prinsessa on viettänyt parisuhteensa 10-vuotispäivää aviomiehensä Jack Brooksbankin, 33, kanssa. Eugenie jakoi kauniita yhteiskuvia miehensä kanssa someen. Kuvissa Eugenie poseeraa luonnonkauniina ilman meikkiä.


Prinsessa Beatricen häät peruttu – epäonni vainoaa

stara 08:00 19.04

Kuningatar Elisabetin pojantyttären, eli prinssi Andrew’n tyttären prinsessa Beatricen oli


Viihdelehti Stara.fi

stara 08:00 19.04

Kuningatar Elisabetin pojantyttären, eli prinssi Andrew’n tyttären prinsessa Beatricen oli


Tämä nainen pyörittää satojen miljoonien bisnestä – sanoi ei prinssi Andrew’n kosinnalle

iltasanomat 13:18 17.04

Newcastlen jättikaupoista neuvotteleva Amanda Staveley oli avainroolissa myös silloin, kun Manchester City siirtyi siirtyi sheikkiomistukseen.


Prinssi Andrew näyttäytyi ensi kertaa kuukausiin - sai lokaa niskaansa muffinsseista: ”Säälittävää huomionhakuisuutta”

iltalehti 11:09 11.04

Prinssi Andrew pisti kortensa kekoon hyväntekeväisyystöissä koronakeväänä, mutta tempaus ei miellytä kuninkaallisasiantuntijaa. Epstein-kohun myötä prinssi Andrew’lta, 60, meni niin kuninkaallinen asema kuin mainekin. Kuningatar laittoi hänet sivuun kuninkaallisista tehtävistä marraskuussa. Syynä tähän on ollut hänen ja Jefrey Epsteinin välinen erikoinen ystävyys. Vankisellissä kuollutta Epsteinia syytetään useista alaikäisten tyttöjen ihmiskaupasta ja raiskauksista, ja yksi uhreista on kertonut joutuneensa myös prinssi Andrew’n raiskaamaksi. Prinssi antoi aiheesta marraskuussa BBC:lle erikoisen haastattelun, jossa hän selitteli tapahtumia haparoivasti. Hovi on kuitenkin kiistänyt prinssiin kohdistuneet syytökset.


Prinsessa Eugenie juhli syntymäpäiväänsä karanteenissa – kuningatar Elisabet muisti iloisella onnittelulla

iltalehti 11:31 28.03

Prinsessa Eugenie täytti 30. Koronavirustilanteen vuoksi prinsessa Eugenie ei voi kutsua perhettään ja ystäviään koolle syntymäpäivänään. Prinsessa juhli tasavuosia kotosalla aviomiehensä Jack Brooksbankin kanssa. Yorkin prinsessa Eugenie on kuningatar Elisabet II:n pojan prinssi Andrew’n nuorempi tytär. Kuningatar muisti prinsessaa Instagram-onnittelulla.


Prinsessa Beatricen ja italialaiskihlatun unelmahäiden karmiva epäonni eskaloitui: koko vastaanotto on peruttu

iltasanomat 15:31 20.03

Prinsessa Beatricen häät kokivat kolauksen, kun prinssi Andrew’n yhteydet Jeffrey Epsteiniin nousivat jälleen julkisuuteen ja Harry ja Meghan jättivät hovin. Nyt juhlat ovat kohdanneet vielä vakavamman esteen: koronaviruksen.


Prinsessa Beatricen satuhäät kutistuivat jälleen – vastaanotto järjestetään teltassa

stara 20:40 15.03

Kuningatar Elisabetin pojan, eli prinssi Andrew’n skandaali on vaikuttanut koko


Lehtiväite: Prinssi Andrew kutsui alusvaatemallin Buckinghamin palatsiin – antoi kaunottaren istua kuningattaren valtaistuimella

iltasanomat 19:21 02.03

Hovin sisäpiiriläisten mukaan malli Caprice Bourret viihtyi prinssi Andrew’n vieraana Buckinghamin palatsissa.


Turvamies paljastaa uusia yksityiskohtia Andrew’n osuudesta seksiskandaaliin – vesittyikö prinssin alibi?

iltasanomat 12:35 25.02

Hovin entinen turvamies muistaa erikoisen kohtaamisen prinssi Andrew’n kanssa.


Prinssi Andrew’n merkkipäivän ylle laskeutui synkkä varjo: valtavat juhlallisuudet peruttiin, kaupungit kieltäytyivät liputtamasta...

iltasanomat 16:13 19.02

Yorkin herttua prinssi Andrew täyttää tänään 60 vuotta. Merkkipäivää varjostaa kuitenkin edelleen taannoinen kohu, jonka seurauksena prinssille suunnitellut valtavat syntymäpäiväjuhlat päädyttiin perumaan.


Yorkin herttuatar Sarahilla syytä juhlaan – rahakas sopimus

iltalehti 14:08 15.02

Yorkin herttuatar Sarah Ferguson on allekirjoittanut kirjasopimuksen. Prinssi Andrew’n ex-vaimo Sarah Ferguson on tehnyt julkaisusopimuksen seitsemästä kirjasta. Kaikki kirjat on suunnattu lapsiyleisölle. Ensimmäinen kirjoista ilmestyy kesällä 2020. Tämä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun Ferguson kirjoittaa kirjoja - julkaistuja opuksia on jo 25 kappaletta. Herttuatar on hyvin innoissaan kirjasopimuksesta. Myös kirjat julkaiseva kustantamo on julkaissut sopimuksesta iloitsevia päivityksiä sosiaalisessa mediassa.


Herttuapari Harry ja Meghan kieltäytyivät prinssi Andrew’n synttärikutsusta - kiersivät karkelot viekkaalla tavalla

iltalehti 11:57 15.02

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan eivät tiettävästi saavu Britanniaan Harryn kohuissa ryvettyneen sedän kuusikymppisille. Prinssi Andrew’n ympärillä on kuohunut pedofiilikytköksen ja seksuaalisen ahdistelukohun myötä. Epstein-kohun vanavedessä Andrew’lta meni niin kuninkaallinen asema kuin mainekin. Kuningatar laittoi hänet sivuun kuninkaallisista tehtävistä. Jäihin pantiin myös prinssin massiivisiksi suunnitellut 60-vuotissyntymäpäiväjuhlat. Kuningattaren on kerrottu tukeneen poikaansa kohun keskellä. Kuningattaren kerrotaan olleen kuitenkin hyvin turhautunut siitä, että Adrew’n toilailu on luonut varjon koko kuninkaallisen perheen tekemän työn ylle. Nyt on varmistunut, että Andrew’n syntymäpäiväjuhlia vietetään pienimuotoisemmin hovissa 19. helmikuuta.


Prinssi Harry ja herttuatar Meghan tekivät selkeän pesäeron hoviin: kieltäytyivät kutsusta prinssi Andrew’n syntymäpäiville

iltasanomat 10:03 15.02

Sussexin herttuapari ei lehtiväitteiden mukaan aio osallistua prinssi Andrew’n 60-vuotissyntymäpäiville.


Brittikaupungit kieltäytyivät liputtamasta prinssi Andrew’n kunniaksi

iltasanomat 02:31 08.02

Hallitus joutui peruuttamaan vaatimuksensa.


Hot topics