Prinssi Andrew’n seksikohu syvenee - nyt puhuu prinssiä tapaillut Lucy: ”Hän oli erityisen mieltynyt nelikätiseen hierontaan”

iltalehti 06:33 12.12

Prinssi Andrewin takavuosien edesottamuksista vastakkaisen sukupuolen kanssa on tullut esiin jälleen uusia väitteitä. Uusin avautuja prinssi Andrewin brittihovista syrjään sysänneessä seksiskandaalissa on brittimedioiden Daily Mail ja The Sun haastattelema Lucy. Stylistinä toimiva nainen kertoo tapailleensa prinssiä aikoinaan lyhyen aikaa. Lucyn mukaan prinssi oli erityisen viehättynyt siitä, että kaksi naista antoi hänelle samanaikaisesti hierontaa.


Prinssi Andrew’n ja Epsteinin seksiskandaalista avautuneelta Virginia Giuffrelta pysäyttävä julkaisu: ”Jos minulle tapahtuu jotain...”

iltalehti 22:46 11.12

Kohu prinssi Andrew’n ja hänen edesmenneen ystävänsä Jeffrey Espteinin seksiskandaalin ympärillä jatkuu. Seksiskandaali prinssi Andrew’n ympärillä velloo entistä hurjempana. Prinssiä ja vankeudessa itsemurhan tehnyttä Jeffrey Epsteinia seksuaalirikoksista syyttänyt Virginia Giuffre, 36, – tapahtuma-aikaan 2000-luvun alussa Roberts – on huolissaan omastaan ja perheensä turvallisuudesta. Hänen Twitter-kirjoituksensa kertoo karua kieltä. – Teen täten julkisesti tiettäväksi, että en ole millään muotoa itsetuhoinen. Olen kertonut terapeutilleni ja lääkärilleni – jos minulle tapahtuu jotain – että älkää perheeni tähden antako asian jäädä siihen ja auttakaa minua suojelemaan heitä. Liian moni paha ihminen haluaa nähdä minut vaiennettuna.


Raju lehtiväite: Prinssi Andrew pilasi tyttärensä kihlajaiset - kaikki peruttiin

iltalehti 16:32 08.12

Prinsessa Beatricen kihlajaisjuhla on peruttu, jos on uskominen Daily Mail -lehteen. Herttuatar Sarah Fergusonin ja prinssi Andrew’n tytär Beatrice meni syksyllä kihloihin miljonääri Edoardo Mozzin kanssa. Kihlajaisjuhlia oli tarkoitus viettää 18. joulukuuta hienossa Chiltern Firehousessa. Juhlat on nyt peruttu väittää Daily Mail, vaikka kutsut oli ehditty jo lähettää. Lehden tietojen mukaan syynä perumiseen on törkeän käytöksensä johdosta syvissä vesissä uiva Andrew. Beatrice ja muu perhe epäilee paparazzit olisivat Andrew’n johdosta yrittäneet kuvata kihlajaisvieraita ja Andrew’ta itseään.


Paljastuksia hovista: prinssi Andrew’n pelätään pilaavan kuninkaallisen perheen joulun – voi saada porttikiellon juhlahumuun

iltasanomat 11:40 05.12

Prinssi Andrew’ta tuskin nähdään kuninkaallisen perheen perinteisessä joulujumalanpalvelussa.


Brittihovi kieltää jyrkästi prinssi Andrew’n väitetyt seksiaktit alaikäisen kanssa

iltalehti 14:57 03.12

Buckinghamin palatsi antoi tiedotteen Virginia Giuffren maanantaisen televisiohaastattelun jälkeen. Britannian raikulipoika prinssi Andrew, 59, on sotkeentunut elämänsä isoimpaan skandaaliin, johon liittyy nippu alaikäisten tyttöjen hyväksikäyttösyytteitä ja monimiljonääri Jeffrey Epstein. Epstein kuoli elokuussa vankiselliinsä, mutta ehti saada syytteet useiden alaikäisten tyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja ihmiskaupasta. Rikostutkinnassa on Epsteinin lähipiiriä, johon myös Andrew kuului.


Kuusi syytä, miksi prinssi Andrew’n epämääräinen toiminta on niin merkityksellistä

iltasanomat 12:06 03.12

Britannian kuningashuone ei ole vain hassuja hattuja, vaan myös kovaa bisnestä.


Mitä prinssi Andrew’n ja häntä syyttävän naisen välillä todella tapahtui? Näin heidän kertomukset eroavat toisistaan

iltasanomat 09:46 03.12

Prinssi Andrew’n ja häntä seksiin pakottamisesta syyttävän Virginia Giuffren kertomukset eroavat monin paikoin toisistaan.


Prinssi Andrew’n kanssa seksiin pakotettu: ”Hän tietää mitä on tapahtunut”

stara 18:40 02.12

Vuonna 2011 ilmestyi internetiin valokuva, jossa kuningatar Elisabetin poika, prinssi


Löytyikö prinssi Andrew’n ökyelämälle selitys? Brittilehti paljastaa kyseenalaisia seikkoja salatuista bisneksistä: ”Se kaikki haiskahtaa”

iltasanomat 10:58 01.12

Prinssi Andrew on joutunut jälleen uuden kohun silmän, kun Daily Mail -lehti julkaisi laajan artikkelin hänen bisneksistään ja toiminnastaan Britannian kauppalähettiläänä.


Hovin pelko kävi toteen - katso video haastattelusta, jossa nainen syyttää prinssi Andrew’ta seksiin pakottamisesta: ”Hän tietää, mitä tapahtui”

iltalehti 10:35 29.11

Prinssi Andrew’ta seksiin pakottamisesta syyttävän Virginia Giuffren BBC-haastattelu lähetetään ensi viikolla, mutta jo ensimmäinen klippi siitä on hyytävä. BBC on julkaissut ensimmäisen klipin Virginia Giuffren haastattelusta. Video on kuvattu ennen prinssi Andrew’n paljon julkisuutta saanutta BBC-haastattelua, jota kuvattiin jopa katastrofaaliseksi. – Hän (prinssi Andrew) tietää, mitä tapahtui ja minä tiedän, mitä tapahtui. Ja vain yksi meistä kertoo totuutta, Giuffre sanoo klipissä.


Hyötyykö prinssi Charles Andrew-veljen hölmöilyistä? – Britanniassa huhutaan kuningattaren harkitsevan eläköitymistä

iltalehti 21:52 27.11

Kuningatar Elisabetin uskotaan saaneen kohuista tarpeekseen ja suunnittelevan sivuun siirtymistä täyttäessään 95. Prinssi Charles, 71, on palannut edustusmatkaltaan Uudesta-Seelannista. Heti Britanniaan laskeuduttuaan mies suuntasi Sandringhamiin tapaamaan vanhempiaan, kuningatar Elisabetia, 93, ja prinssi Philipiä, 98. Arvatenkin yhdessä käytiin kovat keskustelut kuningasperhettä viime aikoina kuohuttaneesta prinssi Andrew’n, 59, tapauksesta.


Muistatko prinssi Andrew’n ensimmäisen skandaalin? Tyttöystävä paljastui pehmopornotähdeksi – näin julkisuudesta kadonneella kaunottarella menee nyt

iltasanomat 20:14 26.11

Prinssi Andrew’n ensimmäinen julkinen seurustelusuhde päättyi aikanaan katastrofiin.


Asiantuntijat sanoivat suorat sanat brittihovin katastrofista – näin kuninkaallinen perhe luisui täyteen kaaokseen

iltasanomat 15:31 26.11

Prinssi Andrew’n ympärillä vellova kohu on asiantuntijoiden mukaan yksi suurimmista brittihovin kohtaamista skandaaleista sitten prinsessa Dianan kuoleman.


Prinssi Andrew joutuu isoveljensä prinssi Charlesin tiukkaan puhutteluun seksiskandaalista

iltalehti 14:13 26.11

Prinssi Charles palaa tänään tiistaina edustusmatkaltaan Lontooseen. Hovin lähteiden mukaan hän vaatii pikkuveljeltään selontekoa seksiskandaaliasiaan. Prinssi Charles, 71, on ollut yhdeksän päivän edustusmatkalla Uudessa-Seelannissa ja Salomoninsaarilla. Sillä välin brittihovissa on kuohunut, sillä hänen pikkuveljensä prinssi Andrew, 59, astui syrjään hovin työtehtävistä. Hän lopetti yhteistyön kaikissa hyväntekeväisyysjärjestöissään ja kaikki hänen edustustehtävänsä peruttiin. Andrew’n maine sai suuren kolauksen hänen ja Jeffrey Epsteinin epämääräisen ystävyyden noustua puheenaiheeksi. Useat naiset syyttävät edesmennyttä Epsteinia ja hänen lähipiiriään raiskauksista. Yksi Epsteinin uhreista kertoo joutuneensa myös prinssi Andrew’n hyväksikäyttämäksi vasten tahtoaan. Prinssi antoi asiasta ympäripyöreitä vastauksia BBC:n televisioimassa haastattelussa. Sittemmin prinssi on kutsuttu Yhdysvaltoihin antamaan lausunto Epsteiniin liittyen.


Brittihovin seksiskandaali: Kuningatar perui prinssi Andrew’n syntymäpäiväjuhlat

stara 08:00 26.11

Seksuaalirikoksista vankeuteen tuomittu ja sittemmin itsemurhan tehnyt amerikkalaismiljonääri Jeffrey Epstein


Prinsessa Beatrice syyttää itseään isä-Andrew’n alamäestä – itkee silmät päästään

iltalehti 22:04 25.11

Prinsessa Beatrice suhtautui alun perin nahkeasti BBC-haastatteluun. Yorkin herttua, prinssi Andrew on ollut kohun silmässä jo jonkin aikaa. Syy on se, että mies on sotkeentunut alaikäisten tyttöjen hyväksikäyttösyytteisiin, hän kun sattui olemaan jo edesmenneen monimiljonääri Jeffrey Epsteinin läheinen ystävä. Epstein ehti saada syytteet useamman alaikäisen tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja ihmiskaupasta jo ennen viime kesäistä kuolemaansa.


Kuningatar Elisabet vei poikansa kohua pakoon – pojalla kypärä, äidillä pelkkä huppu

iltalehti 15:26 25.11

Kuningatar Elisabet vei prinssi Andrew’n Windsoriin miehen vetäydyttyä tehtävistään. Prinssi Andrew vetäytyi keskiviikkona julkisista tehtävistään hänen ja Jeffrey Epsteinin epämääräisen ystävyyden noustua puheenaiheeksi. Useat naiset syyttävät edesmennyttä Epsteinia ja hänen lähipiiriään raiskauksista. Vetäytymistä edelsi prinssin keskustelu kuningatar Elisabetin kanssa. Prinssi pyysi töppäilyjään äidiltään anteeksi. Vetäytymisilmoituksen jälkeen prinssi Andrew lähti äitinsä mukana Windsoriin. Kuningatar Elisabet ja prinssi Andrew kuvattiin jo perjantaina ratsastamassa yhdessä Windsorin linnan mailla. Molemmat pukeutuivat ratsastusretkeä varten pitkiin takkeihin. Kuningatar Elisabet täydensi asulla hupulla ja prinssi Andrew kypärällä.


Kuningatar Elisabet perui prinssi Andrew’n valtavat syntymäpäiväjuhlat

iltasanomat 14:20 25.11

The Times -lehti uutisoi, että kuningatar Elisabet II on perunut poikansa prinssi Andrew’n suuret 60-vuotisjuhlallisuudet.


auttavat Iacobellis viihtyy Tapparassa luovutuksesta pyristellyt uskoivat ydinaseneuvottelut Yhdysvaltojen kanssa ”Läksin maailmalle samalla

Hot topics