Miljoonayrityksen johtaja johdattaa Suomen MM-kultajahtiin: "Mitään ei ole tarvinnut jättää tekemättä"

MTV 17:53 04.12

Salibandyvalmentaja Lasse Kurrosen kalenteri on täynnä, mutta hetkittäin kaoottisista tunnelmista huolimatta perhe-elämän, siviilityön ja naisten maajoukkueen päävalmentajan tehtävien yhdistäminen onnistuu mainiosti.


Ajankäytön mestari johdattaa Suomen salibandynaiset MM-kultajahtiin – ”En uskaltanut tunteja laskea”

iltasanomat 15:55 04.12

Päävalmentaja Lasse Kurronen on kiireinen mies.


Yllätysveto! Lappeenrannan SaiPa mukaan salibandyyn – taustalla fuusio

iltalehti 15:44 04.12

Lappeenrannan NST ja PoNoVo fuusioituvat. Salibandyn puolelta kuultiin mielenkiintoinen fuusiouutinen keskiviikkona. Legendaarinen lappeenrantalaisseura NST fuusioituu Pontuksen Nousevan Voiman (PoNoVo) kanssa. Lopputuloksena on täysin uusi seura – SaiPa Salibandy.


SaiPa mukaan salibandyyn – kaksi lappeenrantalaisseuraa yhdistyy

iltasanomat 12:29 04.12

SaiPa on nyt myös salibandyseura.


Lappeenrantalaiset salibandyseurat yhdistyvät – SaiPassa voi ensi vuoden alusta lähtien pelata myös salibandya

yle 11:00 04.12

Liiga-Saipan toimitusjohtaja Jussi Markkanen iloitsee siitä, että perinteikäs seura palaa monilajiseuraksi.


Tennislegenda todisti 9-vuotiaana kouluammuskelua – kulkivat yhteisillä kyydeillä murhaajan kanssa

MTV 15:24 02.12

Tenniksen kaksinpelin olympiavoittoa kahdesti juhlinut ja kolmesti Grand Slam -turnauksen voittanut Andy Murray todisti 9-vuotiaana kouluammuskelua. Hän kertoo nyt tuoreessa dokumentissa "Andy Murray Resurfacing" tunteneensa murhaajan.


Classicin Johansson liikaa SPV:lle – katso miesten Salibandyliigan tuoreet tulokset ja otteluraportit

yle 20:48 01.12

Miesten Salibandyliigassa pelattiin neljä ottelua sunnuntaina. Voittoihin ylsivät Happee, LASB, Nokian KrP ja Classic. Sarjaa johtaa Classic, joka on kahdeksan pistettä Nokian KrP:a edellä.


Katso miesten Salibandyliigan tuoreet tulokset ja otteluraportit – EräViikinkien kiri ei riittänyt, OLS voittoon

yle 20:14 30.11

Miesten Salibandyliigassa pelattiin kaksi ottelua lauantaina. Voittoihin ylsivät OLS ja SPV. Sarjaa johtaa Classic, joka on kahdeksan pistettä Nokian KrP:a edellä.


Katso miesten Salibandyliigan tuoreet tulokset ja otteluraportit – Classicin vahva loppukiri masensi Oilersin

yle 21:12 29.11

Miesten Salibandyliigassa pelattiin kaksi ottelua perjantaina. Voiton nappasivat Classic ja Steelers. Sarjaa johtaa Classic, joka on kahdeksan pistettä Nokian KrP:a edellä.


Katso ISTV:ssä suorana Salibandyliigan Kuukauden ottelu Oilers-Classic

iltasanomat 16:20 29.11

Miesten Salibandyliigan Kuukauden ottelu on Oilers-Classic, joka näkyy tämän artikkelin yhteydessä vapaasti katsottavana suorana lähetyksenä perjantaina 29.11.2019. Ottelu alkaa kello 18.30.


Olisiko koko Raamatun lukeminen auttanut? Turvapaikanhakija sai kielteisen päätöksen ja riisti henkensä

iltalehti 04:58 25.11

Afganistanista lähtöisin oleva Nathanael Taher Ahmandy kuoli Uudessakaarlepyyssä. Nuori mies haudattiin viime kuussa Uudessakaarpelyyssä. Toimittaja Kjell Lindroos kertoo hänen tarinansa illan Spotlightissa Teemalla \& Femillä. Afganistanilainen turvapaikanhakija Nathanael Taher Ahmady oli menehtyessään 22-vuotias. Hän kuoli syyskuussa oman käden kautta.


Indians tyrmäsi OLS:n – katso miesten Salibandyliigan tuoreet tulokset ja otteluraportit

yle 19:21 24.11

Miesten Salibandyliigassa pelattiin kaksi ottelua sunnuntaina. Voittoihin ylsivät Indians ja Welhot. Sarjaa johtaa Classic, joka on kahdeksan pistettä Nokian KrP:a edellä.


Jokereissa SM-kultaa voittanut kiekkoilija vaihtoi salibandyyn 27-vuotiaana ja nousi maajoukkueeseen: ”Kausi meni sen opetteluun, että pallo pomppii”

iltalehti 13:12 24.11

Juha Salo vaihtoi Jokerien 1992 mestaruuden jälkeen jääkiekkoilun salibandyyn, jossa voitti neljä SM-kultaa ja MM-mitalin. Juha Salon jääkiekkoharrastus alkoi 1970-luvun alussa Jokerien maineikkaassa Kanada-sarjassa Toronto Maple Leafs -joukkueessa. Itä-Helsingin Vuosaaresta kotoisin oleva Salo debytoi SM-liigassa kaudella 1986–87 ja iski 38 ottelussa maalintekijän tehopisteet 17+7=24. Jokerit kuitenkin jäi viimeiseksi ja putosi suoraan sarjaporrasta alemmas.


Katso miesten Salibandyliigan tuoreet tulokset ja otteluraportit – Salin johdatti Classicin voittoon Nokian KrP:sta

yle 20:45 23.11

Miesten Salibandyliigassa pelattiin kolme ottelua lauantaina. Voittoihin ylsivät Classic, OLS ja LASB. Sarjaa johtaa Classic, joka on kahdeksan pistettä Nokian KrP:a edellä.


Katso miesten Salibandyliigan tuoreet tulokset ja otteluraportit – Oilers päihitti ÅIF:n 7-2

yle 20:33 22.11

Miesten Salibandyliigassa pelattiin kaksi ottelua perjantaina. Voittajia olivat Indians ja Oilers. Sarjaa johtaa Classic, joka on viisi pistettä Nokian KrP:a edellä.


Katso suorana: Bandyliigan kauden avaus Kampparit – Veiterä

yle 18:08 22.11

Bandyliiga käynnistyy tänään kahdella ottelulla. Katso suora lähetys Mikkelissä pelattavasta ottelusta Kampparit – Veiterä kuvaa klikkaamalla kello 18.25 alkaen.


Katso miesten Salibandyliigan viimeisimmät tulokset ja otteluraportit – Classic murskasi Welhot

yle 20:35 19.11

Miesten Salibandyliigassa pelattiin kaksi ottelua tiistaina. Voittoihin ylsivät ÅIF ja Classic. Sarjaa johtaa Classic, joka on viisi pistettä Nokian KrP:a edellä.


Tiesitkö? Tom Hanksille oli kirjoitettu rooli Frendit-sarjaan - miestä ei koskaan nähty ohjelmassa

iltalehti 20:31 16.11

Tom Hanksin Frendit-roolin tekikin viime hetkellä Freddie Prinze Jr. Mikäli Tom Hanksilla ei olisi ollut muita työkiireitä samaan aikaan, olisi hänkin yksi supersuosioon päätyneen Frendit-sarjan tähti. Tämän tiedon on paljastanut sarjassa vieraillut näyttelijä Freddie Prinze Jr. Hän näytteli Ross Gellarin (David Schwimmer) ja Rachel Greenin (Jennifer Aniston) Emma-tyttären lastenhoitajaa Sandya jaksossa, jonka englanninkielinen nimi on The One with the Male Nanny.


Nokian KrP murskasi LASBin – katso miesten Salibandyliigan viimeisimmät tulokset ja otteluraportit

yle 20:05 16.11

Miesten Salibandyliigassa pelattiin kolme ottelua lauantaina. Voittajia olivat Nokian KrP, TPS ja Oilers. Sarjaa johtaa Classic, joka on kaksi pistettä Nokian KrP:a edellä.


ettei kokouksessa kovasanainen ulostulo, liigamaalillaan niin lähellä jopa on keskellä sieppaajista Sudanin pääministeri törkyily jäi Liigalta

Hot topics