Angela Merkel vieraili ensimmäisen kerran Auschwitzissa

iltasanomat 14:01 06.12

Saksa tekee jättilahjoituksen museoaluetta ylläpitävälle säätiölle.


Kuka saa kansainvälisen tasa-arvopalkinnon? Katso palkitsemistilaisuus suorana kello 15 alkaen

yle 11:13 02.12

Valtioneuvoston myöntämän palkinnon sai viimeksi Saksan liittokansleri Angela Merkel, joka ohjasi palkintorahat nigeriläiselle järjestölle.


Merkelin hallituskoalitio joutuu kovalle koetukselle – Saksan demarit valitsivat uuden johtajakaksikon

yle 20:02 30.11

SPD:n uudet johtajat Saskia Esken und Norbert Walter-Borjans karsastavat hallitusyhteistyötä Angela Merkelin CDU:n kanssa.


Suositusta kirjailijasta tuli vihreiden poliitikko ja nyt hän on nosteessa Saksan johtoon – Onko tässä Angela Merkelin seuraaja?

yle 18:19 18.11

Vihreiden Robert Habeck on noussut kansleriarvailujen kärkeen Saksassa. Onko Saksa valmis liittokansleriin, joka ei käytä solmiota?


Kuningatar Elisabetin korut puhdistetaan erikoisella tavalla - puuhassa kuluu giniä

iltalehti 17:15 13.11

Angela Kelly saa kuningattaren korut kimmeltämään ginin avulla. Angela Kelly on kuningatar Elisabet II:n tyylineuvoja ja ompelija. Tuoreessa kirjassaan The Other Side of the Coin: The Queen, The Dresser and the Wardrobe hän jakaa kokemuksiaan kuningattaren pukemisesta. Hän kertoo esimerkiksi, että kuningatar on luopumassa turkiksista ja käyttää ammattimeikkaajaa vain kerran vuodessa. Kirjassa Kelly kertoo puhdistavansa kuningattaren jalokivet tilkalla giniä.


Berliinin muurin murtumisesta 30 vuotta – Angela Merkel: Vapautta ja demokratiaa on puolustettava yhä edelleen

yle 16:31 09.11

Liittopresidentti Frank-Walter Steinmeier kiitti puolalaisten, unkarilaisten, tšekkien ja slovakkien osuutta rautaesiripun murtumiseen johtaneessa rauhanomaisessa vallankumouksessa.


Berliinin muurin murtumisesta 30 vuotta – Angela Merkel muistutti demokratian puolustamisen tärkeydestä

iltasanomat 14:15 09.11

Berliinin muurin murtumisen muistojuhla päättyy illalla konserttiin.


Kuningatar Elisabet hylkäsi turkikset - jatkossa vain tekoturkkeja

iltalehti 13:52 06.11

Kuningatar Elisabetin pukija Angela Kelly kertoo uutuuskirjassaan kuningattaren pukeutumisesta. Kuningatar Elisabetin pukija Angela Kelly kertoo kirjassaan The Other Side Of The Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe kuningattaren vaihtaneen aidot turkikset tekoturkiksiin vuonna 2019. – Jos kuningatar Elisabet osallistuu erityisen kylmässä pidettyyn tapahtumaan, pitävät vuodesta 2019 eteenpäin tekoturkikset hänet lämpimänä.


Tiesitkö? Kuningatar Elisabet käyttää meikkaajaa vain kerran vuodessa

iltalehti 10:07 31.10

Kuningattaren pukijan mukaan meikkaaja kutsutaan paikalle vain jouluna. Kuningatar Elisabet II pukeutuu klassisesti jakkupukuihin. Ulkoasu on aina huoliteltu ja tarkkaan harkittu. Kuningattaren pukija Angela Kelly paljastaa uutuuskirjassaan The Other Side of the Coin: the Queen, the Dresser and the Wardrobe kuningattaren luottavan useimpina päivinä ripaukseen poskipunaa ja maltillisesti levitettyyn huulipunaan. Kuningatar meikkaa itse itsensä. Ainut poikkeus sääntöön on kuningattaren joulupuhe. Puhe televisioidaan ja kuningatar haluaa olla puhetta pitäessään parhaimmillaan. Paikalle kutsutaan meikkaaja Marilyn Widdess.


Kuningatar Elisabetin ompelija paljastaa monarkista puolen, joka on kätketty visusti piiloon julkisuudelta – James Bond sai tekemään harvinaisen päätöksen

iltasanomat 09:10 29.10

Kuningatar Elisabetin luotto-ompelija Angela Kelly paljastaa, että James Bond -rooli sai kuningattaren innostumaan välittömästi.


Angela Merkel ja Emmanuel Macron pitivät tiedotustilaisuuden – johtajien agendalla brexit

iltasanomat 20:30 16.10

EU ja Britannia yrittävät yhä saada aikaan brexit-sopimusta.


Suora lähetys juuri nyt: Angela Merkel ja Emmanuel Macron pitävät tiedotustilaisuuden – johtajien agendalla brexit

iltasanomat 19:06 16.10

EU ja Britannia yrittävät yhä saada aikaan brexit-sopimusta.


Suora lähetys kello 19: Angela Merkel ja Emmanuel Macron pitävät tiedotustilaisuuden – johtajien agendalla brexit

iltasanomat 17:17 16.10

EU ja Britannia yrittävät yhä saada aikaan brexit-sopimusta.


Krista Kosonen tänään tv:ssä yökerhotanssijana

iltalehti 07:42 16.10

Angela on Amazing Angels -tanssiryhmän perustaja ja tähti. Krista Kosonen on tänä syksynä runsaasti esillä töittensä puolesta. Tänään hänet nähdään vuonna 2017 valmistuneessa Miami-elokuvassa TV2:lla. Kosonen näyttelee Angelaa, Amazing Angels -tanssiryhmän perustajaa ja impulsiivista tähteä, joka tekee keikkaa erilaisissa yökerhoissa ja klubeilla. Hartolassa esiintyessään hän tapaa pikkusiskonsa Annan, tosin aluksi tietämättään. Naisilla on sama, nyt jo edesmennyt isä, mutta heidän äitiensä huonot välit ovat estäneet siskosten suhteen muodostumisen. Ennen kuin ujo Anna huomaakaan, hän harjoittelee kylmällä bensa-asemalla tanssikoreografiaa. Pian pikkusisko panee siivet selkäänsä ja nousee muiden tanssijoiden kanssa riitoihin ajautuneen isonsiskonsa rinnalla kälyisen baarin esiintymislavalle humalaisen ja ruokottomuuksia huutelevan yleisön eteen. Pienimuotoinen esiintymiskiertue saa kuitenkin nopeasti tummia sävyjä, kun siitä muodostuu pakomatka. 30 000 euron veloissa olevan Angelan perässä on hämärämiehiä, jotka haluavat saatavansa.


Näin sai alkunsa Andy McCoyn ja Angela Nicolettin rakkaustarina: tunteet roihahtivat Rolling Stonesien takahuoneessa - ”Me katseltiin toisiamme...”

iltalehti 10:48 13.10

Taiteilijapariskunta on ollut yhdessä kolmisen vuosikymmentä. Taiteilijapariskunta Andy McCoy, 56, ja Angela Nicoletti-Hulkko, 54, ovat viihtyneet yhdessä kolme vuosikymmentä. Naimisissa he ovat olleet 28 vuotta. Vuonna 1991 on edelleen rakastunut, ja viettää koko ajan aikaansa yhdessä musiikkia tehden ja maalaten. McCoyn mukaan paria yhdistää eri toten samankaltainen maailmankatsomus, ja he tuntevat toisiinsa sielunyhteyttä.


Andy McCoy avautuu IL:lle äkillisestä elämänmuutoksestaan: tällaista on arki uudessa kodissa Karkkilassa – pitää paikkakuntaa ”täytenä skuttana”

iltasanomat 08:54 12.10

Andy McCoy asuu Iltalehden mukaan nykyään Karkkilassa yhdessä Angela-puolisonsa kanssa.


Andy McCoyn ja Angela-vaimon uusi elämä Karkkilassa! Äkkilähtö Helsingin hienostoalueelta kuluneeseen kerrostaloon: "Meidän piti lähtee" - tällaista on parin arki pikkupaikkakunnalla

iltalehti 07:56 12.10

Los Angelesissa, Tukholmassa ja Lontoossakin aikoinaan asunut rokkari päätyi vaimonsa kanssa Helsingin ytimestä keskelle pikkupaikkakuntaa. Arki muuttui rytinällä, mutta Andy McCoy ei tingi elämänasenteestaan. Karkkila vaikuttaa aavemaisen hiljaiselta kylältä syksyisenä perjantaina. Pienen keskustan läpi ajaa hetkessä tapaamispaikkaan. Loputtoman pitkältä tuntuvan ajan jälkeen auto parkkeeraa kahvilan pihaan. Ulos astuu Andy McCoy, 56, viisikymmentä minuuttia myöhässä. – Angela ei tullut, sillä on raffi flunssa, se makaa himassa, selittää rock-legenda anteeksipyytelemättä.


Merkel varoitti Johnsonia: brexit-sopu ”periaatteessa mahdoton” ilman myönnytyksiä

iltasanomat 14:27 08.10

Saksan liittokansleri Angela Merkel on varoittanut Britannian pääministeri Boris Johnsonia, ettei sopimus Britannian EU-erosta onnistu, ellei Britannia tee kompromissia Irlannin rajakysymyksessä.


Taittoiko puhelu Merkelin kanssa Britannian Boris Johnsonin selän – brittimedia odottaa ilmoitusta brexit-neuvottelujen lopettamisesta

yle 14:03 08.10

Liittokansleri Angela Merkel varoitti, että ilman kompromissia Britannian EU-erosta ei päästä sopimukseen.


Angela, 64, on kuningatar Elisabetin salainen luottohenkilö – näin vaatettajasta tuli maailman pisimpään hallinneen monarkin läheisin ystävä

iltasanomat 14:37 24.09

Kuningatar Elisabet palkkasi Angela Kellyn hoviin vuonna 1993 ja nimesi hänet historian ensimmäiseksi henkilökohtaiseksi avustajakseen. Vuosien saatossa kaksikon välit ovat lämmenneet syväksi ystävyydeksi.


emmitty” lähes kolme­kymmentä uhria Mestis-kierros SaPKo nollasi paras vaihtoehto” rikoksista Syyrian ja

Hot topics