Yksi maailman vaarallisimmista jengipomoista joutuu viimein väistymään – miljoonabisneksen taustalla häijy kartelli

iltalehti 22:59 04.07

Daniel Kinahan ei ole saanut ainuttakaan tuomiota, mutta silti häntä pidetään yhtenä Euroopan vaarallisimmista rikollisista. Nyrkkeilyä seuraava maailma janoaa nähdä raskaansarjan valtiaiden Tyson Furyn ja Anthony Joshua välisen ottelun. Kesäkuun alkupuolella kuultiin vihdoin hieman konkretiaa, kun molempien nyrkkeilijöiden puolelta näytettiin vihreää valoa superkohtaamiselle.


Raskaan sarjan voittamaton ”Big Baby” Miller jälleen doping­vaikeuksissa

iltasanomat 15:54 01.07

Millerin MM-ottelu brittihuippu Anthony Joshuaa vastaan jäi väliin dopingkäryn takia.


Kylmäävä varoitus Yhdysvalloista – tartuntoja voi kohta olla jopa 100 000 päivässä

iltasanomat 01:41 01.07

Koronatoimia johtavaan ”iskuryhmään” kuuluva Anthony Fauci sanoo olevansa erittäin huolissaan.


Marvel-näyttelijä kritisoi elokuvasarjaa monimuotoisuuden puuttumisesta: ”Kaikki ovat olleet valkoisia”

iltalehti 05:07 30.06

Anthony Mackien mukaan Marvel-työryhmät koostuvat pääosin valkoisista työntekijöistä. Näyttelijä Anthony Mackie, 41, otti kantaa Marvel-elokuvien tuotantoon ja monimuotoisuuteen. Mackie kertoo panneensa merkille sen, että kaikkien Marvel-elokuvien tuotannoissa monimuotoisuus on loistanut poissaolollaan.


Koronatilanne synkkenee radikaalisti Floridassa, mutta NBA-komissaari luottaa vankasti sarjan suunnitelmiin

yle 11:57 27.06

Emme pääse karhuun virukselta, Yhdysvaltain tartuntatautiasiantuntija Anthony Fauci sanoo.


Teemu Pukki hyppäsi tuskan keskelle – ManU-tähdeltä harvinaisempi temppu

MTV 21:59 24.06

Teemu Pukki otettiin vaihdosta kentälle, kun hänen edustamansa Norwich koki tappion Englannin Valioliigassa Evertonille. Manchester Unitedin Anthony Martial teki puolestaan harvinaisemman tempun ottelussa Sheffield Unitedia vastaan.


Teemu Pukki hyppäsi tuskan keskelle – ManU-tähdeltä harvinainen temppu

MTV 21:59 24.06

Teemu Pukki otettiin vaihdosta kentälle, kun hänen edustamansa Norwich koki tappion Englannin Valioliigassa Evertonille. Manchester Unitedin Anthony Martial teki puolestaan harvinaisemman tempun ottelussa Sheffield Unitedia vastaan.


Trump torppasi tartuntatautiasiantuntijan varoitukset – "Faucilla ole mitään tekemistä NFL-liigan jalkapallon kanssa"

yle 12:09 20.06

Tartuntatautiasiantuntija Anthony Fauci uskoo, että lajissa vältytään koronaviruksen leviämiseltä vain eristämällä joukkueet muusta yhteiskunnasta.


Donald Trump täysin eri linjoilla tartunta-asiantuntijan kanssa – panoksena supersuositun urheilusarjan kohtalo

MTV 09:53 20.06

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump torppasi perjantaina maan johtavan tartuntatautiasiantuntijan Anthony Faucin varoitukset amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigalle. Fauci arvioi, että liigakausi jää pelaamatta, jos joukkueet eivät ryhdy äärimmäisiin varotoimiin koronaviruksen varalta.


Nyrkkeilyn superottelun taustalla kytee skandaali – huumeparoni, joka pyörittää rikollisjärjestöä, toimi järjestäjänä?

iltalehti 08:08 17.06

Raskaan sarjan nyrkkeilyottelun taustalla muhii skandaali. Kohu sai alkunsa, kun Tyson Fury kiitteli Instagramiin julkaistulla videollaan Daniel Kinahania siitä, että hänen avullaan nyrkkeilyn supermatsi Furyn ja Anthony Joshuan välillä järjestettiin. – Olin juuri puhelimessa Daniel Kinahanin kanssa. Hän informoi minua, että suurin ottelu brittiläisessä historiassa toteutuu. Hän hoiti homman, Fury kirjoitti Blickin mukaan.


Asiantuntijalta huojentava lausunto NBA:n jatkosuunnitelmista – "He haluavat todella varmistaa sen"

MTV 12:13 15.06

Yhdysvaltojen tartuntatautiasiantuntija Anthony Fauci tukee Pohjois-Amerikan koripallosarja NBA:n suunnitelmia jatkaa kautta. NBA:n tavoitteena on pelata kausi loppuun 22 joukkueen turnauksena Floridan Orlandossa. NBA on suunnitellut, että joukkueet asuvat ja pelaavat niin sanotussa kuplassa, jossa pelaajat ovat eristyksissä, eikä otteluissa ole yleisöä.


Nyrkkeilyn superottelun taustalla lymyää vaarallinen raskaan sarjan rikollinen – Irlannin kuuluisan jengipomon roolia hämmästelee nyt jo maan pääministeri: "He eivät ehkä tiedä totuutta"

MTV 13:22 13.06

Britti-iskijät Tyson Fury ja Anthony Joshua pääsivät hiljattain sopuun yhdestä maailman odotetuimmista nyrkkeilyottelusta, kun raskaan sarjan mestarit tekivät kahden kohtaamisen kattavan sopimuspaperin.


Raskaansarjan superottelu toteutumassa – Sky Sports: Joshua ja Fury ovat sopineet kahden ottelun ehdoista

yle 19:12 10.06

Anthony Joshuan ja Tyson Furyn ensimmäinen kohtaaminen voisi olla kesällä 2021.


Promoottori: nyrkkeilyn raskaansarjan jättiläiset kohtaavat kahdessa superottelussa

iltasanomat 18:45 10.06

Anthony Joshuan ja Tyson Furyn tulevissa kohtaamisissa pöydällä ovat kaikki raskaansarjan mestaruusvyöt.


Nyrkkeilykiholta iso uutinen: Tyson Fury ja Anthony Joshua hyväksyneet ottelun

iltalehti 18:42 10.06

Promoottori Eddie Hearnin mukaan britti-iskijät kohtaavat jopa kahdesti. Britannia on tällä hetkellä maailman johtava nyrkkeilykansa raskaassasarjassa. Anthony Joshua pitää hallussaan kolmen eri liiton (IBF, WBA ja WBO) MM-titteleitä. Maanmies Tyson Fury puolestaan kukisti amerikkalaisen Deontay Wilderin viime helmikuussa ja nappasi WBC-liiton mestaruusvyön itselleen.


Tyson Fury täräytti kovan uutisen: superottelu Anthony Joshuan kanssa toteutuu!

MTV 18:28 10.06

Nyrkkeilyn raskaan sarjan maailmanmestareiden Tyson Furyn ja Anthony Joshuan odotettu superottelu toteutuu. Asian vahvisti Fury sosiaalisen median puolella.


Ammattinyrkkeilyn maailmanmestari Anthony Joshua jyrähti rasismin vastaisessa mielenosoituksessa – ”Emme voi enää vaieta”

iltasanomat 11:09 07.06

Joshuan mukaan rasismi on virus, joka on päässyt hallinnasta.


Ammattilaisnyrkkeilyn maailmanmestari Anthony Joshua jyrähti rasismin vastaisessa mielenosoituksessa – ”Emme voi enää vaieta”

iltasanomat 11:09 07.06

Joshuan mukaan rasismi on virus, joka on päässyt hallinnasta.


Nyrkkeilyn megatähti osallistui BLM-marssiin, mutta katse kääntyi jättiläisen jalkaan – joutui turvautumaan jykevään apuvälineeseen

iltalehti 21:44 06.06

Pieni vamma ei estänyt Anthony Joshuaa osallistumasta marssille. Nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari Anthony Joshua osallistui kotimaassaan Englannissa Black Lives Matter -marssiin. Joshua, 30, joutui turvautumaan omassa marssissaan kuitenkin apuvälineisiin. IBF-, WBA- ja WBO-liittojen mestaruusvyötä hallussaan pitävä Joshua kuvattiin väkijoukon keskellä sähköskootterin kyydissä. Syy oli selvästi kaikkien nähtävillä. 198-senttisen ja 108-kiloisen Joshuan vasen polvi oli paketoitu polvitukeen.


Lewis Hamiltonin isä varoittaa F1-kauden alkamisesta: ”Me voimme olla niitä, jotka pitää pelastaa”

iltalehti 16:47 06.06

Brittikuski Lewis Hamiltonin isä Anthony Hamilton on huolissaan F1-kauden alkamisesta. F1-kausi on alkamassa heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 5. Itävallassa Red Bull Ringillä. Suunnitelmana on, että Itävallassa ajettaisiin kaksi osakilpailua. Kuusinkertaisen maailmanmestarin Lewis Hamiltonin isä Anthony pitää F1-kauden alkamista virheenä. Hän huomauttaa, että koronaviruspandemia ei ole vielä lähellekään ohi.


Hot topics