Törkeä sikailu aiheutti kohun – Jokerit-legenda heitti hurjan salaliittoteorian ilmoille – ”Ehkä kaukaa haettu”

iltalehti 22:55 14.01

Antti-Jussi Niemi pohti Twitterissä mielenkiintoista salaliittoteoriaa. Videolla Vitjaz–Jokerit-ottelun kooste. KHL on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Jokerit kaatoi tiistaina Vitjaz Podolskin KHL:ssä 3–2. Jevgeni Artjuhin ja Aleksei Makajev varastivat päähuomion pelissä sikailuillaan ja suihkukomennuksillaan. Kaksikko teloi rumalla tavalla Alex Grantin ja Teemu Erosen.


Maajussi-Antti-Jussi huolestui terveydestään vuosi sitten – syy vieläkin mystinen: "Vähän on edelleen hakusessa diagnoosi"

mtv 12:15 26.12

Maajussi-Antti-Jussin terveys on mennyt parempaan suuntaan. 


Maajussi-Antti-Jussin joulu on saamassa jännittävän käänteen – saattaa viettää juhlan uudessa seurassa: "Olemme pidemmän aikaa pitäneet yhteyttä"

mtv 18:06 21.12

Maajussi-Antti-Jussi saattaa saada uuden seuralaisen tämän vuoden joulunviettoonsa.


Ex-huippupelaajan, juniorivalmentaja Antti-Jussi Niemen puheenvuoro päävammakeskusteluun: vaatii Jääkiekkoliitolta johtajuutta ja kannustaa taklausharjoitteluun

jatkoaika.com 11:16 15.12

Ex-kiekkoilija ja nykyinen juniorivalmentaja Antti-Jussi Niemi on huolissaan jääkiekkomaailmaa riepottelevista päävammatapauksista. Ratkaisuja ongelmaan hän on löytänyt muun muassa Yhdysvalloista.


Kommentti: Lauri Markkasen pitää käyttäytyä kuin tähti – kymmenien miljoonien arvoinen suomalainen nöyristelee turhaan sekavassa tilanteessa

yle 12:07 28.11

Chicago Bullsia edustavan Lauri Markkasen pitäisi olla röyhkeämpi ja vaatia potentiaalin mukaista kohtelua, vaikka peli ei ole uomissaan, kirjoittaa Yle Urheilun toimittaja Antti-Jussi Sipilä.  


Kommentti: Lauri Markkasen pitäisi olla itsekkäämpi – Bullsilla on nyt paremmat mahdollisuudet menestyä

yle 07:36 23.10

Chicago Bullsilla on nyt ominaisuudet nousta takaisin pudotuspelijoukkueeksi, kirjoittaa Yle Urheilun Antti-Jussi Sipilä.


Hot topics