Maajussi-Antti-Jussin kevät on ollut yhtä vuoristorataa – löysi rinnalleen uuden rakkaan: "Ei järjellä ajateltu, se meni kuin itsestään"

mtv 18:30 11.05

Maajussi-Antti-Jussin kevät on ollut huolia täynnä, mutta valoa tuo miehen elämään nyt uusi rakkaus.


Ex-Leijonilta uusi aluevaltaus – Jarkko Ruutu ja Antti-Jussi Niemi perustivat yhteisen yrityksen

MTV 12:48 21.04

Komean jääkiekkouran luoneet Jarkko Ruutu ja Antti-Jussi Niemi ideoivat Eezy United -yrityksen, joka auttaa nykyisiä ja lopettaneita urheilijoita työllistymään.


Muuttaisivatko Maajussille morsian -tähdet Helsinkiin? Maajussi-Antti-Jussilta napakka vastaus

mtv 07:42 26.02

Suosikkiohjelma Stadi vs. Lande palaa ruutuun julkkisjaksolla. 


Törkeä sikailu aiheutti kohun – Jokerit-legenda heitti hurjan salaliittoteorian ilmoille – ”Ehkä kaukaa haettu”

iltalehti 22:55 14.01

Antti-Jussi Niemi pohti Twitterissä mielenkiintoista salaliittoteoriaa. Videolla Vitjaz–Jokerit-ottelun kooste. KHL on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Jokerit kaatoi tiistaina Vitjaz Podolskin KHL:ssä 3–2. Jevgeni Artjuhin ja Aleksei Makajev varastivat päähuomion pelissä sikailuillaan ja suihkukomennuksillaan. Kaksikko teloi rumalla tavalla Alex Grantin ja Teemu Erosen.


Maajussi-Antti-Jussi huolestui terveydestään vuosi sitten – syy vieläkin mystinen: "Vähän on edelleen hakusessa diagnoosi"

mtv 12:15 26.12

Maajussi-Antti-Jussin terveys on mennyt parempaan suuntaan. 


Maajussi-Antti-Jussin joulu on saamassa jännittävän käänteen – saattaa viettää juhlan uudessa seurassa: "Olemme pidemmän aikaa pitäneet yhteyttä"

mtv 18:06 21.12

Maajussi-Antti-Jussi saattaa saada uuden seuralaisen tämän vuoden joulunviettoonsa.


Ex-huippupelaajan, juniorivalmentaja Antti-Jussi Niemen puheenvuoro päävammakeskusteluun: vaatii Jääkiekkoliitolta johtajuutta ja kannustaa taklausharjoitteluun

jatkoaika.com 11:16 15.12

Ex-kiekkoilija ja nykyinen juniorivalmentaja Antti-Jussi Niemi on huolissaan jääkiekkomaailmaa riepottelevista päävammatapauksista. Ratkaisuja ongelmaan hän on löytänyt muun muassa Yhdysvalloista.


Kommentti: Lauri Markkasen pitää käyttäytyä kuin tähti – kymmenien miljoonien arvoinen suomalainen nöyristelee turhaan sekavassa tilanteessa

yle 12:07 28.11

Chicago Bullsia edustavan Lauri Markkasen pitäisi olla röyhkeämpi ja vaatia potentiaalin mukaista kohtelua, vaikka peli ei ole uomissaan, kirjoittaa Yle Urheilun toimittaja Antti-Jussi Sipilä.  


Hot topics