Salkkareiden tekijöiden uusi, rohkea sarja alkaa orgioilla - ”Pelkkää villiä seksiä”

iltalehti 05:05 10.09

Kaikkien paheiden Rantabaaria esitetään aina tiistaista torstaihin. Kaikki paheet yöttömässä yössä. Näin tekijät tiivistävät uuden kotimaisen Rantabaari-draamasarjan sisällön. Tekijät ovat samoja kuin Salatuissa elämissä, joten menestysresepti heillä ainakin on hallussaan. Aina tiistaista torstaihin esitettävässä uutuudessa nuoret aikuiset viettävät villiä kesää Helsingissä. Mukana on Salkkareista tuttuja kasvoja, kuten Alissa (Johanna Puhakka), Lola (Sofia Arasola) ja Pietari (Miikka Wallin), mutta yksi yhteen sarjat eivät ole. Rantabaari on Salkkareita rohkeampi. Siihen viittaa jo avausjakso, jonka nimi on Orgiat. Siinä Suomeen Nizzasta palannut Alissa kertoo Lolalle ja Pietarille, kuinka on viettänyt edellisyönsä.


Rantabaari-sarjan tähti Sofia Arasola paljastaa, miten uutuussarjan intiimikohtaukset kuvattiin: "Se on aina todella kiusallinen tilanne"

mtv 21:15 13.08

Subin uutuussarjaa Rantabaaria tähdittävä näyttelijä Sofia Arasola paljastaa, miten ohjelman intiimikohtaukset kuvattiin.


Salkkarit-kaunotar Sofia Arasolan karu menneisyys: kasvoi lastenkodissa – "Keksin itselleni aina päämäärän, joka vei eteenpäin”

iltalehti 19:35 09.08

Näyttelijä Sofia Arasola on keskittynyt täysillä työntekoon. Menneisyys on vaikuttanut naisen päämäärätietoiseen asenteeseen. Salkkareista tuttu näyttelijä Sofia Arasola, 28, on viettänyt kiireistä kesää töiden merkeissä. Arasola tähdittää syksyllä nähtävää Rantabaari-uutuussarjaa. Lisäksi hän on näytellyt Riihivuoren kesäteatterissa Kaunis Veera -näytelmässä. Kesän aikataulu on ollut tiukka.


Rantabaari-tähti Sofia Arasola vahvistaa suhteensa kiekkotähteen – seurustelee Siim Liivikin kanssa

mtv 14:52 08.08

Näyttelijä Sofia Arasola kertoo MTV Uutisten haastattelussa seurustelevansa Siim Liivikin kanssa.


Seiska: Salkkari-näyttelijä Sofia Arasola ja jääkiekkoilija Siim Liivik: ”Olemme seurustelleet jo jonkin aikaa”

iltalehti 16:14 28.05

Näyttelijä Sofia Arasola vahvistaa tiedon Seiskassa. Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Sofia Arasola, 28, seurustelee jääkiekkoilija Siim Liivikin kanssa, kertoo Seiska. - Olemme seurustelleet jo jonkin aikaa. En ole ollut koskaan kova luistelemaan, mutta tykkään seurata jääkiekkoa. Vielä emme ole kihloissa, mutta rakkaus on paras asia, Arasola kertoo lehdessä.


Seiska: Salkkari-näyttelijä ja jääkiekkoilija Siim Liivik: ”Olemme seurustelleet jo jonkin aikaa”

iltalehti 16:14 28.05

Näyttelijä Sofia Arasola vahvistaa tiedon Seiskassa. Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Sofia Arasola, 28, seurustelee jääkiekkoilija Siim Liivikin kanssa, kertoo Seiska. - Olemme seurustelleet jo jonkin aikaa. En ole ollut koskaan kova luistelemaan, mutta tykkään seurata jääkiekkoa. Vielä emme ole kihloissa, mutta rakkaus on paras asia, Arasalo kertoo lehdessä.


38 maalia maalikooste mukana valtio­neuvoston tietonsa maata riivanneesta

Hot topics