Uutta: Jesse Puljujärven NHL-takaraja on sunnuntaina, ei aio palata – "Liigassa pelataan tämä kausi"

jatkoaika.com 21:40 29.11

Edmonton Oilersin pelaajatarkkailun päällikkö Archie Henderson saapui perjantai-illaksi Helsinkiin tarkkailemaan Jesse Puljujärven otteita, mutta ei ole sopinut tapaamista kärppähyökkääjän kanssa. Puljujärven mukaan kausi pelataan loppuun Suomessa.


Jesse Puljujärvi ei ole palaamassa NHL-kaukaloihin – "Liigassa pelataan tämä kausi"

jatkoaika.com 21:40 29.11

Edmonton Oilersin pelaajatarkkailun päällikkö Archie Henderson saapui perjantai-illaksi Helsinkiin tarkkailemaan Jesse Puljujärven otteita, mutta ei ole sopinut tapaamista kärppähyökkääjän kanssa. Puljujärven mukaan kausi pelataan loppuun Suomessa.


Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn kihlauksesta kaksi vuotta - juhlistivat vuosipäivää suloisilla kuvilla

iltalehti 21:21 29.11

Sussexin herttuaparin rakkaustarina sai alkunsa sokkotreffeillä kesällä 2016. Sussexin herttuaparin kihlausilmoituksesta tuli marraskuun viimeisellä viikolla kuluneeksi kaksi vuotta. Prinssi Harry kosi rakastaan vuoden seurustelun jälkeen syksyllä 2017. Herttuatar vastasi pyyntöön myöntyvästi. Merkityksellisen vuosipäivän kunniaksi pariskunta on jakanut Instagramissa kuvakollaasin kolmesta merkityksellisestä hetkestä - kihlakuvan, hääkuvan sekä valokuvan keväällä syntyneestä Archiesta.


Herttuatar Meghan aloitti kiinteiden syöttämisen puolivuotiaalle Archielle - tällainen on kuninkaallisen vauvan ruokavalio

iltalehti 18:08 26.11

Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn puolivuotias Archie-poika on päässyt maistelemaan maidon lisäksi muitakin makuelämyksiä. Brittiläinen kuninkaallisasiantuntija, toimittaja Omid Scobie kertoi vastikään Yahoon The Royal Story -podcastissa, että Archielle on aloitettu kiinteiden ruoka-aineiden syöttäminen. – Meghan on sanonut, että Archieta totutellaan nyt kiinteiden syömiseen, Scobie paljasti ohjelmassa.


Archie Cruz avoimena selvin päin keikkailusta: "Kymmenkertainen itsensä voittamisen tunne"

mtv 18:02 25.11

Santa Cruz -yhtyeen Archie Cruz kertoo Cafe Lanzaroten haastattelussa kuinka erilaista keikkailu on selvinpäin kuin päihtyneenä. 


Prinssi Andrew aiheuttaa kuningattarelle harmaita hiuksia: niin teki myös prinssin ex-vaimo - muistatko vielä varpaiden nuolemisen?

iltalehti 08:34 22.11

Kuningatar Elisabetin kulunut vuosi kaikkine brittikuninkaallisten kohuineen on ollut raskas. Prinssi Andrew’n naiskuviot ovat puhututtaneet aiemminkin. Kuningatar Elisabetilla, 93, on ollut kestämistä, sillä kulunut vuosi on johtanut kohusta toiseen. Brexit-sekoilun lisäksi murheenkryynejä on ollut monta, joista suurin osa perhepiirissä. Kuningattaren pojanpojan prinssi Harryn vaimon, herttuatar Meghanin suku Yhdysvalloissa on jatkanut Meghanin arvostelemista julkisuudessa, sillä herttuatar on katkaissut kaikki välinsä isänsä puoleiseen sukuun eikä keväällä syntynyt Archie-poikakaan ole onnistunut korjaamaan yhteydenpitoa.


Laulaja Archie Cruz kihloihin! Julkaisi hurmaavan yhteiskuvan

mtv 09:09 20.11

Santa Cruz -yhtyeen laulaja Archie Cruz eli Arttu Kuosmanen ilmoitti kihlautuneensa.


Kohurokkari Archie Cruz kihlasi alusvaatemallirakkaansa – suhde eteni salamannopeasti

iltasanomat 08:01 19.11

Santa Cruz -yhtyeen nokkamies Archie Cruz tapaili pitkin syksyä yhdysvaltalaista alusvaatemallia Katelynia. Nyt he kihlautuivat.


Kohurokkari Archie Cruz kihlasi alusvaatemallirakkaansa – ”Elämä on ihanaa”

iltasanomat 08:01 19.11

Santa Cruz -yhtyeen nokkamies Archie Cruz tapaili pitkin syksyä yhdysvaltalaista alusvaatemallia Katelynia. Nyt he kihlautuivat.


Kohuissa rypenyt rokkari Archie Cruz kihlasi Katelyn-rakkaansa - uusi kihlattu on tyrmäävä amerikkalainen alusvaatemalli

iltalehti 07:12 19.11

Santa Cruz -yhtyeen nokkamies Archie Cruz kertoo Instagramissa kihlanneensa tyttöystävänsä. Maailmallakin suosiota niittäneen Santa Cruz -yhtyeen laulaja Archie Cruz, 27, kertoo Instagramissa kihlanneensa tyttöystävänsä, amerikkalaisen alusvaatemallin, Katelynin. Hän on tehnyt aiheesta onnentäyteisen päivityksen.


Prinssi Harry ja herttuatar Meghan veivät Archien vauvojen leikkitreffeille - isä vitsaili punapäisen poikansa kustannuksella

iltalehti 23:35 18.11

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat tutustuttaneet pienokaisensa kotinsa lähellä toimivaan pikkulasten kerhoon. Kuluneella viikolla prinssi Harry ja herttuatar Meghan yllättivät ilmestymällä Windsorissa Frogmore Cottagen kotinsa läheiseen pikkulasten kerhoon Archien kanssa. Kuninkaalliset toivat Archien leikkimään muiden alueen lasten kanssa, People uutisoi. Prinssi Harry ei ollut kerhon ainoa isä, sillä paikalla oli muitakin isiä.


Herttuatar Meghanin Archie-pienokainen pääsi päiväkerhoon – prinssi Harry heitti esikoisestaan heti nasevan vitsin

iltasanomat 15:31 17.11

Herttuatar Meghan on vienyt Archieta päiväkerhoon jo lokakuussa, mutta nyt myös prinssi Harry pääsi saattamaan poikansa ensimmäistä kertaa.


Onko herttuatar Meghan raskaana? Spekulaatiot käynnistyivät Harryn puheista ja Meghanin olemuksesta

iltalehti 19:11 16.11

Sussexin herttuapari on raskaushuhujen kourissa. Heidän esikoispoikansa Archie on nyt puolivuotias. Britanniassa spekuloidaan sitä, aikovatko prinssi Harry ja herttuatar Meghan hankkia Archielle pikkusisaruksen - tai olisiko sellainen jo kenties tuloillaan? Huhumylly käynnistyi, kun prinssi Harry uteli viime viikolla Remembrance Dayn, eli veteraanien ja kaatuneiden muistopäivän, juhlinnoissa eräältä naiselta tämän monilapsisesta perheestä. Windsorin linnaan oli kutsuttu naisia, joiden puolisot ovat brittiarmeijassa töissä. Monella oli myös lapset mukana.


Meghanin ja Harryn outo tempaus - julkisuudelta varjellusta Archie-pojasta intiimi kuva julki

iltalehti 18:57 14.11

Sussexin herttuapari uhosi pitävänsä poikansa poissa parrasvaloista, mutta somekäytös puhuu omaa kieltään. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat puhuneet paljon siitä, kuinka he haluaisivat turvata toukokuussa syntyneen Archie-poikansa lapsuuden. Vanhemmat haluavat, että poika saisi nauttia turvatusta lapsuudesta ilman julkisuuden taakkaa. Archie ei esimerkiksi saanut prinssin titteliä, vaan häntä puhutellaan ”nuorena herrana”. Hänen kastejuhlansa ei myöskään ollut julkinen tapahtuma, toisin kuin kuninkaallisten serkkujensa. Britanniassa kohistiinkin paljon ristiäisten salailusta, sillä kansa oli tottunut näkemään kuvia onnellisista vanhemmista ja nimen saaneensa lapsesta.


Prinssi Charles sai suloiset syntymäpäiväonnittelut – Archiesta julkaistiin ennennäkemätön kuva

mtv 18:01 14.11

Prinssi Charles viettää juhlapäivää.


Meghanin ja Harryn Amerikan-joulua paheksutaan – ”Iäkäs kuningatar olisi ansainnut parempaa”

iltalehti 13:06 14.11

Kuninkaallisasiantuntija ja kansa ovat pöyristyneitä siitä, että herttuapari jättää jouluperinteet väliin. Tällä viikolla uutisoitiin, että prinssi Harry ja herttuatar Meghan viettävät joulua Yhdysvalloissa. Herttuapari ja toukokuussa syntynyt Archie lähtevät Meghanin kotikonnuille jo tässä kuussa. Tarkoituksena on viettää kiitospäivää yhdessä Meghanin äidin, Doria Raglandin, kanssa sekä katsastaa asuntomarkkinoita. Herttuapari nimittäin suunnittelee kakkoskodin hankkimista Amerikasta.


Huhuille vahvistus - Harry ja Meghan eivät vietä joulua Elisabetin kanssa

iltalehti 23:01 13.11

Herttuapari ja Archie-vauva viettävät joulun Yhdysvalloissa. Harry ja Meghan ovat tuoneet brittihovin raikkaan tuulahduksen nykyaikaa, kun he toistuvasti, erityisesti Meghan luopuvat perinteistä ja rikkovat ajoittain kummallisia etikettejä, kuten sitä, ettei autonovea ole soveliasta avata itse. Mitään järkevää perustetta oven avaamiskiellolle ei tietenkään ole. Tällä kertaa kyytiä saa jouluperinteet. Sussexin herttuapari ei vietä joulua kuningatar Elisabetin luona vaan joulunvietto sujuu Yhdysvalloissa, Meghanin äidin Doria Raglandin huomassa.


Herttuatar Meghan vei Archie-poikansa salaa Amerikkaan - vietti maassa vain päivän

iltalehti 12:39 13.11

Herttuatar Meghanin syyskuisesta New Yorkin -matkasta on tihkunut yllättäviä lisätietoja. Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn viiden kuukauden ikäinen Archie-poika on nuoresta iästään huolimatta matkustanut jo monessa eri maassa. Hän on nuorin brittikuninkaallinen, joka on osallistunut viralliselle edustusmatkalle. Archie matkasi vanhempineen Etelä-Afrikan kiertueelle syyskuussa. Sitä ennen hän oli jo ehtinyt käydä vanhempiensa kanssa Ibizalla sekä Etelä-Ranskassa. Uusien tietojen valossa on käynyt ilmi, että pikku-Archie onkin ehtinyt jo matkustaa kolmella eri mantereella. Hän käväisi nimittäin äitinsä kanssa syyskuussa yhden päivän visiitillä New Yorkissa. Amerikkalaislähtöinen herttuatar Meghan matkusti syksyllä New Yorkiin kannustamaan hyvää ystäväänsä, tennistähti Serena Williamsia US Open -kisoihin. Williams on paljastanut, että Meghan ei suinkaan matkustanut Yhdysvaltoihin yksin - reissussa oli mukana tuolloin neljän kuukauden ikäinen Archie.


Lehtiväite: Herttuatar Meghan ja prinssi Harry karkaavat jouluksi Yhdysvaltoihin – jättäytyvät pois kuningatar Elisabetin perinteistä

iltasanomat 14:36 12.11

Brittilehti Mirrorin mukaan Sussexin herttuapari ja pieni Archie lähtevät jouluksi Yhdysvaltoihin.


Meghan ja Harry viettävät joulun Yhdysvalloissa – viittaavat kintaalla kuningattaren perinteille

iltalehti 10:23 12.11

Kuninkaallinen perhe on perinteisesti kerääntynyt joulupäivänä kuningatar Elisabetin johdolla kirkkoon. Tällä kertaa prinssi Harry, herttuatar Meghan ja pikkuinen Archie loistavat poissaolollaan. Prinssi Harry, 35, ja herttuatar Meghan, 38, ovat matkaamassa Kaliforniaan vielä tässä kuussa. Jo aiemmin on uutisoitu, että herttuapari viettää kiitospäivää Meghanin äidin, Doria Raglandin, luona. Samalla reissulla on tarkoitus silmäillä myös mahdollista kakkoskotia. Herttuapari on nimittäin aikeissa viettää jatkossa enemmän aikaa Meghanin synnyinseuduilla Yhdysvalloissa. Rapakon takana julkisessa myllytyksessä ollut herttuapari ja toukokuussa syntynyt Archie-poika saanevat enemmän yksityisyyttä kuin Britanniassa.


hyökännyt Suomeen voittomaalikilpailun jälkeen

Hot topics