Teini pelasti kissanpennun – paljastuikin villiksi jaguarundiksi

stara 12:40 01.12

Argentiinassa asuva teinityttö luuli pelastaneensa tavanomaisen kissanpennun kalastusretkellään. Hänen yllätykseksi


Viihdelehti Stara.fi

stara 12:40 01.12

Argentiinassa asuva teinityttö luuli pelastaneensa tavanomaisen kissanpennun kalastusretkellään. Hänen yllätykseksi


Video: Mies putosi metroraiteille – sivulliset pelastivat ennen junan tuloa

iltasanomat 10:58 28.11

Metroasemalla Buenos Airesissa Argentiinassa koettiin sydämentykytyksiä, kun huono-onninen mies käveli laiturin reunan yli ja putosi metroraiteille.


Kaksi pappia tuomittiin yli 40 vuodeksi vankeuteen lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä Argentiinassa – osa uhreista kuuroja

iltasanomat 22:28 25.11

Argentiinassa kaksi roomalaiskatolista pappia on tuomittu yli 40 vuodeksi vankeuteen lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.


Kuuroja lapsia hyväksikäyttäneille papeille vuosikymmenten vankilatuomiot Argentiinassa

yle 21:54 25.11

Kaikki uhrit alaikäisiä lapsia, nuorin vain nelivuotias.


Argentiinassa opposition presidenttiehdokas Fernandez voitti vaalit

yle 03:07 28.10

Äänistä laskettu 75 prosenttia – Fernandez voittamassa jo ensimmäisellä kierroksella.


"Yritin huutaa, mutta kukaan ei kuullut" – Suomen alppilupaus loukkaantui ulosajossa Argentiinassa, mutta toipuminen on jo hyvässä vauhdissa

yle 18:41 08.10

Erika Pykäläinen loukkasi jalkansa Argentiinassa,


"Yritin huutaa, mutta valmentajat menivät vain ohi" – Suomen alppilupaus loukkaantui hurjassa ulosajossa Argentiinassa, mutta toipuminen on jo hyvässä vauhdissa

yle 18:41 08.10

Erika Pykäläinen loukkasi jalkansa Argentiinassa,


Entinen huippufutari sai 14 vuoden tuomion lapsen hyväksikäytöstä Argentiinassa - uhrina kummityttö

iltalehti 20:06 01.09

Paraguayn entinen maajoukkuepelaaja Jonathan Fabbro on saanut 14 vuoden vankeustuomion lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Fabbro tuomittiin buenosairelsilaisessa oikeuistuimessa syylliseksi yhteensä viiteen eri syytteeseen lapsen hyväksikäytöstä. Tuomioksi tuli 14 vuotta vankeutta. Uhri on miehen kummitytär, joka oli vuosina 2015-17 tapahtuneiden tekojen aikaan 9-11-vuotias.


Jalkapallolegenda Diego Maradona leikkauskierteessä - ylipaino pani polvet solmuun: ”Oikea jalka on kääntynyt sisäänpäin ja vasen ulospäin”

iltalehti 13:52 06.08

58-vuotiaan argentiinalaisen olkapää ja vasen polvi ovat seuraavana leikkauslistalla. Diego Maradona joutui jättämään kesäkuussa valmennustehtävänsä Meksikon toisen sarjatason Doradosissa. Maradona vetosi tuolloin heikentyneeseen terveydentilaansa ja halusi keskittyä sen parantamiseen. Edessä oli kaksi leikkausoperaatiota. Ensimmäisenä Maradonalta on operoitu oikea polvi. Jalkapallolegenda leikattiin viime viikolla Buenos Airesissa Argentiinassa. Jalan operointi kesti vajaat kaksi tuntia. Maradonan oikeaan jalkaan asetettiin proteesi, joka korjaa niveltulehduksen aiheuttaman vääristyneen polvien asennon.


Käytti seksuaalisesti hyväksi seitsemänvuotiasta tytärtään – nyrkkeilyn maailmanmestari tuomittiin 18 vuodeksi vankeuteen: käsittämätöntä käytöstä oikeustalolla

iltalehti 16:37 02.08

Nyrkkeilyn välisarjan entinen maailmanmestari Carlos Baldomir on saanut 18 vuoden vankeustuomion Argentiinassa. Entinen huippunyrkkeilijä Carlos Baldomir, 48, on tuomittu lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä 18 vuodeksi vankeuteen. Oikeuden mukaan mies käytti seksuaalisesti hyväksi omaa tytärtään kahden vuoden ajan. Kuvottava toiminta alkoi, kun tytär oli vasta seitsemänvuotias. Baldomir pidätettiin jo vuonna 2016, kun miehen ex-vaimo syytti nyrkkeilijän käyttäneen hyväksi tytärtään vuosina 2012–2014.


Upea ele! Lionel Messin omistama ravintola ruokkii kodittomia ja vähävaraisia

MTV 09:49 11.07

Argentiinassa vallitseva kylmyysaalto on saanut Lionel Messin auttamaan kotimaansa kodittomia.


Kritisoidulle Lionel Messille yllättävä tukija – Yhdysvaltojen entiseltä presidentiltä puolustuspuhe: "Ihmisten täytyy ymmärtää, että yksin on vaikeaa saavuttaa menestystä"

MTV 11:59 31.05

Jalkapallon supertähti Lionel Messi on saanut paljon kritiikkiä kotimaassaan Argentiinassa. Nyt Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama on asettunut puolustamaan Messiä. 


Argentiinassa ajetaan taas höllennystä aborttilakiin

iltasanomat 23:02 28.05

Buenos Airesissa oli tiistaina määrä järjestää suurmielenosoitus uuden lakiesityksen tueksi.


Toyotan Ott Tänak ajoi tärkeän voiton Chilessä – Tallin henkilökunta ei ollut uskoa Esapekka Lapin virhettä päätöspätkällä

iltalehti 20:15 12.05

Sebastien Ogier nousi MM-sarjan kärkeen. Suomalaisten synkkä kausi sai jatkoa. Kalle Rovanperä voitti kuitenkin WRC2 Pro -luokan. Ott Tänak on voittanut Chilen MM-rallin. Kyseessä on virolaisen Toyota-kuskin kauden toinen ja uran kahdeksas voitto MM-rallissa. Voitto teki Tänakille hyvää, sillä hän menetti paljon pisteitä kahdessa edellisessä kilpailussa. Korsikassa hän oli kiinni voitossa ennen rengasrikkoa. Argentiinassa hän joutui luopumaan kärkitaistelusta teknisten murheiden takia.


54, säpsähti kiinnostunut tähtihyökkääjästä menee vielä useita useita joukkueita

Hot topics