Kari-Pekka Kyrö lataa kovaa tekstiä – puolustaa jyrkästi kohuvalmentajia: ”Uuden sukupolven sietokyky on heikko”

iltasanomat 15:15 22.01

Kyrön mielestä suomalainen koululaitos kasvattaa nuoria, joiden sietokyky urheilun perinteisille toimintatavoille on heikko.


Kyrö ja Westerlund lyttäävät ministerin lausunnon kohutusta luisteluvalmentajasta: ”Olisi paikallaan tutkia ministerin toimintaa”

iltasanomat 11:05 22.01

Urheiluministeri Hanna Kososen mielestä Mirjami Penttisen ei pitäisi saada valmentaa enää missään. Kari-Pekka Kyrö, Erkka Westerlund ja Olli Rauste tyrmäävät ministerin lausunnon.


Arto Bryggare lataa tylyä tekstiä Suomen urheilun tilasta: ”Teemu Pukki ei varmuudella ole Suomen paras urheilija 2019”

iltasanomat 06:02 16.01

Kari-Pekka Kyrön mielestä Pukki valitaan Vuoden urheilijaksi 2019, koska parempiakaan ehdokkaita ei ole tarjolla.


Kari-Pekka Toivonen kiistää osuutensa Oulun teatterin työpahoinvointiin: "En vienyt ongelmia Ouluun, enkä tuonut niitä Hämeenlinnaan"

yle 16:07 15.01

Toivonen aloitti Hämeenlinnan teatterin taiteellisena johtajana vuodenvaihteen jälkeen.


Tässä ovat SM-liigan parhaat petraajat ja pahimmat taantujat – Kärpät historiallisen kovassa tahdissa, Jouko Myrrän Ilves ihan kannoilla

iltalehti 15:12 08.01

Vertailu viime kauteen kertoo, mitkä liigajoukkueet ovat tällä kaudella kehittyneet ja mitkä hiipuneet. Eniten ottelukohtaista pistekeskiarvoaan ovat parantaneet JYP (+0,55), KooKoo (+0,50), Ässät (+0,47) ja Ilves (+0,40), jotka kaikki pelaavat tällä kaudella uuden päävalmentajan komennossa. Pekka Tirkkonen JYPissä, Jussi Ahokas KooKoossa ja Ari-Pekka Selin Ässissä ovat tehneet hyvää työtä, samoin kahdeksannesta ottelusta alkaen päävastuussa ollut Jouko Myrrä Ilveksessä.


Entinen kämppäkaveri kertoo, mitä Matti Nykäselle tapahtui kosteilla reissuilla: ”Persoona muuttui täysin” – vahvistaa episodin, josta Leijonien pelaajat olivat äimänkäkenä

iltalehti 07:32 31.12

Ari-Pekka Nikkola oli Matti Nykäsen kämppäkaverina kaudella 1987–88, kun Nykänen voitti kaiken. Iltalehti julkaisee vuodenvaihteen kunniaksi mieleenpainuvia juttuja vuodelta 2019. Juttu Matti Nykäsestä julkaistiin ensimmäisen kerran 4.2. Ari-Pekka Nikkola oli Matti Nykäsen kämppäkaverina kauden 1987–88 ajan.


Jukurit-luotsi suivaantui KooKoo-puolustajan kyseenalaisesta tempusta – "Jäi sapettamaan kovasti"

MTV 21:44 30.12

Jukurit-luotsi Pekka Kangasalusta manasi päätuomarikaksikko Jari-Pekka Pajulan ja Timo Ruuskan suorituksen KooKoota vastaan pelatun ottelun lehdistötilaisuudessa.


Hämeenlinnan teatterin johto Oulun teatterikohusta: “Kari-Pekka Toivonen tulee tänne puhtaalta pöydältä”

yle 16:02 20.12

Kohun keskelle joutunut Kari-Pekka Toivonen aloittaa tammikuussa Hämeenlinnan teatterin taiteellisena johtajana. Hänellä on teatterin johdon tuki.


Ari-Pekka Liukkonen takoi Suomen ennätyksen uuteen uskoon – "Osasin odottaa"

MTV 22:03 12.12

Espoon Cetusta edustava Ari-Pekka Liukkonen teki torstaina Tampereella alkaneissa lyhyen radan SM-uinneissa uuden Suomen ennätyksen 100 metrin vapaauinnissa. Liukkonen kohensi ajalla 47.42 Matias Kosken kolme vuotta vanhaa ennätystä 13 sadasosalla.


Ari-Pekka Liukkonen rikkoi Matias Kosken kolme vuotta vanhan SE-ajan 100 metrin vapaauinnissa

iltasanomat 20:36 12.12

Espoon Cetusta edustava Ari-Pekka Liukkonen teki torstaina Tampereella alkaneissa lyhyen radan SM-uinneissa uuden Suomen ennätyksen 100 metrin vapaauinnissa.


Ari-Pekka Liukkonen ryöväsi oman Suomen ennätyksensä takaisin SM-uinneissa: "Jo kuukausi sitten oli sellainen fiilis, että ennätys voisi mennä rikki"

yle 20:05 12.12

Ari-Pekka Liukkonen ryöväsi ennätyksen takaisin Matias Koskelta.


Venäjälle kova rangaistus, Kari-Pekka Kyrö vaatii kovia jatkotoimia – SM-liiga, NHL ja NBA ulos olympialaisista

iltasanomat 05:59 10.12

Venäjän rangaistuksen jälkeen Kari-Pekka Kyrön mielestä olympialiikkeen uskottavuuden säilyttäminen vaatii kovia jatkotoimia.


Venäjälle kova rangaistus, Kari-Pekka Kyrö vaatii kovia jatkotoimia – NHL ja NBA ulos olympialaisista

iltasanomat 05:59 10.12

Venäjän rangaistuksen jälkeen Kari-Pekka Kyrön mielestä olympialiikkeen uskottavuuden säilyttäminen vaatii kovia jatkotoimia.


Ari-Pekka Liukkonen jäi EM-finaalin ulkopuolelle

MTV 19:29 06.12

Ari-Pekka Liukkonen on karsiutunut miesten 50 metrin vapaauinnin finaalista uinnin lyhyen radan EM-kisoissa Skotlannissa. Liukkonen ui Glasgow'ssa ajan 21,40 ja oli välierien 12:s.


Jenna Laukkasella kiireinen ilta EM-kisoissa

MTV 14:25 06.12

Jenna Laukkanen, Ida Hulkko ja Ari-Pekka Liukkonen ottivat jatkopaikan uinnin lyhyen radan EM-kisojen alkuerissä perjantaina. Laukkanen oli 100 metrin rintauinnin erissä toiseksi nopein ja Hulkko kymmenes. Liukkonen meni kymmenentenä jatkoon 50 metrin vapaauinnissa.


Kohun saattelemana Oulun kaupunginteatterista lähtenyt Kari-Pekka Toivonen löysi uuden johtajapestin

iltalehti 14:54 04.12

Kari-Pekka Toivonen Hämeenlinnan teatterin uudeksi taiteelliseksi johtajaksi. Hämeenlinnan Teatterin hallitus on valinnut uudeksi taiteelliseksi johtajaksi teatteritaiteenmaisteri Kari-Pekka Toivosen. Taiteellisena johtajana hän on työskennellyt aiemmin Linnateatterissa 2012-2014 ja Oulun kaupunginteatterissa 2014-2019.


HIFK nousi päätöserässä voittoon – Sport taipui Risto Dufvan ensi-illassa

iltalehti 19:06 25.11

HIFK isännöi valmentajaa vaihtanutta Sportia maanantai-illan ainoassa liigaottelussa ja voitti 4–2. Liigajumbo Sport vapautti viikonloppuna Ari-Pekka Pajuluoman päävalmentajan tehtävistä ja pestasi hänen tilalleen kokeneen Risto Dufvan. Sportin tilanne on murheellinen. Se on voittanut 14 viime ottelustaan vain yhden ja senkin vasta jatkoajalla. Edellisen kolmen pisteen voittonsa vaasalaiset ottivat 10. lokakuuta ja vierasvoittonsa 27. syyskuuta.


Risto Dufvalle luvassa hyinen alku Sportin peräsimessä - HIFK tyrmää valmentajakonkarin ryhmän

iltalehti 13:32 25.11

Päivän pelipoiminta löytyy Liigasta. Konkarivalmentaja Risto Dufva aloittaa Sportin peräsimessä HIFK:ta vastaan. HIFK-Sport-ottelun merkittävin asia löytyy Sportin valmennusosastolta. Sport vaihtoi viikonloppuna päävalmentajaa, kun Ari-Pekka Pajuluoma sai tehdä tilaa Risto Dufvalle. Joissakin valmentajan vaihdoksissa muutoksen ennakoiminen joukkueen pelaamisessa seuraavassa tai seuraavissa otteluissa on hankalampaa kuin toisissa. Sport kuuluu nyt niihin suurempiin kysymysmerkkeihin.


Sportin peräsimestä lähtöpassit saanut valmentaja vaikuttui Kärpät-kollegansa hienoista sanoista – "Jääkiekkoperhe on näyttänyt vahvuutensa"

MTV 16:47 24.11

Sportin päävalmentajan paikalta lauantaina sivuun siirretty Ari-Pekka Pajuluoma on saanut laajalti tukea vaikean ajan keskeltä niin kollegoiltaan kuin muiltakin ihmisiltä.


Upea video: Kärppien Mikko Manner lohdutti potkut saanutta Sport-valmentajaa – ”täällä on aina yksi mies, joka joutaa”

iltalehti 22:53 23.11

Mikko Manner on ollut Ari-Pekka Pajuluoman kanssa samassa tilanteessa. Liigan viimeisenä oleva Vaasan Sport vahvisti lauantaina, että päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoma on vapautettu tehtävistään. Loppukaudella seuraa valmentaa Risto Dufva. Uutinen kantautui myös Kärppien päävalmentaja Mikko Mannerin korviin.


kasvihuone romahti hänen kuljetettiin hoitoon Vaalassa Oksanen ovat puolustamaan riippumattomuuttaan – työvelvoitteen vastaiskuun – Verenhimoinen karhu

Hot topics