Suomalainen Anton Tammi ohjasi supertähdelle värikkään musiikkivideon – The Weeknd nuolee sammakkoa

mtv 19:30 08.12

The Weeknd-artistin uusin musiikkivideo kuvattiin Las Vegasissa.


Tauolta palaava Antti Tuisku valloittaa ensi kesänä Olympiastadionin: "Oon valmis menemään uutta kohti artistina"

mtv 09:41 29.11

Välivuoden pitänyt poptähti Antti Tuisku konsertoi ensi kesänä Helsingin Olympiastadionilla.


K-pop-tähti Goo Hara, 28, on kuollut - menetti ystävänsä vain kuukausi sitten

iltalehti 07:21 25.11

Laulaja Goo Hara on kuollut. K-pop-tähti Goo Hara, 28, löydettiin kuolleena kotoaan sunnuntaina. Eteläkorealainen laulaja asui Soulissa ja teki uraa sooloartistina. Laulaja tuli tunnetuksi popyhtye Karan jäsenenä. Lisäksi laulaja teki useita televisioesiintymisiä. Yhdysvaltalaissivustojen mukaan kuolinsyytutkinta on käynnistynyt.


Teemu Pukki nappasi fanikuvan suosikkiartistinsa kanssa torijuhlassa – jorasi villisti lavan takana

iltalehti 20:03 19.11

Suomalaisen maalitykin soittolistalla Kaija Koo on kova sana. Viileä tiistai-ilta houkutteli yleisöä Helsingin Kansalaistorille. Ennen sankarien, Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen, saapumista lavalle yleisön piti lämpimänä muun muassa Kaija Koo. Huuhkajien ykköshyökkääjä Teemu Pukki on tunnustautunut kovaksi Kaija Koo -faniksi.


Jari Sillanpään kiertuemanageri: yhtään keikkaa ei peruta

iltasanomat 10:48 15.11

Jari Sillanpään kiertuemanagerin mukaan mitään artistin keikkoja ei peruta. Osa tulevista keikoista on loppuunmyyty jo kuukausia sitten.


Elton Johnin ja Celine Dionin Suomen-keikkojen vip-liput tyrmistyttävät: maksaisitko sinä 800 euroa tästä?

iltasanomat 07:12 13.11

Elton Johnin ensi syksyn Helsingin-keikalle myydään vip-lippuja, joista saa pulittaa jopa 880 euroa. Hulppealla hinnalla ei kuitenkaan pääse lähellekään itse tähteä, vaan sen sijaan tarjolla on mahdollisuus kuvata itsensä artistin pianon kanssa.


Kommentti: Toimittaja tapasi yhden aikansa lahjakkaimman artistin vuonna 1998 – eikä hänen kanssaan tarvinnut pingottaa

iltasanomat 14:36 07.11

Prince käytti tuolloin nimeä The Artist, mutta olkoon nimi mikä tahansa, pienikokoinen ja siro mies kuului kiistatta musiikin kuninkaallisiin, kirjoittaa toimittaja Merja Asikainen.


Muistatko 90-luvun teinitähti Janitan? Yhdysvalloissa asuva laulaja palaa keikalle Suomeen - tältä hän näyttää nyt

iltalehti 08:13 06.11

Laulaja-lauluntekijä Janita keikkailee vuoden tauon jälkeen Helsingissä. New Yorkissa yli puolet elämästään asunut Janita pitää tiukasti kiinni juuristaan. Yhdysvalloissa eletyt 23 vuotta kuuluvat laulaja-lauluntekijä Janitan puheessa laveana l-kirjaimena. Nelikymppisen artistin olemus kielii vahvasti omasta tyylistä. Musta housuasu on maskuliininen, hiukset lyhyet ja meikki lähes huomaamaton. Tie uransa 14-vuotiaana teinitähteyteen pongahtaneesta laulajasta laulaja-lauluntekijäksi ja oman yhteen liideriksi on ollut pitkä.


Jari Sillanpään loistelias paluu konserttilavoille: estradilla nähtiin vakavoitunut iskelmälaulaja - keikan lopussa yleisö yllätettiin kunnolla

iltalehti 23:58 23.10

Jari Sillanpää hurmasi loppuunmyydyn Hyvinkää-salin Kulku ihmisen -kiertueen avauskeikalla. Suomen viihdyttäjien kärkikaartiin lukeutuva laulaja Jari Sillanpää teki keskiviikkoiltana paluun konserttikiertueelle hiljaiselon jälkeen. Kulku ihmisen -kiertuetta markkinoitiin etukäteen nousuja ja laskuja nähneen artistin paluuna suuren yleisön eteen.


Vain elämää: Lauri Tähkä tarttui Maija Vilkkumaan erobiisiin - poikkeuksellinen esitys saa muut seisomaan

iltalehti 17:13 22.10

Lauri Tähkän versio Maija Vilkkumaan Liian kauan -kappaleesta. Vain elämää -ohjelmassa on viimeisen artistin, eli Maija Vilkkumaan päivä. Lauri Tähkä tarttuu Vilkkumaan Liian kauan -kappaleeseen, joka on Vilkkumaalle henkilökohtainen erobiisi.


Aikakoneen Sanilta vaaditaan käräjillä 100 000 euron korvauksia – yhtiökumppani väittää ongelmien alkaneen nuoremman muusikon kihlauksesta

iltalehti 12:09 19.10

Paremmin artistinimellään Sanina tunnettu Saija Aartela ja Kristian Laiho aloittivat Villilän kartanon emäntänä ja pehtoorina sulassa sovussa. Nyt he ovat käräjillä vastakkain. Pehtoorin runsas alkoholinkäyttö ja kartanon vieraita häirinnyt käytös vai sittenkin Vain elämää -ohjelmasta tutun muusikko Sanin kihlautuminen nuoren muusikkorakkaan kanssa? Nämä ovat ilmiriidoissa Satakunnan käräjäoikeuteen astelleiden Villilän kartanon emännän ja entisen pehtoorin eriävät näkemykset siitä, mistä sekava palkka- ja sopimusriita sai alkunsa. Juridisesti riidan osapuolet ovat Nakkilassa sijaitsevan Villilän kartanon pehtoorina toiminut Kristian Laiho ja kartanon toimintaa pyörittävä yhtiö. Käytännössä riita on Laihon ja kartanon emännän Saija ”Sani” Aartelan välinen.


Näkökulma: Samu Haberin päivä nousi kaikkien aikojen parhaaksi Vain elämää -jaksoksi – nyt itketti ennen kaikkea siksi, että täydellinen tv-hetki loppui

iltalehti 22:28 18.10

Kymmenes Vain elämää -kausi on ollut jo tähän asti huimaa televisioviihdettä, mutta myyntimies Samu Haber nosti sen vielä uudelle tasolle, kirjoittaa uutispäällikkö Anne Leinonen. Vain elämää -sarjan kymmenes kausi eteni perjantaina jo toiseksi viimeisen artistin päivään. Kausi on ollut todellinen riemuvoitto sekä sarjan tekijöille että katsojille. Pyöreitä vuosia juhlimaan on kutsuttu kokoonpano, jonka yhteishenki hakee täysin vertaistaan.


Video ensinäytössä: Juno teki kappaleen lapsilleen – uusperheen kuudes lapsi syntyy joulukuussa

iltalehti 08:01 18.10

Älä muuta mitään -kappale on omistettu rap-artistin lapsille. Perheessä odotetaan parhaillaan poikavauvaa syntyväksi joulukuussa. Rap-artisti Juno, 32, on tekemässä paluuta tauon jälkeen. Tänään perjantaina räppäri julkaisi uutuussinglen Älä muuta mitään, joka on omistettu hänen lapsilleen. – Tässä juuri syyslomaviikkoa vietellään, Juno kertoo nykyisestä arjestaan lasten kanssa.


Cher Tukholmaan – vaatii peruukeilleen omaa takahuonetta

stara 20:00 16.10

Vuodesta 1964 aktiivisesti artistina esiintynyt laulaja Cher kiertää parhaillaan Eurooppaa


Viihdelehti Stara.fi

stara 20:00 16.10

Vuodesta 1964 aktiivisesti artistina esiintynyt laulaja Cher kiertää parhaillaan Eurooppaa


Jättiyllätys! Mikael Gabriel etsii uutta bändiä - laittoi paikan avoimeen hakuun

iltalehti 09:14 14.10

Tauolla oleva Mikael Gabriel haluaa nyt kasata itselleen uuden bändin. Jos unelmoit soittavasi Suomen eturivin artistin bändissä, nyt siihen tuli hyvä tilaisuus. Tauolla oleva räppäri Mikael Gabriel laittoi Facebook-sivuillaan ilmoituksen, jolla hakee itselleen jäseniä uuteen bändiin. – Attention please! Mä haluun kasata ympärilleni bändin! Sellaisen ryhmän, jonka kanssa voin kiertää pitkään, kun palaan taas keikkailun pariin, räppäri kirjoittaa.


Anna Puu jätti haaveet kansainvälisestä urasta seurustelun takia: ”Aina jokin on estänyt lähtemästä”

iltalehti 10:13 11.10

Anna Puu avaa elämäänsä uutuuskirjassa rohkeasti, mutta tyylikkäästi. Kohuja ja seksipaljastuksia kirjan sivuilta ei löydy. – Se ei ole tämän kirjan pointti. Olen aina ajatellut, että olen aina elänyt aika tavallista elämää. Mikä nyt on kenellekin tavallista, mutta suht normaalia elämää lukuun ottamatta ammattiani, Anna Puu pohtii Iltalehdelle. Mari Koppisen kanssa yhteistyössä kirjoitettu Minä olen Anna Puu -teos summaa suosikkiartistin kymmenvuotisen uran. Kirjan julkaisupäivän aamuna torstaina artisti istuu kustantaja WSOY:n kirjastossa selkeästi mielissään siitä, millaista tarinaa kansien välissä kerrotaan.


Wil, 23, kulki lapsena yöpymistarvikkeet repussa, sillä ei tiennyt voiko kotiin mennä yöksi – kirjoitti raadollisen kappaleen muiden tueksi: ”Tästä voi päästä eteenpäin”

iltalehti 15:06 10.10

Suomessa joka kymmenes lapsi tai nuori on joutunut todistamaan perheenjäsenten välistä fyysistä väkivaltaa. Wilin, 23, nuoruutta värittivät levottomat kotiolot ja perheväkivalta. Nuori artistinalku tottui kulkemaan kaikkialle itseään suuremman repun kanssa, johon pakkasi vaihtovaatteet ja yöpymistarvikkeet, sillä koskaan ei tiennyt pystyikö kotiin menemään yöksi. Kappaleen musiikkivideo on toteutettu yhteistyössä SOS-Lapsikylän kanssa, ja videolla halutaan nostaa esille eritoten nuorten kohtaamia vaikeuksia. Suomessa joka kymmenes lapsi tai nuori on joutunut todistamaan perheenjäsenten välistä fyysistä väkivaltaa. Henkistä väkivaltaa on nähnyt tai kuullut jopa joka viides.


Etukäteen kohuttu Yökylässä Maria Veitola -jakso tänään tv:ssä: Näin keskustelu Pyhimyksen kanssa etenee sanasta sanaan

iltalehti 07:10 10.10

Pyhimys eli Mikko Kuoppala kertoo Maria Veitolalle musiikkipiirien synkistä salaisuuksista. Jo etukäteen kohuttu Pyhimys-jakso esitetään tänään Yökylässä Maria Veitola -sarjassa MTV3:lla. Kuohuntaa on aiheuttanut artistin, ristimänimeltään Mikko Kuoppalan, lausahdus, jossa hän kertoo toimittaja Maria Veitolalle musiikkipiirien raadollisuudesta. Sanasta sanaan keskustelu etenee näin: – Mikä sinua ahdistaa tai huolettaa eniten, kun tiedät ja tunnet miesten maailman ja äijäkerhot? Veitola kysyy Kuoppalalta.


Huippu-dj Alex Kunnaria syytetään talousrikoksista, miehen asianajaja perustelee tuhlaamista: ”Hän voi esiintyä vain kerran samoissa vaatteissa”

iltalehti 08:30 08.10

Iltalehti seuraa Alex Kunnarin oikeudenkäyntiä Helsingin käräjäoikeudessa kello 9.15 alkaen. 45-vuotiasta Alex Kunnaria syytetään törkeästä kirjanpitorikoksesta sekä törkeästä veropetoksesta. Kunnarin oikeudenkäynti alkaa kello 9.15 Helsingin käräjäoikeudessa. Kunnari on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran elektronisen musiikin parissa niin artistina kuin DJ:nä.


katosivat savusumuun murskatut kirvat ruokiin murskatut ulos olympialaisista

Hot topics