Rallimanagerin rooli Jari-Matti Latvalan taustalla pienenee – suomalaiskuski kerää itse rahoitusta, jatko tutun kartturin kanssa epävarmaa

yle 09:24 05.12

Ilman tehdassopimusta jääneellä suomalaisella on kova työ kerätä rahoitusta ensi kauden MM-ralleja varten.


Rallimanagerin rooli Jari-Matti Latvalan taustalla pienenee merkittävästi – rahaa keräävän suomalaiskuskin jatko tutun kartturin kanssa ei ole vielä varmaa

yle 09:24 05.12

Ilman tehdassopimusta jääneellä suomalaisella on kova työ kerätä rahoitusta ensi kauden MM-ralleja varten.


Tomi Tuominen vahvistaa Yle Urheilun rallitiimiä – konkarikartturi kiertää kaikki MM-rallit: "Fiilis on odottava ja upea"

yle 14:35 03.12

Tuominen siirtyy tehtävään C Moren F1-lähetysten studiojuontajan paikalta.


Jesperi Kotkaniemelle harvinainen onnistuminen - myös Artturi Lehkonen ja Joel Armia pääsivät maalin makuun

iltalehti 06:38 29.11

Montreal Canadiens vajoaa vauhdilla. Canadiensille tuoreimman iskun aiheutti New Jersey Devils, joka haki jääkiekkomekasta pisteet mukaansa 6-4-voitolla. Jesperi Kotkaniemi, Artturi Lehkonen ja Joel Armia osuivat Canadiensille, jolle tappio oli kuudes peräkkäinen. Maalillaan 14 ottelun mittaisen kuivan kauden katkaissut Kotkaniemi saalisti myös yhden syöttöpisteen ja sai valinnan ottelun kakkostähdeksi.


Suomalaiskolmikon maalijuhlat valuivat hukkaan – Canadiensilta noloa taaperrusta NHL:ssä

MTV 06:09 29.11

Jesperi Kotkaniemi, Joel Armia ja Artturi Lehkonen onnistuivat maalinteossa, mutta suomalaiskolmikon edustama Montreal Canadiens hävisi 4-6 New Jersey Devilsille jääkiekon NHL:ssä Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä. 


Rallin MM-osakilpailu vaarassa – Kalle Rovanperän kartturi välitti lohduttomat terveiset ystäviltään

iltalehti 17:57 28.11

14 osakilpailusta koostuva rallin MM-kalenteri kaudelle 2020 saattaa vielä muuttua. Ensi kauden neljänneksi osakilpailuksi kaavaillun Chilen MM-rallin toteutuminen on vaarassa. Chilessä on tarkoitus ajaa 16.–19. huhtikuuta. Chileläisen MundoRally-sivuston mukaan kilpailun kohtalosta päätetään perjantaina.


Onko tässä kutkuttava vihje Tommi Mäkisen kuskivalinnoista? – "Elämämme on saamassa uuden käänteen"

MTV 12:37 26.11

Rallitähti Sebastien Ogier on onnittelut kartturiaan Julien Ingrassiaa tavalla, joka voi hyvinkin olla vihje ranskalaistähden Toyota-pestistä. 


Artturi Lehkonen hurjasteli tehoillaan – Teuvo Teräväinen syötteli Floridan nurin

iltalehti 07:43 24.11

Artturi Lehkosen edellisestä kolmen pisteen illasta on kulunut useampi vuosi. Katso videolta Artturi Lehkosen maalin New York Rangersin verkkoon. NHL on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Artturi Lehkosen lauantai-ilta sivusi hänen uransa tehokkainta NHL-ottelua.


Artturi Lehkosella upea ilta – suomalaispelaajat näkyvästi esillä NHL:ssä

yle 07:27 24.11

11 suomalaista pääsi tehopisteiden makuun jääkiekon lauantain NHL-kierroksella. Myös suomalaisvahdit olivat vahvasti esillä.


Artturi Lehkosella NHL-uran tehokkain ilta! Miinuksia keränneen Kaapo Kakon Rangers esitti hämmästyttävän kirin

MTV 07:11 24.11

Artturi Lehkonen iski Montreal Canadiensille tehot 2+1, mutta tuhdin johtonsa tyrinyt joukkue hävisi Kaapo Kakon edustamalla New York Rangersille 5-6 jääkiekon NHL:ssä Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä. 


Artturi Lehkonen mellasti kovimmat tehonsa vuosikausiin päättömässä ottelussa – Teuvo Teräväinen rohmusi taas huippupisteet

iltasanomat 06:28 24.11

Montreal menetti kotonaan neljän maalin johdon New York Rangersia vastaan.


Joonas Korpisalo torjui Montrealin – Artturi Lehkosen ja Joel Armian maalit eivät auttaneet

iltalehti 06:10 20.11

Suomalaiset nousivat hyvin esille Montreal Canadiensin ja Columbus Blue Jacketsin kohtaamisessa. Kotikaukalossaan pelannut Blue Jackets päihitti Canadiensin päätöserän maaleillaan lopulta selkeästi 5–2. Ottelun alkupuolella juhlivat kuitenkin vieraiden suomalaishyökkääjät Artturi Lehkonen ja Joel Armia.


Nyt puhuu Jari-Matti Latvalan luottomies – kovaa löylyä Suomen verottajalle Jari-Matin kaskovakuutuksesta: ”raukkamaista”

iltalehti 14:41 15.11

Jari-Matti Latvalan yksityiselämä niin parisuhteen kuin ”verosotkun” osalta on ollut jo jonkin aikaa otsikoissa. Yksi henkilö on seurannut aitiopaikalta näiden asioiden vaikutusta suomalaisen ralliässän kisasuorituksiin. Tämä henkilö on huippukartturi Miikka Anttila. Anttila sanoo, että paine, joka Jari-Matilla on kauden aikana ollut, on ollut melkoinen taakka kannettavaksi, mutta hän on pystynyt minimoimaan paineen vaikutuksen hienosti.


Analyysi: Satojen tuhansien hankinnoista miljoonatappioihin – TPS on hylännyt omat juniorinsa ja on matkalla sieluttomaksi ostojoukkueeksi

jatkoaika.com 09:30 11.11

Mikko Lehtonen, Tarmo Reunanen ja Artturi Lehkonen ovat käyneet Turun Palloseuran kovan junioripolun. Lahjakkaan kolmikon lisäksi monen muunkin TPS-kasvatin läpimurto on tapahtunut jossakin muussa seurassa. Turkulaisten pelaajabudjetilla ei tunnu olevan rajoja, samalla kuitenkin käännetään selkä seuran omille junioreille. Näin on jo käynyt kevään 2015 nuorten Suomen mestareille, jotka toivat Turkuun edellisen kultamitalin.


Analyysi: Satojen tuhansien hankinnoista miljoonatappioihin – TPS on hylännyt omat juniorinsa ja matkalla sieluttomaksi ostojoukkueeksi

jatkoaika.com 09:30 11.11

Mikko Lehtonen, Tarmo Reunanen ja Artturi Lehkonen ovat käyneet Turun Palloseuran kovan junioripolun. Lahjakkaan kolmikon lisäksi monen muunkin TPS-kasvatin läpimurto on tapahtunut jossakin muussa seurassa. Turkulaisten pelaajabudjetilla ei tunnu olevan rajoja, samalla kuitenkin käännetään selkä seuran omille junioreille. Näin on jo käynyt kevään 2015 nuorten Suomen mestareille, jotka toivat Turkuun edellisen kultamitalin.


Mikko Koivu teki maalillaan seurahistoriaa, Sidney Crosby loukkaantui

yle 07:08 10.11

Artturi Lehkonen ja Teuvo Teräväinen pääsivät NHL-kierroksella tehopisteiden makuun.


Mikko Koivu teki maalillaan seurahistoriaa

yle 07:08 10.11

Artturi Lehkonen ja Teuvo Teräväinen pääsivät NHL-kierroksella tehopisteiden makuun.


NHL:n suomalaishyökkääjät hassuttelivat leikkimielisessä kilpailussa

MTV 14:00 08.11

Montreal Canadiensin suomalaishyökkääjät Artturi Lehkonen, Jesperi Kotkaniemi sekä tällä kaudella Montrealin farmiseurassa AHL:n Laval Rocketissa pelannut Matthew Peca ottivat mittaa toisistaan NHL 20 -pelin oikean elämän versiossa.


Suomalaiset näkyvästi esillä NHL:ssä, Barkovin ketsuppipullo auki: "Onnistumiset ruokkivat itseluottamusta"

yle 07:15 03.11

Kuusi suomalaista onnistui lauantain NHL-kierroksella maalinteossa. Klikkaa jutun kuvaa ja katso Aleksander Barkovin Teuvo Teräväisen, Erik Haulan, Miro Heiskasen ja Artturi Lehkosen osumat. (Kuvalähde: Viasat)


Ralliautoilija Esapekka Lappi ja kartturi Janne Ferm 10 vuoden yhteistyöstä: "Luotan täysin siihen, mitä Janne sanoo"

yle 20:56 31.10

Lappi ja Ferm olivat vieraina Puoli seitsemän -ohjelman tiiviitä työpareja esittelevässä Tuplatorstaissa.


66 arvioi, miksi kannatus Fingerporia Mikä häkeltyi Jelena jyrkänteeltä löytyi Keskustan Kurvinen kävi lätkäisi Tuukka Mäntylän on ensimmäinen pelkkää ruusuilla tanssimista, se eteni sinisten tietä tukea eduskuntavaaleissa – vieressä suomalainen ”En voisi

Hot topics