Iivo Niskasen asenteessa tapahtui dramaattinen muutos: ”Olen ollut todella heikko vapaalla”

iltalehti 08:58 02.12

Uran ensimmäisen luistellen tulleen maailmancupin palkintopallipaikan taustalla on muutos korvien välissä. Maailmassa on monta asiaa, joita et voi muuttaa. Yhtä voit aina muuttaa – omaa asennettasi. Siitä alkaa myönteinen muutos. Vanha kansanviisaus istuu Iivo Niskasen pirtaan ja on merkittävä selitys sille, että kuopiolainen otti sunnuntaina uransa ensimmäisen palkintopallipaikan maailmancupissa luistelutyylillä.


Juventuksen keskikenttätaituri paljasti suoraan miksi Bosnia kyntää EM-karsinnoissa – "Tämä ei ole mikään Džekon tai Pjanicin joukkue"

yle 21:12 11.10

Bosnia-Hertsegovinan keskikentän sielu Miralem Pjanic kritisoi maajoukkuepelaajiensa asennetta.


Ville Nieminen ylisti joukkueensa asennetta persoonallisella tavalla – "Pidä perkele koutsi turpasi kiinni, me hoidetaan tämä!"

MTV 21:42 20.09

Pelicans nappasi tiukan 3-2-jatkoaikavoiton TPS:stä trilleriksi muodostuneessa SM-liigan ottelussa.


Horoskooppi

iltalehti 02:01 27.08

OINAS 21.3.–19.4. Pikkupulmat eivät sinua hetkauta, sillä osaat ratkaista ne leikiten ja onnikin on puolellasi. Ihmissuhteesi kaipaavat huomiotasi, älä ota ketään itsestäänselvyytenä. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Olet turhan pessimistinen jonkin asian tai henkilön suhteen. Muuta asennettasi ja odota hyviä asioita tapahtuvaksi huonojen sijaan, niin energiatasosi kohoaa.


Analyysi: Niinistö tasapainottelee Putinin kaltaisten pelurien ja sääntöjä kunnioittavan maailman välillä

yle 23:40 21.08

Putin kiitti Niinistön käytännönläheistä asennetta presidenttien tavatessa Helsingissä.


Sairaus varjostaa Pertti Kurikan Nimipäivistä tutun Kari Aallon unelmia: "Tiedä sitten, kauanko tässä on elossa"

iltalehti 07:00 15.08

Laulaja Kari Aalto toteutti pitkäaikaisen unelmansa ja muutti Helsingin Kallioon. Tulevaisuudessa hän haluaa panostaa reggaemusiikkiin ja Kari Aalto & Rastakarai -yhtyeeseen. Musiikki on vaihtunut reggaeen, mutta Kari Aallolla on vielä punkasennetta jäljellä. Punkbändi Pertti Kurikan Nimipäivien entinen laulaja hakee valokuvaa varten tupakan, koska sätkä toisi reggaemeininkiä poseeraukseen. Hän ehtii kuitenkin sauhutella tupakan ennen valokuvausta. Asennetta on siinäkin, että Aalto juo kahvia kymmenen kuppia päivässä – eikä ole aikeissa lopettaa, vaikka kofeiini aiheuttaa vatsavaivoja. – Kun on kerran kahvin makuun päässyt, en luovu siitä, hän perustelee.


Ile Vainio muistelee Claes Anderssonia: ”Hän tulee elämään aina sydämissä”

iltalehti 15:47 24.07

Viihteen monitoimimies Ile Vainio arvosti erityisesti Claes Anderssonin asennetta ja rohkeutta. Kulttuurivaikuttaja Claes Andersson menehtyi pitkäaikaiseen sairauteen 82-vuotiaana. Viihteen monitoimimies Ilkka ”Ile” Vainio kuvailee Anderssonia laaja-alaiseksi lahjakkuudeksi. – Häntä arvostivat kaikki, Ile sanoo.


Benjamin Peltonen esitteli räväkän festarityylinsä: "Näissä oli jotain päheetä"

mtv 18:38 07.07

Benjamin Peltonen laittoi festarityyliinsä tänä vuonna asennetta. 


Professori arvostelee Suomen asennetta Isis-äitien lapsia kohtaan: "En osaa pitää kymmentä naista kauhean suurena vaarana Suomen turvallisuudelle"

yle 07:00 27.06

Matti Rimpelän mukaan "paholaisen pentuina" pidettyjä punaorpojakin kohdeltiin sata vuotta sitten paremmin kuin nyt Syyriaan vietyjä lapsia.


Professori arvostelee Suomen asennetta Isis-lapsia kohtaan: "En osaa pitää kymmentä naista kauhean suurena vaarana Suomen turvallisuudelle"

yle 07:00 27.06

Matti Rimpelän mukaan "paholaisen pentuina" pidettyjä punaorpojakin kohdeltiin sata vuotta sitten paremmin kuin nyt Isis-lapsia.


Sauli Niinistö nosti ilmastonmuutoksen esiin puheessaan – toivoo suomalaisten muuttavan asennettaan

iltasanomat 21:40 08.06

Presidenttipari saapui Naantalin Kultarantaan lauantaina.


Ex-maajoukkuemiehen viesti kohautti Espanjassa - haukkui auto-onnettomuudessa kuolleen jalkapallotähden: ”Ehkä en selittänyt itseäni hyvin”

iltalehti 11:07 04.06

Sädekehä José Antonio Reyesin ympäriltä haihtuu sitä mukaa, kun poliisi tiedottaa kohtalokkaan onnettomuuden syistä. Lauantaina auto-onnettomuudessa menehtyneen José Antonio Reyesin kohtalo on koskettanut koko jalkapalloilevaa maailmaa. Mutta mitä kauemmin onnettomuudesta on kulunut, sitä suuremmaksi on kasvanut myös entisen Arsenal-pelaajan oma vastuu tapahtuneesta. – Suunnattomalla ylinopeudella ajaminen osoittaa tuomittavaa asennetta. Tuossa onnettomuudessa oli kuskin lisäksi muitakin uhreja, ja sen takia Reyes ei ansaitse mitään sankarin kunnianosoitusta, entinen maajoukkuemaalivahti Santiago Cañizares tviittasi jo onnettomuuspäivänä.


Iran kehuskeli ydinsopimuksesta luistamisen osoittavan maan vahvuutta

iltasanomat 01:36 13.05

Iranin parlamentin varapuhemies kehuskeli sunnuntaina maansa asennetta, koska se on kieltäytynyt noudattamasta osaa kansainväliseen ydinsopimukseen liittyvistä sitoumuksistaan.


Joel Kiviranta tuo Leijoniin Sportista tuttua asennetta - "Ei pidä lähteä nöyristelemään"

jatkoaika.com 15:47 12.05

Vähemmän nimirikkaasta Suomen maajoukkueesta yksi parrasvalojen ulkopuolisista pelaajista on Sportissa pelaava Joel Kiviranta. Vaasasta kodin löytänyt hyökkääjä korostaa otteluissa kärkimaita vastaan koko joukkueen yhteistyötä ja asennetta.


Asennettaan muuttanut Valtteri Bottas kieltää käyttäneensä henkistä valmentajaa – "Ei ole ketään, kuka tuntisi minut paremmin"

MTV 06:45 12.05

Kausi 2018 oli Mercedeksen suomalaiskuljettaja Valtteri Bottakselle henkisesti todella raskas. Tähän kauteen Bottas on saapunut aivan uudella asenteella, ja se on täysin suomalaisen omaa ansiota.


meille iso haaste" muutokset säässä Ranskan Alpeilla välikysymyksen Haaviston toiminnasta, Vartiaiselle

Hot topics