Tyly ennustus: Meghanin ja Harryn ero brittihovista on vasta alkua – monarkioiden tuhoutuminen on jo alkanut

iltalehti 07:01 22.01

Hoviasiantuntija Kaisa Haatasen mukaan Meghanin ja Harryn ero on vasta alkua tulevalle kehitykselle: jatkossa monarkiat ”lopettavat itse itsensä”. Prinssi Harryn ja ja hänen puolisonsa Meghanin ero brittihovista on saanut ympäri maailmaa pasmat sekaisin. Brittitabloidien lisäksi Sussexin herttuapari ero on edelleen – lähes kaksi viikkoa eroilmoituksen jälkeen – muun muassa brittiläisen yleisradioyhtiö BBC:n etusivun uutisista. Tähän on hyvä valmistautua, sillä vastaavat uutiset eivät varsinaisesti ole katoamassa eurooppalaisista monarkioista. Suomalaisen hoviasiantuntija Kaisa Haatasen mukaan jatkossa hoveista irtautumisuutiset yleistyvät.


Leviääkö koronavirus Suomeen, uskaltaako Aasiaan enää matkustaa? Näin THL neuvoo suomalaisia

iltasanomat 06:34 22.01

Suomen terveysviranomaiset eivät toistaiseksi suosita matkustamisen rajoittamista Aasiassa leviävän koronaviruksen vuoksi.


Leviääkö Kiinan mysteerivirus Suomeen, uskaltaako Aasiaan enää matkustaa? – näin THL neuvoo suomalaisia

iltasanomat 06:34 22.01

Suomen terveysviranomaiset eivät toistaiseksi suosita matkustamisen rajoittamista Aasiassa leviävän koronaviruksen vuoksi.


Sihvonen: Jokereilla on KHL:n paras pelaaja – ”Hänen johdollaan heille voi tapahtua isoja asioita keväällä”

MTV 06:26 22.01

Mitä Jokereiden peli kertoo juuri nyt, viime aikojen otteita perusteella? MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen pureutuu Jokereiden pelillisiin yksityiskohtiin ja myös siihen, että mitä Jokerit tarvitsee lisää omaan peliinsä.


Lue sanasta sanaan: Tämä vanha meili johdatti poliisin murhasta epäillyn jäljille Sipoossa

iltalehti 06:22 22.01

Perheenisä ammuttiin Sipoossa kesällä 2018. Tytär löysi isänsä teloitustyyliin ammuttuna perheen Sipoon-kodista kesällä 2018. Aluksi johtolangat uupuivat täysin. Epäillyn tekijän jäljille päästiin kuitenkin entisen työnantajan soiton perusteella. Hän kertoi virkavallalle muistaneensa saaneensa useampaa vuotta aiemmin sähköpostia eräältä kuolleen miehen alaiselta. Epäilty murhaaja oli lähestynyt uhrin esimiestä epäasialliseksi kokemansa kohtelun vuoksi. Tapausta käsitellään tänään Nelosella Arman ja Suomen rikosmysteerit -ohjelmassa.


Ero peruttu - rakkaus voitti! Sanna Ukkola ja Matias Turkkila palasivat yhteen

iltalehti 05:30 22.01

Sanna Ukkolan ja Matias Turkkilan avioliitto jatkuu, sillä erokriisi on selätetty. Toimittaja Sanna Ukkola ilmoitti kaksi viikkoa sitten Twitterissä hänen ja Matias Turkkilan erosta. – ?En ole koskaan kommentoinut yksityiselämääni, mutta koska se näyttää kiinnostavan laajalti niin tiedoksi, että olemme eronneet Matias Turkkilan kanssa. Erosimme ystävinä emmekä kommentoi asiaa tämän enempää, Ukkola kirjoitti Twitter-viestissään.


Horoskooppi

iltalehti 02:25 22.01

OINAS 21.3.–19.4. Olet vastaanottavaisella ja uteliaalla tuulella, joten opiskelu tai johonkin uuteen asiaan tai laitteen käyttöön perehtyminen käyvät sinulta nyt kuin leikiten. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Olet luotettava ja avulias muita kohtaan, mutta omien tarpeidesi tunnistaminen ja itsestäsi huolehtiminen eivät ole vahvimmat puolesi. Niitä kannattaa harjoitella.


Trumpin asianajajan puheenvuoro kuohuttaa – syytti demokraatteja peittelystä ja joutui heti tilille valeesta

iltasanomat 23:42 21.01

Pat Cipollonen ärhäkkä kommentti puhuttaa somessa.


”Jos toimittaja soittaa, sulje puhelin” – STT julkaisi kuvan kohuvalmentaja Mirjami Penttisen lähettämistä viesteistä

iltalehti 21:51 21.01

Helsingin Luistinklubin hyllytetty päävalmentaja Mirjami Penttinen pyysi STT:n mukaan viime syksynä valmentamiensa lasten vanhempia allekirjoittamaan tukiadressin. STT julkaisi kuvan Mirjami Penttisen vanhemmille lähettämistä viesteistä. Niissä hän halusi vanhempien todistavan, ”että lapsenne on kasvanut psykologisesti turvallisessa harrastusilmapiirissä ja ettei perheellä ole kokemusta epäasiallisten valmennusmetodien käytöstä”. Penttinen vihjaili viestissä myös siitä, mitä mahdollinen toimintakielto voisi tarkoittaa.


Seuralle tehtiin valitus kohuvalmentajasta jo vuosia sitten

iltalehti 21:23 21.01

Toimintakieltoon asetetun taitoluisteluvalmentajan Mirjami Penttisen asiattomasta käytöksestä tehtiin hänen seurassaan Helsingin Luistinklubissa (HSK) virallinen valitus jo muutama vuosi takaperin. Asia johti toimenpiteisiin kuitenkin vasta nyt. Suomen Taitoluisteluliitto asetti Penttisen perjantaina vuoden mittaiseen toimintakieltoon, joka koskee liiton alaista kilpailutoimintaa. Syynä oli urheilun eettisten sääntöjen rikkominen, kuten epäasiallinen kielenkäyttö, huutaminen ja nöyryyttäminen. Valmentaja Mirjami Penttisen toiminta nousi julkisuuteen viime perjantaina, kun Yle julkaisi aihetta koskevan laajan artikkelin. HSK:n johtoportaasta kerrottiin maanantaina Iltalehdelle, että hyllytetyn valmentajan käytös oli seuralle ”sokki”. Seuralähteen mukaan johto sai asiasta tietoa ensimmäisen kerran viime keväänä.


Laulaja Milana Misic meni kihloihin! Lomamatka huipentui Juha-rakkaan kosintaan ikonisen rakennuksen edustalla

iltasanomat 21:15 21.01

Milana Misic kertoo IS:lle, että yllättyi miesystävänsä kosinnasta, vaikka asiasta oli puhuttu aiemmin yleisellä tasolla.


Pääkirjoitus: Elisan skandaali on karu varoitus – Digiaikana tarvitaan maalaisjärkeä

iltasanomat 21:00 21.01

Kun digipalveluista maksetaan digirahalla, asiakkaalta vaaditaan entistä parempia hoksottimia.


Hyllytetty muodostelmaluistelun valmentaja kiistää kovat väitteet väärinkäytöksistä: asianajaja luonnehtii kohtelua noitavainoksi

MTV 19:50 21.01

Muodostelmaluistelujoukkue Team Uniquen päävalmentajana toiminut Mirjami Penttinen sanoo, ettei ole valmennustoiminnallaan halunnut loukata tai satuttaa yhtään urheilijaa tai vanhempaa.


Kohuvalmentaja Mirjami Penttinen avautui STT:lle – kiistää rajut syytteet

iltalehti 19:44 21.01

Toimintakieltoon asetettu muodostelmaluisteluvalmentaja Mirjami Penttinen kommentoi STT:lle häneen kohdistuneita syytöksiä. Mirjami Penttinen asetettiin Taitoluisteluliiton toimesta 12 kuukauden toimintakieltoon epäasiallisen käytöksen vuoksi viime perjantaina. Maanantaina Penttisen seura HSK vapautti valmentajan tehtävästään toistaiseksi.


Kohuvalmentajan nöyryyttämän nuoren äiti: Taitoluisteluseura tiesi asiattomasta käytöksestä jo vuosia sitten

iltalehti 19:05 21.01

Toimintakieltoon asetetusta valmentajasta tehtiin valitus jo muutama vuosi sitten. Toimintakieltoon asetetun taitoluisteluvalmentajan Mirjami Penttisen asiattomasta käytöksestä tiedettiin hänen seurassaan Helsingin Luistinklubissa (HSK) jo muutama vuosi takaperin. Asiasta kertoo Iltalehdelle entisen muodostelmaluistelijan äiti, joka oli seuraan yhteydessä perhettään syvästi järkyttäneestä tapauksesta.


Taksiyrittäjä ja entinen keskustan kansanedustaja tyrmää taksiuudistuksen ja yritykset korjata sitä – "Ennen asiakas saattoi ryöstää taksin, nyt taksi saattaa ryöstää asiakkaan"

yle 19:00 21.01

Pakkanen kertoo, että ministeri Berner ja pääministeri Sipilä ripittivät häntä useaan otteeseen taksiuudistuksesta.


Demokraatti: Anna Kontulasta parisenkymmentä kantelua eduskunnan oikeusasiamiehelle

yle 18:33 21.01

Kantelut liittyvät kansanedustajan Gaza-aktivismiin ja kiinniottoon Israelissa.


Löytyykö ranskalaissensaatiolle vieläkään pysäyttäjää? Asiantuntijan pakassa hirnuu musta hevonen

iltasanomat 18:22 21.01

Superlahjakas Face Time Bourbon on kotiyleisön suuri suosikki sunnuntaina Pariisissa juostavassa Euroopan suurimmassa ravikilpailussa.


Kasperi Kapanen vahvasti mukana siirtohuhuissa: ”Suomalainen on kaikkea sitä, mitä tarvitaan”

iltalehti 17:34 21.01

Toronton Kasperi Kapanen saattaa vaihtaa seuraa ennen siirtotakarajaa. Sportsnetin Eric Francis on sitä mieltä, että Calgaryn tulisi tehdä kolme peliliikettä ennen siirtotakarajaa, joka on helmikuun 24. päivä. Francisin mukaan Calgary tarvitsisi lisää voimaa hyökkäyspäähän. Sopivia palasia voisivat olla esimerkiksi Tyler Toffoli, Chris Kreider, Jean-Gabriel Pageau, Jevgeni Dadonov ja Mike Hoffman.


ay-liikkeen hampaisiin joutunut entisiltä hallituksen jäseniltä Kommentti Arsenal Piekkala on innokas

Hot topics