Ilkeistä vitseistään tunnettu Ricky Gervais juontaa Golden Globe -gaalan jo viidettä kertaa – lupaa jälleen sanoa mitä huvittaa: ”Minun pitää vain kertoa asianajajalleni…”

iltasanomat 22:38 14.12

Golden Globe -gaala järjestetään jo 77. kerran.


Ruotsin pelaaminen yllätti asiantuntijan – Suomi paikkasi huippuhyökkääjän poissaolon erinomaisesti: "Ei näkynyt niin paljon kuin olisi voinut uskoa"

yle 19:05 14.12

Parempi viimeistely oli Ruotsin puolella Suomen salibandynaisia vastaan.


Venäläisennuste: Vain sota tai terrori-isku saisivat öljyn hinnan nousemaan ensi vuonna

yle 17:19 14.12

Venäläiset asiantuntijat arvelevat, että taantumauhka painaa ensi vuonna maailmantaloutta.


Ruotsalaisasiantuntija suivaantui Leijonat-vahdin erikoisesta tempusta – "Naurettavaa!"

MTV 16:00 14.12

Leijonat-vahti Frans Tuohimaa onnistui maalinteossa Ruotsia vastaan pelatussa ottelussa. Tuohimaan temppu osuman jälkeen raivostutti ruotsalaisasiantuntija Rickard Wallinia.


Leijonien maalivahdin Frans Tuohimaan temppu EHT-ottelun lopussa turhautti ruotsalaisasiantuntijaa – ”Miten naurettavaa!”

iltasanomat 15:31 14.12

Leijonien maalivahti Frans Tuohimaa nousi otsikoihin Suomen ja Ruotsin välisen EHT-ottelun jälkeen.


Tuntematon sääntö teki tepposet, ruotsalaisasiantuntija haukkui Tuohimaan loppuhetkien kummallisesta tilanteesta: "Kuinka lapsellista!"

yle 15:29 14.12

Leijonissa debytoinut maalivahti Frans Tuohimaa joutui tulemaan vaihtoon villien juhlintojen jälkeen.


Petteri Sihvonen: Onneton Tre Kronor matki ja hävisi Leijonille – miksi Suomi on nykyään niin vahva joukkuepallopeleissä?

MTV 13:36 14.12

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen analysoi Leijonien komean 5-1-voiton anatomiaa Tre Kronorista. Sihvonen osoittaa, miten Ruotsi matki Suomea - ja hävisi osin siksi.


Absurdi episodi maailmancupin ammuntapaikalla hämmensi jopa tv-selostajaa – ”En ole koskaan nähnyt tällaista”

iltasanomat 11:49 14.12

Erikoinen tilanne ihmetytti kilpailijoita ja NRK:n asiantuntijoita.


Linnan juhlien asiantuntija Sami Sykkö antaa arvionsa vuoden suurimman seurapiiritapahtuman asuista: "Tämä vuosi oli kuiva"

mtv 11:05 14.12

Muotitoimittaja Sami Sykkö pettyi tämän vuoden Linnan juhlien miesten asuihin.


Hiihdossa muhii suomalainen jättiyllätys! Kova arvio Kerttu Niskasen mahdollisuuksista

iltalehti 10:39 14.12

Asiantuntija kertoo, että Kerttu Niskasella on erinomaiset mahdollisuudet ottaa palkintopallipaikka vapaan etenemistavan 10 kilometrin kilpailussa. Hiihdon maailmancupissa Davosissa muhii viikonloppuna todella suuri suomalaisyllätys. Iltalehden asiantuntija Toni Roponen arvioi, että Kerttu Niskasella on vapaan etenemistavan 10 kilometrin kilpailussa mahdollisuus jopa palkintopallipaikkaan. –?Kertulla on takana hyviä kilpailuja alkukaudesta, esimerkiksi Lillehammerista tuli onnistuneita suorituksia. Sanotaan, että Kerttu on parempi perinteisen hiihtäjä, mutta aina, kun hän on ollut kunnossa, hän on pärjännyt vapaalla erittäin hyvin, Roponen linjaa.


Petteri Sihvonen: Liigan alkukauden onnistujat ja epäonnistujat

MTV 10:22 14.12

Vuodenvaihteen lähestyessä myös jääkiekon SM-liigakausi on puolessavälissä. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen alleviivaa alkukauden tärkeimmät huomiot.


Emmerdale-tähti Sheila Mercier, 100, on kuollut

iltalehti 21:55 13.12

Usealla vuosikymmenellä Annie Sugdenia Emmerdale-sarjassa esittänyt brittinäyttelijä Sheila Mercier on kuollut 100-vuotiaana. Brittimedioiden mukaan Emmerdale-sarjassa myös näytellyt Frederick Pyne vahvisti asian sosiaalisessa mediassa perjantaina. –?Surullisena uutisena joudun kertomaan Emmerdale-faneille, että Sheila Mercier, Annie Sugden, on kuollut rauhallisesti nukkuessaan... Hän olisi täyttänyt 101 vuotta uudenvuodenpäivänä. Hän oli suuri näyttelijä ja hänen kanssaan oli mahtavaa näytellä, Pyne kirjoittaa.


Kaisa Mäkäräisen kilpailu tuhoutui ammuntapaikalla: ”Siinä on kaksi liikaa”

iltalehti 13:13 13.12

Ampumahiihdon maailmancup jatkuu perjantaina Itävallan Hochfilzenissä. Kaisa Mäkäräinen ampui 7,5 kilometrin ja kahden ammunnan kilpailussa kaksi sakkokierrosta. Kaisa Mäkäräisen kilpailu Hochfilzenin maailmancupissa tuhoutui pystyammunnassa. Suomalainen tulitti kaksi hutia. Mäkäräinen ampui makuulta nollat ja oli kiinni jopa voitossa ennen toista ammuntaa. –?Siinä on kaksi sakkoa liikaa, totesi Ylen asiantuntija Ville Kotikumpu.


”Liikaa lihoneelle” nyrkkeilijä Andy Ruizille sataa rapaa – asiantuntija haukkui nyt ”Burger Kingiksi”

iltasanomat 06:54 13.12

Andy Ruiz junior hävisi viikonloppuna nyrkkeilyn MM-ottelussa Anthony Joshualle. Ruiz on saanut ottelun jälkeen kritiikkiä lihomisestaan.


Ruotsin ylivoima ampumahiihdossa puhuttaa – tyly totuus suomalaisten taaperruksesta

iltalehti 06:15 13.12

Asiantuntija Toni Roponen kertoo, miksi Ruotsissa on onnistuttu kasvattamaan ampumahiihtoon uusi huippusukupolvi. Ruotsi–Suomi 6–0. Ruotsissa on onnistuttu jälleen kerran tekemään tuloksellista huippu-urheilua, Suomessa ei. Ampumahiihdon maailmancupin viestit viime viikonloppuna Östersundissa kertoivat tylyn totuuden naapurimaiden eroista: Ruotsi oli miehissä viides, naisissa kolmas, Suomen sijat olivat 18 ja 17.


Asiantuntija: Brexit-sotku ei ratkea vaalien myötä – Johnsonin sopimus avaa joukon uusia ongelmia

iltasanomat 23:39 12.12

Britit alkavat olla lopen kyllästyneitä brexit-vääntöön, mutta se kestänee vielä vuosia.


Lääkärin vitsailusta suuttuneet asianajajat riehuivat pakistanilaisessa sairaalassa – kolme sydänpotilasta kuoli henkilökunnan paettua

yle 15:37 12.12

Asianajajien toiminnan taustalla on myös epäily kollegan sukulaisen hoidon laiminlyömisestä.


Yle Urheilun asiantuntija osoittaa Venäjän huippu-urheilupannan suurimman ongelman: "On ihan vuorenvarmaa, että siitä kärsivät täysin puhtaat urheilijat"

yle 15:15 12.12

Yle Urheilun asiantuntija Jarkko Finni pitää Wadan päätöstä radikaalina. Se vaikuttaa väistämättä varsinkin maan nuoriin urheilijoihin.


Kulmuni toisti: Täytyy etsiä oikeus­perustaa, että al-Holin äidit ja lapset voidaan erottaa

iltasanomat 14:35 12.12

Hallituksessa asian valmistelusta vastaava ulkoministeri Pekka Haavisto kävi torstaina keskustan eduskuntaryhmän kuultavana.


Asiantuntija: hätäkeskuspäivystäjätkin kärsivät traumaperäisestä stressihäiriöstä – ”Olen odottanut, että joku toisi ilmiön Suomessakin oikeasti esille”

yle 09:47 12.12

Poliisin posttraumatyöpajojen johtaja sanoo, että PTSD-oireita ei tunnisteta työterveydenhuollossa.


Albania pidättänyt yhdeksän bussissa, kun finaalista – ruotsalaisyllättäjä – pian vieras

Hot topics