IS: Antti Kaikkosta ei nähdä Linnan juhlissa uuden rakkaansa kanssa - tiedossa erilainen itsenäisyyspäivä

iltalehti 16:13 30.11

Puolustusministeri Antti Kaikkonen on osallistunut Linnan juhliin 14 kertaa peräkkäin - nyt tänä vuonna pitkä perinne katkeaa. Ilta-Sanomat kertoo, että puolustusministeri Antti Kaikkonen ei saavu tänä vuonna itsenäisyyspäivän vastaanotolle Presidentinlinnaan. Hän on ehtinyt jo lukuisina vuosina osallistua perinteiseen juhlahumuun - kaiken kaikkiaan 14 kertaa, mutta nyt juhlat jäävät väliin työmatkan takia. Näin ollen Kaikkonen ei myöskään vielä esittele koko kansalle uutta rakastaan, Elinkeinoelämän keskusliitossa kauppapolitiikan asiantuntijana työskentelevää Jannika Rantaa.


Oskari Katajisto, 53, saa Olet mitä syöt -ohjelmassa täyslaidallisen Pippa Laukalta - purskahtaa järkyttyneenä itkuun

iltalehti 21:47 29.11

Näyttelijä ja vakuutusmyyjä Oskari Katajisto järkyttyy Laukan diagnoosista. Näyttelijänä tunnetuksi tullut ja nykyisin vakuutusmyyjänä työskentelevä Oskari Katajisto, 53, osallistuu Olet mitä syöt -ohjelmaan, jossa hyvinvointilääkäri Pippa Laukka auttaa häntä laittamaan elämäntavat remonttiin. Heti jakson alussa Oskari saa kuulla järkyttävän totuuden asiantuntijan suusta. Painonnoususta on miehelle monenlaista terveydellistä haittaa - esimerkiksi nukuttu työ ei palauta miestä ollenkaan.


Krista Pärmäkosken yllättävä retkahdus puhuttaa – Toni Roponen tuo esiin huomattavan yksityiskohdan

iltalehti 07:00 29.11

Mestarivalmentaja arvioi, että Suomen tähtihiihtäjän herkkä lihaksisto ei ollut balanssissa viime sunnuntaina Rovaniemellä. Krista Pärmäkosken massiivinen 36 kilpailun voittoputki kotimaisista kilpasiskoista katkesi yllättävällä tavalla viime sunnuntaina Rovaniemen Suomen cupin perinteisen sprintissä, kun nainen retkahti jo välierävaiheessa ulos tapahtumasta. –?Kristalla on herkkä lihaksisto. Lauantain 10 kilometrin vapaan kilpailu Rovaniemen puuromaisessa lumessa veti hänen lihaksistonsa ihan tyhjäksi. Arvelin jo ennen sunnuntain starttia, ettei siitä tule Kristalle kovin hyvä kisa, mutta ihan noin huonoa suoritusta ei voinut odottaa, Iltalehden asiantuntijana toimiva mestarivalmentaja Toni Roponen analysoi.


Näin suomalaiset käyttävät maitotuotteita: Maitolasit häviävät ruokapöydistä, juustoa popsitaan enemmän kuin koskaan

yle 06:00 28.11

Asiantuntijan mukaan ilmastokeskustelu ei ole merkittävä syy maidon juomisen vähenemiseen.


Suomalaiset syövät ennätysmäärän juustoa, mutta maito ei kelpaa entiseen tapaan – näin suomalaiset käyttävät maitotuotteita

yle 06:00 28.11

Asiantuntijan mukaan ilmastokeskustelu ei ole merkittävä syy maidon juomisen vähenemiseen.


Hollantilainen jalkapalloikoni tölväisi natsitervehdyksen – TV-kanava hyllyttää viikoksi

MTV 09:38 26.11

Entinen Hollannin jalkapallomaajoukkueen tähtihyökkääjä Marco van Basten on erotettu viikoksi TV-asiantuntijan tehtävistään natsitervehdyksen vuoksi.


Pärmäkoski harjoittelee edelleen poikkeuksellisen kovaa – kuorma väsyttää ja luo epävarmuutta, mutta asiantuntija luottaa hiihtotähden treenityyliin

yle 06:18 24.11

Yle Urheilun hiihtoasiantuntijan Kalle Lassilan mukaan vain harva hiihtäjä pystyisi jaksottamaan treenin Krista Pärmäkosken tapaan.


Ampumahiihdon supertähti Laura Dahlmeierin uusi pesti julki – "Jännittävä luku elämässäni"

MTV 13:02 21.11

Toukokuussa uransa päättymisestä ilmoittanut ampumahiihdon supertähti Laura Dahlmeier aloittaa uudet työt saksalaisen tv-kanava ZDF:n asiantuntijana. 


Seiväshyppääjä Wilma Murron kolmas valmentajanvaihto vuoden sisään kummastuttaa asiantuntijaa – "Viimeistään nyt toivoisi, että tämä olisi lopullinen ratkaisu"

yle 20:26 20.11

Yle Urheilun asiantuntijan Jarkko Finnin mukaan Wilma Murron paluu Jarno Koivusen oppeihin on tuttu ja turvallinen vaihtoehto.


Uskalias kohusarja rantautuu Suomeen – parit kuvaavat makuuhuone-elämäänsä ja intiimi lopputulos nähdään tv:ssä

iltasanomat 11:00 20.11

Nelosella nähdään ensi vuonna sarja, jossa suomalaiset pariskunnat ruotivat seksielämäänsä asiantuntijan johdolla.


Tapanin piina on jatkunut päiviä: Saanut jo lähes 30 puhelua +44-alkuisista mysteeri­numeroista

iltasanomat 06:25 20.11

Tietoturva-asiantuntijan mukaan huijauspuheluja ulkomaisista numeroista tulee suomalaisille edelleen.


Valtio tahkoaa miljoonia euroja myymällä yhteystietoja muun muassa vaippafirmoille ja autokauppiaille – näin estät tietojesi luovuttamisen

yle 09:27 19.11

Väestörekisterikeskus teki viime vuonna henkilötietojen myynnillä noin 9 miljoonan euron voitot. Etlan asiantuntijan mukaan tietojen pitäisi olla maksuttomia.


Asiantuntijalta tyly tuomio – Meghan, Harry ja Andrew pitää eristää kuninkaallisesta perheestä: "Heidän täytyy selvittää tilanteensa"

mtv 21:03 18.11

Kuninkaallisen asiantuntijan mukaan prinssi Harry, herttuatar Meghan ja prinssi Andrew taistelevat tällä hetkellä liian vaikeiden kohujen kanssa ollakseen toimiva osa kuninkaallista perhettä. 


Hamilton sai aikasakon, joka nosti Sainzin ensimmäistä kertaa palkintokorokesijalle – asiantuntijan mukaan tuomio meni oikein: "Hän aiheutti sen kolarin"

yle 22:13 17.11

Kimi Räikkönen nousi lopputuloksissa neljänneksi.


F1-asiantuntijan mukaan Ferrarin maine puhdistui Brasilian GP:n aika-ajossa - ”Se on tehnyt kotiläksynsä hyvin”

iltalehti 22:39 16.11

Jyrki Järvilehdon mukaan Ferrari ei ole voinut lipsua F1-säännöistä. Red Bull -talli on pitänyt kovaa meteliä Ferrarin mahdollisesta vilunkipelistä polttoaineen syötössä. Riita äityi vain pahemmaksi, kun lajin kattojärjestö FIA julkaisi USA:n GP:n alla oman tiukkasanaisen ohjeensa aiheesta, ja Ferrari kadotti tuntuvan vauhtiedun heti Austinin radan aika-ajossa. Nyt kuitenkin Brasiliassa italialaistalli taisteli tasapäisesti paalupaikasta, ja menetti sen vain Max Verstappenin loistavan ratatuntemuksen takia. Hollantilainen oli vaivaiset 0,123 sekuntia nopeampi kuin kakkosruudun valloittanut Sebastian Vettel.


Hongkong pysyy lamautettuna jo viidettä päivää – kaoottinen viikko kiihdyttää arvailuja Kiinan seuraavasta askeleesta

yle 05:32 15.11

Asiantuntijan mukaan mahdollisuus poliisin tai jopa sotilaiden väliintuloon kasvaa koko ajan.


Lasten ja nuorten kivunhoidossa puutteita - kunnat eivät aina maksa tarvittavaa hoitoa

yle 15:22 14.11

Asiantuntijan mukaan lapset ovat hyvin eriarvoisessa asemassa kivun hoidon suhteen eri puolilla Suomea. 


SM-liigakohu puhuttaa – "Kilpailulaki edellyttää Liigalta julkisia kriteerejä"

MTV 06:00 14.11

Urheiluoikeuden asiantuntijan ja varatuomari Olli Rausteen mielestä SM-liiga ja Suomen Jääkiekkoliitto ovat toimineet laittomasti, mikäli Mestis-seuroille ei ole ilmoitettu selkeitä kriteerejä, jotka täyttämällä voi nousta kotimaisen jääkiekon pääsarjaan.


SM-liigakohu puhuttaa – ”Kilpailulaki edellyttää Liigalta julkisia kriteerejä”

MTV 06:00 14.11

Urheiluoikeuden asiantuntijan ja varatuomari Olli Rausteen mielestä SM-liiga ja Suomen Jääkiekkoliitto ovat toimineet laittomasti, mikäli Mestis-seuroille ei ole ilmoitettu selkeitä kriteerejä, jotka täyttämällä voi nousta kotimaisen jääkiekon pääsarjaan.


Kun muutat pois kotoa, muista ottaa oma kotivakuutus – asiantuntijan vinkit, mihin kiinnität huomiota ensimmäistä kotivakuutusta valitessasi

yle 08:00 13.11

Varmista, että kotivakuutus on voimassa jo muuton aikana, että voit hakea korvausta muutossa rikkoutuneista tavaroista tai vaurioituneista pinnoista.


Jelena Välben suorasukaiset kiinni uudesta tähtikuskistaan Kommentti Kulmunin lepytteli demareita – myös seksuaalisesta hyväksikäytöstä ollut pelkkää ruusuilla päättää, aloittaako pohjalaisjärkäleen ”Tiedätkö, se on meille sinulle on oikein uutta näkökulmaa vastaan nostetaan ”Päihittää uudemmat

Hot topics