A-studio selvitti: virkamiehiä maalitetaan kaivamalla yksityiselämää – "Tietääkö joku, missä tämän konstaapelin lapset käyvät koulua?"

yle 20:02 11.12

Kiistely turvapaikanhakijoista laukaisi poliisien maalitusta. Maahanmuutto, rikosasiat ja petoeläimet tekevät virkamiehistä herkästi maalitauluja.


Paateron pikapaluu ministeriksi yllätti jopa puolue­toverit – ”Asiat näyttävät ulos­päin erilaisilta”

iltasanomat 20:19 09.12

Paateron ministerinpestiä kuvaillaan demareiden sisällä kunnianpalautukseksi.


Ruotsin urheilulegenda lataa Venäjälle: ”Lopettakaa nyt helvetti huijaaminen”

iltalehti 15:27 09.12

Ruotsin korkeushyppylegenda Stefan Holm sanoo, että Venäjän sulkeminen arvokisoista neljäksi vuodeksi oli odotettu päätös. Stefan Holm on Kansainvälisen olympiakomitean jäsen. Hän pitää päätöstä odotettuna ja järkevänä, koska antidopingasiat pitää saada Venäjällä kuntoon. –?Venäjästä ja dopingista on puhuttu niin paljon, että se on leijunut kuin pilvi urheilumaailman yllä jo niin monen vuoden ajan, Holm sanoo Aftonbladetille.


Henrik Sedin laukoi näkemyksensä syytöksien keskipisteessä olevasta NHL-valmentajasta: "Hyvä, että asiat nousevat pinnalle"

MTV 09:58 09.12

Marc Crawford on yksi NHL-valmentajista, jotka ovat tutkintaan valmennusmetodeistaan. Ex-huippupelaaja Henrik Sedin kertoi oman mielipiteensä hänestä. 


MM-titteliä epäonnistuneesti puolustanut Andy Ruiz Jr. harmitteli lisäkilojaan – mestaruusvyöt takaisin voittanut Joshua: "Minähän sanoin, että tulen oikaisemaan asiat"

yle 09:25 08.12

Anthony Joshuan ja Andy Ruiz Juniorin välinen raskaansarjan titteliottelu ei päättynyt tyrmäykseen, vaikka moni odottikin sitä.


MM-titteliottelua epäonnistuneesti puolustanut Andy Ruiz Jr. harmitteli lisäkilojaan – mestaruusvyöt takaisin voittanut Joshua: "Minähän sanoin, että tulen oikaisemaan asiat"

yle 09:25 08.12

Anthony Joshuan ja Andy Ruiz Juniorin välinen raskaansarjan titteliottelu ei päättynyt tyrmäykseen, vaikka moni odottikin sitä.


Onneksi olkoon Suomi! Näin hyvin meidän asiat ovat – videolta näet missä loistamme

iltasanomat 07:00 06.12

Tänään juhlitaan Suomen itsenäisyyttä. Samalla voimme juhlistaa meitä kaikkia ja sitä kuinka hyvin meillä menee. Tilastokeskuksen koostamalta videolta näet miten upeasti asiamme ovat. Tänään juhlitaan!


Verilammikko vain kasvoi tuhansien katsojien edessä – mitä tapahtuu, jos SM-liigassa loukkaannutaan vakavasti? ”Huhupuheiden mukaan asiat eivät ole ajan tasalla”

iltalehti 20:35 04.12

Pelaajayhdistys, jääkiekkoilijoiden edunvalvoja, penää Liigalta selvitystä siitä, miten ensihoito on järjestetty liigapaikkakunnilla. Tiistaina Liigassa nähtiin kaksi katsojat pelästyttänyttä taklausta, kun sekä Tapparan konkaripuolustaja Tuukka Mäntylä että Jukurien nuori hyökkääjä Patrik Puistola loukkaantuivat saatuaan kovan iskun päähänsä. Puistolan tilanteen dramaattisuutta lisäsi se, että nuorukaisen päästä vuosi runsaasti verta jäälle. Mäntylä puolestaan makasi jäällä pelottavan liikkumatta. Suomalaisessa jääkiekossa on eri sarjoissa nähty pahimmissa tapauksissa halvaantumisia tai vakavia aivovammoja. Kun pelaajan vintti pimenee täysin Liigan ottelussa, sekunnit tuntuvat pitkiltä, kun tuhannet katsojat hallissa ja kotikatsomoissa seuraavat tilannetta ja mielessä vilahtavat pahimmat skenaariot.


Rinteen eron jälkipyykki käy kuumana – Kärnä pyysi ”tunnekuohuaan” anteeksi, Kurvinen menee Sdp:n kokoukseen lepyttelemään

iltasanomat 18:55 04.12

Sdp:n eduskuntaryhmän puheenjohtajan Antti Lindtmanin mukaan demareilla ja keskustalaisilla on ”tarve istua alas kasvokkain ja puhua asiat halki”.


"Huoltajat kyllä tietävät ovatko pelaajat menneet täysillä vai eivät" – TPS:n naisten joukkueen huolto tietää, missä mennään

jatkoaika.com 15:00 04.12

Kaudella 2019–20 TPS:n naisten joukkueen huoltajina toimivat Benny Karlsson ja Juho Lehtisalo. Huoltajien arki koostuu samoista asioista, mitä muillakin paikkakunnilla ja sarjatasoilla. Vaikka samat asiat toistuvat päivästä toiseen, huoltajien juttujen perusteella töitä ei tehdä otsa rypyssä. Turkulaisjoukkueen asiat ovat huollon mielestä hyvin, mutta parannettavaa silti vielä löytyy olosuhteiden osalta.


Innokas fani huudahti golf-kisan aikana ja pilasi tärkeän lyönnin – pelaajan toiminta ihastutti: "Jotkin asiat ovat suurempia kuin golf"

MTV 11:31 04.12

Juuri lyönnin hetkellä yleisöstä kuului huudahdus, joka maksoi Brandonille koko golf-ottelun. Mies antoi kuitenkin välittömästi anteeksi, kun sai kuulla, kuka huudahduksen takana oli.


Koulu siirsi opiskelun metsään ja kertoo Youtubessa, kuinka matikkaa opetetaan kuivilla kepeillä: "Asiat jäävät paremmin mieleen luonnossa"

yle 09:03 04.12

Uusi opetussuunnitelma ja koulutilat ovat herättäneet paljon kysymyksiä vanhemmissa. Nyt koulut vastaavat kysymyksiin esittelemällä tilojaan videoilla.


Veronika Didusenko menetti missitittelinsä räikeän sääntörikkomuksen vuoksi - Miss World -kisa jää väliin: ”Minua nöyryytettiin”

iltalehti 21:48 03.12

Veronika Didusenko haluaa muuttaa missikisojen sääntöjä. Ukrainalainen Veronika Didusenko kruunattiin vuosi sitten syksynä maansa kauneimmaksi ja edustajaksi Miss World -kisassa. Nainen ei ehtinyt nauttia tittelistä kuin neljä päivää, kun hän menetti tittelinsä. Syy löytyy Didusenkon taustasta. Didusenkolla on nimittäin lapsi ja hän on ollut naimisissa. Molemmat asiat ovat missikisan sääntöjen vastaisia niin Ukrainassa kuin Miss World -kisassakin.


Veronika menetti missitittelinsä räikeän sääntörikkomuksen vuoksi - Miss World -kisa jää väliin: ”Minua nöyryytettiin”

iltalehti 21:48 03.12

Veronika Didusenko haluaa muuttaa missikisojen sääntöjä. Ukrainalainen Veronika Didusenko kruunattiin vuosi sitten syksynä maansa kauneimmaksi ja edustajaksi Miss World -kisassa. Nainen ei ehtinyt nauttia tittelistä kuin neljä päivää, kun hän menetti tittelinsä. Syy löytyy Didusenkon taustasta. Didusenkolla on nimittäin lapsi ja hän on ollut naimisissa. Molemmat asiat ovat missikisan sääntöjen vastaisia niin Ukrainassa kuin Miss World -kisassakin.


Toimittajalta: Ruotsalaisessa koulussa ei uskota läksyihin

yle 18:27 03.12

Ruotsalainen koulu opettaa kutakuinkin samat asiat kuin suomalainen, mutta erona on se, että Suomessa myös vaaditaan, että asiat opitaan.


Vanhanen vetoaa eduskuntaan: Talous­arvio saatava valmiiksi ja EU-puheen­johtajuus hoidettava kunnialla

iltasanomat 15:27 03.12

Matti Vanhanen vetosi tänään tiistaina pitämässään tiedotustilaisuudessa, että nyt eduskunnan ja hallituksen käsiteltävinä olevat asiat vietäisiin loppuun hallituskriisistä huolimatta.


Muista nämä asiat joululomalle lähtiessä – jätä koti asutun näköiseksi

stara 14:00 03.12

Tyhjät talot ja kiinteistöt houkuttelevat murtomiehiä etenkin joululomien aikana. Koti


Arkiset asiat ottavat merkittävän roolin, kun joukkuetta rakennetaan Mestikseen

jatkoaika.com 10:00 03.12

Mestis-seurat eivät kykene kilpailemaan rahalla Euroopan pienempienkään sarjojen kanssa, mutta jotkin asiat ovat Suomessa paremmin silti.


Jos pääministeri eroaa, nämä asiat tapahtuvat seuraavaksi

iltasanomat 20:39 02.12

Valtio-opin emeritusprofessorin mukaan hallituksen kaatuminen epäluottamusäänestykseen on hyvin harvinaista. Niin on tapahtunut viimeksi 62 vuotta sitten.


aikaa jännitti ja ulosajot – koneen ollessa matkalla nais­valtaisuudesta – arvaatko, painovoimaa, jos kevyempi Työmyyränä toimiva Paukku yli­opistosta

Hot topics