Mikä talli vei Belgian GP:n voiton viidesti putkeen 1987–91?

iltalehti 05:55 06.05

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Minkä numeron TPS on jäädyttänyt Reijo Leppäsen kunniaksi? 2) Teksasista tulee kaksi MLB-seuraa: Houston Astros ja mikä?


162 ottelun pelikielto hevosille tarkoitetun aineen käytöstä

iltalehti 17:40 19.02

SM-liigan pelikiellot kalpenevat 24-vuotiaan entisen suurlupauksen pelikiellon rinnalla. Jääkiekon SM-liigassa viiden ottelun pelikieltoa pidetään kovana. Kovuus on aika suhteellista. Baseballin MLB-liiga langetti Houston Astrosin syöttäjälle Francis Martesille 162 ottelun eli yhden kauden pituisen pelikiellon Martesin jäätyä urallaan toisen kerran kiinni dopingista. Martes ei saa palkkaa pelikieltonsa aikana.


Uskomattoman härski huijaus paljastui – mestarijoukkueelle mätkäistiin todella rajut rangaistukset

iltalehti 22:20 14.01

MLB-seura Houston Astros sai jättimäiset sanktiot, kun törkeä huijaus paljastui. Houston Astrosin voitti vuonna 2017 historiansa ensimmäisen World Seriesin epärehellisillä keinoilla. Seuran ex-pelaaja Mike Fiers paljasti joukkueensa onkineen vastustajan taktiikoita laittomin keinoin. Astrosin video-osasto oli selvittänyt, mitä vastustajan siepparin merkit tarkoittavat. Tiedot välitettiin vaihtopenkille puhelimella, minkä jälkeen Astros-pelurit koputtivat roskakoria kertoakseen lyöjälle, minkälainen syöttö olisi tulossa.


Jättiluokan huijausskandaali baseballissa: seurapomot vuoden toimintakieltoon kamerakikan paljastuttua

MTV 22:09 13.01

Baseball-liiga MLS on tuominnut Houston Astrosin manageri A.J. Hinchin ja toimisto Jeff Luhnowin vuoden toimintakieltoon vastustajien pelitaktiikoiden sääntöjenvastaisesta urkkimisesta.


Tragedia urheilustadionilla: 2-vuotiaalle tytölle pysyvä aivovamma – "Voin vain rukoilla hänen puolestaan"

MTV 10:49 10.01

Kaksivuotias tyttö on saanut pysyvän aivovamman baseball-lyönnin seurauksena. Onnettomuus tapahtui toukokuussa Houstonin Minute Maid Parkilla Houston Astrosin ja Chicago Cubsin välisessä MLB-ottelussa.


Traaginen tapaturma: 2-vuotias tyttö sai Yhdysvalloissa pallon päähän – kärsii pysyvästä aivovammasta

iltalehti 09:41 10.01

Pallon katsomoon lyönyt pelaaja murtui täysin. Houston Astrosin ja Chicago Cubsin välisessä baseball-ottelussa nähtiin toukokuussa pelottava välikohtaus, kun pallo lensi katsomoon ja osui isoisänsä sylissä istunutta kaksi ja puolivuotiasta tyttöä takaraivoon. Tilanteen voit katsoa tästä. Tytön kallo murtui, ja isku aiheutti pysyvän aivovamman.


Hot topics