Vaimo ja keppi auttavat Ozzy Osbournea kävelemisessä - kaatumisen jälkeen keikoille keväällä

iltalehti 00:39 29.11

Yhdysvaltalaisrokkari Ozzy Osbourne, 70, käyttää edelleen keppiä apuvälineenä. Pimeyden prinssi Ozzy Osbourne joutui perumaan kaikki tämän vuoden keikkansa sairastuttuaan keuhkokuumeeseen. Keikat peruutettiin myös siksi, että Osbourne toipui keväällä leikkauksesta. Osbournen vuosia vanhat vammat vaativat leikkaushoitoa, minkä vuoksi mies pysyi Los Angelesissa lääkärin hoidossa. Sittemmin Independent uutisoi, että Ozzy oli myös kaatunut kotonaan ja satuttanut niskansa.


Hollantilainen turisti kuoli astuttuaan maamiinaan Myanmarissa – räjähdyksessä haavoittunut argentiinalaisnainen ”edelleen shokissa”

iltasanomat 19:43 26.11

Räjähdys tapahtui Hsipawin kaupungin läheisyydessä suositulla patikointialueella.


TTK-tanssija Saana Akiolan mononukleoosi parantui - lääkäriltä karmiva varoitus: ”Perna olisi voinut revetä”

iltalehti 17:15 04.11

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tanssinopettaja Saana Akiola joutui olemaan kaksi kuukautta sairauslomalla vakavan sairastumisen takia. Tanssii tähtien kanssa -ohjelman yleisössä istuivat sunnuntaina tanssinopettaja Saana Akiola ja kisasta jalan murtumisen takia vetäytynyt Mikael Jungner. Kaksikko kertoi tuoreesta voinnistaan Iltalehden videohaastattelussa. Saana Akiola paljasti viettäneensä viimeiset kaksi kuukautta kotioloissa. Hän ei voinut työskennellä sairastuttuaan rajuun mononukleoosiin, eli pusutautiin. Tauti vei voimat, kasvot turposivat ja silmät muurautuivat umpeen. Sairaus nosti yli 39 asteen kuumeen, meni sisäelimiin, eteni maksatulehdukseksi ja laajensi jälkitautina pernaa.


Riku huomasi pikkusormestaan, että jotain oli tapahtumassa – sai musertavan diagnoosin juuri ennen esikoisensa syntymää

iltasanomat 10:32 19.10

Riku Mattilalla diagnosoitiin ALS vuonna 2012. Sairastuttuaan hän uskoi kuolevansa lähes saman tien. Nyt, seitsemän vuotta sairauden toteamisesta, hän kertoo elävänsä hyvää elämää.


36-vuotiaana kuollut Mona-Liisa Nousiainen antoi sairastuttuaan Krista Pärmäkoskelle elämänohjeen – ”Se on tullut mieleen aika usein”

iltasanomat 06:46 10.10

Krista Pärmäkoski yrittää noudattaa heinäkuussa kuolleen sydänystävänsä Mona-Liisa Nousiaisen elämänohjetta.


Kari Toivosen kuolema pysäytti Arvi Lindin ja Matti Röngän – ex-kollegat muistelevat rakastettua seuramiestä: ”Hän vetäytyi sairastuttuaan”

iltasanomat 12:40 28.09

Tieto uutisankkuri Kari Toivosen kuolemasta pysäytti miehen ex-kollegat.


Me Naiset: YleX:n juontajana tutuksi tullut Tuomas Rajala jätti vaimonsa ennen lapsen syntymää ihastuttuaan toiseen: ”Se tapa, jolla lähdin, hävettää ja kaduttaa edelleen”

iltalehti 09:05 15.08

Tuomas Rajala on kirjoittanut miehille ero-oppaan. Kirjassa hän sivuaa myös omia kokemuksiaan. Radiojuontajana tutuksi tullut Tuomas Rajala tunnetaan jatkossa myös kirjailijana. Mies on kirjoittanut selviytymisoppaan eronneille miehille. Torstaina ilmestyneessä Me Naiset -lehdessä mies kertoo omista erokokemuksistaan kaunistelematta. Perheessä odotettiin juuri toista lasta ja kotona temmelsi jo yksi kaksivuotias lapsi, kun Rajala lähti perheen yhteisestä paritalokodista.


Lehtiväite: Kuningatar Elisabet rikkoi tärkeintä sääntöään – osoitti pettymyksensä valtionjohtoon

iltalehti 16:51 14.08

Kuninkaalliset eivät saa ilmaista poliittisia mielipiteitään. Astuttuaan valtaan vuonna 1952, kuningatar Elisabet on pitäytynyt täysin poliittisista mielipiteistä. Saman on tehnyt hänen perheensä, eikä kuninkaallisilla ole lupaa ottaa kantaa poliittisiin päätöksiin. Kehonkielen asiantuntijat ja tapatulkitsijat rakastavat tosin tulkita, millä keinoin perhe ilmaisee salaperäisesti mielipiteitään. Tapahtui se sitten tiaravalinnalla tai jälkiruoalla. Nyt Sunday Express väitää, että kuningatar olisi rikkonut kaikkein tärkeintä sääntöään. Lehti kertoo saaneensa tiedon luotettavalta lähteeltä, joka on kuninkaallisille läheinen. Lähteen mukaan Britanniaa ravisuttava Brexit olisi käynyt jopa Elisabetin hermoille.


Malesian ex-kuningas joutui hylkäämään venäläisen missivaimonsa, jonka vuoksi luopui kruunusta – perhe etsii nyt ”sopivampaa” morsianta

iltasanomat 11:48 14.08

Muhammad V luopui asemastaan rakastuttuaan Miss Moskovaan, Oksana Veovodinaan, 27.


Liverpool kunnioitti pahasti sairastunutta ex-pelaajaansa – Jürgen Klopp tiivisti osuvasti seuran hengen

MTV 07:53 15.07

Stephen Darby joutui lopettamaan jalkapallouransa sairastuttuaan lihasrappeumatautiin. Liverpool otti hänet hienosti huomioon harjoitusottelussa, vaikka Darby pelasi edustusjoukkueessa urallaan vain yhden ottelun. 


Suosikkinäyttelijä loukkasi olkapäänsä liukastuttuaan – vaikeuttaa seuraavaa roolityötä

mtv 18:10 27.06

Emma Stone on loukannut olkapäänsä kaaduttuaan.


ovensuukyselyssä – suora uus­natseille

Hot topics