Palkittu kirjailija teki Simo Häyhästä novellin – HS: Tarinassa homoeroottisia sävyjä

iltasanomat 14:53 04.09

Yhdysvaltalainen arvostettu The Atlantic -lehti löi faktojen sijaan fiktiot tiskiin talvisodan legendaarisesta tarkka-ampujasta Simo Häyhästä. Lehti julkaisi Arna Bontemps Hemenwayn kirjoittaman novellin, jonka päähenkilö on Häyhä ja sivuhahmona on salaperäinen ”M”.


Palkittu kirjailija teki Simo Häyhästä novellin arvostettuun yhdysvalta­laiseen lehteen – HS: Tarinassa homoeroottisia sävyjä

iltasanomat 14:53 04.09

Yhdysvaltalainen arvostettu The Atlantic -lehti löi faktojen sijaan fiktiot tiskiin talvisodan legendaarisesta tarkka-ampujasta Simo Häyhästä. Lehti julkaisi Arna Bontemps Hemenwayn kirjoittaman novellin, jonka päähenkilö on Häyhä ja sivuhahmona on salaperäinen ”M”.


Superautojen Atlantic Road Trip takana – Uniikki: ”Jätti melkein sanattomaksi”

stara 15:20 23.08

Pohjois-Euroopan upeimpiin autotapahtumiin lukeutuva Atlantic Road Trip ajettiin tänä vuonna


Viihdelehti Stara.fi

stara 15:20 23.08

Pohjois-Euroopan upeimpiin autotapahtumiin lukeutuva Atlantic Road Trip ajettiin tänä vuonna


Superautojen Atlantic Road Trip parhaillaan Virossa – Uniikki: ”McLaren oli reissun kohokohtia”

stara 13:20 16.08

Kerroimme aiemmin kuinka Pohjois-Eurooppaa parhaillaan vauhdikkaasti superautoilla kiertävä Atlantic Road


Superautojen Atlantic Road Trip eteni Ruotsiin – Uniikki kommentoi tien päältä: ”Puita uuniin!”

stara 11:00 14.08

Oslosta aiemmin tällä viikolla käynnistynyt kansainvälinen superautojen reissu Atlantic Road


Superautojen Atlantic Road Trip käynnistyi Norjassa – räppäri Uniikki mukana Porschella

stara 14:00 13.08

Pohjois-Euroopan näyttävimpiin autotapahtumiin lukeutuva Atlantic Road Trip käynnistyi eilen maanantaina


Prinsessa Dianan pesemättömänä myytyyn puseroon liittyy jekku - prinsessa näpäytti se yllään toistuvasti paparazzeja

iltalehti 19:52 15.07

Prinsessa Dianan vanha urheilupusero on myyty. Prinsessa Dianan vanha Virgin Atlanticin paita on myyty huutokaupassa. Viimeinen tarjous oli yli 53 000 dollaria eli noin 47 000 euroa. Prinsessa Diana käytti paitaa treenatessaan yhdessä personal trainerinsa Jenni Rivettin kanssa. Paidan huutokauppasi Rivett itse. Rivett sai paidan lahjaksi prinsessalta treenattuaan hänen kanssaan seitsemän vuotta. Personal trainer aikoo käyttää huutokaupassa saamansa rahat hyväntekeväisyyteen. –Hän käytti samaa paitaa, koska hänen mielestään maailmassa oli tärkeämpiäkin asioita kuin kuntosalivaatteet. Siksi hän käytti Virginin paitaa, Rivett taustoitti Daily Mailin mukaan.


Haluatko elää kuin Scarlett O’Hara? Nyt se on mahdollista – Tuulen viemää -elokuvan innoittajana toiminut kartano myydään huutokaupassa

iltalehti 00:36 15.07

Kartanon lähtöhinta on miljoona dollaria. Target Auction on asettanut huutokaupattavaksi kartanon, joka toimi innoittajana klassikkoelokuvassa Tuulen viemää. Elokuva perustui kirjaan, jonka kirjoittaja Margaret Mitchell ei halunnut puuttua kuvauksiin millään tavalla. Tarinan mukaan hän kuitenkin näki kuvan nyt myynnissä olevasta kartanosta vuonna 1939 Atlantic Journal -lehdestä. Hän lähetti kuvan välittömästi kuvauspaikkavastaavalle. – Haluaisin tämän Ashleyn kodiksi, Mitchell kirjoitti viestissään.


Prinsessa Dianan kuuluisa collegepaita myytiin uskomattomalla summalla –prinsessa käytti paitaa kolmesti viikossa

iltalehti 22:01 12.07

Prinsessa Dianan collegepaita huutokaupattiin keskiviikkona. Prinsessa Dianan kuuluisa Virgin Atlantic -collegepaita myytiin yli 53 000 dollarilla keskiviikkona järjestetyssä huutokaupassa. Mirror-lehden mukaan prinsessa käytti paitaa kolme kertaa viikossa jumppatunneillaan. Prinsessan mielestä maailmassa oli paljon tärkeämpiä asioita kuin kuntosaliasu, joten hän päätti käyttää samaa paitaa lähes joka kerta.


The Atlantic: Kovia väitteitä mystisesti kadonneen malesialaiskoneen lentäjästä – tutut kuvailevat kapteenia yksinäiseksi ja surulliseksi

iltasanomat 15:56 18.06

Lentäjän spekuloidaan aiheuttaneen matkustajakoneen katoamisen. Viime vuonna valmistuneessa virallisessa raportissa ei kyetty vahvistamaan katoamisen syytä.


hyllyllä käsitteli Ketterä lopetti ”Ei tässä näin

Hot topics