Atletico Madrid selviytyi viimeisenä jatkoon Mestarien liigassa – Lukas Hradeckyn Leverkusenin eurokausi jatkuu Eurooppa-liigassa

yle 00:28 12.12

Bayern Münchenin voittokulku Mestarien liigassa jatkuu: nyt jyrän alle jäi Tottenham.


Lukas Hradecky joutui antautumaan Cristiano Ronaldolle - Bayer Leverkusen jatkaa Eurooppa-liigassa

iltalehti 23:58 11.12

Atlético nappasi viimeisen jatkopaikan Mestarien liigassa. Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusenin oli yritettävä voittaa Juventus kotikentällään ja toivottava samalla, että Lokomotiv ojentaisi auttavan kätensä pitämällä Atlético vähintään tasapelissä. Lopulta kumpikaan ehto ei toteutunut. Atlético korjasi 2-0-voiton ja jatkopaikan. Ensimmäisellä jaksolla João Félixin vei isännät johtoon pomminvarmalla rankkarillaan. Punavalkoiset olisivat ansainneet toki suuremmankin marginaalin, mutta Kieran Trippier hukkasi illan ensimmäisen pilkun ja Álvaro Morata tuomittiin omassa maalissa muutaman tuuman verran paitsioon.


Bayern München jatkaa voittoputkeaan, nyt jalkoihin jäi Tottenham – katso Mestarien liigan viimeisimmät tulokset ja otteluraportit

yle 23:57 11.12

Mestarien liigassa pelattiin kahdeksan ottelua keskiviikkona. Voiton nappasivat Real Madrid, PSG, Manchester City, Atalanta, Bayern München, Olympiakos, Atlético Madrid ja Juventus.


Toisesta ottelusta kaadettiin kylmää vettä Lukas Hradeckyn Leverkusenin niskaan

MTV 22:43 11.12

Atletico Madrid iski 1–0-johtoon Lokomotiv Moskovaa vastaan jalkapallon Mestarien liigan päätöskierroksella. Tulos on harmillinen suomalaismaalivahti Lukas Hradeckyn edustamalle Bayer Leverkusenille.


Tuomas Virkkusen kommentti: Diego Simeone vedenjakajalla

MTV 22:11 11.12

Diego Simeone muutti koko Atletico Madridin seuraidentiteetin häviäjistä voittajiksi. Yksikään yksittäinen ihminen ei ole vaikuttanut madridilaisseuran historiaan niin vahvasti kuin Simeone. Silti tänään Simeonekin on uuden edessä, jos katastrofi toteutuu Mestarien liigassa, kirjoittaa C Moren selostaja Tuomas Virkkunen.


Tuomas Virkkusen kommentti: Lukas Hradeckyn sankariteot sysäisivät seuraikonin synkkiin vesiin

MTV 13:23 11.12

Diego Simeone muutti koko Atletico Madridin seuraidentiteetin häviäjistä voittajiksi. Yksikään yksittäinen ihminen ei ole vaikuttanut madridilaisseuran historiaan niin vahvasti kuin Simeone. Silti tänään Simeonekin on uuden edessä, jos katastrofi toteutuu Lukas Hradeckyn edustamaa Bayer Leverkusenia vastaan, kirjoittaa C Moren selostaja Tuomas Virkkunen.


Katso La Ligan tuoreet tulokset ja otteluraportit – Atlético Madrid taipui loppuhetkillä Barcelonalle

yle 23:56 01.12

La Ligassa pelattiin viisi ottelua sunnuntaina. Voiton nappasivat Sevilla, Athletic Bilbao, Osasuna, Getafe ja Barcelona. Sarjaa johtavat Barcelona ja Real Madrid, jotka ovat yhden pisteen Sevillaa edellä.


Lionel Messi osoitti taas suuruutensa – joukkuetoverille armotonta kohtelua Madridissa

MTV 23:53 01.12

Lionel Messi nousi La Liga -kauden yhdeksännellä osumallaan Barcelonan sankariksi 1-0-vierasvoitossa Atletico Madridista sunnuntaina. 


Korviahuumaava vastaanotto! Petturin leiman saaneelle Barcelona-tähdelle vihamielistä kohtelua

MTV 22:56 01.12

Barcelona-hyökkääjä Antoine Griezmann sai odotetusti todella jäätävän vastaanoton Atletico Madridin kotistadionilla sunnuntaina. 


Korviahuumaava vastaanotto! Petturin leiman saaneelle Barcelona-tähdellä vihamielistä kohtelua

MTV 22:54 01.12

Barcelona-hyökkääjä Antoine Griezmann sai odotetusti todella jäätävän vastaanoton Atletico Madridin kotistadionilla sunnuntaina. 


Atletico Madrid pääsemässä Barça-kammostaan – katkeaako pitkä putki sunnuntaina?

iltalehti 10:27 01.12

Sunnuntain mielenkiintoisin ottelu käydään Estadio Wanda Metropolitanolla, missä sarjanelonen Atletico Madrid haastaa La Ligaa ennen viikonlopun pelejä johtavan Barcelonan. Atletico Madrid–Barcelona-ottelun ennakkoasetelmien mielenkiintoisin tekijä löytyy joukkueitten viime aikojen keskinäisistä kohtaamisista. Vaikka Atletico on ollut jo vuosia Diego Simeonen valmennuksessa aivan La Ligan kärkijoukkueita, Barcelonaa Atletico ei ole onnistunut voittamaan aikoihin.


Joukkuekaveri nöyryytti Cristiano Ronaldoa harjoituksissa – Juventus-tähti reagoi jäätävästi

MTV 20:36 27.11

Juventuksen Cristiano Ronaldo pelasi täydet minuutit tiistaina, kun joukkue kukisti Atletico Madridin 1–0 ja varmisti Mestarien liigan D-lohkon voiton. Ronaldo ei onnistunut kamppailussa maalinteossa – ja harjoituksissakaan ei mennyt kaikki putkeen.


Utopistinen vapaapotkumaali hämmästytti – argentiinalaistähti selitti kysymyksiä herättäneitä tuuletuksiaan

MTV 12:09 27.11

Juventuksen argentiinalaistähti Paulo Dybala laukoi tiistain Mestarien liiga -kierroksella vapaapotkumaalin lähestulkoon epätodennäköisimmästä kulmasta, kun Juventus voitti Atletico Madridin 1-0.


Real Madrid 3-1 -voittoon Real Sociedadista – katso La Ligan tuoreet tulokset ja otteluraportit

yle 23:55 23.11

La Ligassa pelattiin neljä ottelua lauantaina. Voittoihin ylsivät Barcelona, Real Betis ja Real Madrid. Sarjaa johtavat Barcelona ja Real Madrid, jotka ovat kolme pistettä Atlético Madridia edellä.


Katso La Ligan viimeisimmät tulokset ja otteluraportit – Athletic Bilbao nousi rinnalle ja ohi, Levante kaatui 2-1

yle 23:59 10.11

La Ligassa pelattiin viisi ottelua sunnuntaina. Voiton nappasivat Mallorca, Athletic Bilbao, Atlético Madrid ja Sevilla. Sarjaa johtavat Barcelona ja Real Madrid, jotka ovat yhden pisteen Atlético Madridia ja Sevillaa edellä.


Leverkusen palasi voittojen tielle – Lukas Hradecky käänsi katseen EM-karsinnan suureen otteluun: ”Huuhkajat-biisejä on kuunneltu pitkin viikkoa”

iltalehti 20:25 10.11

Bayer Leverkusen käänsi kurssinsa. Keskiviikkona kaatui Atlético Madrid Mestarien liigassa ja sunnuntaina Wolfsburg Bundesliigassa. Lokakuun lopussa Lukas Hradecky auttoi Leverkusenin jatkoon Saksan cupissa.


Lukas Hradeckyn räävitön voittotuuletus päätyi tv-kuviin – hurja paine purkautui selvällä suomen kielellä

MTV 07:51 07.11

Maalivahti Lukas Hradeckyn voittotuuletus kertoo hyvin, millainen lataus Bayer Leverkusenin sankarivahdilla oli jalkapallon Mestarien liigan ottelussa Atletico Madridia vastaan.


Lukas Hradecky torjui Leverkusenille voiton Mestarien liigassa

iltasanomat 00:08 07.11

Leverkusen kaatoi Atletico Madridin 2–1.


Lukas Hradecky piti eurounelman elossa - Bayer Leverkusen nappasi pakkovoiton

iltalehti 00:07 07.11

Lukas Hradeckyn jalkatorjunta piti Bayer Leverkusenin kiinni kotivoitossa. Tiistaina Jere Uronen seurasi Anfield Roadin lehtereillä, miten hänen Mestarien liiga -unelmansa tuli tiensä päähän. Genkin kärsimä vierastappio tiesi varmuudella, ettei belgialaisyhdistelmä jatka kevään pudotuspelikierroksille. Keskiviikkona Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen seisoi saman kuilun partaalla. Lääkejätin futisseuran oli pakko napata kolme pistettä Atléticolta, jotta sen matemaattiset mahdollisuudet pysyivät hengissä ainakin yhden lisäkierroksen.


ja Naisleijonien Keskisormea näyttänyt murskavoittoon Britannian vaaleissa oikeasti, Suomi” paikalta ne Penttilä opiskeli runkoja, joiden Sundqvist menestyy Tiktok-videolleen

Hot topics