Zandvoortin rata palaa F1-sarjaan arvoituksellisesti – salaa tietoja talleilta: ”Haluamme vanhan hyvän ajan kilvanajoa”

iltasanomat 18:39 21.01

Nykykuljettajille melko tuntematon Zandvoort palaa F1-kalenteriin ensi kertaa sitten 1985 – Autosportin mukaan salamyhkäisesti.


Kalle Rovanperältä erikoinen valinta – WRC-luokan historialliset ajonumerot julki

iltalehti 13:59 17.01

Kalle Rovanperä räväytti numerovalinnallaan. WRC-kuskit ovat valinneet ajonumeronsa ensi kaudeksi. Kuninkuusluokkaan siirtyvä Kalle Rovanperä ajaa numerolla 69. Se jäänee ainakin ihmisten mieleen. Autosportin mukaan viime kaudella maailmanmestaruuden voittanut Ott Tänak ei halunnut ajaa ykkösellä. Virolaisen ovissa on myös tulevalla kaudella kahdeksan.


Charles Leclerc salasi kielletyn tempun Ferrarilta – kertoi nokkelan syyn omavaltaisuudelleen

iltasanomat 22:57 14.01

Monacolaiskuljettaja kertoo Autosportin haastattelussa suhteestaan tallikaveriinsa Sebastian Vetteliin.


F1-pomot etsivät uutta Lewis Hamiltonia: "Siitä tulee uuden sukupolven Lewis"

MTV 20:23 19.12

Autourheiluliitto FIA:n puheenjohtaja Jean Todt ja F1-sarjan toimitusjohtaja Chase Carey pohdiskelevat Autosportin haastattelussa, millä tavalla kuudennen mestaruutensa voittaneen Lewis Hamiltonin jättämä aukko täytetään, kun brittikuski päättää lopettaa uransa.


Tallipomolta yllättävä tunnustus Kimi Räikkösen palkkaamisesta

MTV 10:51 27.11

Alfa Romeon tallipomo Fred Vasseur palasi Autosportin haastattelussa Kimi Räikkösen palkkaamiseen ja arvioi suomalaistähden suoritusta F1-kaudella 2019. 


Ovatko tässä Tommi Mäkisen Toyotan ensi kauden kuljettajat? Sivusto: Mestari loikkaamassa, puhui suosikkinsa tallitoverikseen

iltalehti 16:50 14.11

Toyotan rallitallin kuskivalinnoista tihkuu uutta tietoa. Autosport-sivusto kertoo tuoreessa jutussaan, että tallipäällikkö Tommi Mäkisen Toyota saattaa ensi viikolla julkistaa uusiksi kuskeikseen kuusinkertaisen maailmanmestarin, ranskalaisen Sebastien Ogierin ja walesilaisen Elfyn Evansin. Autosportin toimittaja David Evans tosin asettelee sanansa varovaisesti vihjatessaan uusista kuskeista. Hänen mukaansa ”Elfyn Evans vieraili viime kuun lopussa Puuppolassa Toyotalla ja käsitys on, että hän on päässyt sopimukseen ensi kaudesta”.


Tommi Mäkisen tallista julkaistiin huima väite – nyt puhuu suomalaispäällikkö: ”Kovia huhuja tuntuu olevan liikkeellä”

iltalehti 22:11 25.10

Katalonian MM-ralli käynnistyi perjantaina Hyundain komennossa, mutta päivän kuumimmaksi puheenaiheeksi nousi Ott Tänak. Brittilehti Autosport uutisoi iltapäivällä, että maailmanmestaruutta jahtaava Tänak on siirtymässä Toyotalta Hyundaille tämän kauden jälkeen. Autosportin toimittaja David Evans nojasi jutussaan sisäpiirin lähteisiin.


Ott Tänak kommentoi Autosportin lähteen kohuväitettä loikkaamisesta Hyundaille: "Se on huhu"

iltasanomat 21:40 25.10

Ott Tänak ei vahvistanut siirtyvänsä ensi kaudeksi Hyundain riveihin.


Fernando Alonso laukoi suorat sanat Lewis Hamiltonin ilmastoteoista - brittitähti vastasi kovilla tavoitteilla

iltalehti 20:46 25.10

Lewis Hamiltonin ympäristöteot- ja puheet ovat sekä ihastuttaneet että vihastuttaneet. Hamilton on jo vuosia ollut vegaani ja kannustanut muitakin luontoa vähemmän kuormittavaan elämäntyyliin. Autosportin haastattelussa formulatähti kertoo aikovansa hiilineutraaliksi vuoden loppuun mennessä.


Autosportin sisäpiirilähteeltä hurja paljastus – Ott Tänak siirtyy ensi kaudeksi Hyundaille

iltasanomat 19:39 25.10

Rallin MM-sarjaa johtava Ott Tänak ajaa Autosportin mukaan ensi kaudella Hyundailla.


Autosportin sisäpiirilähteeltä hurja paljastus – Ott Tänak siirtyy ensi kaudeksi Huyndaille

iltasanomat 19:39 25.10

Rallin MM-sarjaa johtava Ott Tänak ajaa Autosportin mukaan ensi kaudella Huyndailla.


Toyotan supertähti siirtymässä sittenkin Hyundain rattiin? – Tänak kuittaa vain huhuna, virolaistähden asianhoitaja Ylelle: "En voi myöntää enkä kieltää"

yle 19:31 25.10

Lähellä uransa ensimmäistä ralliautoilun maailmanmestaruutta oleva Ott Tänak on siirtymässä Autosportin tietojen mukaan Hyundain rattiin.


Ott Tänak siirtymässä sittenkin Hyundain rattiin? – virolaistähden asianhoitaja Ylelle: "En voi myöntää enkä kieltää"

yle 19:31 25.10

Lähellä uransa ensimmäistä ralliautoilun maailmanmestaruutta oleva Ott Tänak on siirtymässä Autosportin tietojen mukaan Hyundain rattiin.


Nuori Jari-Matti Latvala säikäytti tienkäyttäjän pahanpäiväisesti, kartturi joutui tahtomattaan kaiken keskelle: ”Miksi huudat minulle!”

iltalehti 17:41 24.10

MM-rallitähdet, muun muassa Jari-Matti Latvala, avaavat nuotituksen saloja Autosportin tuoreessa jutussa. Autosport-lehden rallitoimittaja David Evans pureutui lokakuun alussa ajetun Walesin MM-rallin yhteydessä kuljettajien ja kartanlukijoiden rutiineihin kaksipäiväisellä nuotitusjaksolla. Nuotitus suoritetaan kunkin MM-rallin alla tiistai- ja keskiviikkopäivinä. Kaikki pikataipaleet ajetaan läpi kaksi kertaa: ensimmäisellä kerralla kuljettaja kertoo kartanlukijalle, mitä tämän tulee kirjoittaa nuottivihkoonsa, toisella ajokerralla kartanlukija lukee nuotit kuljettajalle ja tämä viilaa niitä tarvittaessa.


Huolestuttavaa tietoa Kimi Räikkösestä: suomalainen kärsii jalkavammasta – ”Näin Kimin juuri ontuvan”

iltalehti 14:25 29.08

Kimi Räikkösen ajaminen on Autosportin mukaan epävarmaa. Useat sivustot kertovat suomalaisen kärsivän jalkavammasta. Alfa Romeon tähtikuljettaja Kimi Räikkönen on Autosportin tietojen mukaan mahdollisesti sivussa ensi viikonloppuna ajettavasta Belgian osakilpailusta. Autosportin mukaan Räikkönen ei välttämättä syystä tai toisesta aja kilpailua viikonloppuna, mikä on syynä siihen, että Alfa Romeo on kutsunut ruotsalaiskuljettaja Marcus Ericssonin pikahälytyksellä Spahan.


Huolestuttavaa tietoa Kimi Räikkösestä: suomalaisella mystinen jalkavaiva – ”Näin Kimin juuri ontuvan”

iltalehti 14:25 29.08

Kimi Räikkösen ajaminen on Autosportin mukaan epävarmaa. Useat sivustot kertovat suomalaisen kärsivän jalkavammasta. Alfa Romeon tähtikuljettaja Kimi Räikkönen on Autosportin tietojen mukaan mahdollisesti sivussa ensi viikonloppuna ajettavasta Belgian osakilpailusta. Autosportin mukaan Räikkönen ei välttämättä syystä tai toisesta aja kilpailua viikonloppuna, mikä on syynä siihen, että Alfa Romeo on kutsunut ruotsalaiskuljettaja Marcus Ericssonin pikahälytyksellä Spahan.


Italialaissivustolla vahvistamaton huhu Kimi Räikkösen jalkavammasta – ”Tällä hetkellä se on täysi mysteeri”

iltalehti 14:10 29.08

Kimi Räikkösen ajaminen on Autosportin mukaan epävarmaa. Italialainen Motorsport.com raportoi tuoreimmista varikkohuhuista. Alfa Romeon tähtikuljettaja Kimi Räikkönen on Autosportin tietojen mukaan mahdollisesti sivussa ensi viikonloppuna ajettavasta Belgian osakilpailusta. Autosportin mukaan Räikkönen ei välttämättä syystä tai toisesta aja kilpailua viikonloppuna, mikä on syynä siihen, että Alfa Romeo on kutsunut ruotsalaiskuljettaja Marcus Ericssonin pikahälytyksellä Spahan.


Autosport: Kimi Räikkönen ei välttämättä aja viikonloppuna – pikahälytyksellä Spahan kutsuttu ruotsalaiskuski saattaa korvata suomalaisen

iltalehti 11:13 29.08

Arvostettu moottoriurheilusivusto Autosport kertoo, että Marcus Ericsson on kutsuttu Belgiaan Kimi Räikkösen varamieheksi. Jokin seikka saattaa estää suomalaisen kilpailemisen. Indycar-tehtävistä Alfa Romeon varakuskiksi pikahälytyksellä Belgian Span osakilpailun alla palannut ruotsalaiskuski Marcus Ericsson saattaa korvata tänä viikonloppuna Kimi Räikkösen, jos suomalaiskuski ei jostain syystä pysty ajamaan kilpailua. Arvostettu autourheilulehti Autosport kertoo lähteisiinsä vedoten, että jokin seikka saattaa estää Kimi Räikkösen kilpailemisen Spassa tänä viikonloppuna. Tämä on Autosportin mukaan syy siihen, että Ericsson kutsuttiin Belgiaan vain päivää ennen kisaviikonlopun alkua.


F1-kuski harmittelee sarjan arpapeliä: "Hyville kuljettajille ei riitä hyviä autoja"

MTV 10:32 27.08

Toisen polven rattimies Carlos Sainz jr. arvostelee Autosportin tuoreessa haastattelussa formula ykkösten MM-sarjaa arpapeliksi. Sarjan parhaat kuljettajat pääsevät yleensä parhaisiin autoihin, mutta osa huippukuskeista jää vaille kunnollista näytönpaikkaa.


Takit suhisevat – Kimi Räikkönen saa nyt vuolaita kehuja Britanniassa: ”Hän on ollut loistava”

iltasanomat 06:13 22.08

Kimi Räikkönen on ajanut mainiosti siirryttyään Ferrarilta Sauberin korvanneelle Alfa Romeolle. Viime vuodet hyvin kriittisesti Räikköseen suhtautuneen Autosportin toimittajat hehkuttavat suomalaisen suorituksia.


? Laineen Porilaisten tappioputki katkesi,

Hot topics