Salaa jätetty erohakemus, rahaongelmat, aviokriisi... Näin Toni ja Heidi Niemisen liitto on edennyt

iltasanomat 11:59 08.01

Toni ja Heidi Nieminen menivät naimisiin vuonna 2015. Sittemmin useampi kriisi on koetellut parin avioliittoa.


Rahaongelmat, aviokriisi, salaa jätetty erohakemus... Näin Toni ja Heidi Niemisen aaltoileva liitto eteni

iltasanomat 11:59 08.01

Toni ja Heidi Nieminen menivät naimisiin vuonna 2015. Sittemmin useampi kriisi on koetellut parin avioliittoa.


Nainen ihastui päätä pahkaa ja suostui miehen vaatimuksiin – karu totuus sulhasesta paljastui katoamistempun jälkeen

iltasanomat 17:21 04.01

Naimattomana esiintynyt mies lupaili uhrille avioliittoa ja lapsia.


Lamar Odom odottaa avioitumista uuden naisen kanssa – ei seksiä ennen avioliittoa

stara 17:20 14.12

Seksiriippuvuudesta ja päihdeongelmista kärsinyt entinen NBA-tähti Lamar Odom on päättänyt


Suomalainen Jasmin TV-sarjan tähtenä USA:ssa – Ei saa asua miehen kanssa ennen avioliittoa

stara 16:40 14.12

Suomalainen Jasmin Lahtinen on rakastunut Los Angelesissa asuvaan Blakeen. Heidän


Salkkarit-hahmo uhkaa naapurin avioliittoa: "Nauti vielä kun voit"

mtv 20:00 29.11

Salkkareiden juonipaljastusvideossa kurkataan sarjan ensi viikkoon. 


Ensitreffit-pari Olli ja Katja paljastavat Anna-lehdessä eron syyt: ”Tulkitsin sen niin, ettei romantiikalle ollut olosuhteita”

iltalehti 15:44 08.11

Lahtelaiset Olli ja Katja eivät jatkaneet avioliittoaan tv-kuvausten päättymisen jälkeen. Katja, 28, ja Olli, 32, lähtivät hakemaan rakkautta Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta. Romanssi ei roihahtanut, vaan kaksikko kertoi jatkavansa tulevaisuudessa eri suuntiin. Nyt he kertovat Anna-lehdessä ystävyyden säilyneen, vaikka avioliitto kariutui. Katja ja Olli tapaavat toisiaan viikoittain pubivisassa.


Ensitreffit alttarilla -Ville on jo tutustunut vaimonsa sukulaisiin: ”Appiukko heti riveleissä kiinni”

iltalehti 20:34 06.11

Ville ja Anniina jatkoivat Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa alkunsa saanutta avioliittoa. Ukkomies jakoi Instagramissa hilpeän kuvan. Ensitreffit alttarilla -ohjelman kuudes tuotantokausi pantiin pakettiin eilen tiistaina. Tämänkertaisista pareista Katja ja Olli sekä Heidi ja Oskari erosivat. Yrittäjäpariskunta Anniina ja Ville sitä vastoin jatkavat yhteistä matkaa. Iltalehden haastattelussa Ville kertoi jo myyneensä rivitalokotinsa Ylöjärveltä ja muuttaneensa Anniinan luo Loimaalle.


Ensitreffit alttarilla -parin ero sai katsojankin kiusaantumaan: ”Me ei olla tästä oikein yhdessä puhuttu”

iltalehti 21:46 05.11

Ensitreffit alttarilla -ohjelman finaalijaksossa pariskuntien tuli päättää yhteisestä jatkosta. Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Heidi ja Oskari eivät jatka avioliittoaan. He kertoivat päätöksestään Ensitreffit alttarilla -ohjelman viimeisessä jaksossa kiusaannuttavalla tavalla. Ohjelman asiantuntijat kutsuivat Heidin ja Oskarin kertaamaan avioliittonsa vaiheita Suomenlinnaan. Häistä oli kulunut kuusi viikkoa. Asiantuntija Elina Tanskanen kysyi parilta jaksossa, jatkavatko he yhteistä taivalta.


Tämä Ensitreffit alttarilla -pariskunta jatkaa yhteistä taivaltaan: ”Mulla on mahtava elämänkumppani”

iltalehti 21:25 05.11

Ensitreffit alttarilla -ohjelman finaalijaksossa Ville ja Anniina kertoivat jatkavansa avioliittoaan. Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Ville ja Anniina haluavat jatkaa yhteistä taivalta. Pariskunta kertoi päätöksestään ohjelman viimeisessä jaksossa. Päätöstä ennen katsojat pääsivät katsomaan pariskuntaa tekemässä kotiaskareitaan ja juttelemassa toisilleen kauniisti sängyssä. – Mä en usko, että me oltaisiin koskaan edes tavattu ilman tätä, Anniina sanoi kameralle ennen Suomenlinnaan suuntaamista.


Ensitreffit alttarilla -pari päätyi eroon: ”Tuomiopäivän hanuri soi”

iltalehti 21:15 05.11

Ensitreffit alttarilla -ohjelman finaalijaksossa pariskunnat tekivät päätöksensä tulevaisuuden suhteen. Ensitreffit alttarilla -ohjelman tuoreella tuotantokaudella Kari Kanala, Elina Tanskanen ja Marianna Stolbow auttoivat sinkkuja menemään naimisiin. Ensitreffeillä avioituivat Katja ja Olli, Heidi ja Oskari sekä Ville ja Anniina. Katja ja Olli eivät jatka avioliittoaan. Päätös on syntynyt hyvässä yhteisymmärryksessä.


Päivi Räsäsen vanha kirjoitus etenee esitutkintaan – kansanedustaja kiistää syyllistyneensä rikokseen

iltasanomat 15:29 04.11

Valtakunnansyyttäjä on määrännyt esitutkinnan toimitettavaksi kansanedustaja Päivi Räsäsen (kd) vuoden 2004 kirjoituksesta, joka koski seksuaalisuutta, avioliittoa ja Raamatun tulkintaa.


Päivi Räsäsen kirjoitus etenee esitutkintaan – kansanedustaja kiistää syyllistyneensä rikokseen

iltasanomat 15:27 04.11

Valtakunnansyyttäjä on määrännyt esitutkinnan toimitettavaksi kansanedustaja Päivi Räsäsen (kd) vuoden 2004 kirjoituksesta, joka koski seksuaalisuutta, avioliittoa ja Raamatun tulkintaa.


Kansanedustaja Päivi Räsäsen kirjoitus etenee esitutkintaan

iltasanomat 14:35 04.11

Valtakunnansyyttäjä on määrännyt esitutkinnan toimitettavaksi kansanedustaja Päivi Räsäsen (kd) vuoden 2004 kirjoituksesta, joka koski seksuaalisuutta, avioliittoa ja Raamatun tulkintaa.


Ensitreffit alttarilla: Oskari paljastaa Heidille ohjelmaan osallistumisen todellisen syyn: ”Oon tehnyt sen eteen töitä siitä saakka, kun olen ollut armeijassa”

iltalehti 10:47 26.10

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa rajusti riidelleet Oskari ja Heidi tapaavat nyt Elina Tanskasen vastaanotolla. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa seurataan Ollin ja Katjan, Villen ja Anniinan sekä Oskarin ja Heidin avioliittoa. Erityisesti Heidillä ja Oskarilla on ollut vaikeaa. Ongelmat tiivistyivät tiistaina 22.10. näytettyyn jaksoon, jossa Heidi vaati Oskarilta kotiavaintaan takaisin. Elina Tanskasen vastaanotolla Oskari ja Heidi kohtaavat toisensa jälleen. Vastaanoton alkajaisiksi Heidi haluaa kysyä Oskarilta kysymyksen.


Ensitreffit alttarilla -pariskunnan välit kiristyvät rajun riidan jälkeen – tyly arvio kameroille: ”Ei ole mitään suhdetta”

iltalehti 14:02 25.10

Ensitreffit alttarilla -ohjelman päätösjakso lähenee. Sitä ennen kunkin osallistujan tulee päättää, haluaako jatkaa tutustumista myös kameroiden sammuttua. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa on saatu seurata Oskarin ja Heidin, Villen ja Anniinan sekä Katjan ja Ollin avioliittoa. Heidin ja Oskarin suhteen rakoilu jatkuu myös ohjelman toiseksi viimeisessä jaksossa. Molemmat ovat viettäneet aikaa erillään riidan jälkeen ja Heidin otettua Oskarilta avain pois. Nyt Heidi on valmis keskustelemaan riidasta kameralle.


Mikko Kärnä: Avioero!

iltalehti 09:05 25.10

Kansanedustaja Mikko Kärnän ja Miia-vaimon avioliittoa kesti 11 vuotta. Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä vahvistaa Iltalehdelle, että hän ja Miia-vaimo ovat tällä hetkellä asumiserossa. Eron syitä Kärnä ei halua sen enempää kommentoida.


Ensitreffit alttarilla -Olli haastaa vaimoaan: ”Tulin hakemaan unelmien parisuhdetta, sinä unelmien miestä”

iltalehti 10:36 17.10

Ensitreffit alttarilla -pariskunnalla on ainakin Ollin mielestä ollut alun perinkin eri tavoitteet ohjelmaan osallistumiseen. Ensi tiistain Ensitreffit alttarilla -jaksossa Katja ja Olli ottavat etäisyyttä. Heidän sokkona solmittu avioliittonsa ei ole lähtenyt kunnolla lentoon missään vaiheessa, ja molemmat vaikuttavat helpottuneilta, kun saavat olla tahoillaan yksin. – Tässä menee kolmisen tuntia, jos kirja vaan on hyvä. Ei tarvii miettiä mitään, ei Katjaa eikä avioliittoa eikä töitä eikä mitään. Se on jees, puistoon suunnistava Olli tuumailee.


”Kulta-Curre” Lindström suunnittelee avioliittoa 38 vuotta nuoremman thairakkaansa kanssa – rakennutti naisen perheelle talon: ”Hän häpesi”

iltasanomat 18:33 13.10

Leijonien vuoden 1995 MM-kultavalmentaja Curt Lindström asuu nykyisin suurimman osan vuotta Thaimaan Hua Hinissä.


Radiojuontaja ja Salkkarit-tähti Hanna Kinnunen avautuu blogissaan pettämisestä – edes puolison syrjähyppy ei kaataisi avioliittoa

iltasanomat 16:08 13.10

Salatuista elämistä sekä Radio Aallon Dynastiasta tuttu Hanna Kinnunen avautuu tuoreessa blogitekstissään suhtautumisestaan uskottomuuteen.


jo yli 80 – nyt tapaus

Hot topics