Urmas Viilunk saa puhelun Hjallis Harkimolta – yrittää piilotella kiellettyä esinettä BB-talossa

mtv 20:12 15.02

Näyttelijä Mikko Töyssyn sketsihahmo Urmas Viilunk nähtiin Putouksessa BB-talon päiväkirjahuoneessa. 


Rakkaus kukoistaa! BB-Helmeri on jo tutustunut Anun poikiin: "Meillä on mennyt hyvin!"

mtv 15:29 11.12

Helmerin ja Anun suhde on jatkunut BB-talon ulkopuolellakin. 


BB-Helmerin ja Anun jättiyllätys – suhde jatkuu: ”Tätä fiilisteltiin BB-talossa”

iltalehti 09:51 03.12

BB-talosta tutut Helmeri ja Anu ovat jatkaneet tapailua BB-talon jälkeen. Syksyllä Big Brother -kisaan osallistuneet Helmeri ja Anu ihastuivat toisiinsa tulenpalavasti. Vaikka BB-talossa lempi leiskui, pari eteni suhteessaan rauhallisesti. BB-talossa heidän suhteensa oli lähinnä pusuttelutasolla.


Jukka paljastaa, mitä hänen ja Eeviksen suhteelle tapahtui BB-talon ulkopuolella – ”Näemme vain pakollisissa tilaisuuksissa”

iltasanomat 21:09 10.11

Jukka kertoo IS:lle, että arki ei ole ollut enää kovin tavallista Big Brotheriin osallistumisen jälkeen.


Big Brother: Helmeri innostui ylistämään Anua pikkujouluissa – asukkaat häkeltyivät rohkeasta puheesta

iltalehti 21:16 08.11

Helmerin ylistyspuhe jouluherkkujen äärellä vain jatkui ja jatkui... Big Brother -talon asukkaat viettävät tänään Anun päivää pikkujoulutunnelmissa. Kuten muinakin päivinä, päivänsankari kuulee illallisen aikana sekä asuinkumppaneidensa pitämiä puheita että videoituja, jo talosta pois pudonneiden sanoja. Helmeri muistelee puheenvuoronsa aluksi Anuun tutustumista BB-talon ensimmäisen viikkotehtävän aikana. Tällöin he vahtivat yhdessä rahnoja rosvojen varalta.


BB-talon finaaliviisikko avautui ahdistuksistaan – Anu paljasti huonon itsetuntonsa: ”Mä oon vaan mä, tavallinen tyttö Hyvinkäältä”

iltalehti 19:58 06.11

Big Brother -talo tyhjenee sunnuntai-iltana. Big Brother lähenee loppuaan: finaali on sunnuntaina. Talossa ovat vielä jäljellä Anu, Kevin, Kristian, Kimmo ja Helmeri. He ovat nyt pitäneet keskenään ahdistusringin. Kukin avautui siitä, mikä omassa käytöksessä, tulevaisuudessa ja BB-talossa ahdistaa.


BB-talon asukkaat nimesivät Anun ja Villen häätöäänestykseen – päätöstä edelsi poikkeuksellinen kieroilu ja pelaaminen

iltasanomat 16:34 31.10

Häätöäänestykseen nimettiin jälleen kaksi asukasta.


Kristian spekuloi BB:n häätöäänestystä Jukalle – pohtii yllätysratkaisua: ”Sitten lähdetään dokaamaan”

iltalehti 12:00 26.10

Sikarikerho pohti retronurkkauksessa sunnuntaista häätöäänestystä. Big Brotherin sikarikerho eli Kristian, Jukka, Helmeri ja Kimmo kokoontuivat BB-talon retronurkkaukseen. Varsinkin Kristianilla keskustelu karkasi jo sunnuntain häätöäänestyksen. Olantakaa keskiviikkona hölmöilleet Jukka ja Kristian joutuivat häätöuhan alle, koska Kristian kävi umpihumalassa Villen kurkkuun kiinni ja uhkaili muita asukkaita ampumisella.


Kristian spekuloi häätöäänestystä Jukalle – pohtii yllätysratkaisua: ”Sitten lähdetään dokaamaan”

iltalehti 12:00 26.10

Sikarikerho pohti retronurkkauksessa sunnuntaista häätöäänestystä. Big Brotherin sikarikerho eli Kristian, Jukka, Helmeri ja Kimmo kokoontuivat BB-talon retronurkkaukseen. Varsinkin Kristianilla keskustelu karkasi jo sunnuntain häätöäänestyksen. Olantakaa keskiviikkona hölmöilleet Jukka ja Kristian joutuivat häätöuhan alle, koska Kristian kävi umpihumalassa Villen kurkkuun kiinni ja uhkaili muita asukkaita ampumisella.


Näin kohuriita eteni – BB-Krisu haukkui Jukkaa juntiksi, sitten kuohahti pohjalaisveri: ”Mä tollaisia nistejä niska-perse -otteella...”

iltalehti 11:15 25.10

Big Brother -talossa humalainen Krisu provosoi Jukkaa kutsumalla tätä sosiaalitoimen ongelmalapseksi, juntiksi ja sisäsiittoiseksi maalaiseksi. - Eiköhän kansa ole puhunut ja sä Jukka lähdet täältä ensi sunnuntaina, Krisu tokaisi itsevarmasti. BB-talossa kohua herättäneen tappelun yksityiskohdat ovat nyt selvillä. Iltalehti uutisoi jo aiemmin BB-talon bileistä, jotka menivät pahasti överiksi.


BB-talon bileet menivät pahasti överiksi: Kimmo kosketteli Kristiania housujen alta, Kristian uhkasi ampua kaikki

iltalehti 10:03 24.10

Big Brotherin megabileissä sattui ja tapahtui keskiviikkona. Iltalehti kertoi jo aiemmin, kuinka humalainen Kristian tarttui Villeä kurkusta kiinni BB-talossa. Siihen eivät tosin jääneet Levin megabileiden tapahtumat. Sen lisäksi yöllä ainakin Jukka uhkasi hakata Kristianin, Kristian ampua kaikki ja Kimmon käsi kävi seurustelevan Krisun housuissa.


Milla äänestettiin ulos Big Brother -talosta – muilta asukkailta tyhjentävä heitto tulokseen

iltasanomat 22:13 20.10

Milla joutui jättämään BB-talon.


Hot topics