Rakkaus kukoistaa! BB-Helmeri on jo tutustunut Anun poikiin: "Meillä on mennyt hyvin!"

mtv 15:29 11.12

Helmerin ja Anun suhde on jatkunut BB-talon ulkopuolellakin. 


BB-Helmerin ja Anun jättiyllätys – suhde jatkuu: ”Tätä fiilisteltiin BB-talossa”

iltalehti 09:51 03.12

BB-talosta tutut Helmeri ja Anu ovat jatkaneet tapailua BB-talon jälkeen. Syksyllä Big Brother -kisaan osallistuneet Helmeri ja Anu ihastuivat toisiinsa tulenpalavasti. Vaikka BB-talossa lempi leiskui, pari eteni suhteessaan rauhallisesti. BB-talossa heidän suhteensa oli lähinnä pusuttelutasolla.


Jukka paljastaa, mitä hänen ja Eeviksen suhteelle tapahtui BB-talon ulkopuolella – ”Näemme vain pakollisissa tilaisuuksissa”

iltasanomat 21:09 10.11

Jukka kertoo IS:lle, että arki ei ole ollut enää kovin tavallista Big Brotheriin osallistumisen jälkeen.


Big Brother: Helmeri innostui ylistämään Anua pikkujouluissa – asukkaat häkeltyivät rohkeasta puheesta

iltalehti 21:16 08.11

Helmerin ylistyspuhe jouluherkkujen äärellä vain jatkui ja jatkui... Big Brother -talon asukkaat viettävät tänään Anun päivää pikkujoulutunnelmissa. Kuten muinakin päivinä, päivänsankari kuulee illallisen aikana sekä asuinkumppaneidensa pitämiä puheita että videoituja, jo talosta pois pudonneiden sanoja. Helmeri muistelee puheenvuoronsa aluksi Anuun tutustumista BB-talon ensimmäisen viikkotehtävän aikana. Tällöin he vahtivat yhdessä rahnoja rosvojen varalta.


BB-talon finaaliviisikko avautui ahdistuksistaan – Anu paljasti huonon itsetuntonsa: ”Mä oon vaan mä, tavallinen tyttö Hyvinkäältä”

iltalehti 19:58 06.11

Big Brother -talo tyhjenee sunnuntai-iltana. Big Brother lähenee loppuaan: finaali on sunnuntaina. Talossa ovat vielä jäljellä Anu, Kevin, Kristian, Kimmo ja Helmeri. He ovat nyt pitäneet keskenään ahdistusringin. Kukin avautui siitä, mikä omassa käytöksessä, tulevaisuudessa ja BB-talossa ahdistaa.


BB-talon asukkaat nimesivät Anun ja Villen häätöäänestykseen – päätöstä edelsi poikkeuksellinen kieroilu ja pelaaminen

iltasanomat 16:34 31.10

Häätöäänestykseen nimettiin jälleen kaksi asukasta.


Kristian spekuloi BB:n häätöäänestystä Jukalle – pohtii yllätysratkaisua: ”Sitten lähdetään dokaamaan”

iltalehti 12:00 26.10

Sikarikerho pohti retronurkkauksessa sunnuntaista häätöäänestystä. Big Brotherin sikarikerho eli Kristian, Jukka, Helmeri ja Kimmo kokoontuivat BB-talon retronurkkaukseen. Varsinkin Kristianilla keskustelu karkasi jo sunnuntain häätöäänestyksen. Olantakaa keskiviikkona hölmöilleet Jukka ja Kristian joutuivat häätöuhan alle, koska Kristian kävi umpihumalassa Villen kurkkuun kiinni ja uhkaili muita asukkaita ampumisella.


Kristian spekuloi häätöäänestystä Jukalle – pohtii yllätysratkaisua: ”Sitten lähdetään dokaamaan”

iltalehti 12:00 26.10

Sikarikerho pohti retronurkkauksessa sunnuntaista häätöäänestystä. Big Brotherin sikarikerho eli Kristian, Jukka, Helmeri ja Kimmo kokoontuivat BB-talon retronurkkaukseen. Varsinkin Kristianilla keskustelu karkasi jo sunnuntain häätöäänestyksen. Olantakaa keskiviikkona hölmöilleet Jukka ja Kristian joutuivat häätöuhan alle, koska Kristian kävi umpihumalassa Villen kurkkuun kiinni ja uhkaili muita asukkaita ampumisella.


Näin kohuriita eteni – BB-Krisu haukkui Jukkaa juntiksi, sitten kuohahti pohjalaisveri: ”Mä tollaisia nistejä niska-perse -otteella...”

iltalehti 11:15 25.10

Big Brother -talossa humalainen Krisu provosoi Jukkaa kutsumalla tätä sosiaalitoimen ongelmalapseksi, juntiksi ja sisäsiittoiseksi maalaiseksi. - Eiköhän kansa ole puhunut ja sä Jukka lähdet täältä ensi sunnuntaina, Krisu tokaisi itsevarmasti. BB-talossa kohua herättäneen tappelun yksityiskohdat ovat nyt selvillä. Iltalehti uutisoi jo aiemmin BB-talon bileistä, jotka menivät pahasti överiksi.


BB-talon bileet menivät pahasti överiksi: Kimmo kosketteli Kristiania housujen alta, Kristian uhkasi ampua kaikki

iltalehti 10:03 24.10

Big Brotherin megabileissä sattui ja tapahtui keskiviikkona. Iltalehti kertoi jo aiemmin, kuinka humalainen Kristian tarttui Villeä kurkusta kiinni BB-talossa. Siihen eivät tosin jääneet Levin megabileiden tapahtumat. Sen lisäksi yöllä ainakin Jukka uhkasi hakata Kristianin, Kristian ampua kaikki ja Kimmon käsi kävi seurustelevan Krisun housuissa.


Milla äänestettiin ulos Big Brother -talosta – muilta asukkailta tyhjentävä heitto tulokseen

iltasanomat 22:13 20.10

Milla joutui jättämään BB-talon.


BB-talon sunnuntai sai synkän käänteen – Jukka ja Helmeri muistelivat kauhunhetkiään: ”Se otti pistoolin ja...”

iltasanomat 12:23 07.10

Big Brother -talon asukkaat muistelivat sunnuntaina uhkaavia tilanteita, joihin he ovat joutuneet ulkomaailmassa.


BB-Jukan kuumottava yö: baaripokan exä uhkasi pistoolilla - kaveri kaivoi peräkontista haulikon: ”Tätä leikkiä voi pelata kahteen suuntaan”

iltalehti 08:04 07.10

Big Brother -talon asukkaat kuuntelivat sunnuntaina korvat höröllä Jukan kertomaa vauhdikasta baari-illan tarinaa, johon liittyi myös aseita. BB-talon asukkaat viihdyttivät sunnuntaina toisiaan kertomalla vaaratilanteista, joihin ovat elämänsä aikana päätyneet. Jukan tarinasta ei vauhdikkuutta ja vaarallisia tilanteita puuttunut. Jukka kertoi iskeneensä taannoin baarissa erästä naista. Yön pikkutunneilla nainen oli pyytänyt Jukkaa luokseen jatkoille. Päihtynyt Jukka oli liikkeellä kaverinsa kanssa, jota Jukka ei vielä tuolloin tuntenut niin hyvin.


Isoveli määräsi kertomaan kaksinaamaisimman asukkaan: Helmeri empi pitkään... ”Et nyt pyydä anteeks siltä”

iltalehti 12:38 02.10

BB-talossa jouduttiin vastaamaan vaikeisiin kysymyksiin. Isoveli laittoi tänään keskiviikkona BB-talon asukkaat piinapenkkiin, jossa piti vastata rehellisesti kuumottaviin kysymyksiin. Kysymykset olivat tyyliltään sellaisia, joihin normaalielämässä saattaisi keksiä niitä valkoisia valheita. Kristian joutui ensimmäisenä piinapenkin uhriksi. Hän joutui kertomaan kuka on talon juntein.


Häätö tuli! Tarina joutui lähtemään BB-talosta

iltalehti 22:17 29.09

23-vuotias psykologian opiskelija on BB-talon neljäs putoaja. Tarina on jakanut tällä kaudella voimakkaasti mielipiteitä sekä katsojien että BB-asukkaiden joukossa. Tarina joutui torstaina jo kolmatta kertaa häätöäänestykseen. Tarina kertoi ennen ohjelmaan lähtöään olevansa panseksuaali. Nainen on kiinnostunut esimerkiksi feminismistä ja seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksista sekä uusien asioiden kokeilemisesta.


BB-talon asukkaat riehaantuivat ensimmäisistä kosteista bileistä – Kimmo avautui ihastumisestaan Helmeriin, Jukka kouri Miran rintoja...

iltasanomat 17:15 28.09

BB-talossa juhlittiin perjantai-iltana railakkaasti. Juhlissa nähtiin villejä suudelmia ja kuultiin yllättäviä paljastuksia.


Helmerin ja Anun fyysinen läheisyys herättää keskustelua – Helmeriltä jäätävä kuitti Eeviksen kanssa seksiä harrastaneelle Jukalle

iltalehti 17:40 24.09

Big Brother -talossa pohdiskellaan Helmerin ja Anun välejä. BB-talon miehet ehtivät juttelemaan henkeviä viime yönä vuollessaan jalkoja käpylehmille lyhtyjen kajossa. Puheenaiheeksi nousevat Helmerin ja Anun pikku hiljaa talossa lämmenneet välit. – Mites Helmeri, onko aistittavissa pientä kiinnostusta Anun suuntaan? Jukka uskaltautuu utelemaan.


Big Brother: Estotonta seksiä talossa harrastanut Eeva-Leena vakuutti vanhemmilleen käyttäytyvänsä siveellisesti: ”Vetosin akateemiseen uskottavuuteen"

iltalehti 20:41 20.09

Big Brother -talossa seksin harrastaminen ei ollut Eeva-Leenan suunnitelmissa - mutta toisin kävi. Perjantaina BB-talon asukkaat saivat tehtäväkseen maalata elämänsä noloimmasta tilanteesta taulun. Kukin asukas vuorollaan esitteli teoksensa ja tarinan sen takaa. Kun tuli Eeva-Leenan eli Eeviksen vuoro, hän viittasi maalauksellaan seksin harrastamiseen BB-talossa. Eevis ja Jukka ovat harrastaneet hyvin tiuhaan seksiä talossa.


BB-Eevis ja Jukka yllätettiin vessasta lempimästä - Kristian terrorisoi häpeilemättä seksihetkeä

iltalehti 22:17 18.09

Kristian ei antanut Eeviksen ja Jukan nauttia hellästä hetkestä. Big Brother -talon asukkailta on kielletty nukkuminen muualla kuin makuuhuoneessa. Kyseinen sääntö on aiheuttanut harmaita hiuksia eritoten Jukalle ja Eeva-Leenalle, jotka ovat harjoittaneet yön pikkutunteina lemmenleikkejä olohuoneessa. Asukkaat sopivat tänään, että Eeva-Leena ja Jukka saavat nukkua makuuhuoneessa vierekkäin, mutta kiellettyä on kuitenkin intiimi kanssakäyminen. Siispä parivaljakko äityikin tyydyttämään tarpeitaan keskiviikko-iltana BB-talon vessassa, jossa on hieman yksityisempää kuin vaikkapa olohuoneessa.


BB-Kristianilta raju avautuminen – pohtinut jopa kotiinlähtöä: ”Meinannut itku tulla”

iltalehti 18:42 17.09

BB-talon asukkaat elävät toista päivää ilman nikotiinituotteita ja sen kyllä huomaa – varsinkin Kristianista. Muun muassa Iltalehden lukijoiden suosikkina BB-kauteen lähtenyt Kristian on kärsinyt rajuista vieroitusoireista Big Brotherissa. Asukkaat elävät toista päivää ilman nikotiinituotteita. Mies avautui Tupulle tämän hetkisestä olotilastaan.


enää tiedä, mitä korkea, sanoo Laine taituroi komean pullistumaan joulupöydässä – Suomeen vaikuttaa Teemu katosi väliajoin" viileästi siemaillut pukumies Vuoden urheilijan äänestys – Tullilla

Hot topics