Tapahtuma BB-talossa aiheutti pitkän sairausloman Eevikselle - ei ole pystynyt palaamaan töihin

iltalehti 16:57 11.12

Big Brotherista tuttu Eevis ei ole pystynyt palaamaan töihin. Eeva-Leena, eli tuttavallisemmin Eevis muistetaan Big Brother -talossa analyyttisistä ja pohdiskelevista puheistaan sekä tietenkin fyysisestä suhteestaan Jukan kanssa. Big Brotherin loppumisen jälkeen he ovat pitäneet yhteyttä mutta eivät ole yhdessä. –Meillä on hyvät välit, kuten muunkin Big Brother -porukan kanssa. Olen ollut 9 vuotta sinkkuna ja sinkkuna aion pysyä, Eevis kertoo.


BB-Jukka julkaisi vanhan inttikuvan – seuraajat hullaantuivat: ”Komea”

iltalehti 11:01 08.12

Big Brother Suomi -kilpailusta tuttu Jukka jakoi inttimuistojaan sosiaalisessa mediassa. BB-talossa hurmannut Jukka, 24, julkaisi perjantaina Instagramissa kuvan armeija-ajoiltaan itsenäisyyspäivän kunniaksi. – Hyvää itsenäisyyspäivää! Yks hienoimpia itsenäisyyspäivän muistoja tulee armeija-ajoilta kun pääsin ajaa BMP-2 rynnäkköpanssarivaunua itsenäisyyspäivän paraatiin Jyväskyläs 2015! Jukka kirjoitti kuvatekstissä.


BB-Helmerin ja Anun jättiyllätys – suhde jatkuu: ”Tätä fiilisteltiin BB-talossa”

iltalehti 09:51 03.12

BB-talosta tutut Helmeri ja Anu ovat jatkaneet tapailua BB-talon jälkeen. Syksyllä Big Brother -kisaan osallistuneet Helmeri ja Anu ihastuivat toisiinsa tulenpalavasti. Vaikka BB-talossa lempi leiskui, pari eteni suhteessaan rauhallisesti. BB-talossa heidän suhteensa oli lähinnä pusuttelutasolla.


BB-talon finaaliviisikko avautui ahdistuksistaan – Anu paljasti huonon itsetuntonsa: ”Mä oon vaan mä, tavallinen tyttö Hyvinkäältä”

iltalehti 19:58 06.11

Big Brother -talo tyhjenee sunnuntai-iltana. Big Brother lähenee loppuaan: finaali on sunnuntaina. Talossa ovat vielä jäljellä Anu, Kevin, Kristian, Kimmo ja Helmeri. He ovat nyt pitäneet keskenään ahdistusringin. Kukin avautui siitä, mikä omassa käytöksessä, tulevaisuudessa ja BB-talossa ahdistaa.


BB-Jukka söpöilee kissanpennun kanssa – vertailee mökötysilmeitä

iltalehti 22:25 30.10

BB-talosta tuttu 24-vuotias Jukka on kissaihmisiä. BB-talossa hurmannut Jukka söpöilee Instagramissa kissanpennun kanssa. Kyseessä on persialaisrotuinen kissa. Kyseisellä kissarodulla on varsin nyrpeä perusilme. Ei siis ihme, että Jukkakin vertainen hänen ja kissan mökötysilmettä.


Näytimme kuvan BB-Jukalle suoran lähetyksen vessaseksistä - mieheltä kylmänviileä reaktio

iltalehti 16:35 28.10

BB-talosta sunnuntaina pudonnut Jukka vieraili Iltalehden studiossa maantaina. Jukka lähentyi nopeasti Big Brotherin alettua Eeviksen kanssa ja peittoa pari heilutti BB-talossa vain neljän yhteisen päivän jälkeen. Ruudun Big Brother 24/7 -kanavan katsojille näytettiin suorassa lähetyksessä 19. syyskuuta iltakahdeksan maissa, kun Jukka ja Eevis harrastivat seksiä vessassa.


BB-Jukan paljastus: heti häätöiltana Eeviksen kanssa samaan sänkyyn: "Vietimme yön yhdessä"

iltalehti 16:09 28.10

Iltalehden studion suorassa lähetyksessä vieraili BB-talosta häädetty Jukka. Jukka ehti olla BB-talossa 57 päivää. Yhteensä Big Brother -kilpailu kestää 10 viikkoa. Jukka lähentyi nopeasti Big Brotherin alettua Eeviksen kanssa ja peittoa pari heilutti talossa vain neljän yhteisen päivän jälkeen.


BB-Kristianille iski häätöpaniikki - ahdistui yllättävästä asiasta: ”Onko siellä ketään vastassa?”

iltalehti 20:55 27.10

BB-talossa itsevarmasti käyttäytynyt Kristian hermoilee tulevaa häätöäänestystä. Hän on ensimmäistä kertaa häätöäänestyksessä. Sunnuntai-iltana ratkeaa kumpi miehistä, Kristian vai Jukka, häädetään ulos BB-talosta. He suhtautuvat asiaan täysin päinvastaisesti. Jukka väittää olevansa rauhallinen, Kristianin jännitys on yltymässä aivan sietämättömäksi.


Näin kohuriita eteni – BB-Krisu haukkui Jukkaa juntiksi, sitten kuohahti pohjalaisveri: ”Mä tollaisia nistejä niska-perse -otteella...”

iltalehti 11:15 25.10

Big Brother -talossa humalainen Krisu provosoi Jukkaa kutsumalla tätä sosiaalitoimen ongelmalapseksi, juntiksi ja sisäsiittoiseksi maalaiseksi. - Eiköhän kansa ole puhunut ja sä Jukka lähdet täältä ensi sunnuntaina, Krisu tokaisi itsevarmasti. BB-talossa kohua herättäneen tappelun yksityiskohdat ovat nyt selvillä. Iltalehti uutisoi jo aiemmin BB-talon bileistä, jotka menivät pahasti överiksi.


BB-talon bileet menivät pahasti överiksi: Kimmo kosketteli Kristiania housujen alta, Kristian uhkasi ampua kaikki

iltalehti 10:03 24.10

Big Brotherin megabileissä sattui ja tapahtui keskiviikkona. Iltalehti kertoi jo aiemmin, kuinka humalainen Kristian tarttui Villeä kurkusta kiinni BB-talossa. Siihen eivät tosin jääneet Levin megabileiden tapahtumat. Sen lisäksi yöllä ainakin Jukka uhkasi hakata Kristianin, Kristian ampua kaikki ja Kimmon käsi kävi seurustelevan Krisun housuissa.


BB-talossa bileet: Humalainen Kristian kävi Villen kurkkuun kiinni

iltalehti 08:58 24.10

Kristian tarttui Villen kurkkuun kiinni noin puolen yön aikaan. BB:n viikkotehtävänä on tällä viikolla matkustaa Leville ja takaisin. Keskiviikkona asukkaille järjestettiin "megabileet" Levillä.


Anun ja Helmerin suhde saa uudenlaista syvyyttä BB-talossa – tunteet roihahtavat nopeasti: ”Mulla ei oo ikinä normaalisti näin vahvoja fiiliksiä”

iltasanomat 19:31 18.10

Helmeri ja Anu viettävät kaksin aikaa kuohuvan äärellä salaisessa bistrossa.


BB-talossa nimettiin asukkaat häätöäänestykseen – Helmeri sai -1 pistettä

iltalehti 18:20 17.10

Ville sai äänivyöryn, mutta muuten asukkaiden äänet jakautuivat tasaisemmin. Big Brother -talossa äänestettiin häätöäänestykseen joutuvat kilpailijat. Ville sai asukkaista eniten pisteitä eli kahdeksan häätöäänestyspistettä. Villen lisäksi häätöäänestykseen joutuvat Milla ja Anu. Milla sai pisteitä neljä ja Anu kolme pistettä.


Big Brother: Kevin ja Tuula avautuvat miesmaustaan

iltalehti 17:56 06.10

Mitä tarkoittaa mies isolla M:llä? Siitä on tänään puhuttu BB-talossa. Big Brother -talossa on ehditty asustella jo viisi viikkoa. Illalla on jälleen pudotuksen aika. Kotiinlähtövaarassa ovat tällä kertaa Jukka, Tuula ja Mira. Ennen ratkaisevia hetkiä talossa on ehditty vielä keskustella muun muassa miesmausta.


BB-Anun ja Helmerin söpöily meni uudelle tasolle - pari sai somessa kyseenalaisen lempinimen

iltalehti 08:40 04.10

BB-talossa lämmenneet välit herättivät paria pohdiskelemaan välejään. Helmerin ja Anun söpöilyä on seurattu kotikatsomoissa silmä tarkkana ja se onkin herättänyt keskustelua erityisesti sosiaalisessa mediassa. Fanit ovat keksineet kaksikolle veikeän lempinimen - kaksikkoa kutsutaan Hanuriksi. Vaikka kaksikon välinen suhde onkin puhuttanut kotikatsomoiden lisäksi myös talon muita asukkaita, ei Helmeri ja Anu ole päässeet puimaan asiaa sen syvemmin. Eritoten, kun ympärillä on koko ajan muita ihmisiä. Anu päätti nostaa kissan pöydälle keskiviikko-iltana. Anu ja Helmeri pureutuvat aiheeseen keittiönpöydän äärellä, kun muut asukkaat ovat laittamassa yöpuulle.


Isoveli määräsi kertomaan kaksinaamaisimman asukkaan: Helmeri empi pitkään... ”Et nyt pyydä anteeks siltä”

iltalehti 12:38 02.10

BB-talossa jouduttiin vastaamaan vaikeisiin kysymyksiin. Isoveli laittoi tänään keskiviikkona BB-talon asukkaat piinapenkkiin, jossa piti vastata rehellisesti kuumottaviin kysymyksiin. Kysymykset olivat tyyliltään sellaisia, joihin normaalielämässä saattaisi keksiä niitä valkoisia valheita. Kristian joutui ensimmäisenä piinapenkin uhriksi. Hän joutui kertomaan kuka on talon juntein.


BB-Helmeri avautuu elämänsä stressaavimmasta kokemuksesta: seitsemän vuoden parisuhde päättyi eroon – asunto myytiin, häät peruttiin...

iltalehti 20:09 30.09

Helmeri kertoi asiasta maanantaina Big Brother -talossa Kimmolle. BB-talossa alkoi uusi viikkotehtävä, jossa asukkaiden stressitasoja tutkitaan älysormusten avulla. Koska tänään on kansainvälinen podcast-päivä, ensimmäisessä päivätehtävässä asukkaat pitävät podcastia pareittain. Heidän tulee puhua elämänsä stressaavimmasta tilanteesta. Helmerille stressaavin tilanne on tuore ero seitsemän vuoden suhteesta.


Helmeri avautuu Big Brother -talossa elämänsä stressaavimmasta kokemuksesta – yllätysero kihlatusta laittoi talouden sekaisin: ”Iso taakka”

iltasanomat 18:38 30.09

Helmeri avautuu rankasta erostaan BB-talossa viikkotehtävän merkeissä.


BB-Helmerin ja Anun suhde uudelle tasolle: Hempeää kännipussailua - katso kuvat!

iltalehti 14:31 29.09

Big Brother -talossa lempi leiskuu, nyt Helmerin ja Anun kohdalla. Perjantaina BB-talossa juhlittiin ja suurin osa talon asukkaista oli ennen puolta yötä hyvin tukevassa humalassa. Helmeri halaili Jukkaa olohuoneessa ja Anu kaatoi kiipeilessään jonkun oluen. Hetkeä myöhemmin Anu innostui temppuilemaan, jonka seurauksena kellahti Helmerin päälle.


BB-talon asukkaat riehaantuivat ensimmäisistä kosteista bileistä – Kimmo avautui ihastumisestaan Helmeriin, Jukka kouri Miran rintoja...

iltasanomat 17:15 28.09

BB-talossa juhlittiin perjantai-iltana railakkaasti. Juhlissa nähtiin villejä suudelmia ja kuultiin yllättäviä paljastuksia.


Juoksijalegenda Kaikkonen Ylen kannat kaukana toisistaan – tulvavaroitus

Hot topics