Big Brotherin evankelista-Ville hätkähti katsoessaan koosteita – muisti talon tapahtumat eri tavalla

iltalehti 05:35 09.06

Big Brotherissa kilpaillut evankelista Ville Turkkinen kertoo saaneensa katsojilta paljon palautetta. Viime syksynä BB-talossa yhdeksän viikkoa asunut Ville Turkkila, 39, jakoi vahvasti sekä asukkaiden että tv-katsojien mielipiteitä. Siitä kertoi esimerkiksi se, että Ville oli lähes joka viikko nimettynä, mutta lähtö tuli vasta, kun ohjelmaa oli enää viikko jäljellä.


Seksistä pidättäytyminen oli BB-talossa rakastuneille Anulle ja Helmerille todellinen koetinkivi: ”Siinä oli niin paljon pelissä”

iltasanomat 07:32 08.06

Viimeisimmältä Big Brother -kaudelta tutut Anu ja Helmeri ihastuivat toisiinsa isoveljen valvovan silmän alla. Nyt he elävät uusperhearkea kahden kaupungin välillä.


Jättiyllätys! Härskisti BB-talossa kohauttanut Jukka tekee paluun televisioon sinkkuna

iltalehti 07:26 23.03

BB-Jukka palaa televisioon. Big Brother Suomi -ohjelmassa leimahtaneella romanssillaan ja tv-kameroiden edessä tehdyillä seksiakteilla kohauttanut Jukka palaa jälleen televisioon. Heilastelu Eeviksen kanssa näyttää olevan historiaa, sillä Jukka nähdään yllättäen Ex On the Beach -ohjelman sinkkuna. – Tykkään kauniista naisista, perustelee BB-Jukka päätöstään lähteä Karibialle tapaamaan muita exiä rannalla.


Kuin oikea Big Brother -talo! Sketsihahmot pääsivät kylpemään paljuun

mtv 20:15 15.02

Sketsihahmot nähtiin Putouksessa BB-talossa. Hahamot pääsivät kylpemään paljuun.


Urmas Viilunk saa puhelun Hjallis Harkimolta – yrittää piilotella kiellettyä esinettä BB-talossa

mtv 20:12 15.02

Näyttelijä Mikko Töyssyn sketsihahmo Urmas Viilunk nähtiin Putouksessa BB-talon päiväkirjahuoneessa. 


BB-talossa rakastuneet Anu ja Helmeri saapuivat yhdessä Urheilugaalaan – näyttävä halkio varasti huomion

MTV 16:31 16.01

Urheilugaala palkitsi Big Brother -talon urheilullisen asukkaan gaalakutsulla. Helmeri otti avecikseen Anun, jonka kanssa rakkaus roihahti juuri ohjelman aikana.


BB-talossa rakastuneet Anu ja Helmeri saapuivat yhdessä Urheilugaalaan – näyttävä halkio varasti huomion

mtv 16:31 16.01

Urheilugaala palkitsi Big Brother -talon urheilullisen asukkaan gaalakutsulla. Helmeri otti avecikseen Anun, jonka kanssa rakkaus roihahti juuri ohjelman aikana.


Tapahtuma BB-talossa aiheutti pitkän sairausloman Eevikselle - ei ole pystynyt palaamaan töihin

iltalehti 16:57 11.12

Big Brotherista tuttu Eevis ei ole pystynyt palaamaan töihin. Eeva-Leena, eli tuttavallisemmin Eevis muistetaan Big Brother -talossa analyyttisistä ja pohdiskelevista puheistaan sekä tietenkin fyysisestä suhteestaan Jukan kanssa. Big Brotherin loppumisen jälkeen he ovat pitäneet yhteyttä mutta eivät ole yhdessä. –Meillä on hyvät välit, kuten muunkin Big Brother -porukan kanssa. Olen ollut 9 vuotta sinkkuna ja sinkkuna aion pysyä, Eevis kertoo.


BB-Jukka julkaisi vanhan inttikuvan – seuraajat hullaantuivat: ”Komea”

iltalehti 11:01 08.12

Big Brother Suomi -kilpailusta tuttu Jukka jakoi inttimuistojaan sosiaalisessa mediassa. BB-talossa hurmannut Jukka, 24, julkaisi perjantaina Instagramissa kuvan armeija-ajoiltaan itsenäisyyspäivän kunniaksi. – Hyvää itsenäisyyspäivää! Yks hienoimpia itsenäisyyspäivän muistoja tulee armeija-ajoilta kun pääsin ajaa BMP-2 rynnäkköpanssarivaunua itsenäisyyspäivän paraatiin Jyväskyläs 2015! Jukka kirjoitti kuvatekstissä.


BB-Helmerin ja Anun jättiyllätys – suhde jatkuu: ”Tätä fiilisteltiin BB-talossa”

iltalehti 09:51 03.12

BB-talosta tutut Helmeri ja Anu ovat jatkaneet tapailua BB-talon jälkeen. Syksyllä Big Brother -kisaan osallistuneet Helmeri ja Anu ihastuivat toisiinsa tulenpalavasti. Vaikka BB-talossa lempi leiskui, pari eteni suhteessaan rauhallisesti. BB-talossa heidän suhteensa oli lähinnä pusuttelutasolla.


BB-talon finaaliviisikko avautui ahdistuksistaan – Anu paljasti huonon itsetuntonsa: ”Mä oon vaan mä, tavallinen tyttö Hyvinkäältä”

iltalehti 19:58 06.11

Big Brother -talo tyhjenee sunnuntai-iltana. Big Brother lähenee loppuaan: finaali on sunnuntaina. Talossa ovat vielä jäljellä Anu, Kevin, Kristian, Kimmo ja Helmeri. He ovat nyt pitäneet keskenään ahdistusringin. Kukin avautui siitä, mikä omassa käytöksessä, tulevaisuudessa ja BB-talossa ahdistaa.


BB-Jukka söpöilee kissanpennun kanssa – vertailee mökötysilmeitä

iltalehti 22:25 30.10

BB-talosta tuttu 24-vuotias Jukka on kissaihmisiä. BB-talossa hurmannut Jukka söpöilee Instagramissa kissanpennun kanssa. Kyseessä on persialaisrotuinen kissa. Kyseisellä kissarodulla on varsin nyrpeä perusilme. Ei siis ihme, että Jukkakin vertainen hänen ja kissan mökötysilmettä.


Näytimme kuvan BB-Jukalle suoran lähetyksen vessaseksistä - mieheltä kylmänviileä reaktio

iltalehti 16:35 28.10

BB-talosta sunnuntaina pudonnut Jukka vieraili Iltalehden studiossa maantaina. Jukka lähentyi nopeasti Big Brotherin alettua Eeviksen kanssa ja peittoa pari heilutti BB-talossa vain neljän yhteisen päivän jälkeen. Ruudun Big Brother 24/7 -kanavan katsojille näytettiin suorassa lähetyksessä 19. syyskuuta iltakahdeksan maissa, kun Jukka ja Eevis harrastivat seksiä vessassa.


BB-Jukan paljastus: heti häätöiltana Eeviksen kanssa samaan sänkyyn: "Vietimme yön yhdessä"

iltalehti 16:09 28.10

Iltalehden studion suorassa lähetyksessä vieraili BB-talosta häädetty Jukka. Jukka ehti olla BB-talossa 57 päivää. Yhteensä Big Brother -kilpailu kestää 10 viikkoa. Jukka lähentyi nopeasti Big Brotherin alettua Eeviksen kanssa ja peittoa pari heilutti talossa vain neljän yhteisen päivän jälkeen.


BB-Kristianille iski häätöpaniikki - ahdistui yllättävästä asiasta: ”Onko siellä ketään vastassa?”

iltalehti 20:55 27.10

BB-talossa itsevarmasti käyttäytynyt Kristian hermoilee tulevaa häätöäänestystä. Hän on ensimmäistä kertaa häätöäänestyksessä. Sunnuntai-iltana ratkeaa kumpi miehistä, Kristian vai Jukka, häädetään ulos BB-talosta. He suhtautuvat asiaan täysin päinvastaisesti. Jukka väittää olevansa rauhallinen, Kristianin jännitys on yltymässä aivan sietämättömäksi.


Näin kohuriita eteni – BB-Krisu haukkui Jukkaa juntiksi, sitten kuohahti pohjalaisveri: ”Mä tollaisia nistejä niska-perse -otteella...”

iltalehti 11:15 25.10

Big Brother -talossa humalainen Krisu provosoi Jukkaa kutsumalla tätä sosiaalitoimen ongelmalapseksi, juntiksi ja sisäsiittoiseksi maalaiseksi. - Eiköhän kansa ole puhunut ja sä Jukka lähdet täältä ensi sunnuntaina, Krisu tokaisi itsevarmasti. BB-talossa kohua herättäneen tappelun yksityiskohdat ovat nyt selvillä. Iltalehti uutisoi jo aiemmin BB-talon bileistä, jotka menivät pahasti överiksi.


BB-talon bileet menivät pahasti överiksi: Kimmo kosketteli Kristiania housujen alta, Kristian uhkasi ampua kaikki

iltalehti 10:03 24.10

Big Brotherin megabileissä sattui ja tapahtui keskiviikkona. Iltalehti kertoi jo aiemmin, kuinka humalainen Kristian tarttui Villeä kurkusta kiinni BB-talossa. Siihen eivät tosin jääneet Levin megabileiden tapahtumat. Sen lisäksi yöllä ainakin Jukka uhkasi hakata Kristianin, Kristian ampua kaikki ja Kimmon käsi kävi seurustelevan Krisun housuissa.


BB-talossa bileet: Humalainen Kristian kävi Villen kurkkuun kiinni

iltalehti 08:58 24.10

Kristian tarttui Villen kurkkuun kiinni noin puolen yön aikaan. BB:n viikkotehtävänä on tällä viikolla matkustaa Leville ja takaisin. Keskiviikkona asukkaille järjestettiin "megabileet" Levillä.


Anun ja Helmerin suhde saa uudenlaista syvyyttä BB-talossa – tunteet roihahtavat nopeasti: ”Mulla ei oo ikinä normaalisti näin vahvoja fiiliksiä”

iltasanomat 19:31 18.10

Helmeri ja Anu viettävät kaksin aikaa kuohuvan äärellä salaisessa bistrossa.


BB-talossa nimettiin asukkaat häätöäänestykseen – Helmeri sai -1 pistettä

iltalehti 18:20 17.10

Ville sai äänivyöryn, mutta muuten asukkaiden äänet jakautuivat tasaisemmin. Big Brother -talossa äänestettiin häätöäänestykseen joutuvat kilpailijat. Ville sai asukkaista eniten pisteitä eli kahdeksan häätöäänestyspistettä. Villen lisäksi häätöäänestykseen joutuvat Milla ja Anu. Milla sai pisteitä neljä ja Anu kolme pistettä.


Hot topics