Tosi-tv-tähti Niko Saarinen yritti päästä tällä kuvalla ja kortilla baariin sisälle alaikäisenä: "Kerran tärppäsi"

mtv 22:00 30.01

BB-talosta julkisuuteen noussut Niko Saarinen julkaisi Instagramissa kuvan opiskelijakortista, jolla hän yritti päästä sisälle baareihin ollessaan vasta 17-vuotias.


BB-Helmerin ja Anun jättiyllätys – suhde jatkuu: ”Tätä fiilisteltiin BB-talossa”

iltalehti 09:51 03.12

BB-talosta tutut Helmeri ja Anu ovat jatkaneet tapailua BB-talon jälkeen. Syksyllä Big Brother -kisaan osallistuneet Helmeri ja Anu ihastuivat toisiinsa tulenpalavasti. Vaikka BB-talossa lempi leiskui, pari eteni suhteessaan rauhallisesti. BB-talossa heidän suhteensa oli lähinnä pusuttelutasolla.


Iltalehti tapasi BB-talosta ulos päässeet finalistit: uni jäi väliin, puhelimessa odotti 280 viestiä...

iltalehti 17:04 11.11

Big Brother -talon ovet kävivät tämän kauden osalta viimeisen kerran sunnuntaina. Finalistit lähtivät pois BB-talosta, Kristian sai 30?000 euron palkintoplagaatin ja tuotanto ilmoitti Big Brother -talon purkamisesta. Vaikka asukkaat pääsivätkin sunnuntaina pois talosta, vielä maanantaina totuttautuminen tavalliseen arkeen oli vasta käynnissä.


Syvästi uskonnollinen Ville sai valtavan ryöpyn viestejä poistuttuaan BB-talosta – kokee kuuluneensa ohjelman ”absoluuttiseen vähemmistöön”

iltasanomat 22:22 10.11

Villen mukaan Big Brotheriin osallistuminen oli kaiken vaivan arvoista.


BB-Jukka söpöilee kissanpennun kanssa – vertailee mökötysilmeitä

iltalehti 22:25 30.10

BB-talosta tuttu 24-vuotias Jukka on kissaihmisiä. BB-talossa hurmannut Jukka söpöilee Instagramissa kissanpennun kanssa. Kyseessä on persialaisrotuinen kissa. Kyseisellä kissarodulla on varsin nyrpeä perusilme. Ei siis ihme, että Jukkakin vertainen hänen ja kissan mökötysilmettä.


Näytimme kuvan BB-Jukalle suoran lähetyksen vessaseksistä - mieheltä kylmänviileä reaktio

iltalehti 16:35 28.10

BB-talosta sunnuntaina pudonnut Jukka vieraili Iltalehden studiossa maantaina. Jukka lähentyi nopeasti Big Brotherin alettua Eeviksen kanssa ja peittoa pari heilutti BB-talossa vain neljän yhteisen päivän jälkeen. Ruudun Big Brother 24/7 -kanavan katsojille näytettiin suorassa lähetyksessä 19. syyskuuta iltakahdeksan maissa, kun Jukka ja Eevis harrastivat seksiä vessassa.


BB-Jukan paljastus: heti häätöiltana Eeviksen kanssa samaan sänkyyn: "Vietimme yön yhdessä"

iltalehti 16:09 28.10

Iltalehden studion suorassa lähetyksessä vieraili BB-talosta häädetty Jukka. Jukka ehti olla BB-talossa 57 päivää. Yhteensä Big Brother -kilpailu kestää 10 viikkoa. Jukka lähentyi nopeasti Big Brotherin alettua Eeviksen kanssa ja peittoa pari heilutti talossa vain neljän yhteisen päivän jälkeen.


Jukka häädettiin ulos BB-talosta – Eevis-kulta vastassa

iltalehti 22:21 27.10

– Pitäkää sikkekerho pystyssä, Jukka sanoi Kristianille kun hänet häädettiin talosta. Ennen häätöäänestyksen julkaisemista sekä Jukka että Kristian saivat vedota äänestäjiinsä. Kumpikaan miehistä ei alkanut puolustelemaan olemassa oloaan. He joutuivat häätöäänestykseen, koska olivat rikkoneet sääntöjä ja ajautuneen pahoinpitelyihin.


BB-Kristianille iski häätöpaniikki - ahdistui yllättävästä asiasta: ”Onko siellä ketään vastassa?”

iltalehti 20:55 27.10

BB-talossa itsevarmasti käyttäytynyt Kristian hermoilee tulevaa häätöäänestystä. Hän on ensimmäistä kertaa häätöäänestyksessä. Sunnuntai-iltana ratkeaa kumpi miehistä, Kristian vai Jukka, häädetään ulos BB-talosta. He suhtautuvat asiaan täysin päinvastaisesti. Jukka väittää olevansa rauhallinen, Kristianin jännitys on yltymässä aivan sietämättömäksi.


BB-Milla meni taloon sinkkuna, mutta palasi parisuhteessa: ”Näinkin voi näköjään käydä”

iltalehti 16:15 21.10

Sunnuntaina BB-talosta pois häädetty Milla vieraili Iltalehden suorassa lähetyksessä. Milla putosi eilen sunnuntaina Big Brother -talosta. Vielä taloon mennessään hän oli sinkku, mutta asiat muuttuivat. –Mä seurustelen, Iltalehden Big Brother -studiossa vieraillut Milla kertoi onnellisen näköisenä.


BB-talosta häädetty Mira ei kadu talon tapahtumia – tyly kommentti seksistä talossa: ”Sitten on jo jossain muussakin vikaa”

iltalehti 18:44 14.10

Mira joutui lähtemään BB-talosta kuudentena asukkaana. Mikään talossa tehty ei harmita naista – vaikka lahjuksia hän ei enää ottaisikaan vastaan. Kuusi viikkoa suljettuna häkkieläimenä. Se oli yksi tuntemuksista, joita raumalainen Mira koki, kun hissi vei naisen kuusi viikkoa sitten Helsingin Kalasatamaan rakennettuun Big Brother -taloon. Iltalehden BB-studion vieraaksi saapunut Mira kertoi, että vaikeinta talossa olemisessa oli nimenomaan se, että joutui pois ulkomaailmasta.


Lahjusten vastaanotto aiheutti häädön BB-talosta – katso Miran reaktio, kun hän saa suorassa lähetyksessä energiajuomaa

iltalehti 16:48 14.10

Sunnuntaina häädetty Mira saapui Iltalehden BB-studion vieraaksi maanantaina. Mira kertoi Iltalehdelle, että palaute talossa olemisesta on ollut pääosin positiivista. –?Läheiset sanovat, että hävetä ei tarvitse, mutta – mitä mieltä itsekin olen – niin lahjuksia ei olisi tarvinnut ottaa, Mira sanoi.


Häätö tuli! Mira joutui lähtemään BB-talosta: ”Mä saan Batterya!”

iltalehti 22:16 13.10

Mirasta tuli kuudes Big Brother -talosta pudonnut kilpailija. Tällä kertaa katsojat äänestivät, ketkä kaksi ovat häätöuhan alla. Asukkaat puolestaan äänestivät sunnuntain suorassa lähetyksessä, kuka joutuu lähtemään BB-talosta kuudentena kilpailijana. Suurin osa asukkaista päätti kallistua Miraan. Miraa äänestivät Kristian, Helmeri, Kimmo ja Ville. Jukkaa puolestaan äänestivät Anu, Kevin ja Milla.


Hot topics