Presidentti Niinistö on tänään ensimmäisellä virallisella vierailullaan Afrikassa - kolme asiaa tekee Etiopian vierailusta merkittävän

yle 06:10 15.10

Niinistö tapaa tänään pääkaupungissa Addis Ababassa Etiopian presidentin sekä pääministerin, joka voitti juuri Nobelin rauhanpalkinnon.


Ex-missi Joanna Kuvaja loi kovalla työllä tv-uran - epäilijöitäkin oli aluksi: ”Itselleni missititteli oli taakka”

iltalehti 15:05 02.10

Juontaja Joanna Kuvaja on puurtanut pitkään ja pikavoittoja hakematta luodakseen omannäköisensä uran. Tänä syksynä hän on kiistatta yksi syksyn televisiokasvoista. Kalle Kuvaja ei jäänyt sanattomaksi, kun vaimo taannoin kysyi, onko Kalle ylpeä hänestä. Aiheen kysymykseen antoi se, että Joanna vuorottelee MTV3:n uuden Viiden jälkeen -ajankohtaisohjelman vetäjänä ja keulakuvana Baba Lybeckin kanssa. – Olen älyttömän ylpeä, mutta jo niin tottunut, että en enää ylläty. Tiedän, että pystyt mihin vaan.


ME-juoksija jää pois yleisurheilun MM-kilpailuista

MTV 15:16 19.09

Etiopian huippujuoksija Genzebe Dibaba jää pois yleisurheilun MM-kilpailuista Dohasta. Dibaba, 28, kärsii kantapäävammasta, jonka hän sai viime kuussa Zürichin Timanttiliigan osakilpailussa.


ME-nainen jää pois Dohan MM-kisoista – loukkaantuminen Timanttiliigassa vaivaa yhä

yle 13:17 19.09

Genzebe Dibaba kärsii kantapäävammasta.


Baba Lybeck ja puoliso joutuivat kuvatuksi kadulla – luultiin salarakkaiksi: ”Oltiin oltu 26 vuotta yhdessä!”

iltasanomat 07:03 28.08

Baba Lybeck ja Joanna Kuvaja starttaavat uuden Viiden jälkeen -ajankohtaisohjelman. Lybeck ajatteli aiemmin, että tv-työt olisivat jo ohi.


Tiesitkö? Juontaja Joanna Kuvajalla on vahva tausta yleisurheilijana – kilpaili aikoinaan Manuela Boscon kanssa

iltalehti 16:07 18.08

Joanna Kuvaja nähdään syksyllä uuden ajankohtaisohjelman juontajana. Palautumisen merkityksen hän on ymmärtänyt kunnolla vasta viime vuosina. Joanna Kuvaja nähdään syyskuun alusta alkaen juontajana Viiden jälkeen -ohjelmassa. Mukana on myös Baba Lybeck. Ohjelman alkuun on vielä muutama viikko, ja edessä on muutamat harjoituslähetykset. Lisäksi ohjelman studio on Kuvajalle jo tuttu, sillä samassa tilassa tehdään Huomenta Suomen lähetyksiä. Kuvaja on tyytyväinen, ettei uuden tyylistä ohjelmaa tarvitse alkaa tehdä aivan kylmiltään.


Painonnoston SM-pronssimitalisti Baba Lybeck paljastaa huippukuntonsa salaisuuden – tällaiset ovat ruokavalio, treeni ja palautumisrutiinit

iltalehti 05:28 14.08

Baba Lybeck koki liikunnan tärkeäksi jo ruuhkavuosina kaivatessaan omaa aikaa rauhoittumiselle. Nykyään hän liikkuu yksin ja perheen kanssa. Juontaja-toimittaja Baba Lybeck, 52, on viettänyt kesän vahvasti töitä paiskiessa, mutta vähän on ehtinyt lomaillakin: hänen sanojensa mukaan muutaman lomaviikonpuolikkaan. Hienoimpana kokemuksena energisellä naisella on jäänyt mieleen vierailu Rahjan kylän kalajuhlissa. Lybeck oli siellä puhujana, ja vietti työkeikan jälkeen vielä kolme päivää Ulkokallan majakkasaarella.


Baba Lybeck paljastaa kunnianhimoisen tavoitteensa kesälle: "Treenaan koko ajan"

mtv 10:12 30.06

Toimittaja Baba Lybeck kertoo urheilevansa vapaa-ajallaan paljon ja osallistuvansa tänä kesänä triathlon-kilpailuun.


Baba Lybeck, 52, voitti painonnoston SM-pronssia - aloitti lajin vasta 1,5 vuotta sitten

iltalehti 05:31 29.05

Tv-kasvo Baba Lybeck treenaa 8–12 tuntia joka viikko. Entinen uutisankkuri, Uutisvuoto-ohjelmastakin tuttu Baba Lybeck, 52, aloitti 1,5 vuotta sitten uuden harrastuksen. Aiemmin muun muassa triathonia harrastanut Lybeck alkoi nostaa painoja. Keväällä hän osallistui menestyksekkäästi painonnoston Masters SM-kisoihin. Lybeck palkittiin SM-pronssilla yli 50-vuotiaiden 64-kiloisten naisten sarjassa. Hän tempaisi 28 kiloa ja työnsi 40 kiloa.


”Nalle” Ahokas puristi

Hot topics