Meghan kampanjoi Michelle Obaman kanssa - nappasi puhujapestin

iltalehti 21:37 08.07

Meghan ajaa tyttöjen asiaa. Herttuatar Meghan on mukana vierailevana puhujana ensi viikolla Yhdysvalloissa järjestettävässä, tyttöjä voimaannuttavan Girl Up -kampanjan tapahtumassa, joka järjestetään netissä. Kampanjan tarkoituksena on inspiroida tyttöjä ja nuoria naisia, edistää tasa-arvoa ja kouluttaa nuoria naisjohtajia, The Sun kertoo. Girl Up -organisaatio toimii yli sadassa eri maassa. Jäsenininä on kaikkiaan 65 000 tyttöä, jotka kuuluvat pienempiin organisaation kerhoihin.


Meghan kampanjoi Michelle Obaman kanssa - nappasi puhajapestin

iltalehti 21:37 08.07

Meghan ajaa tyttöjen asiaa. Herttuatar Meghan on mukana vierailevana puhujana ensi viikolla Yhdysvalloissa järjestettävässä, tyttöjä voimaannuttavan Girl Up -kampanjan tapahtumassa, joka järjestetään netissä. Kampanjan tarkoituksena on inspiroida tyttöjä ja nuoria naisia, edistää tasa-arvoa ja kouluttaa nuoria naisjohtajia, The Sun kertoo. Girl Up -organisaatio toimii yli sadassa eri maassa. Jäsenininä on kaikkiaan 65 000 tyttöä, jotka kuuluvat pienempiin organisaation kerhoihin.


Leicester nousi tasapeliin Arsenalin vieraana – taistelu Valioliigan europaikoista tiivistyy

iltalehti 00:25 08.07

Europeleihin oikeuttavista sijoituksista pelattaneen aivan sarjan viimeisille kierroksille asti. Pirteästi viime aikoina esiintynyt Arsenal joutui tyytymään tasapeliin isännöidessään Leicesteriä Englannin Valioliigassa, kun Jamie Vardy tasoitti ottelun loppulukemiksi 1–1. Ensimmäisellä puoliajalla Arsenal hallitsi ottelua selvästi, ja Pierre-Emerick Aubameyang vei kotijoukkueen johtoon ottelun 21. minuutilla.


Kuin bambi! Ernest Lawsonin pienokainen suloisessa otoksessa: "No voi hyvät hyttyset, että on söötti"

mtv 18:01 05.07

Ernest Lawson on kahden tyttären isä. 


Järjettömät COVID-19 -bileet Yhdysvalloissa – sairastunut voittaa rahapotin

stara 09:20 05.07

Yhdysvaltojen Alabamassa, Tuscaloosan kaupuingissa asuvat opiskelijat ovat ryhtyneet järjestämään COVID-19


Viihdelehti Stara.fi

stara 09:20 05.07

Yhdysvaltojen Alabamassa, Tuscaloosan kaupuingissa asuvat opiskelijat ovat ryhtyneet järjestämään COVID-19


8-vuotias poika ammuttiin kuoliaaksi ostos­keskuksessa USA:ssa

iltasanomat 10:28 04.07

Kolme muuta ihmistä haavoittui Hooverin kaupungissa, Alabamassa.


Kahdeksanvuotias lapsi kuoli ammuskelussa ostoskeskuksessa Alabamassa

yle 07:42 04.07

Ostoskeskuksen ravintola-alueella alkaneessa ammuskelussa loukkaantui myös kolme ihmistä.


Trump paheksui, Obama rakasti, Bolton varasti nimen kirjalleen – Disney toivoo pelastajaa menestysmusikaalista

yle 18:02 02.07

Hiphop-musikaali Hamiltonista tuli osa Yhdysvaltojen politiikkaa. Nyt se saa maailmalla suoratoistoensi-iltansa.


Nuoriso järjestää koronabileitä Alabamassa – kokoontuvat tartunnan saaneen ympärille ja lyövät vetoa: ”Ensimmäisenä tartunnan saanut voittaa potin”

iltasanomat 13:53 02.07

Juhliin on kutsuttu tietoisesti henkilöitä, joilla on testattu koronavirustartunta. Tarkoituksena on kilpailla siitä, kuka saa tartunnan seuraavaksi.


Kettuturkki tahmeana – Evertonin toffeet marginaalisena suosikkina

iltalehti 06:47 01.07

Myös Veikkausliiga pääsee tänään vauhtiin. Vetovihjeessä lisää Hakan ja Hongan välisestä ystävyydestä. Evertonin ja Leicesterin välinen kamppailu nousee päivän kiinnostavimmaksi otteluksi, vaikkakin keskiviikkona pyörähtää liikenteeseen myös kotimainen Veikkausliigamme. Palatkaamme siihen päivän parhaassa vetovihjeessä. Everton tasasi pisteet Liverpoolin kanssa 0-0-lukemin ja voitti sen jälkeen Norwichin reissussa 0-1. Kummassakin ottelussa Toffees vei maaliodottamat puolella rysällä, mikä lupaa loppukautta varten hyvää – tosin hyökkäyspäähän kaivattaisiin lisää tehoja. Europaikalle on vielä ohuenohut sauma, joten motivaation pitäisi olla kohdillaan. Keskikentältä Jean-Philippe Gbamin, laituri Theo Walcott ja kärki Cenk Tosun ovat varmuudella sivussa. Epävarmoja osallistujia ovat Yerry Mina, Fabian Delph sekä Djibril Sidibe.


Nascar-sarja tutkii rasismirikosta, tallin tiloista löytyi hirttosilmukka Alabamassa

yle 10:28 22.06

Etelävaltioiden lipun kieltäminen Nascar-kisoista johti lentäen tehtyyn protestiin. Yleisö pääsi Nascar-katsomoon ensi kertaa koronaviruspandemian jälkeen.


Muistatko vielä nämä kohauttavat julkkisriidat? Jare Tiihosen ja Mikael Gabrielin käsirysy, Bam Margera katkaisi tylysti välit Ville Valoon...

iltasanomat 07:27 21.06

Julkisuudessa on seurattu jos monenmoisia riitoja. Listasimme viisi kohauttavaa tapausta, joissa julkkisten välit ovat katkenneet kuin seinään.


Presidentti Trumpille tappio USA:n korkeimmassa oikeudessa: Paperittomien siirtolaislasten, "unelmoijien" suojeluohjelma saa jatkua

yle 18:46 18.06

Presidentti Barack Obama aloitti Daca-suojeluohjelman 2012.


Barack ja Michelle Obamalta tärkeä viesti – koskee kaikkia tänä keväänä valmistuneita

iltalehti 19:11 09.06

Barack ja Michelle Obama ylistävät tänä keväänä valmistuneita. Yhdysvaltain entinen presidentti Barack Obama ja hänen puolisonsa Michelle Obama onnittelevat tuoreella YouTube-videolla tänä keväänä valmistuneita suuresta työstä, jonka opiskelu on tänä keväänä vaatinut. Pariskunnalla on videolla tärkeä viesti, joka on se, että tänä vuonna valmistuminen on vaatinut opiskelijoilta erityisiä ponnisteluja. Michelle toteaa videolla, että vaikka valmistuneet eivät tänä vuonna päässeet hikoilemaan juhla-asuissaan ja hatuissaan kuumassa auringossa tai päässeet perheenjäsentensä nolaamiksi lavalle kävellessä, kaikkien lähipiiri on vahvasti mukana heidän matkassaan.


Trump avasi merellisen luonnonsuojelualueen kalateollisuudelle – Oikeus päättää, oliko hänellä siihen oikeus

yle 13:53 06.06

Atlantin rannikolla oleva suojelualue oli Barack Obaman perustama.


Ex-puolustusministeri Mattis kritisoi Trumpia harvinaisessa kannanotossaan ja syytti tämän yrittävän hajottaa Yhdysvallat

yle 04:25 04.06

Myös Barack Obama otti kantaa USA:n protesteihin: "Olette todistaneet liian paljon väkivaltaa niiltä, joiden tulisi suojella teitä".


Barack Obama otti kantaa USA:n protesteihin: "Olette todistaneet liian paljon väkivaltaa niiltä, joiden tulisi suojella teitä"

yle 04:25 04.06

Ex-puolustusministeri Mattis kritisoi Trumpia harvinaisessa kannanotossaan ja syytti tämän yrittävän hajottaa Yhdysvallat.


Obama otti kantaa USA:n protesteihin: ”Olette todistaneet liian paljon väkivaltaa”

iltasanomat 03:01 04.06

Barack Obama kutsui mielenosoituksia ”voimakkaiksi ja mullistaviksi”.


Rosa Parks, Martin Luther King, Barack Obama – kamppailu mustan väestönosan kansalaisoikeuksista jatkuu nykymielenosoituksissa

yle 18:39 02.06

Oikeus istua bussissa oli alkusoittoa taistelussa rotusyrjintää vastaan.


Hot topics