BB-Helmeri ja Anu saapuivat Urheilugaalaan rakastuneina – suuntaavat pian yhdessä lomalle: ”Meillä menee tosi hyvin”

iltalehti 18:49 16.01

BB-Helmeri ja Anu kertoivat kuulumisiaan Urheilugaalassa. Big Brotherista tutut Helmeri ja Anu saapuivat tänä vuonna yhdessä Urheilugaalaan. Rakastuneen oloinen pariskunta kertoi kuulumisiaan Iltalehden haastattelussa. – Erittäin hyvää kuuluu. Kiva olla ensimmäistä kertaa Urheilugaalassa, Helmeri totesi.


Ensimmäistä kertaa pariskuntana! BB:ssä toisiinsa ihastuneet Anu ja Helmeri alkoivat seurustelemaan: ”Pyritään elämään normaalia perhe-elämää”

iltasanomat 16:32 16.01

Big Brother -talossa toisiinsa ihastuneet Anu ja Helmeri edustivat Urheilugaalassa ensimmäistä kertaa pariskuntana.


BB-talossa rakastuneet Anu ja Helmeri saapuivat yhdessä Urheilugaalaan – näyttävä halkio varasti huomion

MTV 16:31 16.01

Urheilugaala palkitsi Big Brother -talon urheilullisen asukkaan gaalakutsulla. Helmeri otti avecikseen Anun, jonka kanssa rakkaus roihahti juuri ohjelman aikana.


BB-talossa rakastuneet Anu ja Helmeri saapuivat yhdessä Urheilugaalaan – näyttävä halkio varasti huomion

mtv 16:31 16.01

Urheilugaala palkitsi Big Brother -talon urheilullisen asukkaan gaalakutsulla. Helmeri otti avecikseen Anun, jonka kanssa rakkaus roihahti juuri ohjelman aikana.


Kimmo Vehviläinen löysi uuden rakkaan! Julkaisi herttaisen yhteiskuvan: ”Se tapahtui”

iltalehti 21:17 06.01

Radiojuontaja Kimmo Vehviläinen kertoo Instagramissa rakastuneensa. Aito Iskelmä -kanavan juontaja ja myös Big Brotherista ja Selviytyjistä tuttu Kimmo Vehviläinen kertoo Instagramissa rakastuneensa. –Se tapahtui. Tapasin reilu vuosi sitten ihmisen. Hän on kiltein, hyväsydämisin, avuliain, rohkein, hauskin, kaunein, intohimoisin, pähkähulluin ja seikkailullisin ihminen, jonka kuvitella saattaa. Olen nyt uskaltanut rakastaa häntä muutaman kuukauden ja polte kasvaa päivä päivältä. Jos tämä jatkuu näin, helmikuussa paukahtaa varpaankynnet pakahduksesta irti. Halusin vain kertoa tämän sinulle juuri nyt, Vehviläinen kirjoittaa Instagramissa.


HS: Muistatko vielä Sami Aaltosen ja Maija Vilkkumaan kohueron? – Aaltonen katosi televisiosta ja radiosta kameran taakse

iltalehti 11:19 04.01

Sami Aaltonen kertoo Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä, ettei eron riepottelu lehdissä ainakaan lisännyt hänen haluaan olla julkisuudessa. Käsikirjoittaja, ohjaaja Sami Aaltonen, 48, tuli tutuksi 1990-luvun radiosta ja televisiosta. Hän soitti viikon myydyimpiä levyjä Radiomafian Lista-ohjelmassa ja käsikirjoitti sekä ohjasi monta tuotantokautta Big Brotheria. Miehen viimeisimmäksi juontotyöksi jäi MTV3-kanavan Ihana aamu -keskusteluohjelma 2000-luvun alusta. Sen jälkeen Aaltonen katosi ruudusta. Jo aiemmin hän oli vaimennut radioaalloilta.


BB-voittaja Kristian uusi hampaansa ja häipyi Laosiin – aamu lähti käyntiin riisipontikalla: ”Tästä on moni menettänyt näkönsä”

iltalehti 10:46 01.01

Big Brother -kisan voittanut Kristian on ollut jo jonkin aikaa Aasiassa. Kristian ”Krisu” Heiskari voitti Big Brother -kisasta 30 000 euroa. Kun kisa ratkesi marraskuussa, Krisulla oli selvät sävelet voittorahojensa suhteen. Hän suunnitteli maksavansa luottokorttimaksut sekä laittavansa hampaansa kuntoon.


BB-Eeviksen arki muuttui dramaattisesti Big Brotherin jälkeen: "Eihän tämä ole ollut tavallista elämää"

mtv 12:06 25.12

Ventovieraiden tuijotus häiritsee BB-kilpailijaa julkisilla paikoilla. 


Presidentin uudenvuoden puheesta lyödään vetoa – mainitaanko Big Brother tai jalkapallo?

stara 10:00 20.12

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö kunnioittaa vuodenvaihteen perinteitä puhumalla kansalaisille television


BB-Jukalle pahoinpitelytuomio: Ensin Jukkaa kuristettiin, mutta sitten hän iski takaisin

iltalehti 06:37 13.12

Big Brother -talosta tuttu Jukka on saanut Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa sakkotuomion lievästä pahoinpitelystä. Vuosi sitten marraskuussa Lappajärven yössä tapahtui. Nimittäin tuolloin kaksi miestä ajautui perinteiseen nakkikioskitappeluun. Miehet olivat toisilleen entuudestaan tuttuja.


Tapahtuma BB-talossa aiheutti pitkän sairausloman Eevikselle - ei ole pystynyt palaamaan töihin

iltalehti 16:57 11.12

Big Brotherista tuttu Eevis ei ole pystynyt palaamaan töihin. Eeva-Leena, eli tuttavallisemmin Eevis muistetaan Big Brother -talossa analyyttisistä ja pohdiskelevista puheistaan sekä tietenkin fyysisestä suhteestaan Jukan kanssa. Big Brotherin loppumisen jälkeen he ovat pitäneet yhteyttä mutta eivät ole yhdessä. –Meillä on hyvät välit, kuten muunkin Big Brother -porukan kanssa. Olen ollut 9 vuotta sinkkuna ja sinkkuna aion pysyä, Eevis kertoo.


Totta se on! BB-Anu ja Helmeri avoimesti yhdessä: Parisuhde vakaalla pohjalla

iltalehti 15:10 11.12

Anu ja Helmeri ovat pariskunta. Big Brother loppui kuukausi sitten, kun Kristian poistui talosta voittopotin kanssa. Finaaliin selvinneet Anu ja Helmeri eivät hekään joutuneet poistumaan talosta tyhjin käsin, sillä he löysivät talossa toisensa. He etenivät suhteessaan talossa rauhallisesti pusutellen, ja varsinkin Anu oli aluksi pidättyväinen. Tapailu jatkui ohjelman loputtua, ja suhde nyt syventynyt entisestään.


BB-Jukka julkaisi vanhan inttikuvan – seuraajat hullaantuivat: ”Komea”

iltalehti 11:01 08.12

Big Brother Suomi -kilpailusta tuttu Jukka jakoi inttimuistojaan sosiaalisessa mediassa. BB-talossa hurmannut Jukka, 24, julkaisi perjantaina Instagramissa kuvan armeija-ajoiltaan itsenäisyyspäivän kunniaksi. – Hyvää itsenäisyyspäivää! Yks hienoimpia itsenäisyyspäivän muistoja tulee armeija-ajoilta kun pääsin ajaa BMP-2 rynnäkköpanssarivaunua itsenäisyyspäivän paraatiin Jyväskyläs 2015! Jukka kirjoitti kuvatekstissä.


BB-Helmerin ja Anun jättiyllätys – suhde jatkuu: ”Tätä fiilisteltiin BB-talossa”

iltalehti 09:51 03.12

BB-talosta tutut Helmeri ja Anu ovat jatkaneet tapailua BB-talon jälkeen. Syksyllä Big Brother -kisaan osallistuneet Helmeri ja Anu ihastuivat toisiinsa tulenpalavasti. Vaikka BB-talossa lempi leiskui, pari eteni suhteessaan rauhallisesti. BB-talossa heidän suhteensa oli lähinnä pusuttelutasolla.


Espanjan Big Brother valtavan kohun keskellä – tuotantoyhtiö yritti salata karmean totuuden kuvauksista

iltasanomat 20:00 30.11

Big Brother -talossa väitetysti tapahtuneen raiskauksen julmat yksityiskohdat paljastuivat julkisuuteen kahden vuoden jälkeen. Tuotantoyhtiö on nyt joutunut valtavan kritiikin kohteeksi.


Espanjan Big Brother valtavan kohun keskellä: kilpailija joutui hyväksikäytön uhriksi – tuotanto yritti salata karmean totuuden, mutta nyt se paljastui

iltasanomat 20:00 30.11

Big Brother -talossa väitetysti tapahtuneen raiskauksen julmat yksityiskohdat paljastuivat julkisuuteen kahden vuoden jälkeen. Tuotantoyhtiö on nyt joutunut valtavan kritiikin kohteeksi.


Big Brother 2019 -kilpailijat julkaisivat kantaaottavan yhteisvideon: "Se ei tee meistä julkista omaisuutta"

mtv 15:15 30.11

Big Brother 2019 -tähdet puhuvat somekiusaamista vastaan.


BB-voittaja Kristian nettosi kymmenen viikon seikkailustaan lähes koko vuoden tulot

iltasanomat 19:28 11.11

Big Brotherin voittaja Kristian kuittasi itselleen sunnuntai-iltana 30?000 euron rahapalkinnon. Summa on lähes saman verran kuin miehen viime vuoden ansiotulot, selviää vuoden 2018 verotiedoista.


BB-voittaja Kristianilta yllättävä tunnustus - talon asukas muutti ajattelumaailmaa: ”En uskonut että kukaan kääntää mun päätä”

iltalehti 19:17 11.11

Big Brotherin voittanut Kristian myönsi Kevinin muuttaneen hänen ajattelumaailmaansa. 10 viikkoa kestänyt Big Brother -kausi tuli sunnuntaina päätökseensä kun koko kauden ajan ennakkosuosikin viittaa kantanut Kristian voitti 30 000 euroa. Heti tuoreeltaan voittonsa selvittyä Kristian haukkui formaatin paskaksi.


Iltalehti tapasi BB-talosta ulos päässeet finalistit: uni jäi väliin, puhelimessa odotti 280 viestiä...

iltalehti 17:04 11.11

Big Brother -talon ovet kävivät tämän kauden osalta viimeisen kerran sunnuntaina. Finalistit lähtivät pois BB-talosta, Kristian sai 30?000 euron palkintoplagaatin ja tuotanto ilmoitti Big Brother -talon purkamisesta. Vaikka asukkaat pääsivätkin sunnuntaina pois talosta, vielä maanantaina totuttautuminen tavalliseen arkeen oli vasta käynnissä.


ansiosta uusi räjähdys ei voi Vaihteeksi pari päivää

Hot topics