BB-Jukalle pahoinpitelytuomio: Ensin Jukkaa kuristettiin, mutta sitten hän iski takaisin

iltalehti 06:37 13.12

Big Brother -talosta tuttu Jukka on saanut Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa sakkotuomion lievästä pahoinpitelystä. Vuosi sitten marraskuussa Lappajärven yössä tapahtui. Nimittäin tuolloin kaksi miestä ajautui perinteiseen nakkikioskitappeluun. Miehet olivat toisilleen entuudestaan tuttuja.


Tapahtuma BB-talossa aiheutti pitkän sairausloman Eevikselle - ei ole pystynyt palaamaan töihin

iltalehti 16:57 11.12

Big Brotherista tuttu Eevis ei ole pystynyt palaamaan töihin. Eeva-Leena, eli tuttavallisemmin Eevis muistetaan Big Brother -talossa analyyttisistä ja pohdiskelevista puheistaan sekä tietenkin fyysisestä suhteestaan Jukan kanssa. Big Brotherin loppumisen jälkeen he ovat pitäneet yhteyttä mutta eivät ole yhdessä. –Meillä on hyvät välit, kuten muunkin Big Brother -porukan kanssa. Olen ollut 9 vuotta sinkkuna ja sinkkuna aion pysyä, Eevis kertoo.


Totta se on! BB-Anu ja Helmeri avoimesti yhdessä: Parisuhde vakaalla pohjalla

iltalehti 15:10 11.12

Anu ja Helmeri ovat pariskunta. Big Brother loppui kuukausi sitten, kun Kristian poistui talosta voittopotin kanssa. Finaaliin selvinneet Anu ja Helmeri eivät hekään joutuneet poistumaan talosta tyhjin käsin, sillä he löysivät talossa toisensa. He etenivät suhteessaan talossa rauhallisesti pusutellen, ja varsinkin Anu oli aluksi pidättyväinen. Tapailu jatkui ohjelman loputtua, ja suhde nyt syventynyt entisestään.


BB-Jukka julkaisi vanhan inttikuvan – seuraajat hullaantuivat: ”Komea”

iltalehti 11:01 08.12

Big Brother Suomi -kilpailusta tuttu Jukka jakoi inttimuistojaan sosiaalisessa mediassa. BB-talossa hurmannut Jukka, 24, julkaisi perjantaina Instagramissa kuvan armeija-ajoiltaan itsenäisyyspäivän kunniaksi. – Hyvää itsenäisyyspäivää! Yks hienoimpia itsenäisyyspäivän muistoja tulee armeija-ajoilta kun pääsin ajaa BMP-2 rynnäkköpanssarivaunua itsenäisyyspäivän paraatiin Jyväskyläs 2015! Jukka kirjoitti kuvatekstissä.


BB-Helmerin ja Anun jättiyllätys – suhde jatkuu: ”Tätä fiilisteltiin BB-talossa”

iltalehti 09:51 03.12

BB-talosta tutut Helmeri ja Anu ovat jatkaneet tapailua BB-talon jälkeen. Syksyllä Big Brother -kisaan osallistuneet Helmeri ja Anu ihastuivat toisiinsa tulenpalavasti. Vaikka BB-talossa lempi leiskui, pari eteni suhteessaan rauhallisesti. BB-talossa heidän suhteensa oli lähinnä pusuttelutasolla.


Espanjan Big Brother valtavan kohun keskellä – tuotantoyhtiö yritti salata karmean totuuden kuvauksista

iltasanomat 20:00 30.11

Big Brother -talossa väitetysti tapahtuneen raiskauksen julmat yksityiskohdat paljastuivat julkisuuteen kahden vuoden jälkeen. Tuotantoyhtiö on nyt joutunut valtavan kritiikin kohteeksi.


Espanjan Big Brother valtavan kohun keskellä: kilpailija joutui hyväksikäytön uhriksi – tuotanto yritti salata karmean totuuden, mutta nyt se paljastui

iltasanomat 20:00 30.11

Big Brother -talossa väitetysti tapahtuneen raiskauksen julmat yksityiskohdat paljastuivat julkisuuteen kahden vuoden jälkeen. Tuotantoyhtiö on nyt joutunut valtavan kritiikin kohteeksi.


Big Brother 2019 -kilpailijat julkaisivat kantaaottavan yhteisvideon: "Se ei tee meistä julkista omaisuutta"

mtv 15:15 30.11

Big Brother 2019 -tähdet puhuvat somekiusaamista vastaan.


BB-voittaja Kristian nettosi kymmenen viikon seikkailustaan lähes koko vuoden tulot

iltasanomat 19:28 11.11

Big Brotherin voittaja Kristian kuittasi itselleen sunnuntai-iltana 30?000 euron rahapalkinnon. Summa on lähes saman verran kuin miehen viime vuoden ansiotulot, selviää vuoden 2018 verotiedoista.


BB-voittaja Kristianilta yllättävä tunnustus - talon asukas muutti ajattelumaailmaa: ”En uskonut että kukaan kääntää mun päätä”

iltalehti 19:17 11.11

Big Brotherin voittanut Kristian myönsi Kevinin muuttaneen hänen ajattelumaailmaansa. 10 viikkoa kestänyt Big Brother -kausi tuli sunnuntaina päätökseensä kun koko kauden ajan ennakkosuosikin viittaa kantanut Kristian voitti 30 000 euroa. Heti tuoreeltaan voittonsa selvittyä Kristian haukkui formaatin paskaksi.


Iltalehti tapasi BB-talosta ulos päässeet finalistit: uni jäi väliin, puhelimessa odotti 280 viestiä...

iltalehti 17:04 11.11

Big Brother -talon ovet kävivät tämän kauden osalta viimeisen kerran sunnuntaina. Finalistit lähtivät pois BB-talosta, Kristian sai 30?000 euron palkintoplagaatin ja tuotanto ilmoitti Big Brother -talon purkamisesta. Vaikka asukkaat pääsivätkin sunnuntaina pois talosta, vielä maanantaina totuttautuminen tavalliseen arkeen oli vasta käynnissä.


BB-voittaja Kristian paljastaa mitä tapahtui, kun kamerat sammuivat – tyttöystävä pisti heti tiukille: ”Tämä on ollut hänellekin raskasta”

iltasanomat 12:32 11.11

Big Brotherin voittanut Kristian pääsi viettämään yön tyttöystävänsä vieressä. Katso videoilta myös muiden finalistien tunnelmat!


Big Brother -talo puretaan – ohjelman jatko auki

iltalehti 12:18 11.11

Big Brother -kausi huipentui eilen sunnuntaina Kristianin voittoon. Vaikka Big Brother oli monella sektorilla menestys, on ohjelman jatko täysin auki. – Tutkimme jatkomahdollisuuksia. Totta kai kun on ollut hieno onnistuminen, niin olisi hassua lopettaa. Mutta keskustelut ovat vielä käynnissä, Nelosen kotimaisten ohjelmien päällikkö Meira Noronen kertoo.


Video: BB-voittaja Kristian Iltalehden vieraana – kommentoi Levin-reissun sekoilua: ”Kai suomalainen on tyhmä, kun viinaa saa”

iltalehti 11:38 11.11

Kristian juhli myöhään sunnuntai-iltana Big Brotherin voittoa. Menikö yö juhliessa, rakkaan kanssa vai nukkuessa? Katso tallenne suorasta lähetyksestä. Kristian kommentoi BB-studiossa voittoaan ja myös paljon puhunutta Levin-reissun sekoiluaan. –?Kai suomalainen on tyhmä, kun viinaa saa, mies pohti.


BB-voittaja Kristian kommentoi Levin-reissun sekoilua: ”Kai suomalainen on tyhmä, kun viinaa saa”

iltalehti 11:38 11.11

Kristian juhli myöhään sunnuntai-iltana Big Brotherin voittoa. Menikö yö juhliessa, rakkaan kanssa vai nukkuessa? Katso Iltalehden suora lähetys noin kello 12.15. Suora lähetys on päättynyt. Kristian herkistyi myöhään sunnuntai-iltana Iltalehden haastattelussa, kun puheeksi tuli miehen tyttöystävä. Helsinkiläinen sekatyömies näki rakkaansa kymmenen viikon tauon jälkeen. Kun Iltalehti kysyi asiasta, Kristian vastasi kysymykseen silmin nähden liikuttuneena.


Katso suoraa lähetystä – näin BB-voittaja Kristian kommentoi Levin-reissun sekoilua: ”Kai suomalainen on tyhmä, kun viinaa saa”

iltalehti 11:38 11.11

Kristian juhli myöhään sunnuntai-iltana Big Brotherin voittoa. Menikö yö juhliessa, rakkaan kanssa vai nukkuessa? Katso Iltalehden suora lähetys noin kello 12.15. Kristian herkistyi myöhään sunnuntai-iltana Iltalehden haastattelussa, kun puheeksi tuli miehen tyttöystävä. Helsinkiläinen sekatyömies näki rakkaansa kymmenen viikon tauon jälkeen. Kun Iltalehti kysyi asiasta, Kristian vastasi kysymykseen silmin nähden liikuttuneena.


Pääsikö Kristian yöksi tyttöystävänsä viereen? Tuore voittaja Iltalehden BB-studion suoran lähetyksen vieraana

iltalehti 11:38 11.11

Kristian juhli myöhään sunnuntai-iltana Big Brotherin voittoa. Menikö yö juhliessa, rakkaan kanssa vai nukkuessa? Katso Iltalehden suora lähetys noin kello 12.15. Kristian herkistyi myöhään sunnuntai-iltana Iltalehden haastattelussa, kun puheeksi tuli miehen tyttöystävä. Helsinkiläinen sekatyömies näki rakkaansa kymmenen viikon tauon jälkeen. Kun Iltalehti kysyi asiasta, Kristian vastasi kysymykseen silmin nähden liikuttuneena.


Big Brother-finaali huipentui – hänet kruunattiin voittajaksi

mtv 08:47 11.11

Big Brother -ohjelma päättyi jännittävään finaaliin.


Big Brother -finaali huipentui – hänet kruunattiin voittajaksi

mtv 08:47 11.11

Big Brother -ohjelma päättyi jännittävään finaaliin.


Kuvakooste BB-finaalista: Kyyneliin herkistynyt Kristian syleili tunteikkaasti tyttöystäväänsä voiton ratkettua

iltalehti 00:43 11.11

Big Brother -kausi päättyi sunnuntaina Kristianin voittoon. Toiseksi tullut Kevin halasi ensimmäisenä voittajaa. Tämän jälkeen Kristian ajautui halaamaan kaikki lähellään. Tunteikkain hetki nähtiin kuitenkin, kun kyyneliin herkistynyt Kristian kapsahti tyttöystävänsä syleilyyn. Pari rutisti toisiaan tunteikkaasti.


ei ole sama heti tähän heti tähän ole kolmen lapsen kanssa näki muutoksen tähtihiihtäjässään torninosturin huipulle viestissä yksinään

Hot topics