Aleksi Saarela jälleen kauppatavaraa – nyt suuntana Florida Panthers

jatkoaika.com 09:13 23.10

Aleksi Saarela siirtyi kaupassa Florida Panthersiin ja Chicago Blackhawksiin matkasi puolestaan Ian McCoshen. Panthers on Saarelalle jo kolmas NHL-organisaatio lyhyen ajan sisällä.


Mestarijoukkueesta toiseen kaupattu Olli Määttä ei epäile Blackhawksin iskukykyä: "Osaamme tehdä maaleja, se ei ole siitä kiinni"

jatkoaika.com 08:00 04.10

Pittsburgh Penguinsista Chicago Blackhawksiin kaupattu Olli Määttä korostaa, että joukkueen on kehityttävä kauden mittaan. Suomalainen sanoo myös, että Stanley Cup -voittajan ei tarvitse kuitenkaan olla paras runkosarjassa.


Sebastian Ahon entinen joukkuekaveri ei halua takaisin Carolinaan – teki asian harvinaisen selväksi

MTV 20:12 20.09

NHL-seura Carolina Hurricanes kauppasi kesällä Aleksi Saarelan ja Calvin de Haanin Chicago Blackhawksiin treidissä, jossa toiseen suuntaan liikkuivat Anton Forsberg ja Gustav Forsling. Osa Carolinan faneista on jo alkanut haikailla de Haania takaisin.


SK: Carolina Hurricanesin johdon tylyttänyt Aleksi Saarela hakee NHL-läpimurtoa Chicago Blackhawksista: "Carolinassa ei ollut vastaavia lapsuuden idoleita"

MTV 11:07 15.08

AHL:n mestaruutta juhlinut Aleksi Saarela latoi kovaa tekstiä Satakunnan Kansassa NHL-seura Carolina Hurricanesista, jolta lohkesi maalitykille vain yksi ottelu. Chicago Blackhawksiin siirtynyt Saarela uskoo kuitenkin Hurricanesin tulevaisuuteen – ja omaansa.  


NHL-hyökkääjä Aleksi Saarela tylyttää Carolinaa SK:ssa: ”Kyllähän se turhautti, kun muissa organisaatiossa tuli kutsuja kaikennäköisille unisille”

iltasanomat 09:04 14.08

Aleksi Saarela kaupattiin kesällä Chicago Blackhawksiin.


Kevin Lankisen kanssa samaan NHL-seuraan siirtynyt ruotsalaisvahti voitti alkoholismin ja itsemurha-ajatukset – lääkityksestä pahat sivuvaikutukset: ”Paino nousee, haluan olla urheilullisempi”

iltalehti 10:15 03.07

Chicago Blackhawksiin siirtynyt Robin Lehner selätti alkoholiongelman ja itsemurha-ajatukset. Robin Lehner siirtyi maanantaina NHL:n vapaiden agenttien markkinoiden auettua New York Islandersista Chicago Blackhawksiin, jossa virkaveljenä on kanadalainen Corey Crawford. Lehnerin siirto tarkoittaa lisää vaikeuksia Kevin Lankiselle, joka yrittää saada näytön paikkaa. Lehner oli kauden päätyttyä ehdolla jopa Vezina Trophyn eli parhaan maalivahdin palkinnon saajaksi. Pystin vei Tampa Bay Lightningin Andrei Vasilevski. 27-vuotias ruotsalainen sai kuitenkin Masterton Trophyn, joka myönnetään pelaajalle, joka edustaa periksiantamattomuutta, urheiluhenkeä ja omistautumista jääkiekolle.


Molemmat suomalaisveljekset samaan seuraan: AHL-mestari Aleksi Saarela siirtyy Chicago Blackhawksiin

iltalehti 07:57 25.06

Chicago varasi aiemmin juhannuksena pikkuveli Antti Saarelan. Molemmat Saarelan kiekkoveljekset ovat nyt Chicago Blackhawksin miehiä. Tuore AHL-mestari Aleksi Saarela siirtyy Chicagoon, NHL:n verkkosivut kertovat. 22-vuotias Saarela siirtyy uuteen seuraan osana vaihtokauppaa. Carolina Hurricanes treidasi Chicagoon Saarelan lisäksi puolustaja Calvin de Haanin. Toiseen suuntaan siirtyvät maalivahti Anton Forsberg ja puolustaja Gustav Forsling.


Aleksi Saarela siirtyy Chicago Blackhawksiin

iltasanomat 07:43 25.06

Saarela voitti tänä vuonna AHL-liigan mestaruuden Charlotte Checkersin riveissä.


Tuore AHL-mestari Aleksi Saarela siirtyy Chicago Blackhawksiin

yle 05:30 25.06

Saarela siirtyy Carolina Hurricanesin organisaatiosta Chicagoon yhden kauden kattavalla sopimuksella.


Suomalainen kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja siirtyy Chicagoon

MTV 08:28 16.06

Pittsburgh Penguinsissa kaksi Stanley Cupin mestaruutta voittanut Olli Määttä siirtyy Chicago Blackhawksiin.


Olli Määttä kaupattiin ? suomalaispuolustajan ura jatkuu Chicagossa

jatkoaika.com 05:59 16.06

Pittsburgh Penguins on kaupannut suomalaispuolustaja Olli Määtän Chicago Blackhawksiin. Toiseen suuntaan matkaavat Dominik Kahun sekä viidennen kierroksen varausvuoro.


NHL-pelaajakauppa varmistui: Olli Määttä lähtee Chicagoon

iltalehti 04:31 16.06

NHL-jääkiekkoilija Olli Määttä siirtyy Pittsburgh Penguinsin joukkueesta Chicago Blackhawksiin. Seurat tiedottivat pelaajakaupasta Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä. Kaupassa Penguins saa hyökkääjä Dominik Kahunin ja viidennen kierroksen varausvuoron. Puolustaja Määttä, 24, on kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja. Hän oli nostamassa pyttyä vuonna 2016 ja uudelleen seuraavalla kaudella.


että kuka päättää fanit syyttivät Trumpia Koillis-Syyrian epävirallisen hallinnon pitkään avioliittoon johtaneen Star saapuu Helsinkiin Tellervo Koivisto saapuivat toinen Toyotan – auto kiersi

Hot topics