Uusi hämähäkkilaji löydetty – yksikin purema voi aiheuttaa kuolion

stara 14:00 12.12

Hämähäkkikammoisille on tiedossa huonoja uutisia. Tutkijat ovat löytäneet Meksikosta aikaisemmin


Viihdelehti Stara.fi

stara 14:00 12.12

Hämähäkkikammoisille on tiedossa huonoja uutisia. Tutkijat ovat löytäneet Meksikosta aikaisemmin


Pelaaja imetti lastaan penkillä kesken ottelun Intiassa: kuva sulatti sydämet – tuntuva lahjoitus luvassa

iltalehti 23:00 11.12

Kuva lastaan ruokkivasta intialaisesta lentopalloilijasta on saavuttanut sosiaalisessa mediassa suuren suosion ja noussut otsikoihin. Maanantaina otettu kuva lähti leviämään, kun intialainen toimittaja jakoi sen Facebook-sivullaan. Intian koillisosassa sijaitsevan Mizoramin osavaltion mestaruuskisoissa otetussa kuvassa on erään turnaukseen osallistuneen joukkueen pelaaja, joka imettää seitsemän kuukauden ikäistä vauvaansa ottelun lomassa.


Klamydian rumpali ilmoittaa lähtevänsä yhtyeestä – ehti soittaa bändissä vuodesta 1990

iltalehti 16:16 11.12

Vaasalaisyhtye ilmoitti rumpalinsa Riku Purtolan erosta Facebookissa. 450 kappaletta uransa aikana julkaissut vaasalaisyhtye Klamydia ilmoitti Facebookissa, että yhtyeen rumpali Riku Purtola jättää yhtyeen. Kovasta keikkatahdistaan tunnettu yhtye sanoo, ettei Purtolan lopettamiseen liity dramatiikkaa.


Klamydia-yhtyeen rumpali erosi 30 vuoden jälkeen – bändi julkaisi paljonpuhuvan päivityksen Facebookissa

iltasanomat 13:25 11.12

Klamydia-yhtyeen rumpali Riku Purtola erosi bändistä. Hän ehti olla osana yhtyettä 30 vuoden ajan.


WhatsApp lakkaa pian toimimasta monissa puhelimissa – onko omasi yksi niistä?

stara 07:00 10.12

Suosittu pikaviestisovellus lakkaa vuoden lopussa toimimasta lukuisissa älypuhelimissa. Facebookin omistama


Keskustan Katri Kulmuni kertoo Facebookissa Antti Rinteen syrjäyttämisestä: Posti-kiistassa syöksykierre, joka olisi syönyt hallituksen toimintakyvyn

yle 13:44 09.12

Kulmunin mukaan aiempaa menoa jatkamalla hallitus ei olisi kyennyt olemaan parhaassa iskussa keväällä, jolloin käydään vaikeaksi odotettuja työmarkkinaneuvotteluja.


Sami Kuronen vaihtaa kanavaa: ”Itselleni tämä on myös paluu kotiin!”

iltalehti 08:56 09.12

Radiojuontaja Sami Kuronen kertoo lopettamispäätöksestään Instagramissa. Nyt mies kertoo myös paluustaan vanhaan. Kuronen juontaa jatkossa Radio Aallon aamuja. Juontaja, kirjailija Sami Kuronen kertoi maanantaina Instagramissa ja Facebookissa lopettamispäätöksestään. Näet julkaisun myös täältä. Nyt Kuronen kertoo Instagramissa, mihin siirtyy seuraavaksi.


Sami Kuronen kertoo nyt Suomipopilta lähtemisen syyn – vaihtaa kanavaa: ”Itselleni tämä on myös paluu kotiin!”

iltalehti 08:56 09.12

Radiojuontaja Sami Kuronen kertoo lopettamispäätöksestään Instagramissa. Nyt mies kertoo myös paluustaan vanhaan. Kuronen juontaa jatkossa Radio Aallon aamuja. Juontaja, kirjailija Sami Kuronen kertoi maanantaina Instagramissa ja Facebookissa lopettamispäätöksestään. Näet julkaisun myös täältä. Nyt Kuronen kertoo, mihin siirtyy seuraavaksi.


Julkkiskissa Lil Bub menehtyi – näistä muistetaan: Televisoesiintymisiä, dokumentti, fanitapaamisia...

iltalehti 22:51 08.12

Julkkiskissa Lil Bub on kuollut. Omistaja Mike Bridavsky kertoi asiasta Instagramissa joulukuun alussa. Lil Bubilla oli Instagramissa yli 2,4 miljoonaa seuraajaa ja Facebookissakin yli 3 miljoonaa seuraajaa. 8-vuotias kissa kuoli rauhallisesti nukkuessaan. – Bub oli aidoin, kiltein ja taianomaisin elävä olento tällä planeetalla. Jäämme kaipaamaan sitä suuresti, omistaja purki tuntojaan Instagramissa kissan kuoltua. Julkaisu on saanut alleen valtavasti surunvalitteluita, kun kissan fanit kaikkialta maailmasta ovat esittäneet surunvalittelunsa.


Satu Taiveaho löysi uuden rakkaan - Paljastaa Facebookissa seurustelevansa

iltalehti 19:18 08.12

Satu Taiveaho kertoo Facebookissa olevansa parisuhteessa. Entinen kansanedustaja Satu Taiveaho on löytänyt uuden rakkaan. Taiveaho kertoo Facebookissa seurustelevansa Ville Virtanen -nimisen miehen kanssa. Kyseessä ei ole näyttelijä Ville Virtanen eikä Darudena tunnetuksi tullut muusikko Ville Virtanen.


Satu Taiveaho löysi uuden rakkaan: kertoo tuoreesta parisuhteestaan Facebookissa

iltasanomat 18:54 08.12

Satu Taiveaho kertoo Facebookissa seurustelevansa.


Kultaleijona ilakoi vielä 24 tuntia sitten Linnan juhlissa, takoi nyt hirmutehot sarjakärkeä vastaan – "Ei se booliresepti turhaan ole salainen"

MTV 20:14 07.12

HIFK:n Jere Sallinen iski neljä tehopistettä sarjakärki Kärppiä vastaan Oulussa, vaikka oli vielä perjantaina Helsingissä Linnan juhlissa presidentin kutsumana.


Kristian Kuusela Linnan jatkoilla: booli maistui mielenkiintoiselta

iltasanomat 00:13 07.12

Kohokohta oli saada kutsu ja päästä kättelemään presidenttiä, MM-kultamitalisti kertoo.


Kike Elomaa osasi varoa Linnan kuulua boolia – ”Ettei vain ala jalka vippaamaan”

iltasanomat 00:10 07.12

Ritva Elomaa luottaa puvustuksessa kotimaiseen työhön.


Antti Ketosen kirkkokeikka Kauhajoella peruttiin – taustalla kiista neljästä kappaleesta: kirkkoherra latasi suorat sanat Facebookiin

iltasanomat 14:55 06.12

Antti Ketosen kirkkokonsertti Kauhajoella on peruttu. Kirkkoherralla ja Ketosella on eriävät näkemykset siitä, mitä tapahtui, mutta tilanteeseen vaikutti pyyntö neljän kappaleen vaihtamisesta ohjelmistosta.


Katsotko Linnan juhlat vuodesta toiseen? Kokosimme 100 vuotta täyttävän vastaanoton historiasta 10 pointtia, joita et tiennyt

yle 07:32 06.12

Linnan boolia alettiin tarjota 1940-luvun lopulla. Tuolloin pääaineksia olivat appelsiinimehu ja lakkalikööri. Myöhemmin reseptiä on muutettu.


Marko Anttila ratkaisi pukuongelmansa ennen Linnan juhlia – vannoo maistavansa uutta boolia

iltalehti 12:07 04.12

Leijonien kapteenilla on ollut tuttu ongelma ennen Linnan juhlia. Marko Anttilan ongelma ei liity mitenkään siihen, että hän on tällä hetkellä 3 000 kilometrin päässä Presidentinlinnasta. Jokerit on järjestänyt niin, että Anttila, Veli-Matti Savinainen ja Mikko Lehtonen voivat matkustaa tämän illan ottelun jälkeen Kazakstanin pääkaupungista Nur-Sultanista Moskovan kautta Helsinkiin päästäkseen osallistumaan perjantaina tasavallan presidentin Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion itsenäisyyspäivän juhliin Linnassa.


asiantuntija haukkui Johnson haistoi menevänsä mieluummin Näin muissa Euroopan pystyttivät joulukuusen 60 sataa kritiikkiä,

Hot topics