Valtteri Bottas pääsi pälkähästä – Charles Leclercille varoitus

iltasanomat 12:13 10.07

GrandPrix247-sivuston mukaan FIA käsitteli Bottaksen ja Leclercin toimet, joiden se katsoi rikkoneen sarjan koronavirusmääräyksiä.


Valtteri Bottas ja Charles Leclerc rikkoivat koronamääräyksiä – lähde: FIA:n reaktio selvillä

MTV 07:37 10.07

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas ja Ferrarin Charles Leclerc hyppäsivät viime sunnuntain Itävallan GP:n jälkeen lentokoneeseen, suunnaten Monacoon. Kansainvälisen autoliiton FIA:n mukaan F1-kuskit saivat poistua Itävallasta kahden kisan välissä, mutta kuskit rikkoivat silti koronamääräyksiä.


Valtteri Bottas toivoo sopimusneuvotteluihin pikaista ratkaisua, kisakalenteri luo omat vaikeutensa – "Se ei ole hyväksi, ja olen oppinut sen"

MTV 07:30 10.07

Valtteri Bottas aloitti F1-kauden parhaalla mahdollisella tavalla voittamalla viime viikonloppuna ajetun Itävallan GP:n. Hän toivoo voiton tuottaman tunteen kantavan tällä kaudella pitkälle ja poikivan jossain vaiheessa jatkosopimuksen Mercedeksen kanssa.


Ferrarille ja Mercedekselle varoitukset – Valtteri Bottas ja Charles Leclerc rikkoivat sääntöjä

iltalehti 21:45 09.07

Sääntörikkomukset liittyvät koroviruksen aiheuttamiin ohjeistuksiin, jotka FIA oli asettanut. Ferrari sekä Mercedes saavat varoitukset FIA:lta, kertoo Motosport -sivusto. Syy varoitukseen on se, että Valtteri Bottas sekä Charles Leclerc matkustivat kisaviikonloppujen välissä Monacoon, jossa molemmat asuvat.


Ferrari ja Mercedes saavat varoituksen – syynä Valtteri Bottaksen ja Charles Leclercin käytös

iltasanomat 20:29 09.07

Valtteri Bottas ja Charles Leclerc lensivät Itävallasta Monacoon ja takaisin.


Ferrari ja Mercedes saavat varoituksen – syynä Valtteri Bottaksen ja Charles Leclercin ratkaisut

iltasanomat 20:29 09.07

Valtteri Bottas ja Charles Leclerc lensivät Itävallasta Monacoon ja takaisin.


Rikkoivatko Valtteri Bottas ja Charles Leclerc koronasääntöjä? F1-toimittaja pyysi FIAlta selvennystä kaksikon Monacon-matkoihin

MTV 19:54 09.07

F1-toimittaja Chris Medland nosti torstaina Twitterissä esiin Valtteri Bottaksen ja Charles Leclercin mahdollisen sääntörikkomuksen, joka liittyy siihen, että molemmat kävivät viime viikonlopun F1-osakilpailun jälkeen kotimaisemissaan Monacossa.


Valtteri Bottaksen F1-viikonlopun alla uhkakuvia – Mercedes jakoi päivityksen ongelmastaan

MTV 10:41 09.07

Viime sunnuntaina Valtteri Bottas nappasi voiton F1-kauden avauskilpailusta Itävallasta. Nyt edessä on toinen kilpailu samalla radalla, Red Bull Ringillä. Sen alla Mercedes painii uhkakuvien kanssa.


Valtteri Bottas paljastaa: Mercedeksellä käytiin sisäinen keskustelu avausviikonlopun jälkeen – "Sellaista jännitettä ei ole, josta minä olen tietoinen"

MTV 07:01 09.07

Mercedeksen lähtö uuteen F1-kauteen oli vahva, vaikka kilpailun voittaneen Valtteri Bottaksen taustalla Lewis Hamilton kärsi aikasakon ja putosi lopputuloksissa neljänneksi.


Valtteri Bottas innostui uudesta menopelistä – ”Sairaan hieno”

MTV 19:52 08.07

Mercedeksen Valtteri Bottas kaasutteli viikonloppuna hienoon voittoon Itävallan GP:ssä. Nastolalainen on sunnuntain jälkeen ehtinyt ilmeisesti tutkailemaan myös muita menopelejä.


Hidasteliko Valtteri Bottas tarkoituksella? Vastasi spekulaatioihin Lewis Hamiltonin kisan pilaamisesta – ”Olisi ollut typerää”

iltasanomat 16:44 08.07

Mercedeksen kuskikaksikon toiminnasta sunnuntain kisassa on riittänyt jälkipuintia.


Hidasteliko Valtteri Bottas tarkoituksella? Vastaa nyt syytöksiin Lewis Hamiltonin kisan pilaamisesta – ”Olisi ollut typerää”

iltasanomat 16:44 08.07

Mercedeksen kuskikaksikon toiminnasta sunnuntain kisassa on riittänyt jälkipuintia.


F1-asiantuntijalta erikoinen näkemys: Valtteri Bottaksella kävi tuuri – ”Ei näyttänyt vauhtia, jota tarvitaan voittamiseen”

iltalehti 10:10 08.07

Entisen F1-kuskin Jolyon Palmerin mukaan Valtteri Bottas hyötyi suuresti turva-autosta Itävallassa. Entinen F1-kuski Jolyon Palmer kirjoittaa tekstissään F1-sivustolla, että Valtteri Bottas hyötyi suuresti turva-autosta Itävallan avauskisassa. Palmerin mukaan Lewis Hamilton olisi mahdollisesti voinut ohittaa Bottaksen ennen kuin turva-auto tuli ensimmäisen kerran radalle. Hamilton saavutti silloin Bottasta ja Palmer uskoo, että suomalaisella olisi ollut vaikeuksia pitää tallikaverinsa takanaan, jos turva-autoa ei olisi tullut radalle.


Valtteri Bottas osoitti vaarallisuutensa – Ralf Schumacher näpäytti Lewis Hamiltonia kovasta lausunnosta: "Hän selvästi aliarvioi tallikaverinsa"

MTV 08:47 08.07

Mercedeksen mestarikuljettaja Lewis Hamilton ei tullut tarpeeksi hyvin valmistautuneena F1-kauden avauskisaan Itävaltaan, arvioi entinen formulakuljettaja Ralf Schumacher. 


Valtteri Bottaksen edessä jättihaaste, kun ärsytetty Lewis Hamilton mittaa suomalaistähden todellisen kantin – "Historia on osoittanut sen aika monta kertaa"

MTV 07:00 08.07

Valtteri Bottas otti hienoisen niskalenkin tallitoveristaan Lewis Hamiltonista F1-kauden avauskisassa. Kuinka suomalaistähti vastaa ärsytetyn Hamiltonin iskuun ensi viikonloppuna? 


Noudattivatko Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas tallinsa huolestuttavaa viestiä? Mercedes kuittasi tilanteen hauskalla tavalla

MTV 18:51 07.07

Mercedes-kuljettajat Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas saivat kauden avauskisassa tarkat ajo-ohjeet autojen sensorivian vuoksi. Mercedes intoutui vitsailemaan antamallaan ohjeistuksella Twitterissä.


Valtteri Bottasta ja Lewis Hamiltonia riivanneet ongelmat vaativat muutoksia nopeasti – ”Automallin ominaisuus”

iltasanomat 17:21 07.07

Mercedeksen F1-tallia viikonloppuna vaivanneet vaihdelaatikko-ongelmat liittyvät W11-auton rakenteeseen.


Red Bull -pomo paljastaa protestin taustat – Lewis Hamiltonin rangaistukseen löytyi todiste sosiaalisesta mediasta

iltalehti 12:13 07.07

Red Bull -pomo Christian Horner kertoi tallin tehneen protestipäätöksen sosiaaliseen mediaan ladatun kuvamateriaalin perusteella. Mercedeksen Valtteri Bottas ajoi viikonloppuna lauantain aika-ajoissa radalta ulos, minkä takia Itävallan Spielbergin radalla alkoivat liehua keltaiset liput. Keltaisten lippujen aikana kuljettajien on pakko hidastaa vauhtiaan, mutta Mercedeksen toinen kuski Lewis Hamilton ei tätä tehnyt. Alkuun kisan tuomaristo katsoi Hamiltonin menetelleen oikein, mutta muutti päätöstään ennen sunnuntain kilpailua.


Viisi syytä, miksi Valtteri Bottas voittaa mestaruuden: ”Se tulee olemaan avainasia”

iltalehti 06:03 07.07

Valtteri Bottas voitti F1-kauden avauskisan sunnuntaina ja johtaa tallikaveriaan MM-pistein 25–12. Kansainvälisessä mediassa on viime aikoina kirjoiteltu siitä, että Valtteri Bottaksella on edessään nyt tai ei koskaan -kausi. Sopimus Mersun kanssa päättyy nimittäin tämän sesongin jälkeen. – Olen varma, että hän on nyt parempi kuin koskaan ennen. Odotukseni ovat erittäin korkealla sen suhteen, että hänestä tulee maailmanmestari tänä vuonna, Mika Häkkinen sanoi ennen kauden avauskisaa.


Mercedes harkitsi tallimääräystä ja Hamiltonin nostamista Bottaksen ohi – ”Siitä tosiaan keskusteltiin”

iltalehti 19:03 06.07

Seuraavan kerran F1-sirkus on vauhdissa jo ensi viikonloppuna. Valtteri Bottas ajoi voittoon sunnuntaina F1-kauden avauksessa Itävallan Spielbergissä. Bottaksen tallikaveri Lewis Hamilton sijoittui aikasakon takia neljänneksi. Hamilton on Bottaksen pahin kilpakumppani mestaruutta ajatellen.


Hot topics