Laulajatähden todellinen painajainen: 1-vuotias poika taistelee hengestään sairaalassa – joutuu aivoleikkaukseen

iltasanomat 19:39 11.12

Yhdysvalloissa asuva brittilaulaja on kertonut perheen rankoista viikoista Instagramissaan.


Pori Jazz julkisti ensimmäiset artistinsa – brittilaulaja Dido ensi kertaa Suomeen

yle 10:05 10.12

Didon lisäksi festivaalilla nähdään muun muassa yhdysvaltalainen blues-rockin suosikki Gov’t Mule sekä Pepe Willberg yhdessä trumpetisti Jukka Eskolan yhtyeen kanssa.


Robbie Williams ei ole omistanut kännykkää sitten vuoden 2006 - pääsy kielletty jopa omille sometileille

iltalehti 17:04 14.11

Brittilaulaja Robbie Williamsilla on miljoonia someseuraajia, mutta kännykätön mies ei hallinnoi itse sometilejään. Robbie Williams, 45, paljasti Back of the Net -talk show’ssa, että hän ei omista kännykkää. Mies on pärjännyt ilman kännykkää jo yli kymmenen vuotta. – En ole omistanut kännykkää sitten vuoden 2006. Olen aina tietokoneella, minulla on aina langaton nettiyhteys... Hankkiuduin eroon puhelimesta, koska en pidä niistä, Williams taustoitti.


Raju elämänmuutos eron jälkeen - Adele sulatti pilateksella 19 kiloa: kuvat ennen ja jälkeen

iltalehti 12:04 06.11

Laulaja Adele palasi eron jälkeen sosiaalisiin ympyröihin ja innostui liikunnasta. Laulaja Adele, 31, erosi taannoin aviomiehestään Simon Koneckista, jonka kanssa tähdellä on yhteinen lapsi. Eron jälkeen hän onkin laittanut tuulemaan: Adelen kerrotaan innostuneen pilateksesta ja juhlimisesta sinkkuunnuttuaan. Yksi suurista inspiraatioista brittilaulajalle on ollut kollega ja ystävä Beyonce, jonka Coachella-esiintyminen innosti Adelen muuttamaan elämäntapojaan. Ruokavalion muutokset, tanssitunnit ja pilates ovat tehneet tehtävänsä. Viime aikoina Adelen sosiaalisessa mediassa julkaisemista kuvista on voinut nähdä hurjasti hoikistuneen lauludiivan. Hiljaiseloa eron jälkeen viettänyt tähti on tehnyt hiljalleen paluuta sosiaalisiin ympyröihin. Hän juhli muun muassa ystävänsä räppäri Draken syntymäpäiviä, joilta lisätty kuva herätti fanien ihastelun.


Huippusuosittu Ed Sheeran vetäytyy tauolle yli kaksi vuotta kestäneen maailmankiertueen jälkeen

yle 11:37 28.08

Brittilaulaja kertoi tauolle jäämisestä Divide-kiertueensa viimeisessä konsertissa.


Huippusuosittu Ed Sheeran vetäytyy tauolle yli 2 vuotta kestäneen maailmankiertueen jälkeen

yle 11:37 28.08

Brittilaulaja kertoi tauolle jäämisestä Divide-kiertueensa viimeisessä konsertissa.


Keväällä eronnut Adele vietti elämänsä kesän – biletti, seilaili ja polskutteli: Katso kuvasarja

iltalehti 19:14 12.08

Adele on muuttanut some-käyttäytymistään entistä avoimemmaksi. Brittilaulaja Adele, 31, erosi keväällä Simon Koneckista. Ex-pariskunnalla on vuonna 2012 syntynyt poika. Eronsa jälkeen Adele on muun muassa keskittynyt kuntoiluun. Hän on karistanut silmin nähden kiloja pilateksen avulla.


Keväällä eronnut Adele vietti elämänsä kesän – biletti, seilaili ja polskutteli: Katso kuvat

iltalehti 19:14 12.08

Adele on muuttanut some-käyttäytymistään entistä avoimemmaksi. Brittilaulaja Adele, 31, erosi keväällä Simon Koneckista. Ex-parsikunnalla on vuonna 2012 syntynyt poika. Eronsa jälkeen Adele on muun muassa keskittynyt kuntoiluun. Hän on karistanut silmin nähden kiloja pilateksen avulla.


Brittijulkkis Katie Price kohauttaa: väittää Ed Sheeranin kirjoittaneen hänelle musiikkia – brittilaulajan edustajat kiistävät

iltalehti 16:59 31.07

Katie Price väittää tehneensä kappaleen megatähden kanssa. Tos-tv tähti Katie Price vieraili viime viikolla Loose Women -ohjelmassa. Ohjelmassa hän paljasti tehneensä uutta musiikkia ja vielä megatähti Ed Sheeranin kanssa. Pricen vihjaa, että Ed Sheeran olisi kirjoittanut kappaleen hänen tulevalle albumilleen. – Teen itse asiassa albumia. Ja eräs A-luokan artisti, jolla on kaksi hittiä top-listoilla, on kirjoittanut yhden kappaleen kanssani. Ei ole kovin vaikeaa arvata kuka se on, Price vihjaili ohjelmassa.


Amy Winehousen huumeisiin tutustuttanut ex-mies vaatii miljoonaa euroa laulajan kuolinpesältä – perhe raivoissaan: ”Hän ei ansaitse mitään”

iltalehti 18:18 28.07

Amy Winehousen ex-mies Blake Fielder-Civil vaatii 1, 1 miljoonaa euroa Winehousen omaisuudesta. Amy Winehousen ex-mies Blake Fielder-Civil vaatii 1,1 miljoonan euron osuutta Winehousen kuolinpesältä, kertoo muun muassa The Sun. Menehtyneen brittilaulajan perhe on raivoissaan ex-miehen röyhkeästä käytöksestä. Mies esitti vaatimuksensa vain päiviä siitä, kun Winehousen kuolemasta tuli kuluneeksi kahdeksan vuotta.


Suomeen ennätyskiertueensa tuova Ed Sheeran teki jättitulot viime vuonna – mies ja kitara päihitti Beyoncén ja Metallican

iltalehti 20:16 22.07

Brittilaulaja on yksi parhaiten tienaavista artisteista maailmalla. Tällä viikolla Suomessa esiintyvä laulaja-lauluntekijä Ed Sheeran, 28, tunnetaan yksinkertaisista lavaesityksistä sekä vaatimattomasta ulkonäöstä. Huolimatta siitä, että mies esiintyy lähinnä kitaran kanssa, on hän yksi maailman rikkaimmista muusikoista. Sheeranin omaisuudeksi arvioidaan noin 178 miljoonaa euroa, ja Forbesin mukaan hän tienasi viime vuonna yli 98 miljoonaa euroa. Muusikko onnistui tuplaamaan tulonsa verrattuna vuoteen 2017, ja Sheeranin uskotaan tienanneen vuoden aikana enemmän kuin yhdenkään muun artistin koskaan.


Yllättävä peruutus Ilosaarirockiin – brittilaulajatar puhekieltoon

stara 20:40 27.06

Brittiläinen laulaja Jess Glynne on joutunut perumaan keikkansa Joensuun Ilosaarirockissa.


Suomalainen DJ-tähti Rony Rex julkaisi singlen – mukana brittilaulaja Carla Monroe

stara 07:00 23.05

Suomalainen DJ-tähti Rony Rex on julkaissut uuden Milk It -singlensä.


esittää Myrskyä, föhniä kuljettajalle on täysin ainut­laatuisen otoksen turva­paikan­hakijoiden lääkäreitä

Hot topics