Kuka junaili 150 000 ekstaasitablettia Suomeen? Syyttäjä: Suuren huume-erän salakuljetuksen taustalla kaksi United Brotherhoodin jäsentä

yle 18:49 30.06

United Brotherhoodin jäseniä on jälleen syytettyinä Suomen suurimpaan ekstaasitakavarikkoon liittyvässä jutussa.


Lahdessa takavarikoidun historiallisen suuren ekstaasierän järjestelystä syytetään kahta United Brotherhoodin täysjäsentä

iltasanomat 03:50 30.06

Asiassa on hovioikeutta myöten tuomittu huumeet vastaanottanut mies, mutta aiemmassa tutkinnassa ei selvinnyt, kuka huumeet junaili Suomeen.


Big Brother-asukkaat menivät kihloihin vain 17 päivää ensitapaamisen jälkeen – eivät ole nähneet toisiaan tv-sarjan kuvausten päätyttyä

iltasanomat 18:22 29.06

Pari julkisti kihlauksensa tämän viikonlopun Big Brother Australia -jaksossa.


Muistatko vielä BB-voittaja Janican? Lopetti strippaamisen ja katosi julkisuudesta – tältä hän näyttää nykyään

mtv 15:20 29.06

BB-Janica nousi otsikoihin räväköillä tempauksillaan ja siitä, kun hän harrasti seksiä ollessaan vaihdossa Norjan Big Brother -talossa. 


Televisiokatsoja pelasti realitytähden hengen – huomasi syövän Big Brotherista

stara 11:20 25.06

Australian Big Brotheriin osallistunut Bree Amer saa kiittää tarkkasilmäistä katsojaa


Viihdelehti Stara.fi

stara 11:20 25.06

Australian Big Brotheriin osallistunut Bree Amer saa kiittää tarkkasilmäistä katsojaa


Love Island -Jenni rakastui – julkaisi yhteiskuvan Big Brother -komistuksen kanssa

iltalehti 14:17 23.06

Reality-ohjelmista tutut Jenni ja Eetu löysivät toisensa. Viime syksynä Love Island Suomen toisella kaudella rakkautta espanjalaisessa villassa etsi muun muassa sporttinen ilopilleri Jenni, 24. Hän oli mukana alusta asti, mutta rakkauden löytyminen ei ollut yhtä helppoa kuin muutamalla muulla saman villan asukkaalla.


Muistatko Big Brotherin suorapuheisen Marin? Sai juhannusvauvan

iltalehti 10:58 23.06

Big Brotherissa nähty Mari sai vauvan juhannuksena. Mari kertoi ilouutisesta muutama päivä sitten Instagramissa. –Juhannustaika, Mari kirjoittaa


Love Island -Jenni julkaisi kesäisen yhteiskuvan rakkaansa kanssa: "Ta?na? vuonna ei tarvi laittaa kukkia tyynyn alle"

mtv 17:04 22.06

Love Island -sarjan Jenni löysi rinnalleen Big Brotherista tutun Eetun.


Big Brother -voittaja Sari Nygren sai lapsen

iltalehti 12:30 15.06

Sari Nygren on nyt kahden tyttären äiti. Sari Nygren on nyt kahden lapsen äiti. Nygren kertoo asiasta Iltalehdelle kotoaan Kokkolasta. – Kaikki meni hyvin ja olemme jo kotona, onnellinen äiti juttelee.


Tosi-tv-tähti Marianne Kallio: rajujen terveysongelmien jälkeen elämälle uusi suunta – ”Ulkonäkönikin on kokenut muutoksen”

iltalehti 17:58 14.06

Tosi-tv-ohjelmista tuttu Marianne Kallio, 25, kertoo suuntaavansa seksologin ammattiin. Big Brother Suomi -ohjelmasta tunnetun tosi-tv-tähti Marianne Kallion, 25, elämässä puhaltavat raskaan vuoden jälkeen muutoksen tuulet. Takana on pitkään jatkuneita terveysongelmia, jotka hän kertoo selättäneensä. Haastavista kokemuksista on kuitenkin kummunnut jotain hyvää – Marianne sanoo löytäneensä elämälleen uuden suunnan. Hän tähtää tulevaisuudessa seksologiksi, eli seksuaaliterveyden asiantuntijaksi.


BB-hottis Leina Ogihara tyrmäävänä bikineissä Jätkäsaaressa

stara 10:40 14.06

Big Brother -tuotantokaudelta vuonna 2012 tutuksi tullut Leina Ogihara on


Big Brotherin evankelista-Ville hätkähti katsoessaan koosteita – muisti talon tapahtumat eri tavalla

iltalehti 05:35 09.06

Big Brotherissa kilpaillut evankelista Ville Turkkinen kertoo saaneensa katsojilta paljon palautetta. Viime syksynä BB-talossa yhdeksän viikkoa asunut Ville Turkkila, 39, jakoi vahvasti sekä asukkaiden että tv-katsojien mielipiteitä. Siitä kertoi esimerkiksi se, että Ville oli lähes joka viikko nimettynä, mutta lähtö tuli vasta, kun ohjelmaa oli enää viikko jäljellä.


Seksistä pidättäytyminen oli BB-talossa rakastuneille Anulle ja Helmerille todellinen koetinkivi: ”Siinä oli niin paljon pelissä”

iltasanomat 07:32 08.06

Viimeisimmältä Big Brother -kaudelta tutut Anu ja Helmeri ihastuivat toisiinsa isoveljen valvovan silmän alla. Nyt he elävät uusperhearkea kahden kaupungin välillä.


Noin 300 vuotta vanha kartta Helsingin Oulunkylästä on yhä yllättävän tarkka verrattuna nykyhetkeen

iltasanomat 12:14 06.06

Samuel Brotherus oli tunnettu maanmittari ja kartantekijä 1600- ja 1700-luvuilla. Hän laati useita karttoja, jotka käsittelivät nykyistä pääkaupunkiseutua. Arkeologit käyttävät niitä yhä työssään.


BB-Kristian reissasi talven Aasiassa ja perusti sen jälkeen yrityksen: ”Töitä riittää”

iltalehti 07:28 05.06

Voittorahansa Kristian on käyttänyt mönkijään ja hammasremonttiin. Talven hän matkusteli Aasiassa. Kristian Heiskari, 28, asteli viime vuoden lopulla ulos Big Brother -talosta viimeisenä asukkaana. Kilpailun voittajana hän sai palkinnoksi 30 000 euroa, josta kolmannes meni toki verottajan taskuun. Palkintorahoillaan Kristian kustansi hammasremonttinsa, johon kului noin tuhat euroa, osti mönkijän ja matkusteli talvella Aasiassa muun muassa Thaimaassa, Indonesiassa ja Malesiassa.


Poliisin salaa kuuntelemat keskustelut paljastavat, miten United Brotherhoodin rikollinen pyramidi alkoi säröillä ja lopulta sortui

yle 14:31 04.06

Poliisi katseli ja kuunteli kuukausien ajan, mitä punaisessa vuokrahallissa Tuusulan teollisuusalueella tapahtui.


Muistatko Henna Kalinaisen? Julkaisi näyttävän kesäselfien

stara 08:40 03.06

Suomen Big Brother -ohjelmasta kuuluisuuteen noussut Henna Kalinainen on pitänyt


Hot topics