Poliisi iski Helvetin enkeleihin – kytkös United Brotherhoodin laajaan rikoskokonaisuuteen on mahdollinen: "Siitä on viitteitä"

yle 14:19 13.12

KRP vahvistaa, että kohteena olivat Helvetin enkelit. Operaatiossa on vangittu seitsemän moottoripyöräjengiin liittyvää henkilöä.


BB-Jukalle pahoinpitelytuomio: Ensin Jukkaa kuristettiin, mutta sitten hän iski takaisin

iltalehti 06:37 13.12

Big Brother -talosta tuttu Jukka on saanut Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa sakkotuomion lievästä pahoinpitelystä. Vuosi sitten marraskuussa Lappajärven yössä tapahtui. Nimittäin tuolloin kaksi miestä ajautui perinteiseen nakkikioskitappeluun. Miehet olivat toisilleen entuudestaan tuttuja.


Tapahtuma BB-talossa aiheutti pitkän sairausloman Eevikselle - ei ole pystynyt palaamaan töihin

iltalehti 16:57 11.12

Big Brotherista tuttu Eevis ei ole pystynyt palaamaan töihin. Eeva-Leena, eli tuttavallisemmin Eevis muistetaan Big Brother -talossa analyyttisistä ja pohdiskelevista puheistaan sekä tietenkin fyysisestä suhteestaan Jukan kanssa. Big Brotherin loppumisen jälkeen he ovat pitäneet yhteyttä mutta eivät ole yhdessä. –Meillä on hyvät välit, kuten muunkin Big Brother -porukan kanssa. Olen ollut 9 vuotta sinkkuna ja sinkkuna aion pysyä, Eevis kertoo.


Totta se on! BB-Anu ja Helmeri avoimesti yhdessä: Parisuhde vakaalla pohjalla

iltalehti 15:10 11.12

Anu ja Helmeri ovat pariskunta. Big Brother loppui kuukausi sitten, kun Kristian poistui talosta voittopotin kanssa. Finaaliin selvinneet Anu ja Helmeri eivät hekään joutuneet poistumaan talosta tyhjin käsin, sillä he löysivät talossa toisensa. He etenivät suhteessaan talossa rauhallisesti pusutellen, ja varsinkin Anu oli aluksi pidättyväinen. Tapailu jatkui ohjelman loputtua, ja suhde nyt syventynyt entisestään.


BB-Jukka julkaisi vanhan inttikuvan – seuraajat hullaantuivat: ”Komea”

iltalehti 11:01 08.12

Big Brother Suomi -kilpailusta tuttu Jukka jakoi inttimuistojaan sosiaalisessa mediassa. BB-talossa hurmannut Jukka, 24, julkaisi perjantaina Instagramissa kuvan armeija-ajoiltaan itsenäisyyspäivän kunniaksi. – Hyvää itsenäisyyspäivää! Yks hienoimpia itsenäisyyspäivän muistoja tulee armeija-ajoilta kun pääsin ajaa BMP-2 rynnäkköpanssarivaunua itsenäisyyspäivän paraatiin Jyväskyläs 2015! Jukka kirjoitti kuvatekstissä.


HS: Laaja huumausainerikoskokonaisuus syyttäjälle: United Brotherhoodin epäillään toimittaneen satoja Subutex-tabletteja Riihimäen ja Turun vankiloihin

yle 13:33 04.12

Helsingin Sanomien mukaan yhden Subutex-tabletin arvo on kiven sisässä jopa 150 euroa.


HS: United Brotherhoodin epäillään toimittaneen satoja Subutex-tabletteja Riihimäen ja Turun vankiloihin

yle 13:33 04.12

Helsingin Sanomien mukaan yhden Subutex-tabletin arvo on kiven sisässä jopa 150 euroa.


United Brotherhoodin epäillään toimittaneen satoja Subutex-tabletteja Riihimäen ja Turun vankiloihin

yle 13:33 04.12

Helsingin Sanomien mukaan yhden Subutex-tabletin arvo on kiven sisässä jopa 150 euroa.


Ilmavoimien Hornet tekee ylilennon Helsingin yllä – kunnioittaa sota-ajan hävittäjälentäjän muistoa

iltasanomat 11:35 03.12

Ilmavoimat tekee tiistaina 3.12. kello 12.40–12.50 ylilennon Helsingin Hietaniemen kappelin yli Hornet-hävittäjällä. Ylilento kunnioittaa sota-ajan hävittäjälentäjän Johannes Brotheruksen muistoa. Brotherus siunataan tänään Hietaniemessä.


BB-Helmerin ja Anun jättiyllätys – suhde jatkuu: ”Tätä fiilisteltiin BB-talossa”

iltalehti 09:51 03.12

BB-talosta tutut Helmeri ja Anu ovat jatkaneet tapailua BB-talon jälkeen. Syksyllä Big Brother -kisaan osallistuneet Helmeri ja Anu ihastuivat toisiinsa tulenpalavasti. Vaikka BB-talossa lempi leiskui, pari eteni suhteessaan rauhallisesti. BB-talossa heidän suhteensa oli lähinnä pusuttelutasolla.


Espanjan Big Brother valtavan kohun keskellä – tuotantoyhtiö yritti salata karmean totuuden kuvauksista

iltasanomat 20:00 30.11

Big Brother -talossa väitetysti tapahtuneen raiskauksen julmat yksityiskohdat paljastuivat julkisuuteen kahden vuoden jälkeen. Tuotantoyhtiö on nyt joutunut valtavan kritiikin kohteeksi.


Espanjan Big Brother valtavan kohun keskellä: kilpailija joutui hyväksikäytön uhriksi – tuotanto yritti salata karmean totuuden, mutta nyt se paljastui

iltasanomat 20:00 30.11

Big Brother -talossa väitetysti tapahtuneen raiskauksen julmat yksityiskohdat paljastuivat julkisuuteen kahden vuoden jälkeen. Tuotantoyhtiö on nyt joutunut valtavan kritiikin kohteeksi.


Big Brother 2019 -kilpailijat julkaisivat kantaaottavan yhteisvideon: "Se ei tee meistä julkista omaisuutta"

mtv 15:15 30.11

Big Brother 2019 -tähdet puhuvat somekiusaamista vastaan.


Seiska: Heikki Kuulan kutsu Linnan juhliin olikin mahdollisesti väärennös

mtv 21:03 29.11

Teflon Brothersin rap-artisti Heikki Kuula julkaisi tänään Instagramissa kuvan kutsustaan Linnan juhliin. Seiska kuitenkin selvitti Tasavallan presidentin kansliasta, että kutsu ei näytä aidolta.


Heikki Kuulan Linnan juhla -kutsu onkin väärennös? Presidentin kanslia kommentoi: ei näytä olevan aito

iltalehti 19:54 29.11

Teflon Brothersin räppäri Heikki Kuula ilmoitti Instagramissa tänään saaneensa kutsun Linnaan. Rap-artisti Heikki Kuulan Linnan juhla -kutsu saattaakin olla väärennös. Tasavallan presidentin kansliasta kommentoidaan Iltalehdelle, että kutsu ei näytä olevan aito. Asiasta kertoi ensin Seiska. Yksi yksityiskohta erityisesti kavaltaa sen, että kyseessä saattaa olla väärennös. Teidän-sana on kirjoitettu pienellä, kun se normaalisti on kutsuissa kirjoitettu isolla kirjaimella.


Räppäri Heikki Kuula Linnaan

iltalehti 18:24 29.11

Teflon Brothers -yhtyeestä tuttu räppäri Heikki Kuula on saanut kutsun itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Rap-artisti Heikki Kuula on kutsuttu itsenäisyyspäivän vastaanotolle Presidentinlinnaan. Hän kertoo kutsusta Instagramissa. Voit katsoa kuvan kutsusta alta tai täältä. Kuula tunnetaan muun muassa Teflon Brothers -yhtyeestä, jossa vaikuttavat hänen lisäkseen Pyhimys ja Voli. Hän on artisti ja koulutukseltaan graafinen suunnittelija sekä taiteen maisteri.


Heikki Kuula julkaisi kuvan kutsusta Linnan juhliin – kuusi Emma-patsasta voittanut Pyhimys jäi ilman kutsua: laukoi heti suorat sanat tilanteesta

iltasanomat 17:55 29.11

Teflon Brother -yhtyeestä tuttu Heikki Kuula iloitsi Instagramissa saaneensa kutsun Linnan juhliin. Bändikaveri Pyhimys jäi ilman kutsua.


Räppäri Heikki Kuula pääsee Linnan juhliin – kuusi Emma-patsasta voittanut Pyhimys jäi ilman kutsua: laukoi heti suorat sanat tilanteesta

iltasanomat 17:55 29.11

Teflon Brother -yhtyeestä tuttu Heikki Kuula sai kutsun Linnan juhliin, mutta bändikaveri Pyhimys jäi ilman kutsua.


Viranomaisten United Brotherhoodin johtajana pitämä mies vaatii lakkauttamiskanteen hylkäämistä

yle 14:56 25.11

Miehen mukaan kumpikaan organisaatio ei ole yhdistyslain mukainen kielletty yhdistys tai sotilaallisesti järjestetty.


Viranonomaisten United Brotherhoodin johtajana pitämä mies vaatii lakkauttamiskanteen hylkäämistä

yle 14:56 25.11

Miehen mukaan kumpikaan organisaatio ei ole yhdistyslain mukainen kielletty yhdistys tai sotilaallisesti järjestetty.


paikkaajaksi hankittu – myös EM-kisat

Hot topics