Big Brotherissa koskettava hetki - yksi asukkaista sai kohdata kaikkien asukkaiden läheiset, murtui heti kyyneliin

iltalehti 19:24 02.11

Big Brotherin finaali lähestyy. Sunnuntaina kotiin lähetetään joko Anu tai Ville. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Big Brother -talossa tapahtuu jälleen. Tällä kertaa taloon on kutsuttu asukkaiden läheisiä. Big Brother ei päästä kuitenkaan kaikkia mukaan tapaamiseen, vaan vain yksi asukkaista pääsee vaihtamaan kuulumisia läheisensä kanssa. Samalla hän saa tavata muiden rakkaat. Kimmon täti on matkustanut Rovaniemeltä Helsinkiin voidakseen tavata Kimmon, joten asukkaat päättävät, että Kimmo saa tavata hänet. Muut eivät tapaa läheisiään.


Helmeriltä hurja paljastus – kaveri sai aivoinfarktin ja BB-kilpailija vei saunavuoron jälkeen sairaalaan: "Olisin voinut olla dokaamassa"

iltalehti 08:57 02.11

Big Brotherissa käytiin perjantai-iltana syvällisiä saunakeskusteluja. Big Brother Suomi -ohjelmassa käytiin syvällisiä saunakeskusteluja perjantaina pitkin iltaa. Alkuillasta he pohtivat muun muassa talouseroja. Esimerkiksi yksinhuoltajien lapsilla Helmerillä ja Kevinillä ei ole ollut kuin pienen pieni viikkoraha pienenä. – Lukiossa äiti taisi olla minulle "velkaa" tuhat euroa, Kevin pohti.


Jukka harrasti seksiä Big Brotherissa vain viiden päivän jälkeen – paljastaa nyt lampsineensa taloon suoraan toisen naisen kainalosta

iltasanomat 11:08 21.10

Jukka avautui muille asukkaille naiskuvioistaan.


Big Brotherissa yllättävä keskustelu uskovaisen Villen seksuaalisuudesta: ”Voisit painia Kimmon kanssa samassa liigassa”

iltalehti 16:28 02.10

Jukka, Ville ja Mikko päätyivät pohtimaan uskovaisen Ville seksuaalisuutta. Big Brother -talossa on keskusteltu neljän viikon ajan muun muassa erilaisuudesta, omista aatteista ja seksuaalisesta suuntautumisesta. Viimeisimpään aiheeseen päästiin jälleen keskiviikkona, kun Jukka ja Kimmo ottivat esiin Villen mahdollisen kiinnostuksen miehiin.


BB-Jukka asui 15-vuotiaana alaikäisen veljensä kanssa - sossutädit tulivat käymään: ”Joku oli soittanut”

iltalehti 21:54 25.09

Big Brotherissa Jukka kertoi, kuinka sosiaalityöntekijät tulivat katsomaan onko veljesten jääkaapissa ruokaa. Big Brother -ohjelmasta tuttu Jukka muutti yhdeksännen luokan alussa veljensä kanssa omilleen. Tuolloin molemmat pojat olivat alaikäisiä, Jukka 15-, ja hänen veljensä 16-vuotias. – Kaikki oli hyvin, mutta joku teki sosiaalityöntekijöille ilmoituksen, että 16- ja 15-vuotiaat pojat eivät käyneet koulussa. Sosiaalityöntekijät tulivat selvittämään asiaa, Jukka kertoi.


BB-Kristian paljastaa asuneensa Hakaniemen sillan alla: ”Kyllä siinä muutama sakko tuli”

iltalehti 13:20 25.09

Big Brotherissa rakennetaan käpylehmiä. Big Brother -talossa asukkaat suorittavat viikkotehtäväänsä ulkona. Asukkaat rakentavat käpylehmiä ja jutustelevat toistensa kanssa. Tarinasta hetki on otollinen Kristianin kotipaikan selvittämiseen. Kristian kertoo Tarinalle ja Big Brother -asukkaille olevansa kotoisin Hangosta. Tie vei kuitenkin Lohjalle ja Nummelaan jo varhaisessa vaiheessa. Nummelan jälkeen Kristian matkusti maailmalla vuoden verran. Sen jälkeen hän muutti Vihdin Otalammelle yhdessä ystävänsä kanssa. Sieltä hän muutti Tattarisuolle, ystävänsä firman teollisuushallille.


BB-Kristian paljastaa asuneensa asuntoautossa ja teollisuushallissa: ”Kyllä siinä muutama sakko tuli”

iltalehti 13:20 25.09

Big Brotherissa rakennetaan käpylehmiä. Big Brother -talossa asukkaat suorittavat viikkotehtäväänsä ulkona. Asukkaat rakentavat käpylehmiä ja jutustelevat toistensa kanssa. Tarinasta hetki on otollinen Kristianin kotipaikan selvittämiseen. Kristian kertoo Tarinalle ja Big Brother -asukkaille olevansa kotoisin Hangosta. Tie vei kuitenkin Lohjalle ja Nummelaan jo varhaisessa vaiheessa. Nummelan jälkeen Kristian matkusti maailmalla vuoden verran. Sen jälkeen hän muutti Vihdin Otalammelle yhdessä ystävänsä kanssa. Sieltä hän muutti Tattarisuolle, ystävänsä firman teollisuushallille.


Alkaako Helmerillä ja Anulla BB-romanssi? Hipsuttelu sai jo Kristianin härskiksi: ”Tuituitui! Vähän sisäreittä siitä!”

iltalehti 13:52 23.09

Skuuttiammattilainen Helmerin ja sinkkuäiti Anun orastava romanssi alkaa saada uusia kierroksia Big Brotherissa. Vaikka Eevis joutui lähtemään Big Brother -talosta, vaikuttaa siltä, että läheisyyttä ei talosta puutu senkään jälkeen. Maanantaina nimittäin 31-vuotiaan potkulauta-ammattilaisen Helmerin ja 32-vuotiaan kiinteistönvälittäjä Anun kaveruus alkaa muuttua läheisemmäksi.


Eevis anelee epätoivoisesti pääsyä Jukan viereen Big Brotherissa – Villeltä viiltävä kommentti: ”Ettei mitään lotinaa ja skrätsäystä?”

iltalehti 20:32 18.09

Eevis yrittää päästä epätoivoisella tavalla ”160-senttiseen sänkyyn” Jukan kanssa. Jos on katsonut tänä syksynä BB:tä, ei ole voinut välttyä Eeviksen ja Villen petipuuhilta. Nyt Eevis yrittää kuitenkin päästä lappajärveläisen mielitiettynsä viereen myös nukkumaan – ainakin naisen omien sanojen mukaan. Eeviksen ideana on se, että hän ja Jukan vieressä nukkuva Tarina vaihtaisivat paikkaa.


BB-Kristianilta raju avautuminen – pohtinut jopa kotiinlähtöä: ”Meinannut itku tulla”

iltalehti 18:42 17.09

BB-talon asukkaat elävät toista päivää ilman nikotiinituotteita ja sen kyllä huomaa – varsinkin Kristianista. Muun muassa Iltalehden lukijoiden suosikkina BB-kauteen lähtenyt Kristian on kärsinyt rajuista vieroitusoireista Big Brotherissa. Asukkaat elävät toista päivää ilman nikotiinituotteita. Mies avautui Tupulle tämän hetkisestä olotilastaan.


Eevis ja Jukka harrastivat jälleen seksiä Big Brotherissa - katumus iski seuraavana aamuna: ”Mulla on lähtenyt jo monta kertaa lapasesta”

iltalehti 10:28 15.09

Eeva-Leenan ja Jukan Big Brother -romanssi jatkuu. Big Brother -talon toinen viikko lähenee loppuaan. Illalla on luvassa jälleen häätöäänestys. Viikkoon on mahtunut kaikenlaista uusista tehtävistä orastaviin suhteisiin. Eeva-Leena ja Jukka ovat harrastaneet seksiä Big Brother -talossa jo monta kertaa. Peitto heilui jälleen yöllä.


Big Brother -talossa on lemmiskelty ennenkin - muistatko vielä nämä pariskunnat? Raskauspelkoa, pettämistä, paljuhölmöilyä...

iltalehti 08:05 14.09

Lähes kaikilla Big Brother -tuotantokausilla on nähty sutinaa. Big Brotherissa tuntemattomat laitetaan asumaan saman katon alle useiksi viikoiksi. Etenkin sinkkuasukkaat ovat löytäneet useimpina vuosina jonkun vierelleen. Alla muutamia Big Brother -pareja, jotka olet saattanut jo unohtaa. Jouko ja Jonna I löysivät tiensä saman peiton alle vuonna 2012. Jouko ja Jonna suutelivat jo neljäntenä päivänä. Peitto heilui toisella viikolla, vaikka Jouko oli juuri kertonut saavansa pian lapsen. Joukon ja Jonnan suhde oli myrskyisä. Erityisesti muille Big Brother -talon asukkaille annetut suudelmat hiersivät pariskunnan välejä.


Big Brother -asukkaat suunnittelevat jo yhteistä lasta – haave ”apilaperheestä” kirvoittaa kiivaan keskustelun: ”Nään tossa katastrofin”

iltasanomat 15:31 12.09

Big Brotherissa ollaan edetty perheenperustamiskeskusteluihin.


Outo Big Brother -vilppiepäily: Nelonen tyrmää väitteet - peliyhtiö jatkaa tutkimuksia

iltalehti 17:35 10.09

Big Brotherista putosi sunnuntaina Emma, mutta jotain omituista tapahtui jo viime torstaina. Vedonlyöntiyritys Betsson kertoi aiemmin tänään poikkeuksellisesta vedonlyönnistä liittyen ensimmäiseen putoajaan Big Brotherissa. Emman lisäksi häätöäänestyksessä oli Tarina ja Timo mutta torstaista lähtien Emmaa alettiin pelaamaan ennen näkemättömän paljon. Peräti 97 prosenttia vedoista meni Emmalla. Itse häätöäänestys oli sunnuntaina, ja ensimmäinen putoaja oli kuin olikin Emma. Jotkut siis tienasivat jopa tuhansia euroja rahaa veikkaamalla oikein.


Huijausepäily Big Brotherissa – vedonlyöntiyhtiö: ”Jotain täysin poikkeuksellista”

stara 19:20 09.09

Kerroimme eilen kuinka Suomen Big Brother -tuotantokauden ensimmäisenä asukkaana talosta


Seksilakanat kummastuttavat Big Brother -talossa: ”Onks näis jotain?”

iltalehti 17:23 06.09

Big Brother -talon asukkaat huolehtivat itse myös kotinsa puhtaudesta. Sunnuntaina alkaneessa Big Brotherissa Eeva-Leena ja Jukka ovat jo harrastaneet seksiä. Asukkaiden siivoillessa taloa Ville huomasi pesuhuoneen lattialla likaiset lakanat ja tiedusteli asiasta kämppiksiltään. – Onks näis jotain oikeesti likaista, kun ne on tuotu tähän näin?


Eevis lupasi esimiehelleen ja ystävilleen, ettei harrastaisi seksiä Big Brotherissa - toisin kävi, kuvaukset kestäneet vasta alle viikon: ”Selkäranka on kuin puutarhaletku”

iltalehti 13:22 06.09

Big Brother alkoi sunnuntaina. Jo nyt kipinät sinkoilevat Helsingissä sijaitsevassa Big Brother -talossa. Isoveli valvoo saman katon alle muuttaneita ihmisiä Helsingin Redissä sijaitsevassa asunnossa. Kamerat valvovat osallistujien jokaista liikettä. Ensimmäinen seksikokemus talosta kaikui katsojien korviin eilen. Nyt sille on saatu myös vahvistus. Eeviksen ja Jukan yö sujui olohuoneen lattialla sangen lemmekkäästi. Pariskunta oli jo hipsutellut toisiaan edellisenä iltana, joten katsoja ei täysin yllättynyt tapahtumien saamasta käänteestä. Eevis on myös kommentoinut Big Brother -talossa tapahtunutta lemmiskelyä Tupulle ja Tarinalle. Hän ei tiedä, kuinka suurella liekillä tunteet roihuavat.


Big Brother -kisaaja Eeva-Leena ei ole käynyt suihkussa viiteen päivään – jatkokysymys intiimistä paljastuksesta saa naisen tukalaan tilanteeseen

iltasanomat 13:03 04.09

Big Brotherissa ollaan päästy henkilökohtaisen hygienian tasolle.


Syttyikö Big Brother -talossa jo ensimmäinen romanssi? Kaksikon yö eskaloitui hellään hierontaan heti toisena yönä

iltasanomat 14:19 03.09

Big Brotherissa majailee tänä vuonna varsin sekalainen sakki asukkaita. Osa heistä on sinkkuja.


Syntyikö Big Brotherissa jo ensimmäinen romanssi? Kaksikon yö eskaloitui hellään hierontaan heti toisena yönä

iltasanomat 14:19 03.09

Big Brotherissa majailee tänä vuonna varsin sekalainen sakki asukkaita. Osa heistä on sinkkuja.


2010-luvun suomalaiset maalivahdit herkullista suomalaista takaa-ajosunnuntaita Kirvesniemi odottaa herkullista määrä jopa Maunulan ongelmatalossa pakisto menee täysin Puna-armeijan rintamakomentajan Suomi-neidon pää on

Hot topics