BB-Helmeri ja Anu saapuivat Urheilugaalaan rakastuneina – suuntaavat pian yhdessä lomalle: ”Meillä menee tosi hyvin”

iltalehti 18:49 16.01

BB-Helmeri ja Anu kertoivat kuulumisiaan Urheilugaalassa. Big Brotherista tutut Helmeri ja Anu saapuivat tänä vuonna yhdessä Urheilugaalaan. Rakastuneen oloinen pariskunta kertoi kuulumisiaan Iltalehden haastattelussa. – Erittäin hyvää kuuluu. Kiva olla ensimmäistä kertaa Urheilugaalassa, Helmeri totesi.


Kimmo Vehviläinen löysi uuden rakkaan! Julkaisi herttaisen yhteiskuvan: ”Se tapahtui”

iltalehti 21:17 06.01

Radiojuontaja Kimmo Vehviläinen kertoo Instagramissa rakastuneensa. Aito Iskelmä -kanavan juontaja ja myös Big Brotherista ja Selviytyjistä tuttu Kimmo Vehviläinen kertoo Instagramissa rakastuneensa. –Se tapahtui. Tapasin reilu vuosi sitten ihmisen. Hän on kiltein, hyväsydämisin, avuliain, rohkein, hauskin, kaunein, intohimoisin, pähkähulluin ja seikkailullisin ihminen, jonka kuvitella saattaa. Olen nyt uskaltanut rakastaa häntä muutaman kuukauden ja polte kasvaa päivä päivältä. Jos tämä jatkuu näin, helmikuussa paukahtaa varpaankynnet pakahduksesta irti. Halusin vain kertoa tämän sinulle juuri nyt, Vehviläinen kirjoittaa Instagramissa.


Tapahtuma BB-talossa aiheutti pitkän sairausloman Eevikselle - ei ole pystynyt palaamaan töihin

iltalehti 16:57 11.12

Big Brotherista tuttu Eevis ei ole pystynyt palaamaan töihin. Eeva-Leena, eli tuttavallisemmin Eevis muistetaan Big Brother -talossa analyyttisistä ja pohdiskelevista puheistaan sekä tietenkin fyysisestä suhteestaan Jukan kanssa. Big Brotherin loppumisen jälkeen he ovat pitäneet yhteyttä mutta eivät ole yhdessä. –Meillä on hyvät välit, kuten muunkin Big Brother -porukan kanssa. Olen ollut 9 vuotta sinkkuna ja sinkkuna aion pysyä, Eevis kertoo.


Big Brotherista pudonnut evankelista-Ville saapuu Iltalehden BB-studion vieraaksi – katso suoraa lähetystä

iltalehti 14:33 04.11

BB:stä pudonnut Ville saapuu Iltalehden BB-studion vieraaksi. Ville putosi viimeisenä kilpailijana ennen finaaliviikon alkamista. Samalla Villestä tuli yhdeksäs talosta pudonnut kilpailija. –?Oli huippumatka. Olin oma itseni. Näytin millaisia suomalaiset äijähihhulit voivat olla, Ville kertoi Big Brother Suomi -ohjelman juontaja Elina Kottosen haastattelussa.


Big Brotherista pudonnut evankelista-Ville saapuu Iltalehden BB-studion vieraaksi – katso suoraa lähetystä noin kello 15.15 alkaen

iltalehti 14:33 04.11

BB:stä pudonnut Ville saapuu Iltalehden BB-studion vieraaksi. Ville putosi viimeisenä kilpailijana ennen finaaliviikon alkamista. Samalla Villestä tuli yhdeksäs talosta pudonnut kilpailija. –?Oli huippumatka. Olin oma itseni. Näytin millaisia suomalaiset äijähihhulit voivat olla, Ville kertoi Big Brother Suomi -ohjelman juontaja Elina Kottosen haastattelussa.


Ville häädettiin Big Brotherista

iltalehti 22:16 03.11

Big Brotherin finaali jää väliin Villeltä. Ville häädettiin juuri finaaliviikon alla Big Brotherista. –Yhdeksän viikkoa oli tarpeeksi, Ville sanoi.


Big Brotherista häädetyltä Miralta raju tilitys – ”sanaton sopimus” päättyi selkäänpuukotukseen: ”Paska on paskaa vaikka sokerilla kuorruttaisi”

iltasanomat 16:11 14.10

Mira koki tulleensa poikkeuksellisessa äänestystilanteessa puukotetuksi selkään.


Big Brotherista pudonnut Tarina puhuu nyt kaiken auki – avaa syitä ensimmäisen illan itkukohtaukselle: ”Kyllä se harmittaa”

iltalehti 10:03 01.10

Tarina on yksi eniten keskustelua herättäneistä Big Brother -talon asukkaista. Big Brother on tällä kaudella ollut jälleen se ohjelma josta puhutaan kahvitauoilla ja joiden tekemisissä riittää puitavaa netin keskustelupalstoilla. Big Brother kohdalla on kiitelty erityisesti hyvää roolitusta, asukkaat kun ovat erilaisia ja osa herättää tunteita vähemmän, osa enemmän. Sunnuntaina talosta häädetty Tarina kuuluu jälkimmäiseen joukkoon. Osa katsojista ja myös talon asukkaista pitää hänestä, osa ei.


Entiset BB-tähdet tänään tv:ssä: ”Pelottaa ja jännittää”

iltalehti 08:29 28.09

Marco Bjurström hermoilee Big Brother -tähtien mukana oloa tv-visailussaan. Big Brotherista on tullut tämän syksyn tv-ilmiö. Mielipiteet jakava reality on toki ollut puheenaiheena jo aiempinakin vuosina. Sen todistavat Marco Bjurströmin isännöimän tv-visailuun Hyvät katsojat tänään osallistuvat BB-tähdet Sauli Koskinen, Niko Saarinen ja Kari "Kaki" Hautoniemi. Kolmikon läsnä olo saa Bjurströmin hermoilemaan.


BB-Anulta tylyt pakit humalaiselle Helmerille: “Voi olla että on eri osoitteet tänään”

iltalehti 22:37 27.09

Big Brotherista tuttu Anu aiheutti kylmällä vastauksellaan kiusallisen hiljaisuuden. Big Brother -talon Oktoberfest-bileet ovat hyvässä vauhdissa, ja iloliemi on virrannut. Oluet ovat saaneet Helmerin kielenkannat löystymään siihen pisteeseen asti, että miehen puhe alkaa jo paikoitellen sammaltaa. Anun ja Helmerin välit ovat lämmenneet viimeisten päivien aikana, ja Helmeri onkin alkanut kutsua Anua leikkimielisesti vaimokseen. Anu piikittelee Helmeriä sammaltamisesta. Helmeri alkaa kiusoitella Anua varman oloisena.


Miksi Nelonen pimittää Big Brotherin äänestysprosentteja? Katsojat hämmennyksissä

iltalehti 14:53 24.09

Big Brotherista pudotaan viikoittain, mutta katsojat ovat autuaan tietämättömiä millaisella ääniosuudella. Eeva-Leena, eli Eevis joutui jättämään Big Brother -talon eilen sunnuntaina. Katsojat äänestivät kenen toivovat jäävän taloon, ja Eevis sai vähemmän ääniä kuin Ville ja Tarina. Mutta kuinka paljon vähemmän ääniä Eevis oikein sai? Se ei selviä mistään. Televisiokanavat harvemmin kertovat äänimäärää, mutta prosenttiosuudet ne kertovat, paitsi nyt.


Big Brotherista pudonnut Eeva-Leena kertoo ensi kertaa, miksi päätyi harrastamaan seksiä yhteisistä sopimuksista huolimatta: ”Hävettää”

iltasanomat 15:04 23.09

Eeva-Leena kertoo kolmen viikon Big Brother -kokemuksestaan haastattelussa.


Big Brotherista pudonnut Eeva-Leena puhuu ensi kertaa seksin siivittämistä hetkistä talossa – vain yksi, kielletty hetki kaivelee: ”Hävettää”

iltasanomat 15:04 23.09

Eeva-Leena kertoo kolmen viikon Big Brother -kokemuksestaan haastattelussa.


Eeva-Leena poistettiin Big Brotherista – seksisessio oli liikaa?

stara 08:00 23.09

Parhaillaan käynnissä olevassa Big Brother -realitysarjassa nähtiin jälleen eilen sunnuntaina


Eeva-Leena häädettiin BB-talosta

iltalehti 22:13 22.09

Big Brotherista putosi kolmas kilpailija sunnuntaina. Eeva-Leena nähdään IL-TV:n studion vieraana maanantaina klo 15. Big Brother Suomi -ohjelmassa häätöuhan alla olivat sunnuntaina Tarina, Ville ja Eeva-Leena. BB-talosta joutui lähtemään kotiin sunnuntai-iltana Eeva-Leena. – Tällä hetkellä sydän hakkaa. Hirveä hengenahdistus melkein, en nyt mitään paniikkikohtausa ole saamassa, mutta jännittää tosi paljon, Eevis kertoi tv-haastattelussa.


Big Brother -kisaaja Kevin pukeutuu hameisiin: ”Mua ei kiinnosta esiintyä heteronormatiivisten ulkonäkösääntöjen mukaan”

iltasanomat 11:25 19.09

Big Brotherista tuttu Kevin ja hänen ystävänsä Laura haluaisivat ihmisten lopettavan toisten ulkonäön mollaamisen. He toivoisivat ihmisten olevan armollisempia myös itselleen.


Timo putosi Big Brotherista - Tinderissä eteen tuli julkkiksille tuttu pulma

iltalehti 19:29 16.09

Timo joutui jättämään toisena asukkaana Big Brother -talon. 52-vuotias espoolainen Timo putosi eilen sunnuntaina Big Brotherista. Jo ennen taloon menoa hän oli kertonut harrastavansa Tinder-deittailua. Vuoden aikana hän on käynyt noin 50 kertaa treffeillä. Talosta päästyään Timo on ehtinyt avata puhelimensa ja tutkailla Tinderiä.


Häätö! Timo joutui jättämään BB-talon

iltalehti 22:15 15.09

Seuraava asukas häädettiin Big Brotherista. Big Brother -talosta putosi sunnuntai-iltana Timo. Kaikki ryntäsivät halaamaan Timoa, joka putosi pois kisasta. – Nähään jossain, käydään lasilla viiniä, muut sanovat Timolle halauksien kera.


Outo Big Brother -vilppiepäily: Nelonen tyrmää väitteet - peliyhtiö jatkaa tutkimuksia

iltalehti 17:35 10.09

Big Brotherista putosi sunnuntaina Emma, mutta jotain omituista tapahtui jo viime torstaina. Vedonlyöntiyritys Betsson kertoi aiemmin tänään poikkeuksellisesta vedonlyönnistä liittyen ensimmäiseen putoajaan Big Brotherissa. Emman lisäksi häätöäänestyksessä oli Tarina ja Timo mutta torstaista lähtien Emmaa alettiin pelaamaan ennen näkemättömän paljon. Peräti 97 prosenttia vedoista meni Emmalla. Itse häätöäänestys oli sunnuntaina, ja ensimmäinen putoaja oli kuin olikin Emma. Jotkut siis tienasivat jopa tuhansia euroja rahaa veikkaamalla oikein.


Big Brotherista pudotettu Emma suree putoamistaan: "Isä ei tiennyt, että menen taloon"

iltalehti 21:52 09.09

Big Brotherista ensimmäisenä kotiin lähetetty Emma kertoo Iltalehdelle fiiliksiään ohjelman jälkeen. Sunnuntaina Big Brother -talosta kotiin lähetetty Emma toivoi pidempää talovisiittiä. Hän ei olisi halunnut olla ensimmäinen häädetty. Pudotus ottaa edelleen päähän. – Harmittaa toki, sillä olisin halunnut jäädä, Emma kertoo nyt.


että samassa paikassa maksettiin valevaimoksi seksuaalirikoksen ”Kuningas” on

Hot topics