Saara Arvaa etsitään vieläkin – henkirikosta tutkiva poliisi pyytää havaintoja Audista

stara 09:20 19.01

Poliisi etsii vuonna 1984 syntynyttä helsinkiläistä Saara Arvaa, joka on


Viihdelehti Stara.fi

stara 09:20 19.01

Poliisi etsii vuonna 1984 syntynyttä helsinkiläistä Saara Arvaa, joka on


Koulubussi evakuoitiin – deodorantin haju oli liian voimakas

stara 08:00 13.12

Deodorantin liiallinen käyttö voi aiheuttaa kanssaihmisille tukalia tuntemuksia siinä missä


Alanis Morissette on kärsinyt synnytyksen jälkeisestä masennuksesta lähes 10 vuotta – asiantuntijan sanat pysäyttivät

iltalehti 16:33 25.10

Laulaja on kärsinyt synnytyksen jälkeisestä masennuksesta kaikkien kolmen lapsensa syntymän jälkeen. 1990-luvun suosikkilaulaja Alanis Morissette, 45, kertoo lähes vuosikymmenen kestäneestä masennuksestaan CBS-kanavalla. Morissette kertoo sairastuneensa synnytyksen jälkeiseen masennukseen kolmannen kerran elokuussa, kun hänen kolmas lapsensa syntyi.


Kalifornia kieltää turkisten tuotannon ja myynnin

iltasanomat 11:20 13.10

Kalifornian osavaltio Yhdysvalloissa kieltää turkisten tuotannon ja myynnin alueellaan, kertoo muun muassa uutiskanava CBS.


Nyrkkeilyn supertähti kiidätettiin hengenvaarassa teho-osastolle – raju kuva onnettomuuspaikalta: Ferrari romuttui täysin

iltalehti 20:12 10.10

Errol Spence Jr. ei tietojen mukaan käyttänyt turvavyötä onnettomuuden aikana. Nyrkkeilyn välisarjan maailmanmestari Errol Spence Jr. joutui auto-onnettomuuteen Yhdysvalloissa. CBS-sivuston saamien poliisitietojen mukaan lajinsa supertähti ajoi kovalla vauhdilla ulos tieltä Dallasin lähellä. Poliisi kertoi, että valkoinen Ferrari ajoi kaistojen välissä olleen nurmikkoalueen läpi ja pyöri useita kertoja ympäri.


Saudi-Arabian kruunun­prinssiä tentattiin Jamal Khashoggin murhasta – ”Tämä oli virhe”

iltasanomat 14:00 30.09

Kruununprinssi Muhammed bin Salman kiistää CBS:n haastattelussa, että olisi määrännyt Khashoggia murhattavaksi.


Pornotähti Jenni Lee on nykyisin koditon – löydettiin Las Vegasin tunnelista

stara 14:40 21.08

Megasuosiosta aikoinaan nauttinut aikuisviihdetähti Jenni Lee on nykyisin koditon. Hollantilainen


107-vuotias epäilee ikänsä salaisuuden olevan naimattomuus - juhli näyttävästi syntymäpäiväänsä New Yorkissa

iltalehti 22:54 18.08

Louise Signore osallistuu aktiivisesti hoivakotinsa aktiviteetteihin. Hän ei murehdi ikääntymistä. 107-vuotias Louise Signore juhlisti syntymäpäiväänsä keskiviikkona kotikaupungissaan New Yorkissa. Hän uskoo pitkäikäisyytensä salaisuuden löytyvän sormuksettomasta kädestä. – Uskoakseni ikäni salaisuus on, etten koskaan mennyt naimisiin. Minusta se on se pitkäikäisyyden salaisuus, Louise Signore riemuitsi WCBS -uutiskanavan haastattelussa.


Dr. Philin vieraana ollut nainen haastoi miehen oikeuteen - ei ole saanut töitä ohjelman jälkeen

iltalehti 13:40 16.08

Josie Goldberg haluaa oikaista asioita. Dr. Phil McGraw ja CBS on haastettu oikeuteen nöyryytyksestä ja maksamattomista palkkioista. Josie Goldberg väittää tv-psykologi Dr. Philin nöyryyttäneen häntä ohjelmassaan tuodakseen esille naisen mielenterveysongelmat. Goldberg vieraili ohjelmassa vuonna 2010 ja 2011. Goldbergin osuus näytettiin myös vuonna 2014 ja 2017. Goldbergin mukaan kanava ja Dr. Phil ovat hänelle velkaa 10 000 dollaria. Goldberg syyttää televisiossa tapahtuneesta nöyryytyksestä myös Dr. Philin vaimoa, joka naisen sanojen mukaan nauroi hänelle ja näytti peukkua yleisön esittämälle kommentille hänestä. Dr. Phil on ollut jo vuosia naimisissa Robin McGraw’n kanssa.


Vapaaottelijaa uhkaa kuolemantuomio – syytettynä kaksoismurhasta

MTV 22:48 14.08

Vapaaottelija Cedric Parks voidaan tuomita kuolemaan, kertoo CBS News. Häntä syytetään kaksoismurhasta. Parksin entinen tyttöystävä Jenna Scott ja tämän ystävä Michael Swearing löydettiin maahan kaivettuna vuoden alussa.


36 sairaanhoitajaa saa lapsen samassa sairaalassa, samana vuonna – erikoinen yhteiskuva Missourilaisesta sairaalasta

iltalehti 02:18 13.08

Yhdysvaltalaisessa sairaalassa moni työntekijä jää tänä vuonna äitiyslomalle. Missourilaisessa sairaalassa eletään jännittäviä aikoja, sillä sairaalan 36 sairaanhoitajaa on jo saanut tai tulee saamaan perheenlisäystä vielä tämän vuoden aikana. Kaikki sairaanhoitajat työskentelevät samassa lastensairaalassa Kansas Cityssä, Missourissa. Tähän mennessä jo 21 vauvaa on syntynyt vuoden 2019 aikana. Asiasta kertoo CBS News. – Äitiys on antanut työhöni uuden perspektiivin. Nyt hoitaessani vauvaa tiedän paljon paremmin, miltä äidistä ja isästä tuntuu ja kuinka vauvasta tulee vanhempiensa koko elämä, sairaanhoitaja Sarah Carbaneau kertoo CBS:lle.


Taksikuski on tosielämän sankari – pysäytti ilman kuljettajaa liikkuneen auton

stara 10:00 24.07

Nopeasti hädän hetkellä reagoinut taksikuski on julistettu sankariksi viranomaisten toimesta.


Myös sotilaalliset vaihtoehdot ovat pöydällä Iranin suhteen, sanoo USA:n ulkoministeri Pompeo CBS:llä

iltasanomat 15:23 17.06

– Meillä on aina oikeus puolustaa Amerikan etuja, ministeri totesi.


20-vuotias Anniina Kivimäki lapsuudesta ”Asiat eskaloituivat” Mäkäräiselle hyvä suuret yllätykset jäivät vakuuta ”Epäilen,

Hot topics