Tätä mieltä herttuatar Camilla on Harryn ja Meghanin lähdöstä - tyhjentävä vastaus tallentui videolle

iltalehti 15:47 22.01

Prinssi Charlesin puoliso herttuatar Camilla on kommentoinut lyhytsanaisesti Harryn ja Meghanin pesäeroa hovista. Britannian kuningashuoneen ympärillä on kuohunut viimeiset kaksi viikkoa, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan ilmoittivat haluavansa jatkossa elää ilman hovin rahallista tukea ja vetäytyvänsä edustustehtävistä. Alustavasti Harry ja Meghan ovat sanoneet, että jakavat jatkossa aikansa Pohjois-Amerikan ja Britannian välillä. Meghan läksi Kanadaan oitis uutispommin pudotettuaan ja Harry lensi perässä noin kahta viikkoa myöhemmin. Neuvonpidon jälkeen kuningatar Elisabet antoi lausunnon, jossa kertoi Sussexin herttuaparin luopuvan myös ”teidän kuninkaallinen korkeutenne” -puhuttelusta.


Toimittaja kysyi Camillalta Harrysta ja Meghanista – Cornwallin herttuattaren reaktio riemastuttaa

mtv 11:40 21.01

ITV:n toimittaja kysyi maanantaina herttuatar Camillalta, tuleeko hänelle ikävä Sussexin herttuparia. Camillan reaktio on herättänyt hilpeyttä sosiaalisessa mediassa.


Tätä kaikkea kuningattaren salainen kriisikokous merkitsi

iltalehti 20:22 14.01

Kuningatar Elisabet kutsui maanantaina Sandringhamiin koolle kriisikokouksen, jossa käsiteltiin herttuaparin, Harryn ja Meghanin tulevaisuutta. Britanniassa on riittänyt käänteitä hoviskandaalin vuoksi. Sussexin herttuapari haluaa jatkossa olla taloudellisesti riippumattomia hovista ja vetäytyä roolistaan kuningashuoneessa. Pari kertoi viime viikolla halustaan asua jatkossa sekä Britanniassa että Pohjois-Amerikassa. Maanantaina asiaa puitiin kuningattaren johdolla kriisikokouksessa Sandringhamissa. Kokoukseen osallistuivat prinssit Harry, William ja Charles sekä kuningatar Elisabet itse. Williamin puolisoa, herttuatar Catherinea sekä Charlesin puolisoa herttuatar Camillaa ei kutsuttu kokoukseen, jossa sai kuningattaren päätöksellä olla mukana vain kuningasperheeseen syntyneet jälkeläiset. Prinssi Philip ei myöskään ollut mukana. Hänen on kerrottu ottaneen herttuaparin päätöksen erityisen raskaasti.


Kuningattaren tiukka päätös – herttuattaret Camilla ja Catherine jäivät ulos kriisikokouksesta

iltalehti 10:14 14.01

Prinssien puolisot jättivät valtavasti huomiota saaneen kokouksen väliin. Kuningatar Elisabet kutsui maanantaina luokseen prinssi Charlesin, prinssi Williamin ja prinssi Harryn keskustelemaan Sussexin herttuaparin vetäytymispäätöksestä. Prinssi Williamin vaimo herttuatar Catherine ei osallistunut kokoukseen. Myös prinssi Charlesin vaimo, herttuatar Camilla, jäi poikkeuksellisen tapaamisen ulkopuolelle. Myös prinssi Philip, kuningattaren aviopuoliso, poistui paikalta autollaan juuri ennen kokouksen alkua.


Camilla on tyttövauvan äiti, Eero ei ole enää sinkku – palaa vuoden aikana haastateltujen kuulumisiin

yle 08:27 31.12

Miten kävi kerrostalopalossa asuntonsa menettäneelle tai konkurssin tehneelle nuorelle yrittäjälle? Otimme selvää, mitä vuoden aikana haastatelluille ihmisille kuuluu.


Tällaiset pikkujoulut herttuatar Camilla järjesti – katso kuvat upeasta joulujuhlasta

iltalehti 16:16 19.12

Herttuatar Camilla on jo virittäytynyt joulutunnelmaan. Walesin prinssi Charlesin puoliso on jo päässyt nauttimaan varsin jouluisista tunnelmista. Torstaina Cornwallin herttuatar Camilla järjesti hyväntekeväisyyspikkujoulut kotonaan Clarence Housessa. Clarence House sijaitsee Lontoossa ja on tärkeä kuninkaallinen residenssi. 72-vuotias herttuatar kutsui juhliinsa vakavasti sairaita lapsia. Lapset pääsivät silittämään poroa, syömään jouluherkkuja ja viettämään aikaa herttuattaren kanssa. Herttuatar ja lapset koristelivat yhdessä residenssin joulukuusen.


Suomen huippuyleisurheilija meni kihloihin muusikkomiehensä kanssa

iltalehti 11:17 15.12

Camilla Richardsson ja Andreas Kullström kertoivat ilouutisesta Instagramissa. Estejuoksija Camilla Richardsson on mennyt kihloihin muusikkomiehensä Andreas Kullströmin kanssa. Pari kertoi ilouutisesta Instagramissa.


Dekkarikuningatar Camilla Läckbergin bisnekset hoitoalalla saavat kovaa kritiikkiä: "Tällainen on vaarallista"

yle 16:52 07.12

Ruotsin ja samalla maailman tunnetuimpiin dekkarikirjailijoihin kuuluvan Camilla Läckbergin yksityisen Hedda Care -vastaanoton toimintaperiaatteet eivät miellytä kaikkia.


Rakastunut Salkkarit-hahmo saa kuulla kunniansa nöyryyttävässä tilanteessa: "Onko tämä selvä?"

mtv 20:00 03.12

Keskiviikon Salkkarit-jaksossa Camilla päättää laittaa Akille luun kurkkuun.


Laulaja kähvelsi hovin omaisuutta ja tunnusti tekonsa radiolähetyksessä – pian prinssi William ja herttuatar Catherine julkaisivat terävän vastauksen

iltasanomat 12:18 29.11

Laulajatähti Camilla Cabello myönsi varastaneensa Kensingtonin palatsista ja sai pian vastauksen Cambridgen herttuaparilta.


Päivän ravivihje: Toto75, Jyväskylä 23.11.

iltalehti 08:47 23.11

Toto75-1: Jyväskylän Killerjärvi isännöi lauantain Toto75-raveja, jotka huipentuvat kahteen Kasvattajakruunun finaaliin. Molemmissa lähdöissä paras palkitaan 30 000 euron potilla. Avauskohteessa em. summan ottajaksi ovat ehdolla molemmat karsintalähdön voittajat eli Bosses Lady ja Peanuts. Vaaka kallistuu lievästi jälkimmäisen eduksi sen voitettua kuun alussa vakuuttavasti Porin St. Leger -ajon. Toto75-2: Suomenhevosten avoin tammalähtö on tasaisen oloinen. Eniten pelimerkkejä on kerännyt joukon rahakkain eli Virin Camilla. Pelihevoseksi suositellaan silti viimeksi ehkä voittonsa loppukaarteessa laukannutta Hetviinaa.


Prinssi Charles joutuu viettämään syntymäpäivänsä yksin Intiassa – herttuatar Camillalla terveyshuolia

mtv 21:04 14.11

Prinssi Charles joutuu viettämään 71-vuotissyntymäpäivänsä yksin. 


Hollantilaistähti esittää Lisbeth Salanderin hirviömäistä siskoa – tähtäimessä rooli Emmanuelle-näyttelijänä

iltasanomat 08:01 12.11

Sylvia Hoeks on näytellyt Blade Runner 2049:n replikanttia ja Se mikä ei tapa -elokuvan roistoa Camilla Salanderia. Barcelonassa Hoeks kertoi IS Tv-lehdelle seuraavasta suunnitelmastaan: tekeillä on elokuva Emmanuelle-tähdestä Sylvia Kristelista.


Herttuatar Meghan taistelee vaikean mediakohun kanssa – herttuatar Camilla riensi yllättäen apuun: "Yhteen aikaan ketään ei kiusattu niin paljon"

mtv 21:06 11.11

Lehdistön piinaama herttuatar Meghan on saanut neuvoja median entiseltä suosikkikohteelta herttuatar Camillalta. 


Humala saa Salkkarit-hahmon paljastamaan todelliset tunteensa

mtv 20:00 11.11

Tiistain Salkkarit-jaksossa Camilla paljastaa Noelille, mitä oikeasti ajattelee.


Herttuatar Camilla sairastui – lääkäri pakotti perumaan edustustilaisuudet, kun tila huononi yllättäen

iltasanomat 13:59 07.11

Herttuatar Camilla ei osallistu torstaina hänelle kaavailtuihin edustustilaisuuksiin.


The Crownin uusissa jaksoissa kuningataräiti ja lordi Mountbatten juonivat rakastavaisia vastaan – Charlesin ja Camillan rakkaus roihahtaa poolokentällä

iltasanomat 06:29 06.11

The Crownin kolmannella tuotantokaudella nähdään, miten prinssi Charles ja Cornwallin herttuatar aikanaan tapasivat.


Prinssi Charles huolesta soikeana: pelkää, millaisena The Crown -sarja esittää hänet – mukana kohtalokas suhde Camillaan

iltasanomat 07:00 05.11

Prinssin avustajat ovat Mirrorin mukaan huolissaan siitä, millaisen kuvan huippusuosittu Netflix-sarja antaa Charlesin yksityiselämästä.


Hannes kuoli vain 5-vuotiaana - Äiti kertoo tänään tv:ssä, kuinka löysi taas elämänilon

iltalehti 06:09 04.11

Camilla Palénilla on Hanneksen lisäksi kaksi muutakin lasta. Pieni Hannes kuoli vain viisivuotiaana vuosikymmen sitten. Tänään hänen äitinsä Camilla Palén kertoo Efter Niossa Sonja Kailassaarelle ja Mårten Svartströmille, kuinka hän löysi elämänilonsa poikansa menettämisen jälkeen. Ilon palaamisessa auttoivat etenkin kaksi muuta, nyt 17- ja 8-vuotiasta lasta. Myös tietynlaisesta katsontakannasta on ollut hyötyä.


Camillan suomalaisia koskettava yritysidea lähti liikkeelle vitsistä 8 vuotta sitten: ”Ensimmäisissä oli Horonkylä ja Pöljä”

iltasanomat 07:20 27.10

Osaava nainen -messuilla esitellään uniikkeja käsitöitä. Camilla Fältmarschin tuotteet ovat hyvä esimerkki.


Gloria-myrsky vaatinut jo Gore Kommentti Raju julkisuuspaine pakotti Finnairin Krabin-koneen poliisiautoksi Renault Mégane sääennusteeseen Miamissa TPSn hyökkääjä ”ulkomaalainen sotilas” pyytää

Hot topics