NHL-aamuraportti: Jeff Carteria juhlistettiin Los Angelesissa, Ducks mureni Panthersin hirmukiriin

jatkoaika.com 09:17 22.11

Panthers vei voiton Ducksin taskusta. Rouhijaosasto kunnostautui Bluesin sankareina. Claude Giroux takoi komeat pistelukemat. Oilers-tähdet hiipuivat Los Angelesissa, jossa Jeff Carter vei huomion. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.


Mitä tapahtui ex-lapsitähdelle? Kuihtunutta Aaron Carteria ei tunnista tuoreista kuvista

iltalehti 09:48 20.11

Aaron Carter on käyttäytynyt koko syksyn sekavasti. Lapsi- ja teinitähteydestä kuuluisuuteen noussut Aaron Carter, 31, on elänyt viime vuosina sekavaa elämää. Hänethän tunnetaan Backstreet Boys -yhtyeen Nick Carterin pikkuveljenä ja kaverina, joka myös kiersi aikoinaan Tik Takin kanssa Jenkeissä suomalaisyhtyeen yrittäessä maailmanvalloitustaan. Vuodet ovat tehneet Aaronille tepposensa, ja miehellä on ollut päihdeongelmia ja ongelmia väkivaltaisen käytöksen kanssa. Hän on muun muassa kaupannut rescue-koiraansa tuhansilla dollareilla eteenpäin, hamstrannut aseita, ja kipuillut mielenterveytensä kanssa. Viimeksi mies kiidätettiin sairaalaan viime viikolla.


Kaitlynn Carter vahvistaa rakastuneensa Miley Cyrusiin: ”Se alkoi lomasta”

iltalehti 22:26 06.11

Kaitlynn Carter kertoo nyt rakkauden kesästään. Suhde Miley Cyrusin kanssa on jo päättynyt, mutta Carter sanoo oppineensa itsestään paljon. Laulaja Miley Cyrus, 26, ja näyttelijä Liam Hemsworth erosivat elokuussa. He ehtivät olla naimisissa alle vuoden, sillä vihkivalat vannottiin viime joulukuussa. Loppukesästä Cyrus kuvattiin suutelemassa pitkäaikaista ystäväänsä, tosi-tv-kaunotar Kaitlynn Carteria, 31. Carter on The Hills: New Beginnings -sarjan tähti Brody Jennerin ex. Jenner ja Carter avioituivat vuonna 2018 Indonesiassa. Myös he erosivat alle vuodessa.


Backstreet Boys -laulaja Nick Carter haki veljelleen lähestymiskiellon: kohuissa ryvettynyt ex-teinitähti uhkasi tappaa isoveljensä raskaana olevan vaimon

iltasanomat 18:12 18.09

Lapsitähti Aaron Carterille asetettiin lähestymiskielto veljeään Nick Carteria ja tämän perhettä kohtaan.


Liam Hemsworth kommentoi ensimmäisen kerran sokkieroaan Miley Cyruksesta: ”Ette voi ymmärtää, miltä se tuntuu”

iltalehti 18:20 12.08

Liam Hemsworth ja Miley Curys erosivat seitsemän kuukautta kestäneen avioliiton jälkeen. Viikonloppuna julkisuuteen tuli tieto laulaja Miley Cyruksen ja näyttelijä Liam Hemsworthin erosta. Pariskunta avioitui viime vuoden joulukuussa. Avioliittoa kesti reilut seitsemän kuukautta. Ilmoitus erosta tuli lähes välittömästi sen jälkeen, kun mediassa alkoi levitä kuvat popparista suutelemassa ystäväänsä Kaitlynn Carteria heidän Italian matkallaan. Carter on myös eronnut hiljattain Brody Jenneristä, joka tähdittää The Hills -sarjaa.


Irakin konflikti­alueilta palaavat kuroo Martin Bergerille Saksan kerrostalo­räjähdyksessä valinnan”

Hot topics