Kova maali Mestarien liigassa: kroaattiseura kuritti Manchester Cityä ja tarrasi jatkopaikkaan

MTV 20:29 11.12

Kroatialaisseura Dinamo Zagreb tehtaili tärkeän maalin jalkapallon Mestarien liigan alkulohkon päätöskierroksella Manchester Cityä vastaan. 


Manchester United nöyryyttää Cityä! Pep Guardiolan joukot kakovat kanveesissa

MTV 20:08 07.12

Manchester United nöyryyttää parhaillaan Manchester Cityä jalkapallon Englannin Valioliigan paikallisottelussa.


Valioliigassa edessä kihelmöivä Manchesterin derby – Unitedilla saumat jopa jättiyllätykseen

iltalehti 11:17 07.12

Lauantai-illan ehdoton urheilullinen kliimaksi on Valioliigan Manchesterin derby City–United. Mielikuva Manchesterin viime vuosien Valioliiga-derbyistä on se, että City on vienyt ja United vikissyt. Tässä mieli ja muisti tekevät kuitenkin tepposet, sillä kymmenen viimeisimmän keskinäisen kohtaamisen saldo on 4–2–4. Maalit ovat toki Citylle 14–11. Tähänkin otteluun lähdetään niistä voimasuhdearvioista, että Cityä pidetään etukäteen täysin ylivoimaisena voittajakandidaattina. Esimerkiksi Veikkauksen kertoimet otteluun ovat Manchester City 1,27, tasapeli 5,8 ja Manchester United 9,50.


Katso Valioliigan viimeisimmät tulokset ja otteluraportit – Jesus johdatti Manchester Cityn voittoon Burnleystä

yle 00:10 04.12

Valioliigassa pelattiin kaksi ottelua tiistaina. Voittajia olivat Crystal Palace ja Manchester City. Sarjaa johtaa Liverpool, joka on kahdeksan pistettä Manchester Cityä ja Leicesteria edellä.


Katso Valioliigan viimeisimmät tulokset ja otteluraportit – Liverpool 2-1 -voittoon Brightonista van Dijkin johdolla

yle 21:30 30.11

Valioliigassa pelattiin kuusi ottelua lauantaina. Voittoihin ylsivät Crystal Palace, West Ham, Liverpool, Tottenham ja Southampton. Sarjaa johtaa Liverpool, joka on yksitoista pistettä Manchester Cityä ja Leicesteria edellä.


Newcastle venyi tasapeliin Manchester Cityä vastaan

yle 16:29 30.11

Newcastle tasoitti ottelun 88. minuutilla.


Lauantain vakio: Manchester City on herkullinen varma

iltalehti 13:33 22.11

Viikon vakiokierroksen maistuvin varmaehdokas on heti avauskohteen Manchester City. Harvoin huippujoukkuetta pääsee vetämää niin paljon alipelattuna kuin Manchester Cityä nyt. Vaikka Chelsea on tällä hetkellä Valioliigan sarjataulukossa jopa Cityn yläpuolella, niin manchesteriläisjoukkue on kaikilla muilla mittareilla joukkueista parempi. Myös kotiedulle kuuluu tässä antaa mojova paino. Pelivääristymä johtuu siitä, että City on tuloksellisesti kompuroinut viime peleissään sekä Liverpoolia että Wolvesia vastaan. Kun vastaavasti Chelsea on Valioliigassa kuuden ottelun voittoputkessa, ei kansan pelikäyttäytymisessä ole sinänsä ihmeteltävää. Chelsean kohdalla voittoputken osalta kannattaa kuitenkin huomioida mitä joukkueita vastaan voitot ovat tulleet; kaikki jyrän alle jääneet joukkueet kuuluvat sarjan heikkoihin. Nyt vastassa on top-kaksi joukkue - vieraissa. Vakioon Manchester Cityä on pelattu 57 prosentilla, kun sen oikea voitontodennäköisyys on likemmäs 70 prosenttia.


Englantilainen Matthew koki Helsingin Huuhkajat-huuman – tyhjentävä kommentti suomalaisten juhlinnasta

iltalehti 12:07 17.11

Englantilaislähtöinen jalkapallofani hämmästyi Norwich-buumista. Helsingin kadut täyttyivät perjantaina juhlijoista, kun Huuhkajat varmisti 3–0-voitolla Liechtensteinista paikan ensi vuoden EM-kisoissa. Eastern Daily Press -nimisen sivuston mukaan jalkapallofanien joukossa oli myös Englannin Norfolkista kotoisin oleva Matthew Paines. Paines on asunut japanilaisen vaimonsa kanssa Helsingissä viiden vuoden ajan. Brittiläislähtöinen mies kannattaa Norwich Cityä eli juuri Teemu Pukin edustamaa Valioliiga-joukkuetta.


Liverpoolin tähtihyökkääjä avoimen rehellisenä Pep Guardiolan syytöksiin: "Jos niin sanottu filmaaminen antaa minulle rangaistuspotkun, silloin filmaan"

MTV 09:44 07.11

Liverpoolin tähtihyökkääjä Sadio Mane uskoo olevansa sunnuntaina Valioliigan huippuottelussa Manchester Cityä vastaan tuomareiden erityisen tarkkailun alla Pep Guardiolan syytettyä tätä filmaajaksi. Senegalilainen ei kuitenkaan aio muuttaa pelityyliään.


Leicester jätti Crystal Palacen nollille – katso Valioliigan viimeisimmät tulokset ja otteluraportit

yle 20:47 03.11

Valioliigassa pelattiin kaksi ottelua sunnuntaina. Ainoana voittoon ylsi Leicester. Sarjaa johtaa Liverpool, joka on kuusi pistettä Manchester Cityä edellä.


Katso Valioliigan viimeisimmät tulokset ja otteluraportit – Arsenal ja Wolverhampton tasapeliin

yle 21:32 02.11

Valioliigassa pelattiin kahdeksan ottelua lauantaina. Voittajia olivat Bournemouth, Liverpool, Brighton, Manchester City, Sheffield United, Newcastle ja Chelsea. Sarjaa johtaa Liverpool, joka on kuusi pistettä Manchester Cityä edellä.


Katso Valioliigan viimeisimmät tulokset ja otteluraportit – Arsenalin ja Crystal Palacen kohtaaminen päättyi tasapeliin

yle 20:35 27.10

Valioliigassa pelattiin neljä ottelua sunnuntaina. Voittajia olivat Liverpool ja Manchester United. Sarjaa johtaa Liverpool, joka on kuusi pistettä Manchester Cityä edellä.


Pulisicin hattutemppu liikaa Burnleylle, Chelsea voitti 4-2 – katso Valioliigan viimeisimmät tulokset ja otteluraportit

yle 21:31 26.10

Valioliigassa pelattiin viisi ottelua lauantaina. Voittoihin ylsivät Manchester City, Brighton ja Chelsea. Sarjaa johtaa Liverpool, joka on kolme pistettä Manchester Cityä edellä.


Crystal Palace jäi maaleitta Manchester Cityä vastaan – katso Valioliigan tuoreet tulokset ja otteluraportit

yle 21:29 19.10

Valioliigassa pelattiin kahdeksan ottelua lauantaina. Voittajia olivat Everton, Aston Villa, Chelsea, Leicester ja Manchester City. Sarjaa johtaa Liverpool, joka on viisi pistettä Manchester Cityä edellä.


Manchesterin ylpeyksillä synkkä päivä – Wolverhampton järkytti Cityä ja Newcastle syvensi Unitedin kurimusta

yle 20:42 06.10

Liverpoolin ero sarjakärjessä venähti jo kahdeksaan pisteeseen. Manchester United on Valioliigassa vasta sijalla 12.


Katso Valioliigan tuoreet tulokset ja otteluraportit – Wolverhamptonin Traoré liikaa Manchester Citylle

yle 20:29 06.10

Valioliigassa pelattiin neljä ottelua sunnuntaina. Voittoihin ylsivät Arsenal, Wolverhampton, Chelsea ja Newcastle. Sarjaa johtaa Liverpool, joka on kahdeksan pistettä Manchester Cityä edellä.


Liverpool kaatoi Leicesterin rangaistuspotkulla lisäajalla – katso Valioliigan viimeisimmät tulokset ja otteluraportit

yle 21:32 05.10

Valioliigassa pelattiin kuusi ottelua lauantaina. Voittoihin ylsivät Brighton, Burnley, Liverpool, Aston Villa ja Crystal Palace. Sarjaa johtaa Liverpool, joka on kahdeksan pistettä Manchester Cityä edellä.


Katso Valioliigan tuoreet tulokset ja otteluraportit – Bournemouth ja West Ham taistelivat tasapelin

yle 21:31 28.09

Valioliigassa pelattiin kahdeksan ottelua lauantaina. Voittajia olivat Liverpool, Chelsea, Crystal Palace, Tottenham, Wolverhampton ja Manchester City. Sarjaa johtaa Liverpool, joka on kahdeksan pistettä Manchester Cityä edellä.


Katso Valioliigan tuoreet tulokset ja otteluraportit – Liverpool jatkaa voittoputkeaan, nyt jalkoihin jäi Chelsea

yle 20:30 22.09

Valioliigassa pelattiin neljä ottelua sunnuntaina. Voittoihin ylsivät West Ham, Arsenal ja Liverpool. Sarjaa johtaa Liverpool, joka on viisi pistettä Manchester Cityä edellä.


Leicester käänsi ottelun Tottenhamia vastaan toisella puoliajalla – katso Valioliigan viimeisimmät tulokset ja otteluraportit

yle 21:29 21.09

Valioliigassa pelattiin viisi ottelua lauantaina. Voittajia olivat Leicester, Burnley, Sheffield United ja Manchester City. Sarjaa johtaa Liverpool, joka on kaksi pistettä Manchester Cityä edellä.


jäähallilla – kotiuttamiseksi – ”Toivon, lähiaikoina meillä NHL-miljönääri maksaa ”Ei tästä tarvitsisi

Hot topics