Anita Korva herätti huomiota lihaksikkaan ylävartalon paljastaneella kuvalla – näin paljon hän nostaa penkistä

iltasanomat 13:20 19.11

Anita Korva, 20, kertoo penkkipunnerruksen ja Cooperin testin ennätyksensä Instagramissa.


Viime kauden unelmarunkosarja vainoaa nyt taapertavaa Lightningia ? "Se on saanut meidät keskittymään vääriin asioihin"

jatkoaika.com 07:00 08.11

Tampa Bay Lightningin kausi on lähtenyt käyntiin kangerrellen, mihin valmentaja Jon Cooperin mukaan ovat myötävaikuttaneet viime kauden unelmarunkosarjan tuottamat paineet. Hän kuitenkin vakuuttaa, että joukkue on nyt valmis kääntämään kurssinsa.


Ari-isä kertoo tuskaisesti poikansa kuolemasta: ”Riisuin kengät ja takin pois ja kävin siihen Akin kainaloon makaamaan”

iltalehti 05:04 05.11

Ari Kautto kertoo suuresta surustaan koskettavassa Miehiä ja poikia -dokumentissa. Varusmies Aki Kautto kuoli armeijassa juostun Cooperin testin jälkeen. Hän sai sairauskohtauksen, josta ei enää toipunut. Parikymppisen Akin tarina kuullaan tänään yhtenä useammasta, kun TV2:n Docventuresissa esitetään Joonas Berghällin Miehiä ja poikia -dokumentti. Tarinan kertoo Akin Ari-isä, jonka tuska ja suru ovat käsinkosketeltavissa.


Paljonko juokset Cooperin testissä? Näin annetaan poliittinen vastaus

iltalehti 08:56 10.10

Iltalehti tiedusteli hiihtouransa viime kauteen päättäneeltä Matti Heikkiseltä, kuinka Cooperin testi vielä kulkisi. Keväällä 2017 hiihdon maailmanmestari spekuloi, että tulos voisi olla 4?000 metrin pinnassa. Tällä kertaa jäätiin vielä todella paljon reilummin spekulaation asteelle. Hiihtouransa kevääseen 2017 päättänyt Sami Jauhojärvi antoi viime jouluna suoran vastauksen, kun hän heitti, että parin viikon treenillä menisi 3?750 metriä. Yllä olevalle videolle on lipsahtanut hieman Lapin lisää, kun ”Mustin” kerrotaan luvanneen 3?800 metrin tuloksen.


Tältä Alice Cooper, 71, näyttää ilman meikkiä - harvinaiset kuvat

iltalehti 20:51 04.10

Laulaja Alice Cooperin lavaesiintymiseen kuuluu yleensä raskas meikki. Vapaa-ajallaan mies ei kuitenkaan meikkaa. Muusikko Alice Cooper on tunnettu yhdysvaltalainen rockmuusikko. Mies tunnetaan esimerkiksi kappaleistaan Poison ja School’s Out. Cooper esiintyy yleensä lavalla vahvasti meikattuna. Arkisissa kuvissa Cooper on kuitenkin ilman meikkiä Alice Cooper täytti helmikuussa 71 vuotta. Hän on naimisissa Sheryl Goddardin, 61, kanssa. Pariskunnan avioliitto on kestänyt jo yli 40 vuotta. Kesällä mies kohahdutti sanomalla, ettei voisi kuvitellakaan elämää ilman vaimoaan. Tokaisu nähtiin yhteisenä kuolemasopimuksena.


Koululaisten Cooperin testi peruuntui, kun Huuhkajat harjoitteli – Lukas Hradecky ehdotti yleistä vapaapäivää: ”Pitää opettajaliiton kanssa jutella”

iltalehti 16:00 06.09

Huuhkajien harjoitukset innostivat paikallisia koululaisia Lamminpäässä. Lamminpään kenttä noin kymmenen kilometrin päässä Tampereen keskustasta toimi Suomen jalkapallomaajoukkueen harjoituskeskuksena perjantaipäivällä. Huuhkajat veti palauttavia harjoituksia myöhään torstaina Kreikkaa vastaan pelatun ottelun jälkeen. Paikka on koruton mutta kotoisa. Pukukoppirakennusta on tuskin päivitetty 1980-luvun jälkeen, mutta luonnonnurmi oli virheettömässä kunnossa.


Mitä tapahtui, Sami Jauhojärvi? Lupasi hirmutuloksen – juoksikin elämänsä huonoimman Cooperin testin: ”Ootappa kun mie hengitän vähän”

iltalehti 22:24 22.08

Sami Jauhojärvi juoksi torstaina Helsinki-Vantaan kiitotiellä. Sami Jauhojärvi, 38, vannoi Iltalehdelle viime joulukuussa, että pystyy juoksemaan Cooperin testissä 3750 metriä kahden viikon varoitusajalla. Olympiavoittaja lähti lunastamaan lupausta torstai-iltana Finavian ja Suomen Olympiakomitean yhdessä järjestämässä kiitotiejuoksutapahtumassa. Jauhojärvi otti huiman etumatkan muuhun joukkoon jo alussa ja paahtoi lopulta 3520 metriä. Olo oli kuitenkin pettynyt, kun tavoite ei täyttynyt.


Sami Jauhojärvi hävisi Cooper-vedonlyöntinsä – juoksi silti kovan tuloksen

iltasanomat 19:37 22.08

Sami Jauhojärvi juoksi torstai-iltana Helsinki-Vantaan lentoaseman kiitotie 3:lla Cooperin testin aikaan 3520 metriä.


Sami Jauhojärvi edelleen hirmukunnossa! Tykitti kovan tuloksen Cooperin testissä – petti silti lupauksen

iltalehti 19:23 22.08

Sami Jauhojärvi on edelleen tikissä. Maastohiihdon olympiavoittaja Sami Jauhojärvi osallistui Finavian ja Suomen Olympiakomitean yhdessä järjestämään kiitotiejuoksuun torstai-iltana. Helsinki-Vantaan lentoasemalla ohjelmassa oli Cooperin testi, jossa Jauhojärvi kiritti juoksuun osallistunutta henkilökuntaa.


Nyt on ahdasta! Game of Thrones - jättiläinen julkaisi kuvan auton etupenkiltä: ”Istun tähän pahaan poikaan täydellisesti”

iltalehti 22:53 18.08

Hafthor Björnsson on 206 senttiä pitkä. Voimamies painaa ajankohdasta riippuen 180–200 kiloa. Näillä mitoilla ei ihan joka autoon sisään mahdu. Islantilaisjätti todistaa tämän tuoreella Instagram-kuvallaan, jossa hän istuu Mini Cooperin etupenkillä. Tosin varsinaisesta ajoasennosta on turha haaveilla. Jotta Björnsson saisi jalkansa suoriksi Minin sisällä, auton etupenkki pitäisi repiä pois. – Pitäisikö minun ostaa tällainen? Istun tähän pahaan poikaan täydellisesti, hän vitsailee.


Sami Jauhojärvi uhoaa hurjalla cooperin testin tavoitteella – Iivo Niskanen: ”Kahden viikon harjoittelulla ei varmasti mene”

iltasanomat 17:26 15.08

Olympiakullan aisapari ei pidä Jauhojärven tavoitetta mahdottomana, mutta monesta syystä erittäin vaativana.


Sami Jauhojärvi uhoaa hurjalla cooperin testin tavoitteella – Iivo Niskanen: ”Ei varmasti mene”

iltasanomat 17:26 15.08

Olympiakullan aisapari ei pidä Jauhojärven tavoitetta mahdottomana, mutta monesta syystä erittäin vaativana.


Sami Jauhojärvi on kaukana takavuosien kunnosta - olympiavoittaja hakee silti hurjaa tulosta Cooperin testissä: ”Liikunnan määrä on tippunut murto-osaan”

iltalehti 15:27 15.08

Jauhojärven mukaan harjoittelusta palautuminen on ollut vaikeaa. Sami Jauhojärvi sanoi Iltalehdelle viime joulukuussa, että lupaa juosta Cooperin testissä 3750 metriä kahden viikon varoitusajalla. Lupauksesta kuuli myös Olympiakomitean liiketoimintapäällikkö Ville Köngäs, joka haastoi Jauhojärven lähtemään Helsinki-Vantaan Cooper-tapahtumaan mukaan. Uransa lopettanut hiihtäjä otti haasteen vastaan ja juoksee Helsinki-Vantaan lentokentällä 22. elokuuta. Jauhojärven mukaan 3750 olisi hänen huonoin Cooper-tuloksensa sitten vuoden 2002. Ennätys on 3890 metriä.


Hiihdon olympiavoittaja Sami Jauhojärvi töräytti hurjan lupauksen Cooper-kunnostaan – aikoo lunastaa sanansa Helsinki-Vantaan lentokentällä

MTV 19:14 14.08

Hiihdon olympiavoittaja Sami Jauhojärvi heitti viime vuoden lopulla ilmoille kovan lupauksen, jonka mukaan hän pystyy juoksemaan Cooperin testissä kahden viikon varoajalla 3 750 metriä. Jauhojärvi lähtee ensi viikolla lunastamaan puheitaan Helsinki-Vantaan lentokentälle.


Hiihdon olympiavoittaja Sami Jauhojärvi lähtee lunastamaan puheet Cooper-kunnostaan - aikoo täräyttää huipputuloksen Helsinki-Vantaan kiitoradalla

iltalehti 12:29 14.08

Ex-hiihtäjä Sami Jauhojärvi, 38, on edelleen rautaisessa kunnossa. Aktiiviuran lopettamisesta on aikaa yli kaksi vuotta, mutta olympiavoittaja on yhä tavalliseen pulliaiseen verrattuna kovassa tikissä. Jauhojärvi sanoi Iltalehdelle viime joulukuussa, että lupaa juosta Cooperin testissä 3750 metriä kahden viikon varoajalla.


Hiihdon olympiavoittaja Sami Jauhojärvi lähtee lunastamaan puheet Cooper-kunnostaan - aikoo täräyttää huippuajan Helsinki-Vantaan kiitoradalla

iltalehti 12:29 14.08

Ex-hiihtäjä Sami Jauhojärvi, 38, on edelleen rautaisessa kunnossa. Aktiiviuran lopettamisesta on aikaa yli kaksi vuotta, mutta olympiavoittaja on yhä tavalliseen pulliaiseen verrattuna kovassa tikissä. Jauhojärvi sanoi Iltalehdelle viime joulukuussa, että lupaa juosta Cooperin testissä 3750 metriä kahden viikon varoajalla.


Tekopeniksellä dopingtestaajia huijannut Mike Tyson paljasti: käytti vaimonsa ja lapsensa virtsaa, kiusallinen huomautus pakotti muuttamaan suunnitelmaa – ”Miehet ovat vähän vaivaantuneita”

iltalehti 13:01 10.08

Koripalloilija DJ Cooperin dopingkäry sai nyrkkeilylegenda Mike Tysonin paljastamaan asioita menneisyydestään. Yhdysvaltalainen koripalloilija DJ Cooper narahti nololla tavalla dopingtestissä hakiessaan Bosnia ja Hertsegovinan kansalaisuutta. Cooper yritti huijata antamalla testaajille tyttöystävänsä virtsaa, mutta jäi kiinni, kun hänen todettiin olevan näytteen perusteella raskaana. ESPN nosti tapauksen esiin nyrkkeilylegenda Mike Tysonin kanssa tehdyn haastattelun yhteydessä, koska myös Tyson on huijannut dopingtestaajia ”muiden” virtsalla. Tyson paljasti asian kuusi vuotta sitten julkaistussa elämäkerrassaan, jossa hän kertoi otelleensa urallaan kannabiksen ja kokaiinin vaikutuksen alaisena.


Bradley Cooperin ja Irina Shaykin erosotku syvenee: ajautuivat vaikeaan huoltajuuskiistaan, josta ei ole näkyvissä ulospääsyä

iltasanomat 17:59 28.06

Bradley Cooperin ja Irina Shaykin yhteishuoltajuuden tiellä on 4?500 kilometrin matka.


Perätön lehtiväite Bradley Cooperista ja Lady Gagasta saa huutia festivaalijärjestäjältä: ”Ei tule tapahtumaan”

iltalehti 00:27 25.06

Näyttelijä Bradley Cooperin ja laulaja Lady Gagan huhutaan esiintyvän yhdessä Glastonburyssa. Glastonburyn festivaali kuuluu maailman tunnetuimpiin kesätapahtumiin. Festivaali järjestetään vuosittain kesäkuun viimeisenä viikonloppuna Somersetissä, Englannissa. Radiojuontaja Edith Bowmanin mukaan Bradley Cooper ja Lady Gaga tulevat esiintymään tilaisuudessa yhdessä. Asiasta on uutisoinut esimerkiksi The Mirror. Festivaalitapahtuman johtaja Emily Eavis on kieltänyt Bowmanin väitteet Lady Gagan ja Bradley Cooperin mahdollisesta yhteisesiintymisestä. Asiasta kertoo The Telegraph.


Lady Gaga teki sen taas – hempeili esiintymislavalla: intiimi hetki päättyi suudelmaan

iltalehti 22:05 18.06

Lady Gagaa nimiteltiin kodinrikkojaksi, kun hän suuteli trumpetistiaan intiimin kappaleen esittämisen jälkeen. Laulaja, näyttelijä Lady Gaga, 33, kohahdutti keväällä esiintymällä Oscar-gaalassa sangen intiimisti A Star is born -elokuvan vastanäyttelijänsä, Bradley Cooperin, 44, kanssa. Kaksikko esitti elokuvassa rakastavaisia ja hempeily Oscar-lavalla ryöpsäytti romanssihuhut valloilleen. Laulaja oli eronnut kihlatustaan Christian Carinosta vain vähän ennen elokuvagaalaa.


Delhissä tehdaspalossa josta tuli juhlissa hurmannut kuollut Delhissä tehdaspalossa siltä odotetaan – tuli­helvetiksi

Hot topics